ekim hamileleri... :)

benim nerneyse hiç sütüm yok artık canım resmen çekildi günde 100ml ancak çıkıyordu artık o da çıkmıyor... biz de ek gıdaya başlamıştık biraz hızlı başlamışız doktor biraz frenlendi şimdi az az veriyorum

6 aylık olunca mı bu aşı senin cadı ne zaman doğmuştu 6 aylık oldunuz mu yaa bu aşılar hasta ediyor çocuklar zaten 3 gün anneler çekiyor wala

Evet aynen cnm cok aglatiyolar bide birinden cikip obur bacagi bagirirkende agza off bilm.napacaz..e 6aylik oluyoruz tabi 18.inde 6yi dolduruyoruz 18.haziran kizim

hadiii hmm uzuldum canım birdenmi kesildi canım 6.ayda yoksa yavas yavasmı 6. ayda anne sütü azalır diyorlar zaten canım uzulme cok sukur 6 ay emdi seni ilk 6 ay cok onemli zaten simdi nasıl besleniyo bebişin neler veriyorsun tatlım

Evet aynen cnm cok aglatiyolar bide birinden cikip obur bacagi bagirirkende agza off bilm.napacaz..e 6aylik oluyoruz tabi 18.inde 6yi dolduruyoruz 18.haziran kizim

canım senle beklenen doğum tarihlerimiz aynıydı öyle hatırlıyorum ama sen 1 hafta falan önce doğum yapmıştın sanırım, benim oğlan da inatçı çıkmıştı 1 haftada o geç gelmişdi senin prenses 15 gün büyük benim paşadan ek gıdaya başladın mı sen ben meyve suyu falan verdim henüz

canım üzülme dicem ama mutlaka üzülür insan nasibimi o kadarmış de şimdi etraftan millet bişey der hiç moralini bozma benim etrafımdakiler öyle çünkü herşeye bişey diyorlar takmıcam diyorum ama için için üzülüyorum sonra

Gunaydiiin sekerler evet cnm oyledir 28.haziran gozukuyodu sontarih sezeryan olunca 18.de aldi doktorum cokta yogundu ohafta ondan..cnm ben meyva sulari ve rendesini yediriyordum zaten simdi yogurt mayalayip onu yediriyorum sabah 2cicibebe peynir veriyorum.oglen meyve rendeliyorum aksamda evyogurdu mama hic vermedim zaten nasil yapilirda bilmem.kizim masallah masayi dagitiyor ver diye eline kemirsin diye ekmek veriyorum bidaha geri vermez agliyo alma diye yurutec aldim henuz bindirmiyorum arada acil isim varsa 10 dakka falan koyuyorum parkede hareket ettiriyo emekleme hala yok ama yerde biraktigim yerden obur uca dogru donuyo.aksam gece gunum vardi herseyi tekbasima yaptm bayildilar ama cok yoruldum evimde dublex 1gun oncede temizlik camsilme dipkose bide hamur tatli falan öldüm. .halamin oglu geldi cekim yapti evde bikac elbiseyle resim cekimi yaptk album yaptircam herkes yedi kizimiaksam canimmm iyiki dogurmusum yaa ben kimi sevicektim yoksa allahim hepimizin evlatlarini korusun ins...

canım yavaş yavaş kesildi bi ara grip olmuştum ilaç kullanmaya mecbur kaldım sütümü vermedim o dönem sağıp attım yeşil çıkıyordu 2gün falan emmedi işte o zamandan beri azaldı ve o da emmek istemedi üzülüyorum evet ama aklıma getirmemeye çalışıyorum napim nasip... şimdi mama yiyor bi de azar azar ek gıda yiyor. meyve suyu püresi sebze çorbası yoğurt falan yiyor.

aman desinler ya herkesin dediğine bakarsam zaten çatlarım...Allaha şükürler olsun Rabbim sağlıklı bir evlat nasib etmiş bana şimdi de gelişimi iyi sağlıklı çok şükür ee 6 ay da emdi zaten. şükretcek çok şey var.daha ne isteyeyim... hiç anne sütü alamayanlar var onlar napsın.gönül isterki 1-1 buçuk yaşına kadar emzireyim ama olmayınca napim olmuyor işte...

günaydın canım ooo maşallah yaaa tek başına 2 çocuk dublex ev birde o kadar tatlılar börekler maşallah yaaa imrendim sana bende öyle olabilirmiyim acaba ev yoğurdunu günlük süt mü alıyorsun sütçüden yoksa markletlerdeki günlük sütlerden mi yapıyorsun marketlerdeki bana çok doğal gelmiyor sütçü haftada bir geliyor bize ama mandıradan alabilirsem hergün alayım diyorum ama onu da yapabilirmiyim ben şimdilik püre verdim ama rende vermedim kolay yiyebiliyorlar mı gerçi seninki ekmek bile kemiriyormuş maşallah evet yaaa bende diyorum hep iyi ki allah seni göndermiş yoksa kimi sevecektim diyorum Allah herkesin çocuğuna sağlık versin inş.

aynen canım şükredecek o kadar şeyimiz var ki şöyle bir düşünsek o kadar çok şeye sahibiz ki çocuk sahibi olmak isteyen kaç aile var bizim bebişler büyüdüler bile dğmalarını beklerken
aa kızlar bu arada söylemeyi unuttum dişimiz çıktı bizim:)))
maşallah Bebişe bizim henüz çıkmadı senin bebiş kızmıydı erkekmiydi canım

maşallah Bebişe bizim henüz çıkmadı senin bebiş kızmıydı erkekmiydi canım[/QUOTE]

canım erkek bebiş.baya huysuz bu sıralar diş çıkarmak kolay değil tabii kaşınıyor sürekli...

mama sandalyesi alan var mı kızlar kullanışlı oluyor mu ben almak istiyorum da

canım ben hamileyken almıştım ama daha kutusunda çıkarıp kurmadım. doktorum 7aylıkken kullan dedi 1ay sonra kullancaz bakalım ancak hazır oluyorlarmış. kullanışlı olacağını düşünüyorum ben çünkü şimdiden sofrada olmak istiyor herşeye atlıyor kucağımda zor oluyor en azından mama sandalyesinde kendi önünde olur yiyebilecekleri.kendisi alır yer kendi yeme becerisini de geliştirir diye düşünüyorum...

canım erkek bebiş.baya huysuz bu sıralar diş çıkarmak kolay değil tabii kaşınıyor sürekli...

ya benimkide baş parmağını ağzına sokuyor ama emmiyor sanki kaşıyor damaklarına sürüyor bide emerken resmen ısırıyor gibi sıkıyor acıtıyorda ben çığlık atıncada korkuyor yavrum yaaa bizimkilerde gelicek heralde yakında ateş falan oldumu canım nasıl belirtiler gösteriyor bide ne kadar sürüyor dişin çıkması

canım çok ilginçtirki ben dişin çıktığını bile anlamadım 2gün önce dişi kaşınıyor diye havuç vermiştim eline sonra havuçtan ses çıktı ben de eğilip baktım beyaz minicik bişey gördüm herhalde yanlış gördüm sandım bi daha bakmaya çalıştım sonra babam geldi parmağını ağzına sokunca elini ısırdı babamın. ben de elimle bi baktım elime geldi ama küçücük daha yeni patlamış. çıkmadan önce sadece 2-3gün huysuzdu ama ben huysuzluğunu uykusuz olmasına bağlamıştım uzun uyuyamamıştı gündüz. şimdide sürekli mız mız yani kendi kendine sinirleniyor bağırıyor çığlık atıyor ama ateş ishal falan öyle şeyler olmadı.gece de uyuyor bazen uykuda mızırdanıyor ama bana çok zahmeti olmuyor kuzumun ya ama kendisi için çok zor baya kaşınıyor yani belli huzursuz...

bir de canım aynı senin dediğin gibi eller sürekli ağzında ama 2.aydan beri böyleydi ağzı akıyordu sürekli herkes normal diyordu 7veya 8.ayda çıkar demişlerdi ben de beklemiyordum açıkçası

benimkide geçen haftalarda çok huzursuzdu çok şükür bu hafta iyiyiz ama görünürde diş yok belki bizimkide bir anda çıkıverir ortaya

Nasılsınız .valla bız önce amıp olduk parazıt sanırım ek gıda verdıgım ıcın meyvelerden gectı.artık sırkleı suda bekletıyorum onu atlattık derken dısı cıktı kuzumun altta ıkı tane.yavrum 2-3 gun baya huysuzlastık ı baktım dısınınetı yarılmıs .ertesı gun görundu pırınc tanesı dıger gunde ıkıncıcı cıktı sımdı ıkısıde görunuyo.ıshal oldu 2-3 gun hafıf atseı yukseltı
sımdı rahatladık sukur.ama 2-3 gun burnumdan getırıdı

çok geçmiş olsun canım bu amip nasıl belirti gösteriyor malum bizde yavaş yavaş başladık ek gıdaya temkinli olmak gerek benim oğlum da henüz diş yok bakalım bizimki ne zaman patlak verecek :)) paşaya ii bak annesi öp oğlumun kankasını bizim için

canım amıp bır parazıt ve cıg meyve sebzeden gecıyo.cocuga verdıgın butun sebzelerı sırkleı suda beklet ben bır saat bekletıyom sonra yedırıryom .ben cok tıtız bır anneyım bebege bukadar tıtızlenınce sık sık hastalanıyo göruyosun bıraz rahat olmak lazım.opt teyzesı sende op enesın kankısını senıde opt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…