ekim hamileleri... :)

olurmu canım yaaa sende suc yok hepimiz oyleyiz valla ilk cocuk olunca cok takıyoruz ve herseyden korkuyoruz ınsan ıster ıstemez pimpirikleniyor valla canım sole diyim ben evdeyken gozume guvenmiyodum herseye takıyodum evden dısarı bile cıkmadım 4 ay kuzumla evde oturdum yanından 5 dk bile ayrılmadım
ama insan işe başlayınca
ister istemez haliyle bir rahatlama geliyo mecbursun yani ole olmak zorundasın hergun kuzumu babaannesine bırakıp geliyorum dusun yani napalım bole olmak zorunda ama telefonla soruyorum tabi sütünü ictimi cisini yaptımı napalım ilk zmanlar asla bırakamam diyodum kuzumu simdi alıstım aksam eve gidince kuzumla ilgileniyrm gece kalkıyorum simdlik sorun yok bakalım ama etrafı ben hic dinlemiyorum kayınvalidemi bile cunku herkes birseyler soyluyor sunu yap bunu yapma diye ben onun annesiyim en iyi ben bilirim dimi magdem ben dogurdum kimse karısmasın ek gıda ver diyip duruyorlar takmıyorum bile 6 .aydan sonra verecgim herseyin zamanında ve düzenli olmasını istiyorum aceleye ne gerek herkesin kendi kararı

günaydın annişler nasılsınız bebişler nasıllar uyandılar mı erkenden

valla canım benim kuzu gece 1 kere yada 2 kere kalkıyo bende sabah ise giderken 7 30 bir daha kalkıyo resmen ayarlıyo gibi tam bizim evden cıkma saatimiz yolcu ediyo annesini gozumun ıcıne ıcıne bakıyo simdilik anlamıyo sorun yok ama 1-2 ay sonra aglamalar baslarmı bilemem :)

canım gecmis olsun tekrar aman iyiki erken farketmissin dikatli olmak lazım iste neler var canım allaha cok sukur saglıklıları yerinde kuzuların ben bile alerjiye uzuluyorum annemde bana kızıyo bole kucuk seylere takma cok sukur de ne amansız hastalıklar var diye bende onun ıcın sukrediyorum allahım kuzularımızı bize bagıslasın bole ufak tefek seyler olacak tabi güclü ve dikkatli olmalıyız

oysss masallah gelisimi cok güzel canım valla benim kuzuda yaıtınca kafayı kaldırıyo artık yatmak istemiyo gezdirin diyo beni :)) yada kucak yatmayı istemiyor artık isin garibi bizimki yuz ustu yatmaktan nefret ediyo bagrıyo hemen nasıl emekliycekse cadı :)) neyse alısır insallah

bu gece 6 kere falan kalkmıştır uyanıyor ağlamıyor ama kendi kendine oynuyor sesler çıkarıyor emziriyorum tekrar uyuyor tam düzene girdi diyorum tekrar bozuluyor artık takmamaya çalışıyorum sağlıklı olsunda yeter bu günlerini özleyeceğimi düşünüyorum hiç kızamıyorum ona maşallah senin cadıya şimdi pek anlamıyorlar da bırakıp gitmek kolay oluyor arkandan ağlasa naparsın artık görünmeden kaçmak lazım o durumlarda

evet eskiden uyanınca aglardı kuzum simdi bekliyor dun gece 6 da kalkmıs artık ne zman kalktı bilmiyorum ezan sesi baslayınca bagardı kuzum ben burdayım diye bi baktım ustundeki yorganı acmıs sere serpe yatıyo kuzum ev cok sıcak napsın kuzu tam ortmuyorum ustunu ama yinede acmıs ustunu besigin icinde gule gule bekliyo varyaaaa tam ısırmalık bunlar yaaa bazen kendimden geciyorum opecegim diye allahım ne güzel bir mutluluktur bu yaaaa

Selam kızlar. Üstünüzden uzak bi grip olduk ki sormayın. Önce arda sonra ben sonra annem. Ev revir gibiydi. En sonunda arda da ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Ventolin, serum fizyolojik bol meyve Allah'a şükür 2 gündür iyiyiz. Kışa hastalıkla başladık dahası olmaz inşallah. Müsait bi zamanda gidip aşı olucam. Çocuktan direk alıyorun ben ondan beter çocuk gibiyim e ben hastalanınca ikimiz de perişan oluyoruz. Dikkat edin sıpalara. Arda 4 yaşındaki kuzeninden kaptı mikrobu. Ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyo işte...

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

geçmiş olsun canım ya atlatmışsınız ya çok şükür bi daha uğramaz inş.bu kışı rahat atlatırsınız bu arada ilaç alınca emzirebildin mi naptın?

canım çok geçmiş olsun hasta olunca çok zor oluyor özellikle anne hiç hasta olmaması lazım ya hem kendimize hem eve hem bebişlere bakıyoruz neticede çok zor...

slm kızlar bizdende kotu haberler var (( benimde 1 haftadır bogazım agrıyodu ama baska bi sıkıntım yoktu takiii salı aksamına kadar isten eve bir geldim bir usume bir titreme yerimde duramıyorum hemen acile gittim ilaclarımı aldım yattım sonra asıl üzücü gecede kızım ateslendi ateşi 39 dereceye kadar cıktı yavrumun sabaha kadar agladı (( bende birsey yapamdım yerimden kalkamıyom allahtan kayınvalidemlerle kalıyoruz kayınvalidem baktı gece sabah hemen acile goturduk muane ettiler kan aldılar akciger filmi oksijen aldı kızım kotu usutmus nasıl usuttu anlamdık evin icinden dısarı bile cıkmıyokı yavrum bogazları kızarmıs yani nezle olmus kızımın sesi bile cıkmıyo aglıyamıyo bile yavrum sesi hic yok ((( bugun biraz sesi cıkmaya basladı kusunca rahatladı antibiyotik kullanıyo benim kızımda ates duruculerle atesi dustu sukur ama hala korkuyorum devamlı atesini olcuyorum esimde hastalandı sormayın ikimizde 2 gundur izinliyiz evde hastayız anne baba cocuk hasta yatıyo anlıycagnz (((

canancım minik ardamada ve sanada bol gecmis olsun yasamayn bilmez igrenc bir hastalık bu yaaaa bugun gozumu actm daha allah kimseyi hasta etmesin kızlarrr hepiniz dikkat edin yavrulara salgın var valla aman kuzulara dikkat edin hepinizi opyrmmmm yok yok opmuyorum aman gribimiz gecmesin :) grszz

cok cok gecmış olsun canım.sırayla hastalanıyo heralde bebısler .önce bız sımdı sız .hadı hayırlısı bakalım acıl şıfalar dılıyorum rabbım beterınden esırgesın bu kadarıyla kalsın ınsallah opt

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kıyamam prensese... olacağı varsa oluyor işte nerde üşüyecek ki bebiş dediğin gibi o kadar dikkat ediyoruz ya sakındığımız için oluyor

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kıyamam prensese... olacağı varsa oluyor işte nerde üşüyecek ki bebiş dediğin gibi o kadar dikkat ediyoruz ya sakındığımız için oluyor

cok sagolun kızlar valla ole cok sakınıyoruz ondan oluyo heralde biraz rahat olsak ama olamıyoruz iste neyse dedigin gibi gulsumcgm allah beterinden esirgesin allah bebişlerimizi korusun Opyrm

kızlar kızım cok öksürüyor hastalandgndan bu yana özellikle geceleri kuzum boguluyo resmen gece 5-6 defa kalkıyoruz uyuymıyo kuzum yaaa doktor bogazı ıcın antibiyotik verdi kullnıyoruz ama 4 gun oldu oksürügü gecmedi bildiginiz bir yöntem varmı öksürügü kesmek icin ............ (((((

Ah kuzum çok üzüldüm yaaa... Emoş burnu tıkalı olduğu için de öksürüyo olabilir. Hastalığı ilerlemiş de olabilir kuzum doktora bi daha götür. Ben bol bol serum fizyolojik kullandım burnunu aspire edip açtım soğuk buhar makinasına ventolin koyduk onu koklattım bi de ayva çekirdeği öksürüğe iyi geliyo onu kaynatıp içirdim hipp 'in rezene çayını verdim o da mideye bağırsaklara iyi gelir dedi doktor. Doktorun nasıl? Bizim bi özel doktorumuz var bebekken benim doktorummuş annem buldu yine onu, onun haricinde de yenimahalle devlet hastanesinde Esra hanım var. Üstüne doktor tanımıyorum mümkün olursa ona bi göster. Çok güveniyorum ama öksürük pek iyi değil devam ediyorsa bi götür doktora sen

Siz de mi hastalandınız canım ya geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?

canım geçmiş olsun yaa tekrar bi doktora götür istersen farklı bir doktora antibiyotik zaten bebeklerde en fazla 1 hafta falan kullanılıyor diye biliyorum ama etkisi olmuyorsa başka bişey kullanırsın boşu boşuna içmemiş olur antibiyotiği ....kıyamam yaa inş.en kısa zamanda iyileşir kuzun

valla bilmiyorumkı canım burnunuda hep temizliyorum ama doktormu verdi canım sana serum fizyolojigi bana doktor vermedi bende kafama gore birsey kullanmak istemiyorum canım simdi bende netten arastrdım soguk ve sıcak buhar makinleri iyi degil diyolar bilemedim yani :/ ayva cekirdegini yada ayva yapragını kaynatıp icilmesi iyi gelir diyo nette ama iste karasız kaldım sana doktormu dedi canım yap diye ben 2 gundur az az ıhlamur kaynatıp veriyorum kuzuma belki iyi gelir diye ama pek etki etmedi

valla canım ben ozel bir doktora gitmiyorum hastalınca sami ulus devlet hastanesine goturuyorum bundana oraya gotrdum yani ama pek memnun kalmadım yani esra hanımın branşı ne canım evet canım aksam eve gidince acile goturuyum kuzumu ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…