Ekim de tüp bebek yapacaklar

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.443
22.873
298
Merhaba hanımlar bu ay tüp bebek yapacaklar bakabilir mi ben şimdi iğne vurunmaya başladım ama tüp bebek için siz nelere dikkat ettiniz iğne vurunduktan sonra egzersiz yada yürüş yapsam sıkıntı olur mu acaba hala kendimce kilo vermem gerekiyor acil şekilde

Benim doktorum ani hareketler yapma dedi bol su iç protein ye dedi tabi bende ilaçlar mide bulantısı yaptığı için hiç birşey yiyemiyordum

Merhaba kilonuz kaç kilo -boy ölçümünüz nasıl ? Geçen bir konu açılmıştı. Bayan ilaçları kullanmış fakat kilosu fazla olduğu için yumurta toplamada narkoz verileceği için onun tedavisi iptal olmuş . Öyle yazmıştı. Tabi ki yürüyüş yapabilirsiniz bir sorun olmaz

Benden bundan korkuyorum şuan boyum 167 kilom 94 yaaa inşallah bana öyle bişey olmaz Allah'ım yalatmasın o iptal duygusunu bana

İnşallah rabbim yardımcınız olsun. Tabi siz yine doktorunuza danışın bir sorun olur mu diye
Benim Dr onay verdi ama şimdi nasil olur bilmiyorum onay verdi ama tüp bebeğe işte hatta iğnelerden sonra 1ci kontrolüm var yarın bana dua edin güzel geçsin görüşmem ne olur

Evet ilk bu merional 225 ve ganol F 75 kullanıyorum 5 günlük verdi pazartesi çağırdı kontrole başka verecekmi bilmiyorum bana az geldi ama
Bende aynı ilaçları kullanıyorum ama az dozda yarın benimde ilk kontrolüm olacak bakalım ne olacak

Ben sonucu düşünmüyorum galiba yani herşeyi doğru yaptıktan sonra olacak olan hayırlıdır ama işte bu süreçte doğru davranmak istiyorum yemek içme herşey dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…