- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Bu polipleri niye en başında almıyorlar. Ben ilk hsg çekildim Dr ben dedi en başta polipleri alalım. Alındı sonra tedaviye başladık.Benimde bugün kontrolüm vardi Çarşamba yumurta toplama olacak ama 1 ay dondurmacılar mış rahimde polip varmış onuda alacaklar dinlendirme yapacaklarmış
Benim kullandığım iğneler sebep olmuş sanırım bugün fark edildiBu polipleri niye en başında almıyorlar. Ben ilk hsg çekildim Dr ben dedi en başta polipleri alalım. Alındı sonra tedaviye başladık.
Hiç canını sıkma benim arkadaşımda da dondurmaya gittiler 2 ay gibi bir süre sonra transferi gerçekleşti şimdi 5 aylık hamileBenimde bugün kontrolüm vardi Çarşamba yumurta toplama olacak ama 1 ay dondurmacılar mış rahimde polip varmış onuda alacaklar dinlendirme yapacaklarmış
Bende gonolf 75 mlm yaptırıyor neden acaba vebenim ki farklıymış galiba
Merional 2 toz 1 su karışımı vuruyoruz
Gonal -f 150 ünite böyle vurunuyorum
Bende 16 sında başladımMerhaba hanımlar bu ay tüp bebek yapacaklar bakabilir mi ben şimdi iğne vurunmaya başladım ama tüp bebek için siz nelere dikkat ettiniz iğne vurunduktan sonra egzersiz yada yürüş yapsam sıkıntı olur mu acaba hala kendimce kilo vermem gerekiyor acil şekilde
Kuzum onlara devam et birde en az kaftada 1 balık tüketmeye bak protein olarak beslenmeye bak bende bu gün transfer oldum hala masamda fındık fıstık kuru üzüm ceviz fln var ağır iş yapma Allah'ın izniyle güzel haberler alırız canimMerhaba kızlar bnde yeni başladım ayın 16 sında iğnelere başladım artı vitamin verdi nasıl ilerliycem yumurtalarım kaliteli olsun diye badem fındık ceviz yumurta sür yoğurt yiyorum başka neyapayım
Amin inşşşşş cnmKuzum onlara devam et birde en az kaftada 1 balık tüketmeye bak protein olarak beslenmeye bak bende bu gün transfer oldum hala masamda fındık fıstık kuru üzüm ceviz fln var ağır iş yapma Allah'ın izniyle güzel haberler alırız canim
İnşş bebeşin seninle sağlıcakla büyür hayırlısıyla..ymuttalar nasıldı cnm bugün 6.günüm iğnede 11.5 dedi doktor mlm içinKuzum onlara devam et birde en az kaftada 1 balık tüketmeye bak protein olarak beslenmeye bak bende bu gün transfer oldum hala masamda fındık fıstık kuru üzüm ceviz fln var ağır iş yapma Allah'ın izniyle güzel haberler alırız canim
Yumurtalar çok iyi demişti doktorum tam olması gereken yere transfer ettik dedi en son 8 hucreliydi 2 tane embriyo tranfer ettirdim 5.gün embriyosu olmuş oldu. Ben iglereri hep 225 olarak çektim şiringaya canım yarın pazar son ignem gonapeptyl var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkındaİnşş bebeşin seninle sağlıcakla büyür hayırlısıyla..ymuttalar nasıldı cnm bugün 6.günüm iğnede 11.5 dedi doktor mlm için
Canım bende senin gibiyim bugün başladım iğnelere yumurtalar toplandıktan sonra benimde kistim alınacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBenimde bugün kontrolüm vardi Çarşamba yumurta toplama olacak ama 1 ay dondurmacılar mış rahimde polip varmış onuda alacaklar dinlendirme yapacaklarmış
kaçtane iğne verdiler ilaçların kaç tl tuttu canım. Bülent Hoca'da mı başladın? Çok heyecanlı değil miCanım bende senin gibiyim bugün başladım iğnelere yumurtalar toplandıktan sonra benimde kistim alınacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ilaçları n ekadar süre kullanıyorsunuz, birde ücreti nedir?Evet ilk bu merional 225 ve ganol F 75 kullanıyorum 5 günlük verdi pazartesi çağırdı kontrole başka verecekmi bilmiyorum bana az geldi ama
Toplamda ne kdar kulanmış oalcaksınız ilaçları?Geldim bilekontrolüm iyi geçti çok şükür günlük iki iğne vurunmaya devam yanına ek 1 iğne daha geldi cumartesi pazar pazartesi kontrol ve eğer nasip olurs Çarşamba Perşembe yumurta toplama işlemim gerçekleşecek inşallah Allah'ın izni ile
Son durumunuz nedir acaba merak ettim.Yumurtalar çok iyi demişti doktorum tam olması gereken yere transfer ettik dedi en son 8 hucreliydi 2 tane embriyo tranfer ettirdim 5.gün embriyosu olmuş oldu. Ben iglereri hep 225 olarak çektim şiringaya canım yarın pazar son ignem gonapeptyl var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
Yanlış hatorlamıyorsam 10 gün falan kullandım yada bir hafta 3000 TL tuttuBu ilaçları n ekadar süre kullanıyorsunuz, birde ücreti nedir?
Bülent hoca canım 4 kutu gonalf 3 tane de başka bir iğne ve çatlatma iğnesi birde vitaminler toplam 5 bin tuttu canım, çooook ama haftasonu yumurta toplayacak. Sonra laparoskopi dedi 2 sonra sonra falan transfer olacak sanırımkaçtane iğne verdiler ilaçların kaç tl tuttu canım. Bülent Hoca'da mı başladın? Çok heyecanlı değil mi
Cok şükür pozitif canım 53.20 çıktı ilk kan testim yarın da ikinci testi verecemSon durumunuz nedir acaba merak ettim.
Hayırlı olsun canım. Laparaskopi neden olacaktın? Öncesinde olsaydın, dondurma işlemi yapılacak sana o zaman bakalım ne kadar maliyeti olacak. Ben bu ay geçti malesef covid geçirdim karantinadayken de adet oldum. Adetliyken başlaniyor dimi tüp bebek ilaçlarınaBülent hoca canım 4 kutu gonalf 3 tane de başka bir iğne ve çatlatma iğnesi birde vitaminler toplam 5 bin tuttu canım, çooook ama haftasonu yumurta toplayacak. Sonra laparoskopi dedi 2 sonra sonra falan transfer olacak sanırım
İnşallah pozitif sonucu da alırsın canım. Kaç gün kulalnmış oalcaksın iğneleri. Bir de günce kaç tane vuruyorsun. Ben kendim vuracağım olursa eğer iş yerindeyim sürekli izin alamam iğne vurdurmak içinBülent hoca canım 4 kutu gonalf 3 tane de başka bir iğne ve çatlatma iğnesi birde vitaminler toplam 5 bin tuttu canım, çooook ama haftasonu yumurta toplayacak. Sonra laparoskopi dedi 2 sonra sonra falan transfer olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?