- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.021
Ben 28 yaşındayım. Arda grip oldu hapşuruk burun akıntısı gece uyumadı uyutmadı benim de başım ağrıyo çok kötü doktora gittik geldik ilaç falan verdi. Hiç hali yok nazar değdi kuzuma
memnun oldum canım bende emine ;=) bende 27 yasındayım
evet canım malesefki basladım( 7 kasımda is bası yaptım iznim bitti ilk baslarda cok zor geldi ama simdi cok sükür alıstım bakalım
geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize hemen iyileşin bebişlerin bize ihtiyacı var havalarda soğudu daha dikkatli olmak lazım bu arada bükem maşallah ne kadar genç anne olmuşsun özendim kız sana kızlarınla arkadaş gibi olursun büyüdüklerinde ne güzel yaaa
Evet insallah cnm 17.de evlendim busene 13.yilimiza girdik bakalim...
birazdan lise arkadaslarimla hamama gidicez bugun misafir agirladim simdide biraz dinlenme zamani
slm kızlar neden kimsecikler yok yine bugün hava çok kasvetli yağmur var ama herşeye inat mutluyum mutlu olabilmek için bir sürü nedenim var en basitinden beni seven dünya tatlısı bir eşim, canımı verebilecek kadar sevdiğim oğlum ve yakınımda olmasalarda her kararımda bana destek olan beni anlayan bir ailem var çok şükür Allahıma... aslında sahip olduğum şeyleri sayfalarca yazabilirim ama önemli olan bunların farkında olmak ve şükretmesini bilmek sanırım
yaa böyle bırakıp gezenlere imreniyorum bazen:) bebişi bırakıp mı gidiyorsun emzirme işini nası yapıyosun?
Gunaydinnn kizlar nabersiniz?? Ben melegimi uyuttum buyuk kizimi bekliyorum ogle yemegine.haftasonu benim evde manti partisi vardiannem kardesim ben yaptik dedemler dayimlar annemler hepberaberdik birde asure yapip dagittik allahkabul etsin..bugun hava cok berbat cnm bisey yapmak istemiyo pazara gitmem lazim ama cok sogukkk evdeyiz bakalim..kizlar buarada kilolardan naber kac kilo gitti nekadar fazlaniz var valla benim 14kilo almistim toplan 10u gitti 4u kaldi benimle 1beden fazlaligim var mont falan almam lazimdi ama bu vucutla almak istemiyorum ilk kizimdada 4.5 kilo fazlaligim emzirme bitene kadar benleydi emzirdigim icin rejimde yapamiyorum heralde yine oyle olucak dahada emzirmeyi dusunuyorum nasipse oyuzden bisey almak istemiyorum ama dolaptanda sıkıldım acikcasi....
Ben 28 yaşındayım. Arda grip oldu hapşuruk burun akıntısı gece uyumadı uyutmadı benim de başım ağrıyo çok kötü doktora gittik geldik ilaç falan verdi. Hiç hali yok nazar değdi kuzuma
Evet insallah cnm 17.de evlendim busene 13.yilimiza girdik bakalim...
birazdan lise arkadaslarimla hamama gidicez bugun misafir agirladim simdide biraz dinlenme zamani
Gunaydinnn kizlar nabersiniz?? Ben melegimi uyuttum buyuk kizimi bekliyorum ogle yemegine.haftasonu benim evde manti partisi vardiannem kardesim ben yaptik dedemler dayimlar annemler hepberaberdik birde asure yapip dagittik allahkabul etsin..bugun hava cok berbat cnm bisey yapmak istemiyo pazara gitmem lazim ama cok sogukkk evdeyiz bakalim..kizlar buarada kilolardan naber kac kilo gitti nekadar fazlaniz var valla benim 14kilo almistim toplan 10u gitti 4u kaldi benimle 1beden fazlaligim var mont falan almam lazimdi ama bu vucutla almak istemiyorum ilk kizimdada 4.5 kilo fazlaligim emzirme bitene kadar benleydi emzirdigim icin rejimde yapamiyorum heralde yine oyle olucak dahada emzirmeyi dusunuyorum nasipse oyuzden bisey almak istemiyorum ama dolaptanda sıkıldım acikcasi....
Allah kabul etsin canım afiyet olsun...ben de toplamda 13 kilo aldım hamileliğimde. 8kilosu gitti 5kilosu kaldı ama ben kilo vermek istemiyorum böyle iyi de şu göbek yok mu beni deli ediyor:) nasıl gitcek ya çözümü yok mu???bu arada bizim bebiş emmeyi bıraktı ne yazıkki şu sıralar sağıp veriyorum ama onun emdiği gibi olmuyor hergün azalıyor süt ama artık kafama çok takmamaya çalışcam çok takıp stres yaptıkça azaldı ve bebiş emmeyi kesti... bu saatten sonra süt de artmıyor tabii 6.aydayız.
Gunaydinnn canlarr hemen hemen ayni kilolar kalmis valla biraz kendimi frenlemeliyim biraz kacirdim buaralar mantilar borekler...neyse sekerler bebislerimiz iyi olsun yeter.gecmis olsun cnm arda bey nasillar..buay 3bacaktan 1agiz olmak uzere asimiz var coook moralim bozuk melegim benim kiyamiyorumyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?