EKiM DE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER,BU AY TOHUM EKİM AYI OLSUN:)

_DoLuNaY

üst düzey DELİİİİ ;)
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
2.515
4
66
İstanbul
:nazar:Merhaba Arkadaşlar,birinci ikinci üçüncü farketmez bebek düşünen tüm anne ve anne aday adaylarını
topiğimize bekliyoruz...son adet tarihimizi,beklenen adet tarihlerimizi yazalım,liste tutalım..
inşallah bereketli bir topik olurda Ekim ayında hamile haberlerinde patlama olur:9:

Bu süreçte hamilelik için uygulanacak yöntemler konusunda da fikir alış verişi yapabiliriz..

vatana millete hayırlı uğurlu olsunn Ekim ayımız:72:

adı:Dolunay
SAT(son adet tarihi): 02ekim
BAT(beklenen adet tarihi): 30 ekim

merhaba canım ben de 16 aydır 2. bebeğimi umutla bekliorum....19 ekim adet tarihim....inş bu ay tüm bekleyenlerin duaları kabul olur...

amin canımm:)

bebeğinizi Allah bağışlasın,inşallah sağlıkla ikinciyide kucağınıza alırsınız:)

siz bizden daha tecrübelisiniz,hamiş kalmak için bildiğiniz

yöntemler tiyolar varsa paylaşırsanız çok sevinirim:66:

merhaba canım ben de 16 aydır 2. bebeğimi umutla bekliorum....19 ekim adet tarihim....inş bu ay tüm bekleyenlerin duaları kabul olur...

Ne kadar çokmuş ekimde bebek isteyen benide yaz :) heryerde varım zati

son adet tarihim 29 eylül 29 ekimde gelecek adet tarihim

hamiş listesi
kk nick sat bat test /tedavi sonuç
1 dolunay 02eylül 30ekim :92:
2 ensarnaz 19EKİM :92:
3 zyaşamk 29eylül 29ekim :92:
4 Yeşim83 14eylül 10-12ekim :92:
5

6

7

8

9

10

listeyi hazırlamaya devam ediyorum kızlar tarihlerinizi yazmayı unutmayın:)

Son düzenleme:
Ne kadar çokmuş ekimde bebek isteyen benide yaz :) heryerde varım zati

son adet tarihim 29 eylül 29 ekimde gelecek adet tarihim

aynen bende heryerdeym :)) cok guldum ya.
benim sat 14 eylul bat 10 yada 12 ekim
herhangi bir tedavi yok simdilik. 1 yil boyunca olmazsa o zaman giderim diye dusuyorum

kizlar aslinda bir topik daha acildi umudumuz ekim ayi diye. baya da katilim oldu orayada bir bakin isterseniz

Yeşimcim ben seni eylül ayı gurubundan hatırlıyorum:)
inşallah bu ay hepimiz için bereketli olur:)

aynen bende heryerdeym :)) cok guldum ya.
benim sat 14 eylul bat 10 yada 12 ekim
herhangi bir tedavi yok simdilik. 1 yil boyunca olmazsa o zaman giderim diye dusuyorum

dolunaycığım benide ekle 13 EKİM bat umarım senin topiğin de uğurlu gelir hepimize

Ekim ayı uğurlu gelicekse bütün topiklere BAT yazdırabilirm :10: benimde 29 ekim :34:

canım inşallah 29 ekim bayramında tam bayram yaparız:66:
Ekim ayı uğurlu gelicekse bütün topiklere BAT yazdırabilirm :10: benimde 29 ekim :34:

inşallahhh bitanemmm...tek dileğimiz anne olmak:)

birbirimize uğur getireceğiz bu ayyy:34:
dolunaycığım benide ekle 13 EKİM bat umarım senin topiğin de uğurlu gelir hepimize

[table]
hamiş listesi
kk nick sat bat test /tedavi sonuç
1 dolunay 02eylül 30ekim :92:
2 ensarnaz 19EKİM :92:
3 zyaşamk 29eylül 29ekim :92:
4 Yeşim83 14eylül 10-12ekim :92:
5 fundrtn 29ekim :92:
6 hapsuu 13ekim :92:
7 ravzaa84 22eylül 20ekim 03ekim aşılama :92:
8

[/table]
[/FONT]

Son düzenleme:
meraba benide listeye eklermisiniz 3yıldır umutla bekliyoruz dün ilk aşılamam yapıldı sat 22 eylül gelecek olan 20 ekim

hadi hayırlısı inşallah canımmmm:)ekliyorum listeye:)

tüm kalbimle dua ediyorummm inşallah bebişinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza:):emir_bebek:

meraba benide listeye eklermisiniz 3yıldır umutla bekliyoruz dün ilk aşılamam yapıldı sat 22 eylül gelecek olan 20 ekim

teşekkür ederim canım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bağışlanmışından evlatlar versin inş.

amin canımm:)

bebeğinizi Allah bağışlasın,inşallah sağlıkla ikinciyide kucağınıza alırsınız:)

siz bizden daha tecrübelisiniz,hamiş kalmak için bildiğiniz

yöntemler tiyolar varsa paylaşırsanız çok sevinirim:66:

canım ben oğluma 3 aylık evliyken sözde geri çekilme yöntemiyle korunurken hamile kaldım....yani hiç bir caba sarfetmeden hamile kaldım...ama ben daha hamile kaldıgımı bilmeden daha aklımda bile hamilelik bile yokken aşermeye basladım....sonra adetim 3-4 gün gecikince farkettim test yaınca öğrendim ....

bende 2 sene boyunca sizin yöntemle korundum:)hani arada illaki kalırım diye düşünüyodum hep bir ümit vardı içimde ama olmadı..
son 1senedir de uğraşıyoruz ama gelen giden yok:(

bebek sahibi olmak okadar kolay değilmiş ama bir okadarda kolay(ablam ilk denemesinde hamiş kaldı)

canım ben oğluma 3 aylık evliyken sözde geri çekilme yöntemiyle korunurken hamile kaldım....yani hiç bir caba sarfetmeden hamile kaldım...ama ben daha hamile kaldıgımı bilmeden daha aklımda bile hamilelik bile yokken aşermeye basladım....sonra adetim 3-4 gün gecikince farkettim test yaınca öğrendim ....

kızlar 25 ağustos da adet oldum 25 eylülde olmam lazımdımolmadım 9 gün gecikmem oldu testler negatif cıktı doktora gittim beta hcg 2 cıktı :( hormon testlern çok ii dedi doktor ve 4 ekimde adet oldum oda 3 gün sürdü şimdi ovulasyon tarihimi nasıl hesaplıcam 17 ekim evlilik yıldönümümüz yıldönümü hediyemiz bebişimiz olsun çok istiyorum.... inşllh müjdeli haberlerle gelirsiniz bn gelemesemde....

kızlar ekim ayında bi benmi hamile kalmak istiyorum yaa!!!

bu topik uğurlu diyorum,buraya gelen eli boş gitmeyecek bu ay:9::9::9:

topiğiniz hayırlı olsun inşallah ekimde mutlu haberi alırsınız.

Back
X