- 14 Şubat 2021
- 8.443
- 22.873
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Benim doktorum ani hareketler yapma dedi bol su iç protein ye dedi tabi bende ilaçlar mide bulantısı yaptığı için hiç birşey yiyemiyordumMerhaba hanımlar bu ay tüp bebek yapacaklar bakabilir mi ben şimdi iğne vurunmaya başladım ama tüp bebek için siz nelere dikkat ettiniz iğne vurunduktan sonra egzersiz yada yürüş yapsam sıkıntı olur mu acaba hala kendimce kilo vermem gerekiyor acil şekilde
Yok henüz toplamadı daha bugün onay alip iğneye başladımMerhaba canım. Sanırım yumurtaların henüz toplanmadı değil mi?
Merhaba kilonuz kaç kilo -boy ölçümünüz nasıl ? Geçen bir konu açılmıştı. Bayan ilaçları kullanmış fakat kilosu fazla olduğu için yumurta toplamada narkoz verileceği için onun tedavisi iptal olmuş . Öyle yazmıştı. Tabi ki yürüyüş yapabilirsiniz bir sorun olmazMerhaba hanımlar bu ay tüp bebek yapacaklar bakabilir mi ben şimdi iğne vurunmaya başladım ama tüp bebek için siz nelere dikkat ettiniz iğne vurunduktan sonra egzersiz yada yürüş yapsam sıkıntı olur mu acaba hala kendimce kilo vermem gerekiyor acil şekilde
Benden bundan korkuyorum şuan boyum 167 kilom 94Merhaba kilonuz kaç kilo -boy ölçümünüz nasıl ? Geçen bir konu açılmıştı. Bayan ilaçları kullanmış fakat kilosu fazla olduğu için yumurta toplamada narkoz verileceği için onun tedavisi iptal olmuş . Öyle yazmıştı. Tabi ki yürüyüş yapabilirsiniz bir sorun olmaz
Hangi iğneleri kullanıyorsunuz acaba sizde mi ilk kez tüp bebek deniyorsunuzBende dün iğnelere başladım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
İnşallah rabbim yardımcınız olsun. Tabi siz yine doktorunuza danışın bir sorun olur mu diyeBenden bundan korkuyorum şuan boyum 167 kilom 94yaaa inşallah bana öyle bişey olmaz Allah'ım yalatmasın o iptal duygusunu bana
Benim Dr onay verdi ama şimdi nasil olur bilmiyorum onay verdi ama tüp bebeğe işte hatta iğnelerden sonra 1ci kontrolüm var yarın bana dua edin güzel geçsin görüşmem ne olurİnşallah rabbim yardımcınız olsun. Tabi siz yine doktorunuza danışın bir sorun olur mu diye
Evet ilk bu merional 225 ve ganol F 75 kullanıyorum 5 günlük verdi pazartesi çağırdı kontrole başka verecekmi bilmiyorum bana az geldi amaHangi iğneleri kullanıyorsunuz acaba sizde mi ilk kez tüp bebek deniyorsunuz
Bende aynı ilaçları kullanıyorum ama az dozda yarın benimde ilk kontrolüm olacak bakalım ne olacakEvet ilk bu merional 225 ve ganol F 75 kullanıyorum 5 günlük verdi pazartesi çağırdı kontrole başka verecekmi bilmiyorum bana az geldi ama
İnşallah rabbim hayırla sonuçlandırsınBenim Dr onay verdi ama şimdi nasil olur bilmiyorum onay verdi ama tüp bebeğe işte hatta iğnelerden sonra 1ci kontrolüm var yarın bana dua edin güzel geçsin görüşmem ne olur
Senin dozun kaç benim neden yüksek acaba bende amh 1.25 ondan mı acabaBende aynı ilaçları kullanıyorum ama az dozda yarın benimde ilk kontrolüm olacak bakalım ne olacak
Bide kaç gündür kullanıyorsunuzBende aynı ilaçları kullanıyorum ama az dozda yarın benimde ilk kontrolüm olacak bakalım ne olacak
Pazartesiden beri kullanıyorum canımBide kaç gündür kullanıyorsunuz
benim ki farklıymış galibaSenin dozun kaç benim neden yüksek acaba bende amh 1.25 ondan mı acaba
Aynen bende çok düşünüyorum kendime düşünce konusunda engel olamıyorum ne olacak nasıl olacak nasıl sonuçlanacak kötü bişey çıkacak mı acaba diyeSüreci bilmemek çok geriyo ne oluyo nasıl olcak napcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?