Ekim de tüp bebek yapacaklar

Benimde bugün kontrolüm vardi Çarşamba yumurta toplama olacak ama 1 ay dondurmacılar mış rahimde polip varmış onuda alacaklar dinlendirme yapacaklarmış
Bu polipleri niye en başında almıyorlar. Ben ilk hsg çekildim Dr ben dedi en başta polipleri alalım. Alındı sonra tedaviye başladık.

Benimde bugün kontrolüm vardi Çarşamba yumurta toplama olacak ama 1 ay dondurmacılar mış rahimde polip varmış onuda alacaklar dinlendirme yapacaklarmış
Hiç canını sıkma benim arkadaşımda da dondurmaya gittiler 2 ay gibi bir süre sonra transferi gerçekleşti şimdi 5 aylık hamile geç olsun güç olmasın canım çok sabır isteyen bir süreç ama dinlendirmeden yapsalar ya sana ya bebişe bişe olsa Allah korusun sabret dua et toplamanda hayırlı geçer inşallah

Merhaba kızlar bnde yeni başladım ayın 16 sında iğnelere başladım artı vitamin verdi nasıl ilerliycem yumurtalarım kaliteli olsun diye badem fındık ceviz yumurta sür yoğurt yiyorum başka neyapayım

Bende 16 sında başladım
Bir gonolof 75 mlm ve bir menopor bir şişe bir su ve vitamin
Sen?
Ve yumurta çatlamasın diye erknden ayrı bir ipne verdi iğne vurulmaya başladığım 3.günden sonra verdi

Merhaba kızlar bnde yeni başladım ayın 16 sında iğnelere başladım artı vitamin verdi nasıl ilerliycem yumurtalarım kaliteli olsun diye badem fındık ceviz yumurta sür yoğurt yiyorum başka neyapayım
Kuzum onlara devam et birde en az kaftada 1 balık tüketmeye bak protein olarak beslenmeye bak bende bu gün transfer oldum hala masamda fındık fıstık kuru üzüm ceviz fln var ağır iş yapma Allah'ın izniyle güzel haberler alırız canim

İnşş bebeşin seninle sağlıcakla büyür hayırlısıyla..ymuttalar nasıldı cnm bugün 6.günüm iğnede 11.5 dedi doktor mlm için

İnşş bebeşin seninle sağlıcakla büyür hayırlısıyla..ymuttalar nasıldı cnm bugün 6.günüm iğnede 11.5 dedi doktor mlm için
Yumurtalar çok iyi demişti doktorum tam olması gereken yere transfer ettik dedi en son 8 hucreliydi 2 tane embriyo tranfer ettirdim 5.gün embriyosu olmuş oldu. Ben iglereri hep 225 olarak çektim şiringaya canım yarın pazar son ignem gonapeptyl var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Canım bende senin gibiyim bugün başladım iğnelere yumurtalar toplandıktan sonra benimde kistim alınacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Toplamda ne kdar kulanmış oalcaksınız ilaçları?

Son durumunuz nedir acaba merak ettim.

kaçtane iğne verdiler ilaçların kaç tl tuttu canım. Bülent Hoca'da mı başladın? Çok heyecanlı değil mi
Bülent hoca canım 4 kutu gonalf 3 tane de başka bir iğne ve çatlatma iğnesi birde vitaminler toplam 5 bin tuttu canım, çooook ama haftasonu yumurta toplayacak. Sonra laparoskopi dedi 2 sonra sonra falan transfer olacak sanırım

Hayırlı olsun canım. Laparaskopi neden olacaktın? Öncesinde olsaydın, dondurma işlemi yapılacak sana o zaman bakalım ne kadar maliyeti olacak. Ben bu ay geçti malesef covid geçirdim karantinadayken de adet oldum. Adetliyken başlaniyor dimi tüp bebek ilaçlarına

İnşallah pozitif sonucu da alırsın canım. Kaç gün kulalnmış oalcaksın iğneleri. Bir de günce kaç tane vuruyorsun. Ben kendim vuracağım olursa eğer iş yerindeyim sürekli izin alamam iğne vurdurmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…