- 11 Nisan 2025
- 831
- 331
- 18
- 34
İnşallah pozitif haber alırsın geçmiş olsun canım
inşallah hep beraber görelim potzitifleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif haber alırsın geçmiş olsun canım
Sizi o kadar iyi anlıyorum kii. Bende ilki kimyasal olmuştu. Dünkü sonucu alıp hemsiremi aradığımda artik rahatlayabilir miyim diye sordum evet dedi2. Testte 3 kat artış oldu 3.testte de aynısı olursa bir daha test istiyorlar mı kaça gelene kadar veriyoruz doktorum çok iyi ama bu konularda soğuk sadece bekleyelim bakalım diyo sonucun iyi bile demedi ondan endişelendim hamile miyim değil miyim emin değilim![]()
Nasılsın canimm nasılsın gidiyorrinşallah hep beraber görelim potzitifleri
![]()
Valla gitmiyooooorrNasılsın canimm nasılsın gidiyorr
Çok amininşallah hep beraber görelim potzitifleri
![]()
Günler geçsin diye bekledik şimdi testler geçsin diye bekliyoruz offf çok fena grip oldum bi de onunla uğraşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzlerimiz gülsünn aminnnnSizi o kadar iyi anlıyorum kii. Bende ilki kimyasal olmuştu. Dünkü sonucu alıp hemsiremi aradığımda artik rahatlayabilir miyim diye sordum evet dedigelen ssonic da 561
yine de pazar veya pazartesi tekrar verelim ona göre randevu konuşuruz dedi. Inaanin kaça kadar isterler hiç bilmiyorum ucu çok açık bence
olmadı siz daha garanti olsun derseniz biraz daha bekleyin iki kan daha verin falan
![]()
Ayy canım o kadar normal kiiValla gitmiyooooorrhem sinirli hem ağlak bir top şeklinde evde yuvarlanıyorum yer yer yargı dağıtıyorum yer yer gözyaslarımı
Eğer tutmazsa annemle eşim bu işin sonunda benden feci intikam alcaklar giibi
![]()
Hayir keseden belli oluyorikiz olduğu değerlerden anlaşılıyor mu acaba?
Daha bile fena olurlar ahaha bulaşmayın bana dedim şimdilik stabil ortamAyy canım o kadar normal kiiben en sonunda bu iğneleri iki gün sana yapsak sende bu hale gelirsin demistim dusun
![]()
Belli olmuyor aslında yüksek olup tek görende var ama benim betalar hep yüksek gitti 2 kese gördükikiz olduğu değerlerden anlaşılıyor mu acaba?
Anladım herseyin hayırlısı peki ne zaman kese görünüyor ben kan verdim pazartesi tekrarlicam testiBelli olmuyor aslında yüksek olup tek görende var ama benim betalar hep yüksek gitti 2 kese gördük
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana kaç embriyo transfer edildi birde kalitesiBelli olmuyor aslında yüksek olup tek görende var ama benim betalar hep yüksek gitti 2 kese gördük
Hayir hayir sakin zaten 3.gun cok gec belli oluyorDaha bile fena olurlar ahaha bulaşmayın bana dedim şimdilik stabil ortamHangi gün test yapsam da basıma bela sorular alsam diye bakınoyorum
![]()
Betanız kaç kaç gittiiBelli olmuyor aslında yüksek olup tek görende var ama benim betalar hep yüksek gitti 2 kese gördük
Yaa öylemi inşallahBende sizin gibi düşündüm 6. Gün embriyosu 6. Gün idrar testi negatif çıktı ama 9. Gün 275 ile pozitifi gördüm lütfen test gününüzü bekleyin ve bol bol dua edin inşallah bebeginiz sizinledir![]()
Aynı gün transferimiz olmuş benimki de 3. Gün embriyosu9 ekimde oldum t+9 cu gun 3 gun embiroyusu
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 2 embriyo transfer edilmişti kaliteli dedi embriyolog sadece derece olarak bilmiyorumMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana kaç embriyo transfer edildi birde kalitesi
Ben transferin 16. Günü gördümAnladım herseyin hayırlısı peki ne zaman kese görünüyor ben kan verdim pazartesi tekrarlicam testi
12 gün 700 14.gün 1500 civarıydıBetanız kaç kaç gittii