- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.941
kac aydır beraberız oglumu merak etmısınızdır dıye dusundum buyrun pasamm enesımm
maşallah paşayaaa yerim onun o emziğini çok tatlısın ama sennnnn abi oldun ucundan acıcık kestirdin hala emzik ağzında oluyor mu ama yaa.. Gülsüm ya benim oğlum hala dönmüyor senin ki nasıl dönüyor mu ?
Selam canlar! Nasılsınız? Ben bi taraftan ders bi taraftan arda uğraşıyorum işte. Dersler çok ağır hiç bişey anlamıyorum strese girdim bi taraftan göbek aldı başını gidiyor. Sinirlerim bozuk bugün nemrutum ben!
ne oldu kızz :))) bunalımamı girdin ne dersi calısyrsn canım benim ardaya laf yok annesi hmmmm :)))
slm teyzoşlar biz geldikkk benim oğlum da ancak yarım dönebiliyor aslında eller kollar hiç durmuyor ama şu dönme işine biraz takılıyorum daha erken mi bilmiyorum ama 4.5 aylık tam.ayaklarının üstüne canı isterse basıyor istemezse hiç umrunda olmuyor sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırayım diyorum hiç istek yok oyun minderine yatıp yukarıdan sarkan oyuncaklarla oynamayı seviyor onlara uzanıp vuruyor çıngırak sallıyor geçen gün ayağının altında poşet vardı şıkırtı geliyordu yanına gittim baktım eline almış ses çıkartıyor eliyle poşeti buruşturuyor falan müzikli dönencesini seviyor müzik çaldıkça heyecanlanıp çığlık atıyor yakalamaya çalışıyor havaya top atarsam kahkahalara boğuluyor ama hep yatar pozisyon yani ağır mı olacak bu çocuk acaba ?ayrıca kızlar bebişlerinizin hem fiziksel hemde zeka gelişimi için neler yapıyorsunuz şu ana kadar pek bişey yapmadım ama artık bilinçli olarak bebeğimi gözlemleyip ona göre davranmak istiyorum
maşallah arda beyimize erken davranmış gerçekten bizim ki dediğim gibi gören herkes çok hareketli diyor çünkü durmadan eller kollar dans ediyor ama kalkmaya dönmeye hiç isteği yok sadece kucağıma biraz eğik oturtursam kızıyor doğrulmaya çalışıyor çok şey mi bekliyorum bende yaaa ne bileyim her çocuk bir değil kıyaslamamak lazım ama biliyosun ben önceden de kilo almıyor diye çok takıyordum şimdi de çok mu alıyor diye düşünmeye başladım kilosu haraketlerine engel olur mu diyorum yapacak bişey bulamayınca çocuğa sarıyorum galiba :)))Aman arada geliyorlar kuzum bana öyle bi gün iyi bi gün kötü :) e damada laf söyletme ki kızına iyi baksın tabi :) veteriner olucam ya güya canım ona çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum diyelim...
Günaydın kuzum. Benimki baya bi hareketli ya o bebekten bebeğe değişiyor. Yastıkla yatarken baya bi doğruluyor biraz daha gayret etse oturacak kendi kendine. 3,5 aylıktan beri oturtuyoruz biz. Kendi tercih etti yatmak istemiyor destekli oturtuyoruz biz de. Onun haricinde dönme konusuna gelirsek sırt üstündeyken yüz üstü yada yüz üstü yatarken sırt üstü dönebiliyor. Yüz üstü yatırınca sürüne sürüne ilerliyor biraz ama bunu referans alma çünkü arda hep önce davrandı maşallah. Bizimki biraz anormal yani
maşallah arda beyimize erken davranmış gerçekten bizim ki dediğim gibi gören herkes çok hareketli diyor çünkü durmadan eller kollar dans ediyor ama kalkmaya dönmeye hiç isteği yok sadece kucağıma biraz eğik oturtursam kızıyor doğrulmaya çalışıyor çok şey mi bekliyorum bende yaaa ne bileyim her çocuk bir değil kıyaslamamak lazım ama biliyosun ben önceden de kilo almıyor diye çok takıyordum şimdi de çok mu alıyor diye düşünmeye başladım kilosu haraketlerine engel olur mu diyorum yapacak bişey bulamayınca çocuğa sarıyorum galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?