ekim de hamile kalmayan kalmasiinnn

günaydın şekerlerrrrr nasıl gidiyor çalışmalar, heyecanlar :)

günaydınnnnn ::) ben bugün yum catlamısmı die kontrole giricem. Sende nasıl gidiyo :)

ben doğal yollarla çalışmaya devam eger bu ay tutturamazsam doktora gideyim diyorum ama nasıl bir duygudurya zaman geçmiyor :)

günaydın kızlar :) ben dün bat a 2 gün olmasına rağmen acele ettim evde test yaptım akşam eşim ile..2. çizgi çok silik çıktı...bugün ise belimde ağrı var sabahtan beri... gecikmem olursa tekrar test yapacağım evde bakalım artık

ben demin kirmizi kartlari gördüm
reglimin gecikmesi piskolojik sanirim. Dün hamile olmadigimi ögrendim bugün hastalandim

ay olsun bazılarında ilk silik çıkıyor inşallah güzel şeyler olur canım sabırsızlandım

canımm daha çok yenidir o yüzden silik görmüşsündür ben kimyasal gebeliğimde çok silikti ama kan testinde beta hcg 37 çıkmıştı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

silik cizgi gorenlerr kirmizi kart gorenlerr neler olmus burda :) ben de az once dr dan geldim prolaktinim biraz yuksekmis ilac verdi yumurtanin catlamasina engel oluyomus buda bakalim te zaman da duzelir insallah ay daha neler ogrencez.. esimin sperm testini de verdik beyfendi gayet iyimis bakalim onumuzde ki ay adet olursam tekrar gidecem

canımm daha çok yenidir o yüzden silik görmüşsündür ben kimyasal gebeliğimde çok silikti ama kan testinde beta hcg 37 çıkmıştı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
çok teşekkür ederim :) kısmet bakalım belli olur olmaz yazacağım olumlu olumsuz

silik cizgi varsa bebiste vardir hem erken yapmissin bebis geliyoo

Kizlar destinox kullanan var mi araniz da prolaktin yuksekligi icin mahvetti bu ilac beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…