- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.081
emoş ya ben çok memnuniyetsiz bir anneyim galiba ilk 2 hafta kilo almadı diye aklım çıktı bu çocuk niye böyle diye söylendim durdum o ara mama vermiştik zaman zaman bayadır yemiyor kendi istemiyor mamayı zaten emiyor şimdi arada meyve suyu falan veriyorum püre yada bikaç gündür şimdide her gören aaaaa bu çocuk çok kilolu yedirme diyor allak bullak oldum kimi yemklere başla der kimi yedirme der çevrende bu kadar bilmiş olunca böyle oluyor heralde bende söylenenlere kulak tıkayabilen biri değilim onlara belli etmem ama ilk çocuk olunca yanlış yaparsam diye de içim içimi yiyor pimpirikli olmak hiç iyi değil rahat olmam lazımmmmm
günaydın annişler nasılsınız bebişler nasıllar uyandılar mı erkenden
ahhhhhhhhhh emosum neler duyuyoruz neler .kakasında kan gördum ben saglıkcı oldugum ıcın bılıyorum bu hastalıgı genelde yazın toplu ıshaller falan yapar .hemn gazıye göturduk kakalı bezınıde göturdum hemen tahlıl netıce bu.atlattık cok sukur .evet 2 tane pırıncımız cıktı bıde hızlı buyuyokı masallah he4mn görundu .darısı sıze.oglusum emekleme hareketlereıne basladı yuzu koyun donuyo popoyu kaldırıyo dızlerı karnına dogru cekıyo gıtmeye calsıyo.hergun yere battanıye serıp antremen yaptırıyorum cesaret verıyorum .kasları guclensın dıye.butun gunum onla gecıyo yedır gıydır oynat
oglusum en son son 8100 gr dı 5 aylık kontrolunde sımdı noldu bıleme ıyıyız cok sukur.bızden bu kadar opt senı ve sekerını
valla canım benim kuzu gece 1 kere yada 2 kere kalkıyo bende sabah ise giderken 7 30 bir daha kalkıyo resmen ayarlıyo gibi tam bizim evden cıkma saatimiz yolcu ediyo annesini gozumun ıcıne ıcıne bakıyo simdilik anlamıyo sorun yok ama 1-2 ay sonra aglamalar baslarmı bilemem :)
bu gece 6 kere falan kalkmıştır uyanıyor ağlamıyor ama kendi kendine oynuyor sesler çıkarıyor emziriyorum tekrar uyuyor tam düzene girdi diyorum tekrar bozuluyor artık takmamaya çalışıyorum sağlıklı olsunda yeter bu günlerini özleyeceğimi düşünüyorum hiç kızamıyorum ona maşallah senin cadıya şimdi pek anlamıyorlar da bırakıp gitmek kolay oluyor arkandan ağlasa naparsın artık görünmeden kaçmak lazım o durumlarda
Selam kızlar. Üstünüzden uzak bi grip olduk ki sormayın. Önce arda sonra ben sonra annem. Ev revir gibiydi. En sonunda arda da ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Ventolin, serum fizyolojik bol meyve Allah'a şükür 2 gündür iyiyiz. Kışa hastalıkla başladık dahası olmaz inşallah. Müsait bi zamanda gidip aşı olucam. Çocuktan direk alıyorun ben ondan beter çocuk gibiyim e ben hastalanınca ikimiz de perişan oluyoruz. Dikkat edin sıpalara. Arda 4 yaşındaki kuzeninden kaptı mikrobu. Ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyo işte...
Selam kızlar. Üstünüzden uzak bi grip olduk ki sormayın. Önce arda sonra ben sonra annem. Ev revir gibiydi. En sonunda arda da ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Ventolin, serum fizyolojik bol meyve Allah'a şükür 2 gündür iyiyiz. Kışa hastalıkla başladık dahası olmaz inşallah. Müsait bi zamanda gidip aşı olucam. Çocuktan direk alıyorun ben ondan beter çocuk gibiyim e ben hastalanınca ikimiz de perişan oluyoruz. Dikkat edin sıpalara. Arda 4 yaşındaki kuzeninden kaptı mikrobu. Ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyo işte...
slm kızlar bizdende kotu haberler var(( benimde 1 haftadır bogazım agrıyodu ama baska bi sıkıntım yoktu takiii salı aksamına kadar isten eve bir geldim bir usume bir titreme yerimde duramıyorum hemen acile gittim ilaclarımı aldım yattım sonra asıl üzücü gecede kızım ateslendi ateşi 39 dereceye kadar cıktı yavrumun sabaha kadar agladı (( bende birsey yapamdım yerimden kalkamıyom allahtan kayınvalidemlerle kalıyoruz kayınvalidem baktı gece sabah hemen acile goturduk muane ettiler kan aldılar akciger filmi oksijen aldı kızım kotu usutmus nasıl usuttu anlamdık evin icinden dısarı bile cıkmıyokı yavrum bogazları kızarmıs yani nezle olmus kızımın sesi bile cıkmıyo aglıyamıyo bile yavrum sesi hic yok ((( bugun biraz sesi cıkmaya basladı kusunca rahatladı antibiyotik kullanıyo benim kızımda ates duruculerle atesi dustu sukur ama hala korkuyorum devamlı atesini olcuyorum esimde hastalandı sormayın ikimizde 2 gundur izinliyiz evde hastayız anne baba cocuk hasta yatıyo anlıycagnz (((
canancım minik ardamada ve sanada bol gecmis olsun yasamayn bilmez igrenc bir hastalık bu yaaaa bugun gozumu actm daha allah kimseyi hasta etmesin kızlarrr hepiniz dikkat edin yavrulara salgın var valla aman kuzulara dikkat edin hepinizi opyrmmmm yok yok opmuyorum aman gribimiz gecmesin :) grszz
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kıyamam prensese... olacağı varsa oluyor işte nerde üşüyecek ki bebiş dediğin gibi o kadar dikkat ediyoruz ya sakındığımız için oluyorslm kızlar bizdende kotu haberler var(( benimde 1 haftadır bogazım agrıyodu ama baska bi sıkıntım yoktu takiii salı aksamına kadar isten eve bir geldim bir usume bir titreme yerimde duramıyorum hemen acile gittim ilaclarımı aldım yattım sonra asıl üzücü gecede kızım ateslendi ateşi 39 dereceye kadar cıktı yavrumun sabaha kadar agladı (( bende birsey yapamdım yerimden kalkamıyom allahtan kayınvalidemlerle kalıyoruz kayınvalidem baktı gece sabah hemen acile goturduk muane ettiler kan aldılar akciger filmi oksijen aldı kızım kotu usutmus nasıl usuttu anlamdık evin icinden dısarı bile cıkmıyokı yavrum bogazları kızarmıs yani nezle olmus kızımın sesi bile cıkmıyo aglıyamıyo bile yavrum sesi hic yok ((( bugun biraz sesi cıkmaya basladı kusunca rahatladı antibiyotik kullanıyo benim kızımda ates duruculerle atesi dustu sukur ama hala korkuyorum devamlı atesini olcuyorum esimde hastalandı sormayın ikimizde 2 gundur izinliyiz evde hastayız anne baba cocuk hasta yatıyo anlıycagnz (((
cok cok gecmış olsun canım.sırayla hastalanıyo heralde bebısler .önce bız sımdı sız .hadı hayırlısı bakalım acıl şıfalar dılıyorum rabbım beterınden esırgesın bu kadarıyla kalsın ınsallah opt
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kıyamam prensese... olacağı varsa oluyor işte nerde üşüyecek ki bebiş dediğin gibi o kadar dikkat ediyoruz ya sakındığımız için oluyor
kızlar kızım cok öksürüyor hastalandgndan bu yana özellikle geceleri kuzum boguluyo resmen gece 5-6 defa kalkıyoruz uyuymıyo kuzum yaaa doktor bogazı ıcın antibiyotik verdi kullnıyoruz ama 4 gun oldu oksürügü gecmedi bildiginiz bir yöntem varmı öksürügü kesmek icin ............(((((
cok cok gecmış olsun canım.sırayla hastalanıyo heralde bebısler .önce bız sımdı sız .hadı hayırlısı bakalım acıl şıfalar dılıyorum rabbım beterınden esırgesın bu kadarıyla kalsın ınsallah opt
kızlar kızım cok öksürüyor hastalandgndan bu yana özellikle geceleri kuzum boguluyo resmen gece 5-6 defa kalkıyoruz uyuymıyo kuzum yaaa doktor bogazı ıcın antibiyotik verdi kullnıyoruz ama 4 gun oldu oksürügü gecmedi bildiginiz bir yöntem varmı öksürügü kesmek icin ............(((((
Ah kuzum çok üzüldüm yaaa... Emoş burnu tıkalı olduğu için de öksürüyo olabilir. Hastalığı ilerlemiş de olabilir kuzum doktora bi daha götür. Ben bol bol serum fizyolojik kullandım burnunu aspire edip açtım soğuk buhar makinasına ventolin koyduk onu koklattım bi de ayva çekirdeği öksürüğe iyi geliyo onu kaynatıp içirdim hipp 'in rezene çayını verdim o da mideye bağırsaklara iyi gelir dedi doktor. Doktorun nasıl? Bizim bi özel doktorumuz var bebekken benim doktorummuş annem buldu yine onu, onun haricinde de yenimahalle devlet hastanesinde Esra hanım var. Üstüne doktor tanımıyorum mümkün olursa ona bi göster. Çok güveniyorum ama öksürük pek iyi değil devam ediyorsa bi götür doktora sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?