- 14 Şubat 2021
- 8.443
- 22.876
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Bende öyle fazla kilom var biraz tedirginim o sebebtenBen sonucu düşünmüyorum galiba yani herşeyi doğru yaptıktan sonra olacak olan hayırlıdır ama işte bu süreçte doğru davranmak istiyorum yemek içme herşey dahil
Diyetisyene gidiyorum düzenli beslenmek için bazen uyarsan bazen kaçırıyorum şimdi tüp bebek onay verildi ilaçlar başlandı ama sanki içimde tedirginlik var rahatsız ediyor beniBenm oldukça kilolu arkadaşım tüp bebek kararı aldığı ay normal yolla hamile kaldı çok takma kafana ama karbonhidratsız beslen yinede tatlı yeme direk verirsin
Kontrolden sonra yazar mısınYarın kontrolüm var uyuyamıyorum da
Geldim bileKontrolden sonra yazar mısın
Hadi gözün Aydın ilk güzel haber inşallah herşey yolunda gider pazarda mı açıkmışGeldim bilekontrolüm iyi geçti çok şükür günlük iki iğne vurunmaya devam yanına ek 1 iğne daha geldi cumartesi pazar pazartesi kontrol ve eğer nasip olurs Çarşamba Perşembe yumurta toplama işlemim gerçekleşecek inşallah Allah'ın izni ile
çapa da mı yaptırıyorsunuz sizRabbim bin kere razı olsun inşallah sağolasın Özelde iğneleri vurunuyorum ben ablacım pazartesi de çapaya kontrole geleceğim tekrar
Selamm . Benimde fazla kilom var. Dr verebilirsen ver dedi ama olmuyorBende öyle fazla kilom var biraz tedirginim o sebebten
Rabbim yardımcın olsun inşallah kaç kilosun kiSelamm . Benimde fazla kilom var. Dr verebilirsen ver dedi ama olmuyoryapacak birşey yok napalim. Tüm aşamaları geçtim Allah'a şükür yarın transferim var
Hiçbir sıkıntı olmaz transferden sonra çok dikkat edip dinlenmeni öneririm ben öyle yapmıştım inş sağlıkla kucağına alMerhaba hanımlar bu ay tüp bebek yapacaklar bakabilir mi ben şimdi iğne vurunmaya başladım ama tüp bebek için siz nelere dikkat ettiniz iğne vurunduktan sonra egzersiz yada yürüş yapsam sıkıntı olur mu acaba hala kendimce kilo vermem gerekiyor acil şekilde
Amin inşallah Allah razı olsunHiçbir sıkıntı olmaz transferden sonra çok dikkat edip dinlenmeni öneririm ben öyle yapmıştım inş sağlıkla kucağına al
108 1.70 boy aRabbim yardımcın olsun inşallah kaç kilosun ki
Onay verildi mi tüp bebek özel de mi yaptırıyorsunuZ yaş kaç sormak ayıp olmazsa108 1.70 boy a
Yaş 32 cnm. Evet Bahçeci de. Yarın transferim var.Onay verildi mi tüp bebek özel de mi yaptırıyorsunuZ yaş kaç sormak ayıp olmazsa
Çatlatma iğnesi canım. Bende vuruldum. İnşallah gül haberler gelirsinBenim de yarın sabah yumurta toplama islemim var kızlar dua edin hayırlısıyla çıkıp eve gectigimde size bilgi veririm sanırım aranızda ilk toplama yapacak olan benim yanlış anlamadiysam eğer l. Transferden 3 gün sonra gonapeptyl vurulacagini söylediler o neden vurulacak benim şuan aklımı karistiran o bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?