- 11 Nisan 2025
- 860
- 355
- 18
- 34
Benim ilk denemem umarım tutunuyordur suanŞimdi gördüm evet bahçecideydim şimdi ırenbe alper beydeyim bende. 3.gundesiniz sanırım şuan. Umarım tutunmustur. Kaçıncı denemeniz? Siz neredeydiniz alper beye gectiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk denemem umarım tutunuyordur suanŞimdi gördüm evet bahçecideydim şimdi ırenbe alper beydeyim bende. 3.gundesiniz sanırım şuan. Umarım tutunmustur. Kaçıncı denemeniz? Siz neredeydiniz alper beye gectiniz
Kaşe , imza , mühürGrubun enerji kadını sana neler oluyor kendine gelhersey çok güzel ilerliyor maşallah burda hepimiz destegiz birbirimize. değerlerinde çok güzel olumsuzu düşünme canım ordan geri çıkamıyorsun yoksa.
Hadi eski damyy geri gelsin
![]()
merhaba benim de hiç belirtim yok t+7 deyim 9. günde test verdi doktorum sizin kaçıncı gün embriyosu kan verseniz çıkar aslında pozitf görmenize çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar;
11 ekim cumartesi günü transerim gerçeşleşti. Eylül ayında ki transferim negatif olmuştu hiç ara vermeden kalan son emb transfer etmeye karar verdik. İlk transferimin negatif gelmesi ilk +9 da erken gebelik testinde almıştım ve baya üzücü bir süreç yaşadık.Ve kalan son emb da hemen ara vermeden almak istedim.Bugün de + 9 dan yazıyorum size. İlkinde belirtiler vardı ama bunda baştan beri hiçbir belirti yok hatta ilkinde çok dikkat ettim çok özendim araba bile kullanmadım bunda işe araba ile gidip geliyorum.Kafa olarak da ilkine göre daha rahatım ama tabiki de çoook merak ediyorum ...İlk de erken gebelik testinde negatifi görünce ve doğru çıkınca bunda yapmıcam erken gebelik testi dedim. ama dün gece evde kaset testler vardı baya eşimin de şaşırtıcı bir şekilde gecenin 12sinde hadi varsa yapsana demesiyle normalde asla test yapmaktan yana değildir bende hadi kaset nasılsa dedim çıkmayabilir yani erken gebelik testi kadar hassas değil çıkmsada üzülmem diye yaptım ve 1 dk bile geçmeden çift çizgi oldu o anı tarif edemiyorum ...test de bir sıkıntı olabilir mi bilmiyorum ama 36 yaşındayım ve ilk kez çift çizgi oldu ... yarın 10. gün olacak ve kanı ozaman vereyim diyorum normalde 12 de istiyor benim doktorum net olsun diye ona da haber vermedim henüz ama sizle paylaşmak istedim.Hiçbir belirti olmadan pozitif olabilir mi gerçekten ?
6 günde blast olan 3aa ...evet şuan yapsam çıkar belki ama 10 gün de vereyim en azından doktorum 12 de istiyor üst üste vermemiş olurum dedim nasıl duruyorum inanın bilmiyorum. Hiç bir belirti olmadığı için olmadı diye düşünürken cizgi görünce umutlandım baya yarına da şurda ne kaldı umarım sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla ilerler hepimizin süreçleri allah ol der ve olur .merhaba benim de hiç belirtim yok t+7 deyim 9. günde test verdi doktorum sizin kaçıncı gün embriyosu kan verseniz çıkar aslında pozitf görmenize çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Hayırlı uğurlu olsunnn merakla bekliyorumm tek mi çift mi diyeeHaftaya salı 28 ekim e randevu verdi doktorum.Dediğim gibi hem kese, hem kalp atışı bir arada olsun dedi. Tahmin etmiştim. Geçen seferde öyle vermişti. Karı koca bekleyemeyiz biz
Çarşamba başka bir doktora gidip kese bakacağız
![]()
benim de 6. gün :) kesinlikle en zoru bu bekleme süreci hele şu son iki gün ben de çok zorlanıyorum bir yanım test yap diyor bir yanım üzülürsün diyor aminn inşallah yarın bizi müjdelersiniz6 günde blast olan 3aa ...evet şuan yapsam çıkar belki ama 10 gün de vereyim en azından doktorum 12 de istiyor üst üste vermemiş olurum dedim nasıl duruyorum inanın bilmiyorum. Hiç bir belirti olmadığı için olmadı diye düşünürken cizgi görünce umutlandım baya yarına da şurda ne kaldı umarım sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla ilerler hepimizin süreçleri allah ol der ve olur .
Allah yar ve yardımcınız olsun bende burda çok olumsuz insanlar yüzünden artık bakmak istemiyorum insanın hevesini bile içinde bırakıyorlar güzel düşünelim Allah’ın izniyle güzel olacakÇok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum
Mutlaka sonuç ne olursa olsun yazacağım. Eğer sabredecek durumunuz varsa direk kan yapın...benim de 6. gün :) kesinlikle en zoru bu bekleme süreci hele şu son iki gün ben de çok zorlanıyorum bir yanım test yap diyor bir yanım üzülürsün diyor aminn inşallah yarın bizi müjdelersiniz![]()
benim de 6. gün :) kesinlikle en zoru bu bekleme süreci hele şu son iki gün ben de çok zorlanıyorum bir yanım test yap diyor bir yanım üzülürsün diyor aminn inşallah yarın bizi müjdelersiniz
aaa sizin de mi 6 hadi inş hayırlı sağlıkla gelsinler inş ...Mücadeleci bunlar bizi bırakmayacaklar inş ...benim de 6. gün :) kesinlikle en zoru bu bekleme süreci hele şu son iki gün ben de çok zorlanıyorum bir yanım test yap diyor bir yanım üzülürsün diyor aminn inşallah yarın bizi müjdelersiniz![]()
Ben göbekten yapıyorum sabah akşam öğlen de oksofar yapıyorum . Oksafar morartıyır ve acıtıyor ama peogesran hiç acıtmıyor. Kalçadan kalın iğneyle yapmaya hiç gerek yok bence boşuna acı çekiyorsunuz . Göbekten incecik iğneyle elimle sıkıp yapıyorum çoğu zaman hissetmiyorum bile . Kalçama hastanede yapılmıştı sanırım bir kez iki gün acıdıProgestan iğne kullanan var mı ya kalcalarim morardı yumruk yumruk oldu artık ağrısından bahsetmiyorum bile.
Fitil günde 3 defa 2 şer tane kullanıyorum akıntım da çok geliyor haliyle nasip başediyorsunuz.
12. Haftaya kadar kullanacakmişim bu şekilde Bi an önce zaman geçsin istiyorum![]()
Bi doktoruma danışayım bakalım ne diyecek sagolun ben o da acıtıyor diye düşünüyordumBen göbekten yapıyorum sabah akşam öğlen de oksofar yapıyorum . Oksafar morartıyır ve acıtıyor ama peogesran hiç acıtmıyor. Kalçadan kalın iğneyle yapmaya hiç gerek yok bence boşuna acı çekiyorsunuz . Göbekten incecik iğneyle elimle sıkıp yapıyorum çoğu zaman hissetmiyorum bile . Kalçama hastanede yapılmıştı sanırım bir kez iki gün acıdı
Hay massallahhÖncelikle bi maşallahinizi alırımBen bugün birsey yaptım sağlık ocağı yanında çalıştığım için Bi merak ettim gittim kan verdim 3 ekimde transfer olmuştum 2 adet embriyo 5.gün
Bugün transferin 17 günü. 10 Ekim 154 12 Ekim 333 çıkmıştı bugün 7956 ikiz olabilir mi ya![]()
Ya igne acıtmıyor bence ama ilac bazen yakıyor hormon ilaçları yağ bazlı olduğu içinmiş. Ama ben kalcadan da olmuştum kesinlikle kiyaslanamaz bile. Ancak epey fiyat farkı var bilgin olsunnBi doktoruma danışayım bakalım ne diyecek sagolun ben o da acıtıyor diye düşünüyordum
Bu cuma kesinleşecek canımHay massallahhama sen kese görmeye gitmemiş miydin canim tek kese hatırlıyorum sanki
Bir de iki kat artisa göre tam bu degere yakin geliyor bi hesapla
![]()
Benim de ilk 3-4 gun hic belirti yoktu evde dinlenme halinde oldugum surecte. T+4 te ucaga bindim baska sehire gittim, cok zorlamadan aktif sayilabilecek dusuk de olsa tempolu bir hafta gecirdim. Hafif batmalar hissettim, bazi gunler sifir enerjiye dustum bazi gunler gayet full enerjiydim. Herkesin de dedigi gibi vucut farkli tepkiler veriyor.T+ 3 günün başlangıcından bildiriyorum, minik bir zerrre bile bir değişiklik ya da belirtim yok. İlaçlardan kaynaklı olabilecek kadar bile yok. Sanırım olmadı vucuduma kal geldi
çünkü. Bi tık mutsuzuz ama halledicez![]()
Hee ben kesin zannettim deBu cuma kesinleşecek canım![]()
inşallah sabretmeye çalışacağım diğerinde idrarda çıktı çok sevindim değerim düşük çıktı kimyasal oldu çok üzüldüm direkt kanda değeri görmek daha sağlıklı bu defa yüzüm güler inşallahMutlaka sonuç ne olursa olsun yazacağım. Eğer sabredecek durumunuz varsa direk kan yapın...
Fiyat konusunda evet ya Biliyorum bilmez miyimYa igne acıtmıyor bence ama ilac bazen yakıyor hormon ilaçları yağ bazlı olduğu içinmiş. Ama ben kalcadan da olmuştum kesinlikle kiyaslanamaz bile. Ancak epey fiyat farkı var bilgin olsunn