ekim hamileleri... :)

Ben 28 yaşındayım. Arda grip oldu hapşuruk burun akıntısı gece uyumadı uyutmadı benim de başım ağrıyo çok kötü doktora gittik geldik ilaç falan verdi. Hiç hali yok nazar değdi kuzuma

Ben 28 yaşındayım. Arda grip oldu hapşuruk burun akıntısı gece uyumadı uyutmadı benim de başım ağrıyo çok kötü doktora gittik geldik ilaç falan verdi. Hiç hali yok nazar değdi kuzuma

gecmis olsun canım :/ benimde 2 gundur cok kotu basım agrıyo bi gecemedi dun kuzumla bile ilgilenemedm kayınvalidem baktı aksamda benim kızımda 2 gundur cok huysuz arada bagrıp duruyo ben gaz sıkıntısı heralde diye dusunuyorum gazı artık kalmadı diye bol yesillik yemistim yesil sogan falan süt olsun diye oda gaz yaptı heralde ( yada artık dis sıkıntılarımı bilemedim bi anormallik var

gecmiş olsun kızlar..ben gecenhafta cok fenaydım buyuk kızım okuldan getırdı grıbı kucuge hafıf gecer gıbı oldu otlarla atlattık benı baya bı vurdu gectı 1 hafta cektım neyse sımdı turp gıbıyım cok sukur gezmeden geldık ben gunlerıme tam gaz devam edıyorum valla 4 tane gunum var gene :))
nabersınız kızlar bence bızım topıgımız enguzelı az ınsan az laf ben dıgerlerının hızına yetısemedım acıkcası neyysee bastanmı tanısıyoruz :) benım ısmım bükem 29 yasındayım bırı 8 yasında ıkıncısıde bu topıktekılerle :) olmak uzere 2 kızım var bılıyosunuz neyse bende sızlerı merak edıyorum hep.buarada asagıya bebekler ıcın cetvel ve evlılık yıldonumu gıbı seylerı nasıl yapıyosunuz onu beceremedm ben yaa hepınızın mınıklerını opuyorum ısımlerınızı ezberlerım ıns.hoscakalın kızlarrr

geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize hemen iyileşin bebişlerin bize ihtiyacı var havalarda soğudu daha dikkatli olmak lazım bu arada bükem maşallah ne kadar genç anne olmuşsun özendim kız sana kızlarınla arkadaş gibi olursun büyüdüklerinde ne güzel yaaa

günaydın annişlerrr nasılsınız bugün güneşli bir sabaha uyanmak çok güzell oğlumda gece güzel uyudu maşallah üzmedi anneciğini sizinkiler nasıllar

memnun oldum canım bende emine ;=) bende 27 yasındayım

evet canım malesefki basladım ( 7 kasımda is bası yaptım iznim bitti ilk baslarda cok zor geldi ama simdi cok sükür alıstım bakalım

ben de memnun oldum canım:)
bi kere alışınca gerisi kolay bakalım biz nası atlatıcaz o alışma evresini

hasta olan annelerimize ve bebişlerine geçmişler olsun dikkat edin kızlar kendinize........

Evet insallah cnm 17.de evlendim busene 13.yilimiza girdik bakalim...
birazdan lise arkadaslarimla hamama gidicez bugun misafir agirladim simdide biraz dinlenme zamani

Evet insallah cnm 17.de evlendim busene 13.yilimiza girdik bakalim...
birazdan lise arkadaslarimla hamama gidicez bugun misafir agirladim simdide biraz dinlenme zamani

yaa böyle bırakıp gezenlere imreniyorum bazen:) bebişi bırakıp mı gidiyorsun emzirme işini nası yapıyosun?

slm kızlar neden kimsecikler yok yine bugün hava çok kasvetli yağmur var ama herşeye inat mutluyum mutlu olabilmek için bir sürü nedenim var en basitinden beni seven dünya tatlısı bir eşim, canımı verebilecek kadar sevdiğim oğlum ve yakınımda olmasalarda her kararımda bana destek olan beni anlayan bir ailem var çok şükür Allahıma... aslında sahip olduğum şeyleri sayfalarca yazabilirim ama önemli olan bunların farkında olmak ve şükretmesini bilmek sanırım

çok haklısın canım şükretmek için o kadar çok sebep var ki say say bitiremeyiz...Rabbim şükürlerimizi artırsın inşallah.
kızlar bişey sorcam ben size benim bebiş tam dönmüyor yani biraz yana dönüyor ama sırtüstünden yüzüstüne dönemiyor 5buçuk aylık olduk çok mu tembel yoksa şişkoluktan mı dönemiyor napmam lazım bi egzersizi var mı ki acaba?:)))

yaa böyle bırakıp gezenlere imreniyorum bazen:) bebişi bırakıp mı gidiyorsun emzirme işini nası yapıyosun?

Evet cnm bebisi birakip artik 6aylik oldu biseyler yiyebiliyor e benimde bikac saat nefes almaya hakkim var dimi 1.30ta birakip 4.30ta donuyorum anneme birakiyorum annemde uyutuyo sagolsun bakiyo

Gunaydinnn kizlar nabersiniz?? Ben melegimi uyuttum buyuk kizimi bekliyorum ogle yemegine.haftasonu benim evde manti partisi vardi annem kardesim ben yaptik dedemler dayimlar annemler hepberaberdik birde asure yapip dagittik allahkabul etsin..bugun hava cok berbat cnm bisey yapmak istemiyo pazara gitmem lazim ama cok sogukkk evdeyiz bakalim..kizlar buarada kilolardan naber kac kilo gitti nekadar fazlaniz var valla benim 14kilo almistim toplan 10u gitti 4u kaldi benimle 1beden fazlaligim var mont falan almam lazimdi ama bu vucutla almak istemiyorum ilk kizimdada 4.5 kilo fazlaligim emzirme bitene kadar benleydi emzirdigim icin rejimde yapamiyorum heralde yine oyle olucak dahada emzirmeyi dusunuyorum nasipse oyuzden bisey almak istemiyorum ama dolaptanda sıkıldım acikcasi....

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım afiyet olsun...ben de toplamda 13 kilo aldım hamileliğimde. 8kilosu gitti 5kilosu kaldı ama ben kilo vermek istemiyorum böyle iyi de şu göbek yok mu beni deli ediyor:) nasıl gitcek ya çözümü yok mu???bu arada bizim bebiş emmeyi bıraktı ne yazıkki şu sıralar sağıp veriyorum ama onun emdiği gibi olmuyor hergün azalıyor süt ama artık kafama çok takmamaya çalışcam çok takıp stres yaptıkça azaldı ve bebiş emmeyi kesti... bu saatten sonra süt de artmıyor tabii 6.aydayız.

meraba canım bende toplamda 14 kilo aldım 10 gitmisti hemen 4 kilo kalmıstı sonra dahada yedim süt olsun diye 6 kilo fazlalgm oldu ise baslayınca 2 kilo gitmis simdi benimde yine 4 kilo fazlalgm var 38 bedendim simdi 40 bedenim napıyım alıstım bu duruma 40 beden alıyorum artık sadece alısmdgm tek taraf gobegim evdeyken hersey güzeldi pijamalarla geziyodum pek takmıyodum ama simdi calısınca giydiklerin yakısmıyo eskisi gibi gobekli gobekli :))) ha haaaa sanırsın yine hamileyim birde kızlar sizdede oluyomu benim abzen gobegim bi gidiyo iniyo baya bazen tekrar cıkıyo ben hasta olmuyorum daha onunda etkisi olablirmi acaba gobegin sismesine bana biraz oyle geliyor aynen bende diyet yapmıyorum emzirdgim icin yemekten kesmiyorum biraz az yesem hemen sütümü etkliliyo cunku anne sütünü alsın bebişlermiz sonrasında veririz kilolları bence

canım hic uzulme benim bebiş simdi 4,5 aylık ben nerdeyse 3 aylıga yakındı benim bebiş o zamandan bu yana sagıp veriyorum sütümü kuzuma ise baslıycgm ıcın biberona alıstrdm sagdım verdim 15 gun ugrastım sonrasında da zaten bebiş beni istemedi emmedi kac aydır sagıp veriyorum bole gidiyo simdilik bir sorun yok sütüm yetiyo canını ne kadar sıkırsan o zman sütün daha azalıyo emin ol ben bi ara baya kafaya takmıstım simdi hic takmıyorum mesala bir sıkıntıda yok mesala kac saatde bir sagıyorsun canım ve kac saatde kac cc cıkıyor sütün yetmedigi dusuncesine niye kapıldın benden sana tavsiye sagıyorum diye rahatlama emziriyomus gibi sık sık sag ne kadar sık sagarsan sütün o kadar iyi geliyor 6 aylık olmasına 1,5 ay kaldı bole devam ederiz insallah sonrasında zaten ek gıdalara gececgz yetmeme gibi bir durum olmaz ))

günaydın annişler nasılsınız bugün hava çok soğuk bebişler nasıllar arda beyimiz iyileşti mi acaba canan nerelerdesin tatlım geçmişi okuduktan sonra görüşürüz kızlar

Gunaydinnn canlarr hemen hemen ayni kilolar kalmis valla biraz kendimi frenlemeliyim biraz kacirdim buaralar mantilar borekler...neyse sekerler bebislerimiz iyi olsun yeter.gecmis olsun cnm arda bey nasillar..buay 3bacaktan 1agiz olmak uzere asimiz var coook moralim bozuk melegim benim kiyamiyorumyaaa

6 aylık olunca mı bu aşı senin cadı ne zaman doğmuştu 6 aylık oldunuz mu yaa bu aşılar hasta ediyor çocuklar zaten 3 gün anneler çekiyor wala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…