- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.961
Günaydın kuzular. Hayırlı cumalar olsun. Ne alemdesiniz? Ya bu arada biz hep birbirimize nicknamelerle mi seslenicez. Ben bilmiyorum çoğunuzun adını. 1 yıl sonra tanışalım mı? Ben canan :)
Bız su Eki Görüntüle 869110 ıcıyoruzzzzzzzzzz
Bız su Eki Görüntüle 869110 ıcıyoruzzzzzzzzzz
gülsüm masallah kuzuyaaaa cok tatlı :))))) simdik oldu gülen fotografı kuzunun su mu ıcıyo burda ohh masallah kendi tutuyo yani biberonunu benimki hala tutma cabalarında hos benim kız sizinkilerden biraz kucuk en gec ben dogurmustum hihhiiii :)))) biz 16 kasımda 4 aylık olduk teyzeleri dun asıya gittik 65 cm 7200 olmusuz ıkı tane ası olduk hersey cok güzeldi eve geldk 2-3 saat sonra cocuk agla agla oldu bagıra bagıra bacaını bir actım kızarmıs nasıl cok korktuk( hemen acile goturduk ası reaksiyonu olmus buz koyarak gitti kızarıklıgı ama baya korktum dedim bise oldu (
birde dun alerji testi yaptrdık kuzuma yumurtaya soyaya ve alerjisi varmıs ondan kızarıklıgı artıyomus 15 gun diyet verdi bana yumurta yasak soya yani cipsler falan yasak sucuk salam sosis yasak bebegede sadece anne sütü 15 gün sonra tekrar gitcez ondan sonrada süt ürünlerine bakacak doktor umarım süt ürünlerine alerjisi yoktur
Saolasın eöoşş teyzesı nerden nereye demı daha dun ıkılı üçlu test yaptırıyoduk sımdı kuduruklarala ugrasıyoz:)emoşcum resım sunnette cekıldı uyusturma da aglamıstı ondan öle gulen resmını yuklerım en kısa zamnda hadı sende göster su prensesı artık meraktayız :) ha bu arada oglusum aynen bennn:)artık ne kadar domınantsam dusun yanı :)
ne zaman su vermeye basladın canım ben hala su vermiyorum daha
Kızlar kan damlası kullanıyomusunuz bebeklerınıze
canım bana dun verdi saglık ocagından alerjik testleri bitsin kullan dedi kan ilacını
d vitamini kullanıyormusnz biz bastan beri kullanıyoruz
slm kızlar bende tubiş :) gülsüm maşallah oğluş çok tatlı bende ek gıdaya başlamak istiyorum ama 5 ay dolsun diye bekliyorum ama ne vereceğimi bilmiyorum neyle başlasam nasıl yapsam diye kara kara düşünüyorum alerji olayından bende korkuyorum inş.alerjileri yoktur emmeyi bırakır diye bilinçsizce yedirmek de istemiyorum mesela neyle başladınız 1 gün içinde ne zaman ne yediriyorsunuz ne zaman emziriyorsunuz artık yavaş yavaş başlamalıyım bende
allahımmmmmmmmmmmm yerım senı kızzzzz cımcıme .masallah emos cok tatlı kıme benzıyo:)emoş ankarada nerde oturuyosun.ben demetevlerde
Olurda zıyaret ııcn falan onkolojı hastanesıne gelırsen merkez laboratuvara ugra göruselım
tamam canım insallah cok tanısmak isterim valla hepinizi bende cok merak ediyorum hep beraber bi bulusmak lazım ama sehir dısında olanlar var minikkalbim sen istanbuldasın dimi bkm eskisehir de heralde
evet canım ist.deyim bu arada prenses maşallah çok şekermiş ilk baktığımda dudakları dikkatimi çekti çok güzellll dedim sana benzemiş ya demekki senin de dudakların güzel :)
keske sende ankarada olsaymıssın :)) sagol canım valla bir tek dudakları benzedi pıtırcıgımın baska benzerligi yok benim dudaklarımıda begenirler cekmis iste :))) senin paşanın fotosu yokmu seninki kime benziyo
bilgisayarda küçüklük fotoları var büyükleri daha makinadan atmadım atınca koyarım benimkide biraz benden biraz babasından almış her gören başka bişey diyor wala bende bana benziyor diyorum eşimi kıskandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?