günaydın canım durumun nedir yaptırdın mı iğneni :)bizim bir yıl oldu bu ay ilk kez klomen kullandım yarın çatlatma iğnesi yapılacak bakalım inşallah 4 5 ekimde güzel haberler veririm =))
günaydınnnnn ::) ben bugün yum catlamısmı die kontrole giricem. Sende nasıl gidiyo :)günaydın şekerlerrrrr nasıl gidiyor çalışmalar, heyecanlar :)
günaydınnnnn ::) ben bugün yum catlamısmı die kontrole giricem. Sende nasıl gidiyo :)
ay olsun bazılarında ilk silik çıkıyor inşallah güzel şeyler olur canım sabırsızlandımgünaydın kızlar :) ben dün bat a 2 gün olmasına rağmen acele ettim evde test yaptım akşam eşim ile..2. çizgi çok silik çıktı...bugün ise belimde ağrı var sabahtan beri... gecikmem olursa tekrar test yapacağım evde bakalım artık
ben demin kirmizi kartlari gördüm
reglimin gecikmesi piskolojik sanirim. Dün hamile olmadigimi ögrendim bugün hastalandim
tsh her hangi bi dönemde ölçtürebiliyorsunuz ama fsh prolaktin lh gibi hormonlar 3. günü ölçülmesi gerekiyor sevgilerbu hormon ölçümleri için direkt kadın doğum dr.mı gidiliyor ve adetli iken mi gidilmesi gerekiyor?
canımm daha çok yenidir o yüzden silik görmüşsündür ben kimyasal gebeliğimde çok silikti ama kan testinde beta hcg 37 çıkmıştı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzzgünaydın kızlar :) ben dün bat a 2 gün olmasına rağmen acele ettim evde test yaptım akşam eşim ile..2. çizgi çok silik çıktı...bugün ise belimde ağrı var sabahtan beri... gecikmem olursa tekrar test yapacağım evde bakalım artık
çok teşekkür ederim :) kısmet bakalım belli olur olmaz yazacağım olumlu olumsuzcanımm daha çok yenidir o yüzden silik görmüşsündür ben kimyasal gebeliğimde çok silikti ama kan testinde beta hcg 37 çıkmıştı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
günaydın şekerlerrrrr nasıl gidiyor çalışmalar, heyecanlar :)
günaydın kızlar :) ben dün bat a 2 gün olmasına rağmen acele ettim evde test yaptım akşam eşim ile..2. çizgi çok silik çıktı...bugün ise belimde ağrı var sabahtan beri... gecikmem olursa tekrar test yapacağım evde bakalım artık
bu hormon ölçümleri için direkt kadın doğum dr.mı gidiliyor ve adetli iken mi gidilmesi gerekiyor?
2 seneye yakinGünaydin
insallah ekimde hepimiz güzel haberler veririz burda :)
Kac aydir deniyorsunuz hanimlar?
bende varım ekimi bekleyen bat 1 ekim bakalım nolcak 2 sene fln görünce sen sus hiç konuşma diyorum kendime ama içimde kıpır kıpır tabi ki daha bizim denemelerde ilk ayımız
ay çok teşekkür ederim muckksilik cizgi varsa bebiste vardir hem erken yapmissinbebis geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?