• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

2. Testte 3 kat artış oldu 3.testte de aynısı olursa bir daha test istiyorlar mı kaça gelene kadar veriyoruz doktorum çok iyi ama bu konularda soğuk sadece bekleyelim bakalım diyo sonucun iyi bile demedi ondan endişelendim hamile miyim değil miyim emin değilim 😄
Sizi o kadar iyi anlıyorum kii. Bende ilki kimyasal olmuştu. Dünkü sonucu alıp hemsiremi aradığımda artik rahatlayabilir miyim diye sordum evet dedi 😅 gelen ssonic da 561🤣🤣 yine de pazar veya pazartesi tekrar verelim ona göre randevu konuşuruz dedi. Inaanin kaça kadar isterler hiç bilmiyorum ucu çok açık bence 🤣🤣 olmadı siz daha garanti olsun derseniz biraz daha bekleyin iki kan daha verin falan🤣

Sizi o kadar iyi anlıyorum kii. Bende ilki kimyasal olmuştu. Dünkü sonucu alıp hemsiremi aradığımda artik rahatlayabilir miyim diye sordum evet dedi 😅 gelen ssonic da 561🤣🤣 yine de pazar veya pazartesi tekrar verelim ona göre randevu konuşuruz dedi. Inaanin kaça kadar isterler hiç bilmiyorum ucu çok açık bence 🤣🤣 olmadı siz daha garanti olsun derseniz biraz daha bekleyin iki kan daha verin falan🤣
Günler geçsin diye bekledik şimdi testler geçsin diye bekliyoruz offf çok fena grip oldum bi de onunla uğraşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzlerimiz gülsünn aminnnn 🙏🙏🙏

Valla gitmiyooooorr 🥹🥶 hem sinirli hem ağlak bir top şeklinde evde yuvarlanıyorum yer yer yargı dağıtıyorum yer yer gözyaslarımı 🥶 Eğer tutmazsa annemle eşim bu işin sonunda benden feci intikam alcaklar giibi 🥶
Ayy canım o kadar normal kii😅😅 ben en sonunda bu iğneleri iki gün sana yapsak sende bu hale gelirsin demistim dusun😀

Bende sizin gibi düşündüm 6. Gün embriyosu 6. Gün idrar testi negatif çıktı ama 9. Gün 275 ile pozitifi gördüm lütfen test gününüzü bekleyin ve bol bol dua edin inşallah bebeginiz sizinledir🙏
Yaa öylemi inşallah 🙏 bu tarz şeyler duydum evet ama yine çok üzüldüm keşke hiç test yapmasaydım o gün öğrenseydim .

Back
X