ekim hamileleri... :)

günaydın annişler güzel hafta sonları geçirin inş.bebişlerinizle bizde gezelim diyoruz bu hafta sonu havalar iyice soğumadan hava aldıralım bebişlere ist.güneşli bugün tadını çıkarıcaz oğluşla..

Selam şekerler. Ankarada cidden çokmuşuz ben de batıkentte oturuyorum. Bir gün bi buluşma ayarlamalıyız benceee.
Ben ardanın kanını vermeye gittiğimde doktor kan ilacı verdi normalde 4. Aydan sonra başlamak lazım dedi ama çocuğum kabız oldu kestim ben de. Bi daha götürücem doktora bakalım zaten 2 gün sonra 5 aylık oluyoruz bi gidelim bakalım ne diyecek.

Selam kızlar, bi uyuşukluk deli gibi bi uyku hali var üstümde. Hiç dinlenemiyorum ben ya

Selam kızlar, bi uyuşukluk deli gibi bi uyku hali var üstümde. Hiç dinlenemiyorum ben ya

senmi benmi valla canım bilgisayar basında uyuycam utanmasam gozlerim kapanıyo valla :/// evdeyken dinleniyordum yinede kız uyuyunca simdi dinlencek hic zamanım yok ( havalardan heralde ankara suan cok sıkıcı

ben orayada ugruyorum canım arada :))) ama sen dogum yapınca buraya hic ugramadın ordasın heralde hep

aslında parça parça olmasak birleşsek tek bir başlık altında yazsak hem birbirimzden bilgileniriz hem daha kolay olur, ben oraya geçince burayı unuttum açıkçası geçen forumda gezerken bi baktım bu konu hatta açıp eskileri okudum nostalji yaptım

oraya uğruyorsun ama hiç yazmıyorsunkiii

buarada ben de ankaralıyım

burdayız iste canım biz hep hala bu topige devam ediyoruz sende ugra buraya evet canım ugruyorum arada ama fazla kalmıyorum genelde burayı takip ediyorum valla bende zaman bi bulsam eskileri okumak istiyorum ınsan baya duygulanır helede bu topigin en son doguranı ben oldugum ıcın cok komiktir kesin gecen canan diyodu resmen haykırmısım bende artık doguruyum diye :))) ha haaaa

süpermis bu arada canım ankaralı cok kisiyiz senin isim neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…