- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
maşallah yaa bnmde ayın 11 rinde vercm tahlili herhangi bir belirtin varmıydı cnmCok şükür pozitif canım 53.20 çıktı ilk kan testim yarın da ikinci testi verecem
Banada yumurtan iyi dediler iki tane transfer etiler bugün üçüncü günüm çok heyecanlı meraklıyım nedurumdalar belirtin varmıydo herhangiYumurtalar çok iyi demişti doktorum tam olması gereken yere transfer ettik dedi en son 8 hucreliydi 2 tane embriyo tranfer ettirdim 5.gün embriyosu olmuş oldu. Ben iglereri hep 225 olarak çektim şiringaya canım yarın pazar son ignem gonapeptyl var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
Karın kasık ve bel ağrım vardı hatta arada gelip giden bir sancı gibi diyebilirim devamlı olmuyordu canım. Daha çok erken ama psikolojik de olabilir bir kaç kez koku hassasiyetim oldu o kadar canım. İnşallah seninde tüm bekleyenlerin de guzel haberlerini alırız kuzumK
maşallah yaa bnmde ayın 11 rinde vercm tahlili herhangi bir belirtin varmıydı cnm
Kuzum 3.gun belirti için çok erken zaten ilk 3 gün çok önemli en çok dikkat etmen gereken günler ben 21ekimde tranfer yaptırdım ilk ağrım sancım 27 Ekim'de baslamis hepsini herşeyi not aldım benBanada yumurtan iyi dediler iki tane transfer etiler bugün üçüncü günüm çok heyecanlı meraklıyım nedurumdalar belirtin varmıydo herhangi
Evde tekim kalkıp mecbur yemeğimi felan hazırlıyorum inş birşy olmamıştır dikatli olman lazım dedinya cnm ..birde kabızdım felaket 10 dk oturdum lavaboda ..bugün doktorumu aradım ilaç verdi bakalım artıkKuzum 3.gun belirti için çok erken zaten ilk 3 gün çok önemli en çok dikkat etmen gereken günler ben 21ekimde tranfer yaptırdım ilk ağrım sancım 27 Ekim'de baslamis hepsini herşeyi not aldım ben
Bnde iki tane embriyo konuldu kaliteli dediler bakalımKuzum 3.gun belirti için çok erken zaten ilk 3 gün çok önemli en çok dikkat etmen gereken günler ben 21ekimde tranfer yaptırdım ilk ağrım sancım 27 Ekim'de baslamis hepsini herşeyi not aldım ben
Bende de 2 embriyo ve 5.gun embriyosu canim korkma yemene icmene dikkat et kuruyemiş kuru kayısı fln tüket hergun bol bol dinlenmeye bak bırak ev işini fln hiç bir şey bebek hasretinden bebek sahibi olmaktan anne olmaktan önemli degilBnde iki tane embriyo konuldu kaliteli dediler bakalım5.gün embriyosu konuldu
Hemen eşine kurukayisi aldiriyorsun bol su içiyorsun günde yiyebiliyorsan 6 8 tane kurukayisi ye. Kullandığımiz ilaçlar zaten gaz yapıyor bide kabızlık daha zor olur ben en baştan beri bu şekilde ilerledim kuru üzüm fln tüket yalnız kurukayisinin organik olanı siyah olanıymış marketlerde paketli fln alma onlarda kimyasal olabiliyormuş. Tamam yemeğini fln yap ağır bişe sakın kaldırma zorlama kendini protein ağırlıklı beslen kuzum yakınımda olsan yardımcı olurdum ben sanaEvde tekim kalkıp mecbur yemeğimi felan hazırlıyorum inş birşy olmamıştır dikatli olman lazım dedinya cnm ..birde kabızdım felaket 10 dk oturdum lavaboda ..bugün doktorumu aradım ilaç verdi bakalım artık
Allah razı olsun cnm ya duanda eksik etme bugün bir gaz var bir kasığım ağrıdı biraz dışarı çıktık oda arabayla çok rahatsız etti beniHemen eşine kurukayisi aldiriyorsun bol su içiyorsun günde yiyebiliyorsan 6 8 tane kurukayisi ye. Kullandığımiz ilaçlar zaten gaz yapıyor bide kabızlık daha zor olur ben en baştan beri bu şekilde ilerledim kuru üzüm fln tüket yalnız kurukayisinin organik olanı siyah olanıymış marketlerde paketli fln alma onlarda kimyasal olabiliyormuş. Tamam yemeğini fln yap ağır bişe sakın kaldırma zorlama kendini protein ağırlıklı beslen kuzum yakınımda olsan yardımcı olurdum ben sana
Var cnm hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar bugun 8.günüm az önce test yaptım silik çıktı sizde görebiliyomusunuzEki Görüntüle 2945144
Teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere olsunVar cnm hayırlı olsun
Ne demek tabii eksik etmem her duamda tüm isteyenlere dua ediyorum zaten. Araçta çok sarsılmamaya dikkat et canım soğuk su içme gaz yapacak kabızlık yapacak şeyler tuketmemeye dikkat etAllah razı olsun cnm ya duanda eksik etme bugün bir gaz var bir kasığım ağrıdı biraz dışarı çıktık oda arabayla çok rahatsız etti beni
İnş tutunmuştur bebeklerim ağrım hafif öyle dayanmıyck gibi değil gece ağrıyordu bacaklarımı hafif katlayınca öyle uyumuşumNe demek tabii eksik etmem her duamda tüm isteyenlere dua ediyorum zaten. Araçta çok sarsılmamaya dikkat et canım soğuk su içme gaz yapacak kabızlık yapacak şeyler tuketmemeye dikkat et
Aynen cnm iş yapmıyorum vala sadece kndime yiyecek birsey ayarlıyorum okadar..inşş öyledir cnm bebeklerim anesini bırakmaz inşşşHayatımda hiç ağrıların hayra çıkacağını düşünmezdim ama bu süreçte bir yerim ağrıyınca demekki icerlerde biseyler oluyor diyorumbende de öyleydi canım hala arada oluyor zaten geçmiş değil. Ama olsun bol dua et bir yerin ağrıdigi zaman hemen kötüye yorma yer arıyor o içerde sana tutunmak için sen kendini ne kadar korursan oda o kadar sağlam tutunur sana Allah'ın izniyle sakin ağır iş yapma sen doktorlar gündelik hayatiniza dönebilirsiniz diyor ama sen koru kendini ben pozitifi almama rağmen hala dikkat ediyorum ev işi temizlik fln hiç bişe yapmıyorum umrumda da değil ben ve Allah'ın izniyle karnımdakinden önemli değil temizlik iş fln hayırlısıyla 17sinde kese ve kalp atışı için gidecez bizde inşallah Z zeynep44044
Bırakmaz Allah'ın izniyle kuzum kötü düşünme pozitif ol sürekli elini karnına koy öyle dua et kuzum Allah'ın izniyle hepimiz bir gün kavuşacaz muradımızaAynen cnm iş yapmıyorum vala sadece kndime yiyecek birsey ayarlıyorum okadar..inşş öyledir cnm bebeklerim anesini bırakmaz inşşş
İnş inşşşşşşBırakmaz Allah'ın izniyle kuzum kötü düşünme pozitif ol sürekli elini karnına koy öyle dua et kuzum Allah'ın izniyle hepimiz bir gün kavuşacaz muradımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?