ekim hamileleri... :)

burdayızz cnm valla gezmekten buraya gırmeye bıle fırsat bulamadım :)
hepınıze gecmıs olsun kuzucuklar hasta olmus kıyamam dıkkat edın kızlar felaket bı soguk var ozellıkle bugun..ıyıyız bız buarada bızde dıs cıkardık gecenhafta benım dogumgunumde ılk ıncımız kendını gösterdı :)) bugunde ıkıncı dısı patladı gecelerı bın defa kalkıyor emmeye cadııı bıraz huysuzluk var olacak okadar tabı ates falan yok cok sukur..aman kızlar dıkkat edın kendınıze ve bebıslere buarada bız yurutece bınmeye basladık yerdede emeklemeye kendını ılerı atmaya calısıyo bırde cok fenayabancı bılmeye basladık eltımı gordu dun bastı yaygarayı alısana kadar baya bı gecıyo..

slm kızlar nasılsınız biz hasta olmuştuk ya iyileştik ama o kadar huysuzlaştı ki oğlumu tanıyamıyorum sürekli ağlamaklı kucakcı oldu çıktı herkese gülen çocuk benden başkasını görmeye tahammül edemez oldu sizinkiler nasıllar

geçmiş olsun canım kıyamam ona ben

Herkese mutlu yıllaaaaar... Çoluğumuzla çocuğumuzla hep beraber nice senelere...

herkese hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum. neden kimse yok çözemedim herkes hastalıkla kışla cebelleşiyor herhalde...topikte derin bir sessizlik var...

canım gecmis olsun kuzu nasıl oldu simdi iyidir insallah

canım gecmis olsun kuzu nasıl oldu simdi iyidir insallah

iyiz canım çok şükür hastalığı çabuk atlattık ilerlemeden şifa bulduk Allahın izniyle huysuzluğu vardı geçen hafta o da geçti maşallah eski neşemize kavuştuk allahım kimsenin bebeğini hasta etmesin insan ne kadar üzülüyor yaa basit bişey olsada bebek olunca kıyamıyor insan 6 aylık aşımız var haftaya biraz korku var zor oluyormuş öyle diyorlar ama inş.sıkıntı çekmeden onuda atlatırız kimse girmiyor topiğe canımız sıkıldı ya ne zamandır yoktunuz hele gülsüm kayıplara karıştı gülsümmmmmmmmmmm duy sesimizi....bu arada sesilia,bkm,mikrolif sizler nasılsınız bebişler büyüdü mü ? bebeklerin gelişimlerini takip edelim burdan neler yapıyorsunuz oyun falan oynuyormusunuz ben sanki karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum uyutuyorum gibi hissediyorum aslında elimden geldiğince oyun falan oynamaya çalışıyorum ama napacağımı da bilemiyorum mesela yiğit kalksınnnn diyorum elinden tutyorum kalkmaya çalışıyor yiğit yatsınn diyorum kendini kafasını geri atıyor gel babası yatırmaya çalışıyorum yapmıyor henüz erken mi acaba sizinkiler neler yapıyor paylaşırsak kızlar çok güzel olur farklı şeyler öğretiriz bebişlere

günaydınnn tatlı annişlerr

günaydın canım evet tatlım yaaaa bizim topige ne oldu bole nazarmı degdi giren cıkan yok :)))) huhuhuuuuuuuuuu nerdesinz kızlarrr

valla bencedee cocukların gelisimlerini paylasalım birbirimize faydalı oluyor bilmediklerimizi ogreniyoruz paylasdıkca ben bu ara temmuz anneleri topigine bakıyorumda orası baya canlı bebişlerin gelişim aşamalarını paylaşıyorlar

bebişler mi hasta yoksa onlarla uğraşmaktan mı uğramıyorsunuz buraya

Gunaydiin diyemiycem tunaydin kizlar ve hepinize iyi guzel saglikli mutlu nice yillar...
Biz ctesi gece esimin bi akrabasina oturmaya gitmistk onun oglu yanimizda bir basladi saril saril istifra etmeye tabi bizim bunye malum aninda kapmisiz sifayi eve bi geldk once buyuk kizim sonra kucugume bulasti okulda duramamis geldi birini yatirdim derken kucugum basladi istifraya hemen kaptgm gibi ikisinide doktora salgina yakalanmisiz anliycaniz yilbasi ilkgunude ben yattim mahvolduk iki cocuk ben annem sagolsun hemen aldi bizi iyilestik donduk eve simdide babamiza gecti o yatiyo ortu dosek...cok moralim bozuk keske gitmeseydik dedim durdum ; ((
Yani yeniyıl hastalikla birlikte geldi simdi iyi cok sukur kizlarim biraz kucugumde oksuruk kaldi gece dogru durust uyumadik...:2: oyle iste bizden haberler bunlar...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya bizde bi fasıl atlattık bakalım inş.bir daha uğramaz hastalık yakınımıza

Canım çok şükür büyüyoruz işte biz de çok ağır atlattık biliyorsun hastalık olayını şimdi iyiyiz bin şükür. Diş mi çıkarıcaz nedir sık uyanıyoruz. Oyun konusuna gelince biz hep oynuyorduk zaten o yüzden agularımız da erken başladı. Hiç susmuyoruz sürekli konuşuyoruz Ardayla daha şimdiden herşeyi tane tane konuşuyoruz. Oyuncakları var çıngıraklar, resimli bez toplar, müzikli kumaş kitabımız falan onları anlatıyorum ona. Sanırım o yüzden tepkileri net ve düzgün iletişim kurmaya başladı. Artık daha az ağlıyoruz ne istediğimizi direk anlatıyoruz mesela kucak istiyorsa artık kollarını açıyo emmek istiyorsa mmmm diye ses çıkarıyo uyanınca (gece hariç) sesleniyo ağlamıyo, gibi... Ama sağı solu da belli olmuyo tabi ennihayetinde 6 aylık yavrum :) ve bi de çok aşırı hareketli çok meraklı etraftaki herşeyi inceliyo her sese dönüyo, babaya düştük bu ara gece uyanıyo yataktaysam birden emmeyi bırakıp babayla uğraşıyo ona laf atıyo üstüne atılıp yüzünü falan okşuyo. Bizden ne görürse taklit ediyo kısacası. Bu arada bu aşıyı inanılmaz kolay atlattık ne ateş ne huysuzluk Allah'a bin şükür. Zaten verem hariç diğerlerinin tekrarıydı. Ama yine hapşuruk olayımız var çok korkuyorum inşallah yine hasta olmayız. Üfff şu kış hayırlısıyla bi geçseydi yaaaa

maşallah arda beyimize koca adam olmuş duyan 6 aylık olduğuna inanmaz allahım nazarlardan korusun bizde hayırlısıyla aşıyı atlatalım inş.annesi rahatlayacak o zaman.dediğin gibi şu kış bir geçse şöyle kısa kollular şortları giydirsek tombiş tombiş ısırmalık tam bunlar çıkarsak temiz havaya şimdi varsa yoksa avm gez gez ondanda sıkılıyor insan pikniklere gitsek denize soksak bebişleri nasıl olsa yaşına girecekler yaza oynatırız suyun içinde bol bol

iyi geceler kızlar :))) ohhhh arda beyimiz agbi olmusda artık isteklerini soylermis amanda aman valla :))) masallah kuzuya bizde bu ay 16 sında 6 aylık oluyoruz allahın izniyle ayın 20 sındede asımız var allahım bizde kolay atlatırz insallah...

kızlar benim kuzuda simdi masallah ek gıdaya cok meraklı kayınvalidem alıstırmıs aksamları biz isten geliyoruz sofraya oturuyoz mumkun degil durmuyo bagrıyo aglıyo sofraya oturmak istiyo oturuncada bi gorseniz allahım bagırmalar mutluluktan herseye saldırıyo biz yemek yedikce agzını acıyo herseyden istiyo cok meraklı kuzum artık corbalara basladık aksam iciriyouz bizde yada yogurdunu biz yemek yerken yediriyoruz yoksa durmuyo süt icerken bu kadar meraklı degil valla :))

sizinkiler neler soyluyo benim kız ebe dede bide bugun ede cıktı neyse ede aksama kadar ede ede valla gülmekten olduk birde o soyledikce ben soyluyorum dahada mutlu oluyo aksama kadar kuş gibi hic susmadık hafta ıcı uyuyon kız hafta sonu ben olunca uyumuyo 10 da anca uyuttum valla cadıyı :)))

bizimki emeklemeyi hic bilmiyo cunku yuz ustu yatmıyo bagrıyo direk kucagımızda oturmayı cok seviyo yada artık bi yere oturturyrm oturuyo ayakta durmayı ogretmis kayınvalidem ara ara desteksiz durmalara basladı bakalım :)) ayyy bide bizimki telefona ve bilgisayara cok meraklı cok zararlı anne uzak tut diyorum ama iste alıstı anne baba calısınca aksama kadar arıyoruz biz konusunca sesimize neler yapıyomus cadı babası bilgisarın basındaydı kucagına almıstı direk tuslarına basıyo guluyo yaaa nerden biliyo cadı annesi gibi bilgisayarcı olcak heralde

buyudukce bu kuzular cok tatlı oluyo yaaaa allahım bebişlermizi bizden hic ayırmasın ınsallah

gecmis olsun canım bebişe simdi nasıl atlattınızmı hastalıgı yaaa hepimiz bi gecirdik hastalıgı desenize ( insallah bir daha tekrarlamaz bebislerin hastalıgı cok zor oluyo allahım sifa versin bütün bebişlere

canım bebişler büyüyor hızla günler geçiyor. gün içinde ben de oyun oynamaya onu sevip öpmeye güzel vakit geçirmeye çalışıyorum ama bu her zaman mümkün olmuyor hayat içinde bir sürü yapmamız gereken iş var bazen de dediğin gibi sadece karnını doyurup altını temizleyip uyuttuğum hissine kapılıyorum ben de. biraz daha büyüsünler o zaman anlayacağız emeklerin boşa olmadığını bence... mesela ben de çok dönmemesine üzülüyorum hareketli bir bebek ama sırtüstü yatırınca çaba gösterip de dönmüyor birkaç kere dönmüştür sadece. doktorumuz erken dönmez biraz kilosu var dedi ama işte biz anneler biraz sabırsızız herhalde herşeyi yapsın büyüsün istiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…