ekim hamileleri... :)

Günaydın kuzular. Hayırlı cumalar olsun. Ne alemdesiniz? Ya bu arada biz hep birbirimize nicknamelerle mi seslenicez. Ben bilmiyorum çoğunuzun adını. 1 yıl sonra tanışalım mı? Ben canan :)

günaydın canım vallla ben is yerindeyim calısıyorum evet yaaa canım dogru demissin memnun oldum canım hos benimkinide biliyosunuz gibi bende emine emos diyrsunuz :)) valla olabilir tanısalım canım sen ankaradasın dimi gülsümde ankada bende

gülsüm masallah kuzuyaaaa cok tatlı :))))) simdik oldu gülen fotografı kuzunun su mu ıcıyo burda ohh masallah kendi tutuyo yani biberonunu benimki hala tutma cabalarında hos benim kız sizinkilerden biraz kucuk en gec ben dogurmustum hihhiiii :)))) biz 16 kasımda 4 aylık olduk teyzeleri dun asıya gittik 65 cm 7200 olmusuz ıkı tane ası olduk hersey cok güzeldi eve geldk 2-3 saat sonra cocuk agla agla oldu bagıra bagıra bacaını bir actım kızarmıs nasıl cok korktuk ( hemen acile goturduk ası reaksiyonu olmus buz koyarak gitti kızarıklıgı ama baya korktum dedim bise oldu (

birde dun alerji testi yaptrdık kuzuma yumurtaya soyaya ve alerjisi varmıs ondan kızarıklıgı artıyomus 15 gun diyet verdi bana yumurta yasak soya yani cipsler falan yasak sucuk salam sosis yasak bebegede sadece anne sütü 15 gün sonra tekrar gitcez ondan sonrada süt ürünlerine bakacak doktor umarım süt ürünlerine alerjisi yoktur

saolasın canım:)senın ıcın koyduk resmını:)senın kıznada masallah.kılosu boyu cok guzel benımkıde 4.ayında 7250 68 cm dı.cok cok gecmıs olsun.bızı korkuta korkuta buyuyecekler ıste emoscum.bende senın kızını cok merak edıyorum bı resım koysana

evet canım nerden nereye cok sukur valla bugunlere geldik :))) tamam canım bende eklerim prensesimin fotosunu pc yukluyumde hadi kuzular sizlerde koyun fotolarını bebişlerin canan ben damadımın fotografını istiyorum kızıma gosteriyim bakalım begencekmi :)))

ne zaman su vermeye basladın canım ben hala su vermiyorum daha

yenı basladım canım ek gıday basladıkya .önceden bende vermıyodum .ek gıdaya baslayan kadar vermen gerek yok.yatarken kasık maması verıyorum .benı sureklı emıyo zaten .yemeklerden agzına suruyorum.5 gun sonra 6.ayımıza gırcez artık az az kahvaltı verıcem ama abartmıycam cunku ek gıdayı fazla verınce sutu az ıcıyo.bende mesın ıstıyorum acıkınca nasılsa herseyı yıyo.sabahlarıda meyve puresı verıyom az az

slm kızlar bende tubiş :) gülsüm maşallah oğluş çok tatlı bende ek gıdaya başlamak istiyorum ama 5 ay dolsun diye bekliyorum ama ne vereceğimi bilmiyorum neyle başlasam nasıl yapsam diye kara kara düşünüyorum alerji olayından bende korkuyorum inş.alerjileri yoktur emmeyi bırakır diye bilinçsizce yedirmek de istemiyorum mesela neyle başladınız 1 gün içinde ne zaman ne yediriyorsunuz ne zaman emziriyorsunuz artık yavaş yavaş başlamalıyım bende

canım bana dun verdi saglık ocagından alerjik testleri bitsin kullan dedi kan ilacını

d vitamini kullanıyormusnz biz bastan beri kullanıyoruz

d vıt kullanıyorum bende 1aydır kan ılacıda kullanıyodum ancakkkkkkkk bugun netten rarstırmdım ve cöpe attım .anne sutuyle beslenen cocukta demır eksıklıgı olmazmıs .ve demırın fazlası zehırlermıs .tahlıl yapmadan dırek verdı bıze artık kullanmıycam

saol canım .ben ek gıdaya baslamadan dr muza gıttım .kadın hıcbıseyı kıstlamadı sadece az az ver alıstır dedı .yemeklerın sularından agzına ver dedı gunluk yogurt yap meyve puresı yap ver dedı.ben kuralcı bı dr degılım dedıçha bıde annelerınız nasıl dıyosa öle yapın dedı:)
gunıcınde sabah meyve puresı aksam kasık maması.bazen yogurt .yemeklerın suyundan az az agzına suruyorum .ama tam ögun olarak 6 aydan sonra baslıycam .bunları fazla verınde emmeyı azaltıyolar bende emzırmek ıstıyorum evdeyken bol bol.onları nasıl olsa ömur boyu yıycek .sımdı sadece kasık alıstırması yapıyorum

allahımmmmmmmmmmmm yerım senı kızzzzz cımcıme .masallah emos cok tatlı kıme benzıyo:)emoş ankarada nerde oturuyosun.ben demetevlerde

ye teyzesi :)))) valla gülsüm benle alakası yok beni bir gorsen şaşırırsın ben esmer bu beyaz alaka yok yani sadece dudakalrını biraz bana benzetiyorlar babasına benzetiyorlar gorenler :)

canım ben ankarada etlikde oturuyorum ama simdi kayınvalidemlere yerlestik kış boyu orda kalcaz mamakdayız simdi

Olurda zıyaret ııcn falan onkolojı hastanesıne gelırsen merkez laboratuvara ugra göruselım

Olurda zıyaret ııcn falan onkolojı hastanesıne gelırsen merkez laboratuvara ugra göruselım

tamam canım insallah cok tanısmak isterim valla hepinizi bende cok merak ediyorum hep beraber bi bulusmak lazım ama sehir dısında olanlar var minikkalbim sen istanbuldasın dimi bkm eskisehir de heralde

tamam canım insallah cok tanısmak isterim valla hepinizi bende cok merak ediyorum hep beraber bi bulusmak lazım ama sehir dısında olanlar var minikkalbim sen istanbuldasın dimi bkm eskisehir de heralde

evet canım ist.deyim bu arada prenses maşallah çok şekermiş ilk baktığımda dudakları dikkatimi çekti çok güzellll dedim sana benzemiş ya demekki senin de dudakların güzel :)

evet canım ist.deyim bu arada prenses maşallah çok şekermiş ilk baktığımda dudakları dikkatimi çekti çok güzellll dedim sana benzemiş ya demekki senin de dudakların güzel :)

keske sende ankarada olsaymıssın :)) sagol canım valla bir tek dudakları benzedi pıtırcıgımın baska benzerligi yok benim dudaklarımıda begenirler cekmis iste :))) senin paşanın fotosu yokmu seninki kime benziyo

keske sende ankarada olsaymıssın :)) sagol canım valla bir tek dudakları benzedi pıtırcıgımın baska benzerligi yok benim dudaklarımıda begenirler cekmis iste :))) senin paşanın fotosu yokmu seninki kime benziyo

bilgisayarda küçüklük fotoları var büyükleri daha makinadan atmadım atınca koyarım benimkide biraz benden biraz babasından almış her gören başka bişey diyor wala bende bana benziyor diyorum eşimi kıskandırıyorum

:))) ortaya karışık yani süpermiş valla yeterki birileri onlara benziyo desinler valla benimki hemen havaya giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…