- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.061
Buarada kizlar sizler gun icinde neler yapiyosunuz? Ben gibi günü olan varmi hic birakip biseyler yapmaya giden yokmu baska??
Buarada kizlar sizler gun icinde neler yapiyosunuz? Ben gibi günü olan varmi hic birakip biseyler yapmaya giden yokmu baska??
kızlar yiğitim 10 kg olmuş çok mu fazla sizce ?
Nasılsınız .valla bız önce amıp olduk parazıt sanırım ek gıda verdıgım ıcın meyvelerden gectı.artık sırkleı suda bekletıyorum onu atlattık derken dısı cıktı kuzumun altta ıkı tane.yavrum 2-3 gun baya huysuzlastık ı baktım dısınınetı yarılmıs .ertesı gun görundu pırınc tanesı dıger gunde ıkıncıcı cıktı sımdı ıkısıde görunuyo.ıshal oldu 2-3 gun hafıf atseı yukseltı
sımdı rahatladık sukur.ama 2-3 gun burnumdan getırıdı
canım yavaş yavaş kesildi bi ara grip olmuştum ilaç kullanmaya mecbur kaldım sütümü vermedim o dönem sağıp attım yeşil çıkıyordu 2gün falan emmedi işte o zamandan beri azaldı ve o da emmek istemediüzülüyorum evet ama aklıma getirmemeye çalışıyorum napim nasip... şimdi mama yiyor bi de azar azar ek gıda yiyor. meyve suyu püresi sebze çorbası yoğurt falan yiyor.
aa kızlar bu arada söylemeyi unuttum dişimiz çıktı bizim:)))
canım nasibi bu kadarmıs olsun uzulme 6 ay emdiya kuzu hic anne sütü alamayan bebişler var yaa bunada sükür valla canım bende 20 gun once cok hastalandım hatta antibiyotik verdi doktor kullandım emzirdgimide soyledim o kadar sagıp dokuyummu dedim hayır hayır gerek yok dedi hatta senden cocuga bulasmasını engeller hastalanmaz cocuk dedi sen emzir bebegi sıkıntı yok dedi yani ben sagdım verdim icti kuzumda ama ben sütüme hep baktım bi degisiklik yoktu senin yesil niye cıktıkı emzirdigin icin ona gore bir ilac vermedimi doktor neyse canın sagolsun cok sukur
günaydın annişler nasılsınız bebişler nasıllar uyandılar mı erkenden
günaydın canım evet bizimki her sabahki gibi formundaydı:) 7buçukta ayaktaydık ev ahalisi olarak...şu an yine uyuyor ama annesini uyutur mu hiç? yapmaz öyle şeyler:)
slm bacım :))
gecmis olsun tatlım yaaa valla bunuda ilk kez duyuyorum onemli birsey degildir umarım kuzuya dikkat et annesi opyrm demek 2 disiniz cıktı amanda aman oysss tavsancık hayırlı ugurlu olsun digerlerini atessiz sakin gecirir insallah kuzu
bizimkide 7 kalktı bi yarım saat uyudu tekrar uyandı kuduruyor şimdide ne yapsam mutlu olmuyor sanki hep yanında olayım onunla oynıyayım istiyor artık uyumaya yeltenmiyorum bile çünkü uyutmuyor daha da stres oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?