ekim de hamile kalmayan kalmasiinnn

kızlarrr selam. bende 3yıldır bebek tedavisi görüyorum. aşılama falanda yapıldı tutmadı. ilk kez geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik bu ay nedendir bilinmez çok umutluyum sanırım psikolojik ama umut işte allahım biran önce hayırlı sağlıklı evlat versin tüm isteyenlere

amin canım. inşallah en kısa zamanda alırsın bebegını kucağına umudunu kaybetme morelde çok önemli biliyorsun allah yardımcın olsun

amin canım. inşallah en kısa zamanda alırsın bebegını kucağına umudunu kaybetme morelde çok önemli biliyorsun allah yardımcın olsun

evet moral çok önemli kafaya takma düşünme diyor herkes ama gelde takma. etrafta minnacık birsürü melek olunca benimde olsun bir tane diye düşünüyor insan yani

evet moral çok önemli kafaya takma düşünme diyor herkes ama gelde takma. etrafta minnacık birsürü melek olunca benimde olsun bir tane diye düşünüyor insan yani

çok haklısın tatlım ya allah yardımcın olsun sabır versin güç versin bebe versin hepimize inşallah

İnşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberler alırız aylinr, post: 42717048, member: 704645"]evet moral çok önemli kafaya takma düşünme diyor herkes ama gelde takma. etrafta minnacık birsürü melek olunca benimde olsun bir tane diye düşünüyor insan yani [/QUOTE]
İnsallah

Günaydın bu sabah tekrarladık testi ve sonuç Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah..bugün yada yarın kan tahliline gideceğiz

ayyy canım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza bizede duaa et yuppiiii geliyor bebişşşş

sağol bebişim hamilelerin duası tutarmış bol bol et :)
Evet benim başıma geldi o 2 sene önce yeni evlendiğimde yeni hamile bi arkadaş bana dua etmişti ve isteğim bi iş görüşmesi vardı o olumlu geçti ve ben başladım hala daha çalışıyorum

Evet benim başıma geldi o 2 sene önce yeni evlendiğimde yeni hamile bi arkadaş bana dua etmişti ve isteğim bi iş görüşmesi vardı o olumlu geçti ve ben başladım hala daha çalışıyorum

evet canım bende inanıyorum. çok şanslısın inşallah şansın bizede geçer :) isim düşündünmü erken ama benımkı hazır bile :d

Erkekde ali ama kızda bilmiyorum babamız arya istiyodu ama bakalım artık kısmet

bende kız olursa ceylin istiyorum defne de var ama ceylin daha çok içime sindi erkek olursa babasına bırakıyorum ona isim konbusunda güvenmesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…