- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.001
aslında parça parça olmasak birleşsek tek bir başlık altında yazsak hem birbirimzden bilgileniriz hem daha kolay olur, ben oraya geçince burayı unuttum açıkçası geçen forumda gezerken bi baktım bu konu hatta açıp eskileri okudum nostalji yaptım
oraya uğruyorsun ama hiç yazmıyorsunkiii
buarada ben de ankaralıyım
Ah canım benim tek topiğe zor giriyoruz valla biraz büyüsün bebeler oraya da geliriz inşallah. Buraya çok alıştık biz.
Bu arada Ankara' nın neresinden?
Kızlar biz yarın 5 aylık olucaz da ben tam emin olamadım 5. Ayda aşı yok dimi? Yok diye aklımda kalmış da kontrolse bi kaç gün geç götürücem eşim çok yoğun bu aralar aşıysa gitmem lazım bana bi söyleyi verin
canım günaydın yok tatlım 4. ay da 2 asısı vardı yaptırdık 5 aylık da asısı yok sadece kontrol yazmıslar 6. ayda asısı var
kızlar yaa hepimiz sanki aynı zamanlarda evlenmişiz altta gösteriyor ya ne kadarlık evli olduğumuzu aynı zamanlarda bebişlerimiz oldu ve birçoğunuz ankarada kaç yaşındayız bu arada ben 26
Selam kızlar, bi uyuşukluk deli gibi bi uyku hali var üstümde. Hiç dinlenemiyorum ben ya
senmi benmi valla canım bilgisayar basında uyuycam utanmasam gozlerim kapanıyo valla :/// evdeyken dinleniyordum yinede kız uyuyunca simdi dinlencek hic zamanım yok( havalardan heralde ankara suan cok sıkıcı
şuan saat 17.30 ama yazışmaların saati 15.30 gösteriyor
kızlar 5.ayda kontrol var demişsiniz ya kendi doktorunuza mı yoksa sağlık ocağına mı gidiyorsunuz bende bi sağlık ocağına gidip kilosuna falan baktırayım istiyorum her ay doktora gitmek gerekiyor mu takip için ben gitmedim 2 aydır
ben ikisine de gidiyorum Allah ne verdiysedoktorumuz zaten bi sonraki aya randevü veriyor her ay çağırdı şimdiye kadar.. sağlık ocağına da aşıdan aşıya:) sağlık ocağında tarttırabilirsin aslında
özel hastaneye gidiyorsunuz dimi bizim doktor randevu vermedi ne bileyim bende götürmedim normal muayene ücreti veriyorsunuz dimi birde doktor her ay neye bakıyor mesela neler anlatıyor bu arada senin bebeğinin cinsiyeti neydi canım
hımm anladım canım baya ilgileniyormuş doktorunuz bizi çağırmadığı için gitmedim ama bende bir takip ettirmek istiyorum benim bebeğimde erkek 5 gün sonra 5 ayımızı dolduracağız artık meyve püresine falan başlayacağım haftayabizim doktorun özel muayenehanesi var ama emekli sandığıyla ve özel sigortalarla anlaşmalı olduğu için 60 tl ödüyoruz. her ay kulaklarına ağzına pipisine1:) karnına kalbine ve gelişmine bakıyor.. geçen ay gittiğimizde nesneleri gözüyle takip edebiliyor mu diye baktı mesela.. aşılarla ve gelişimiyle ilgili bilgi veriyor, çişini kakasını soruyor, biraz anlattıktan sonra genelde sorular sorarak geçiyor muayenemiz doktor soruyor ben cevaplıyorum çocukla ilgili bilgileri, sonra ben merak ettiklerimi soruom o cevaplıyor o şekilde geçti şimdiye kadar.. sonra bi daha şu zamanda gelin felan diye randevü veriyor.. bu ay gitmemizin sebei rotavisürü yaptırcaz oyüzden belki çağırmazdı da aşı olduğu için çağırmış olabilir.. benim bebiş erkek.. seninkinin cinsiyet ne?
evet gerçekten öyle olmuş:))
ben de 27 yaşındayım
ismimi sormuşsun emosyakup ismim seda
bugün ben de sersem gibiyim yaa deliksiz uyumayı ve alarm sesine uyanmayı özledim
4 aydır oğluşun sesine uyanıyorum bi kere de kendiliğimden uyansam nolur :))))))))))
çalışmaya başladın mı canım sen yaa
kızlar 5.ayda kontrol var demişsiniz ya kendi doktorunuza mı yoksa sağlık ocağına mı gidiyorsunuz bende bi sağlık ocağına gidip kilosuna falan baktırayım istiyorum her ay doktora gitmek gerekiyor mu takip için ben gitmedim 2 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?