Canım senın ne zaman dı bat ?
evet evet :) benimde 1-2 gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.yanlış hatırlamıyosam kader arkadaşımsın
evet evet :) benimde 1-2 gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
kızlarrr selam. bende 3yıldır bebek tedavisi görüyorum. aşılama falanda yapıldı tutmadı. ilk kez geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikbu ay nedendir bilinmez çok umutluyum sanırım psikolojik ama umut işte allahım biran önce hayırlı sağlıklı evlat versin tüm isteyenlere
amin canım. inşallah en kısa zamanda alırsın bebegını kucağına umudunu kaybetme morelde çok önemli biliyorsun allah yardımcın olsun
evet moral çok önemli kafaya takma düşünme diyor herkes ama gelde takma. etrafta minnacık birsürü melek olunca benimde olsun bir tane diye düşünüyor insan yani
Günaydın bu sabah tekrarladık testi ve sonuç Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah..bugün yada yarın kan tahliline gideceğizsilik cizgi varsa bebiste vardir hem erken yapmissinbebis geliyoo
Günaydın bu sabah tekrarladık testi ve sonuç Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah..bugün yada yarın kan tahliline gideceğiz
ayyy canım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza bizede duaa et yuppiiii geliyor bebişşşş
Canımm çok teşekkür ederim etmezmiyim hiççayyy canım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza bizede duaa et yuppiiii geliyor bebişşşş
Allahım en kısa zamanda tarttırsın inşallah bu duyguyu aminay senınkinde bukadar heyecanlandıysa ben olsam naparım acep :d
Canımm çok teşekkür ederim etmezmiyim hiçç
Evet benim başıma geldi o 2 sene önce yeni evlendiğimde yeni hamile bi arkadaş bana dua etmişti ve isteğim bi iş görüşmesi vardı o olumlu geçti ve ben başladım hala daha çalışıyorumsağol bebişim hamilelerin duası tutarmış bol bol et :)
Evet benim başıma geldi o 2 sene önce yeni evlendiğimde yeni hamile bi arkadaş bana dua etmişti ve isteğim bi iş görüşmesi vardı o olumlu geçti ve ben başladım hala daha çalışıyorum
Çok teşekkürlertebriklerrrrr
Erkekde ali ama kızda bilmiyorum babamız arya istiyodu ama bakalım artık kısmetevet canım bende inanıyorum. çok şanslısın inşallah şansın bizede geçer :) isim düşündünmüerken ama benımkı hazır bile :d
Erkekde ali ama kızda bilmiyorum babamız arya istiyodu ama bakalım artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?