- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.141
iyi geceler kızlar :))) ohhhh arda beyimiz agbi olmusda artık isteklerini soylermis amanda aman valla :))) masallah kuzuya bizde bu ay 16 sında 6 aylık oluyoruz allahın izniyle ayın 20 sındede asımız var allahım bizde kolay atlatırz insallah...
kızlar benim kuzuda simdi masallah ek gıdaya cok meraklı kayınvalidem alıstırmıs aksamları biz isten geliyoruz sofraya oturuyoz mumkun degil durmuyo bagrıyo aglıyo sofraya oturmak istiyo oturuncada bi gorseniz allahım bagırmalar mutluluktan herseye saldırıyo biz yemek yedikce agzını acıyo herseyden istiyo cok meraklı kuzum artık corbalara basladık aksam iciriyouz bizde yada yogurdunu biz yemek yerken yediriyoruz yoksa durmuyo süt icerken bu kadar meraklı degil valla :))
sizinkiler neler soyluyo benim kız ebe dede bide bugun ede cıktı neyse ede aksama kadar ede ede valla gülmekten olduk birde o soyledikce ben soyluyorum dahada mutlu oluyo aksama kadar kuş gibi hic susmadık hafta ıcı uyuyon kız hafta sonu ben olunca uyumuyo 10 da anca uyuttum valla cadıyı :)))
bizimki emeklemeyi hic bilmiyo cunku yuz ustu yatmıyo bagrıyo direk kucagımızda oturmayı cok seviyo yada artık bi yere oturturyrm oturuyo ayakta durmayı ogretmis kayınvalidem ara ara desteksiz durmalara basladı bakalım :)) ayyy bide bizimki telefona ve bilgisayara cok meraklı cok zararlı anne uzak tut diyorum ama iste alıstı anne baba calısınca aksama kadar arıyoruz biz konusunca sesimize neler yapıyomus cadı babası bilgisarın basındaydı kucagına almıstı direk tuslarına basıyo guluyo yaaa nerden biliyo cadı annesi gibi bilgisayarcı olcak heralde
buyudukce bu kuzular cok tatlı oluyo yaaaa allahım bebişlermizi bizden hic ayırmasın ınsallah
evet canım ya benim bebeğimde yavaş yavaş dönmeye başladı normalde çok hareketli ama biraz totoyu kaldırmak zor geliyor galiba annelere hiç yaranamaz bu bebişler anneler hep en iyisini ister ama bu da aslında hiç doğru değil acele etmeyip panik yapmadan sabırla beklemek gerek her çocuğun gelişimi farklı çünkü ama işin içine annelik duygusu girince bunları yapmak pek mümkün olmuyorcanım bebişler büyüyor hızla günler geçiyor. gün içinde ben de oyun oynamaya onu sevip öpmeye güzel vakit geçirmeye çalışıyorum ama bu her zaman mümkün olmuyor hayat içinde bir sürü yapmamız gereken iş var bazen de dediğin gibi sadece karnını doyurup altını temizleyip uyuttuğum hissine kapılıyorum ben de. biraz daha büyüsünler o zaman anlayacağız emeklerin boşa olmadığını bence... mesela ben de çok dönmemesine üzülüyorum hareketli bir bebek ama sırtüstü yatırınca çaba gösterip de dönmüyor birkaç kere dönmüştür sadece. doktorumuz erken dönmez biraz kilosu var dedi ama işte biz anneler biraz sabırsızız herhalde herşeyi yapsın büyüsün istiyoruz:)
günaydıınnn millet:)... bizim paşanın 3-4gündür uykusu değişti yaaa akşam 8de gece uykusuna yatan bebişim şimdi 11de ancak yatıyor... 11de bi uyudu sabah 8buçuğa kadar da hiç kalkmadı şok oldum:S sonra 10a kadar bi daha uyudu iyice tuhaflaştı bu tospik:) sizinkilerin uykusu nasıl kafam karıştı iyice...
benimkisi 10 da yattı sabah 7 ye kadar en az 5 kere kalkmıştır saymıyorum artık sabah 7 den sonra 8 kadar uyuttum ama bu sürede 2 kere daha kalktı sonra 10 buçukta uyudu ama uyuyana kadar mahvoldum uyumak istemiyor ama uykusuzluktan gözler kızardı sürekli mızmız 1 saat ya uyudu ya uyumadı şimdi uyuttum bide işte bi daha uyurmu bilemiyorum yatana kadar düzen otursun diye uğraştıkça bozuluyor seninki maşallah çok güzel uyumuş canm yaa gece hiç uyanmaması harika bişey olsa gerek ama ben uyanıp kontrol ederdim neden uyanmıyor diye
canım işte her bebeğin huyu farklı ben 4.aydan beri alışık olduğum için normal karşılıyorum. 4.aydan beri en fazla 2kere kalkar gece hiç kalkmadığı olmamıştı ama onu da yaşattı:) gündüz yeterli kalori alan bebekler beslenmek için kalkmazlarmış zaten özellikle 5.ve 6.aydan sonra geceleri uyansa da beslemeyin diyor doktorlar artık normal insan formuna giriyorlar.bizimki geç yatmaya başladı bu sıralar işte o kötü oldu büyük adam gibi yaşama geçti:)
selam kızlarrr nabersınız?*benım kuzum ıyılestı bakalım dıs yuzunden huzursuzlugu vardı oda gectı cok şukur sızler napıyosunuz??
Kızlar spiralim kaymış ben yine hamileyim:18:
Kızlar spiralim kaymış ben yine hamileyim:18:
Ya sormayın kızlar dün spirali kontrole gitmiştim kaymış alalım bi de test yapalım dedi. Sonuç pozitif 3 bçk da randevum var gidicem. Nasıl olacak hala bilmiyorum yaa
selam kızlar nasılsınız? bebişler napiyo... bizimki akşamüsü şekerlemesinde:) size bişey sorcam canlar ya bizim oğlan katı gıda alıyo ama mesela bi öğünü en fazla 1-2saat tok tutuyor. bugün çorba içti mesela 3yemek kaşığı kadar 2yemek kaşığı kadar da yoğurt yedi yanında 1saat sonra 150ml mama yedi doymadı. üstelik çorbada da havuç patates kabak pirinç irmik vardı üstüne de doysun diye bebe büskivisi kırdım yumuşattım yedirdim.miktarı da artıramıyorum bu kadar yedikten sonra yemek istemiyor doymuş gibi yapıyor.üstüne de su içiyor baya. sizinkiler nasıl yiyor katı gıdayı az verdiğim için mi acıkıyor yoksa ancak o kadar mı yemek istiyor anlamadım.
canımmm hayırlı olsunn bundada vardır bir hayır topiğin ilk hamişi sensinnnKızlar spiralim kaymış ben yine hamileyim:18:
canım ek gıda konusunda bende tedirgin oluyorum bir düzen oturtamadım bazı günler sadece emziriyorum aç mıdır diye düşünüyorum ama zaten çorba falan içirsemde arkasından hemen emzirsem bile emiyor ama kilo alımı falan iyi yani.ek gıda dönemi biraz zor geldi bana acaba yediği yeterli geldimi diye düşünüyorum bende hep
yaa bence de zor insan tedirgin oluyor neyi ne kadar yedireceğimi şaşırıyorum bazen. annem yiyebildiği kadar yedir diyo öyle de yapsam hemen acıkıyor hala süte bağımlılar o zaman kaç saat tok tutmalı ek besin çözemedim...
yaa bence de zor insan tedirgin oluyor neyi ne kadar yedireceğimi şaşırıyorum bazen. annem yiyebildiği kadar yedir diyo öyle de yapsam hemen acıkıyor hala süte bağımlılar o zaman kaç saat tok tutmalı ek besin çözemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?