• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben geçen gün geçtim kalça iğnesine. Doktorum aslında olur fakat sana gerekli değil dedi ama ben bir kalça bir göbek şeklinde yapıyorum. Sen sabah akşam yapıyorsun ondan ağrıyor olabilir. Akşamdan akşama yaptığım için muhtemelen bizim sağ sol popo dinleniyor bu süreçte 😂

12. Haftayı düşündükçe geliyorlar bana. Daha var 7 hafta. 7 hafta daha her gün iğne 49 gün daha oy oy. Ama bazı gebeliklerde bu iğneler çok daha fazla kullanılıyormuş doğuma yakın 3-5 hafta bırakanları okudum geçen gün.
Günde 1 defa 2 ampul balım sabah akşam olsa napardim bilemiyorum 🤣 işin sonunda bebeğime kavuşmak var yine de cekicez napalim 🥰 ilerde kıymet bilirler mi acaba 🤣

Gobek daha kötü bence ya 🤣
Göbek bende artık hiç acımıyor. Ama çok şişti göbeğim. Çok mu yemek yedim bu iğnelerden mi anlamıyorum. Normalde ben çok zayıfım yumurta toplama öncesi kilom 51 boyum 169. Baya zayıfım ama şimdi tartıya çıkmaya korkar bir hale geldim 😂

Göbek bende artık hiç acımıyor. Ama çok şişti göbeğim. Çok mu yemek yedim bu iğnelerden mi anlamıyorum. Normalde ben çok zayıfım yumurta toplama öncesi kilom 51 boyum 169. Baya zayıfım ama şimdi tartıya çıkmaya korkar bir hale geldim 😂
Benim kilom değişmedi 53 boy 170 🤣. İlaçlar şişkinlik yapıyor birde kabizlik

Ayy senin yine iyi canim benim günde üç tane oyle carptigim an moralim bozuluyor sonra diyorum miniğime şifa olsun neyse analık zor🤣
Ooo sen haftada 3 kere alıyorsun o zaman daha çok para. Umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla da tüm bunlar anı olarak kalır geçmişimizde 😍

Benim kilom değişmedi 53 boy 170 🤣. İlaçlar şişkinlik yapıyor birde kabizlik
Hiç tartıldın mı 🙈 ben 3 hamileliğimde de 3 ayda eski kiloma geri geldim çok hızlı bir şekilde. Ama şimdi ya böyle kalırsam diye çok korkmaya başladım. Bu iğnelerin göbekte ki etkisi doğum sonrası gidebilecek mi ya?

Benim bugündü normalde ayy gitmeyeceğim. Daha çok minik. Karından görmeyecek vajinal isteyecek bende strese gireceğim diye çarşamba giderim diyordum ama bekleyebilirim seni 😂
Hahha hadi bakalim😅 perşembe karından gözükür belki diye düşünüyorum benimki de ama 🥰🥲 gel perşembe sabah çocukların ilk fotoğraflarını alalım gelelim insallahh🥰

Benim göbeğim de oyle ve 1 kilo arti var tartıda daha simdiden🫠

Hiç tartıldın mı 🙈 ben 3 hamileliğimde de 3 ayda eski kiloma geri geldim çok hızlı bir şekilde. Ama şimdi ya böyle kalırsam diye çok korkmaya başladım. Bu iğnelerin göbekte ki etkisi doğum sonrası gidebilecek mi ya?
Dün tartıldım daha 🤣 hic bilmiyorum yasayip göreceğiz

T+ 3 günün başlangıcından bildiriyorum, minik bir zerrre bile bir değişiklik ya da belirtim yok. İlaçlardan kaynaklı olabilecek kadar bile yok. Sanırım olmadı vucuduma kal geldi
çünkü. Bi tık mutsuzuz ama halledicez ☹️
Benim de ilk 3 gün hiçbir belirtim yoktu. 4.gün de gece rahim de sızı. 5.gün iğneden sonra baş ağrısı ve ayakta durunca batmalar başladi o kadar. Ne göğüslerim doldu, ne midem ne koku, ne hassasiyet. Hala da hiçbir şey yok. Yemek yaparken ayakta durunca Ne olur moralini bozma. Moral şu süreçte herşey 🙏🍀💕

Haftaya salı 28 ekim e randevu verdi doktorum. 😫 Dediğim gibi hem kese, hem kalp atışı bir arada olsun dedi. Tahmin etmiştim. Geçen seferde öyle vermişti. Karı koca bekleyemeyiz biz🤣 Çarşamba başka bir doktora gidip kese bakacağız 🙈🥰

Hahha hadi bakalim😅 perşembe karından gözükür belki diye düşünüyorum benimki de ama 🥰🥲 gel perşembe sabah çocukların ilk fotoğraflarını alalım gelelim insallahh🥰
Çok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum

Çok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum
Canım etkileniyorsan buraya biraz ara ver o zaman. Ya da negatif şeyleri okuma geç. 2025 anneler sayfasına bak mesela.Ben onlara bakıyorum.aşı ne zaman olmuşlar falan unuttuk bu işleri 😁Şu an senin için en önemli şey stressiz, sakin bir süreç geçirmen. Allahın izniyle yavrıların seninle şuan içinde büyüyor. Bunu düşün. Başka bir şey düşünme. İkimizde 4 ünde transfer olmuştuk. Yani demek ki sen de haftaya çarşamba perşembe günü dr.a gidersen hem keseyi, hem kalp atışını bir görürsün. 🙏🍀

Canim hiç korkma değerin cok iyi massallah. Ultrason da cok guzel şeyler göreceksin. Burada fazla takilmamaya calis gerçekten. Gercek hayatta ölümsüzlük cok daha az ki değerin sağlıklı arttı hiç endiselenme. Benim de hiç belirtim yok nerdeyse . Bir kaç hafta zorlar bizi zaten sen daha iyi biliyorsun 🥰🥰

Haftaya salı 28 ekim e randevu verdi doktorum. 😫 Dediğim gibi hem kese, hem kalp atışı bir arada olsun dedi. Tahmin etmiştim. Geçen seferde öyle vermişti. Karı koca bekleyemeyiz biz🤣 Çarşamba başka bir doktora gidip kese bakacağız 🙈🥰
Çok güzell haberler bekliyoruz 😍🍀 İki kesecik , mutlu birbirine dayanmış güçlü iki kesecik 🍀💝

okuma damyycim baazı postlar cidden çöplük boşuna kendini üzme 💝 bebişlerin seninle 🙏😇

merhaba sizi konunuzdan biliyorum bahçecideydiniz di mi suan sanırım aynı yerdeyiz yarın transferim var benim de alper beydeyim. Umarım bu sefer poz alırısnız , alırız 🤲 ben de baya ilaç kullanıyorum iğneler vs haliyle.
Şimdi gördüm evet bahçecideydim şimdi ırenbe alper beydeyim bende. 3.gundesiniz sanırım şuan. Umarım tutunmustur. Kaçıncı denemeniz? Siz neredeydiniz alper beye gectiniz

Grubun enerji kadını sana neler oluyor kendine gel 😊 hersey çok güzel ilerliyor maşallah burda hepimiz destegiz birbirimize. değerlerinde çok güzel olumsuzu düşünme canım ordan geri çıkamıyorsun yoksa. 😇 Hadi eski damyy geri gelsin 🥰

Back
X