ekim hamileleri... :)

maşallah prensese... bak şu cadıya sen neler diyormuş nede olsa kadın yani konuşacak kolay mı günde 24 bin kelime annesi sürekli söyleyecek tabi :)yerim ben onun dilleri oyy ne tatlıdır şimdi

evet canım ya benim bebeğimde yavaş yavaş dönmeye başladı normalde çok hareketli ama biraz totoyu kaldırmak zor geliyor galiba annelere hiç yaranamaz bu bebişler anneler hep en iyisini ister ama bu da aslında hiç doğru değil acele etmeyip panik yapmadan sabırla beklemek gerek her çocuğun gelişimi farklı çünkü ama işin içine annelik duygusu girince bunları yapmak pek mümkün olmuyor

günaydıınnn millet:)... bizim paşanın 3-4gündür uykusu değişti yaaa akşam 8de gece uykusuna yatan bebişim şimdi 11de ancak yatıyor... 11de bi uyudu sabah 8buçuğa kadar da hiç kalkmadı şok oldum:S sonra 10a kadar bi daha uyudu iyice tuhaflaştı bu tospik:) sizinkilerin uykusu nasıl kafam karıştı iyice...

benimkisi 10 da yattı sabah 7 ye kadar en az 5 kere kalkmıştır saymıyorum artık sabah 7 den sonra 8 kadar uyuttum ama bu sürede 2 kere daha kalktı sonra 10 buçukta uyudu ama uyuyana kadar mahvoldum uyumak istemiyor ama uykusuzluktan gözler kızardı sürekli mızmız 1 saat ya uyudu ya uyumadı şimdi uyuttum bide işte bi daha uyurmu bilemiyorum yatana kadar düzen otursun diye uğraştıkça bozuluyor seninki maşallah çok güzel uyumuş canm yaa gece hiç uyanmaması harika bişey olsa gerek ama ben uyanıp kontrol ederdim neden uyanmıyor diye

Selam kizlarr cok sagolun atlattik salgini cok şükür simdide kizkardesim ve oglu hasta onlar yatiyo aman cok pis bi hastalik ya hemen bulasiyo..
Kuzum dizimde ydi simdi abla geldi sagolsun uyandirdi benim kiz ayaklarinin ustune kalkmaya cabaliyo yuzukoyunken parmak ucunda kalkiyo ama ileri gitmek yok geri kayiyo ) yakindir emeklemesi heralde..yurutecle ordan oraya cosuyoruz

canım işte her bebeğin huyu farklı ben 4.aydan beri alışık olduğum için normal karşılıyorum. 4.aydan beri en fazla 2kere kalkar gece hiç kalkmadığı olmamıştı ama onu da yaşattı:) gündüz yeterli kalori alan bebekler beslenmek için kalkmazlarmış zaten özellikle 5.ve 6.aydan sonra geceleri uyansa da beslemeyin diyor doktorlar artık normal insan formuna giriyorlar.bizimki geç yatmaya başladı bu sıralar işte o kötü oldu büyük adam gibi yaşama geçti:)

benimkisi tam tersine 4.aydan sonra daha çok kalkmaya başladı eskiden 2 en fazla 3 kalkardı hiç bebek büyütüyorum deme derlerdi bana ama diş huysuzluğu olabilir diye düşünüyorum çünkü dişleri çok kaşınıyor eline ne alırsa hopp ağzına ve ısırıyor sürekli sinirleniyor elinden aldığım zaman ağlıyor.bazen uyandığında emmek istemiyor kaldırıyorum kucağımda tekrar uykuya dalıyor bizimkinin kilosu da yerinde maşallah ama herkes diş çıkarırken bide yürümeye başladığında döker kilosunu diyor bakalım hayırlısı artık :) geç yatan bebek çok zor oluyor benimkide bir ara geç yatıyordu çok yoruluyordum şimdi maşallah erken uyuyor

selam kızlarrr nabersınız?*benım kuzum ıyılestı bakalım dıs yuzunden huzursuzlugu vardı oda gectı cok şukur sızler napıyosunuz??

Son düzenleme:
selam kızlarrr nabersınız?*benım kuzum ıyılestı bakalım dıs yuzunden huzursuzlugu vardı oda gectı cok şukur sızler napıyosunuz??

iyiz canım bizde iyiz bizimde diş yüzündenmidir artık neyse biraz mızmızlık oluyor ama idare ediyoruz dişleri çok kaşınıyor sürekli bireyleri ısırmak istiyor sizin çıktımı dişiniz

evet canım 19aralıkta patladı dıslerımız sımdıde ustlerımız kasınıyo sanırım onlar yakında buarada kızlar dısetlerı cok şışıp beyaza donmeye başlıyosa bıkac gun ıcınde patlıyor..bugun uykuyu alamadı kusum sımdı dızımde uyudu bende anneme caya geldım yarın gunum var bıkac saat nefes alıcam facete bırcok yere uyeyım gruplar var anne bebekle ılgılı sızde uyemısınız orda her merak ettıgını soruyosun ben genelde face e takılıyorum buraya gırmek cepten oldugundan bıraz zor oluyo ama aklıma geldıkce bakıyorum..

selam kızlar nasılsınız? bebişler napiyo... bizimki akşamüsü şekerlemesinde:) size bişey sorcam canlar ya bizim oğlan katı gıda alıyo ama mesela bi öğünü en fazla 1-2saat tok tutuyor. bugün çorba içti mesela 3yemek kaşığı kadar 2yemek kaşığı kadar da yoğurt yedi yanında 1saat sonra 150ml mama yedi doymadı. üstelik çorbada da havuç patates kabak pirinç irmik vardı üstüne de doysun diye bebe büskivisi kırdım yumuşattım yedirdim.miktarı da artıramıyorum bu kadar yedikten sonra yemek istemiyor doymuş gibi yapıyor.üstüne de su içiyor baya. sizinkiler nasıl yiyor katı gıdayı az verdiğim için mi acıkıyor yoksa ancak o kadar mı yemek istiyor anlamadım.

Ya sormayın kızlar dün spirali kontrole gitmiştim kaymış alalım bi de test yapalım dedi. Sonuç pozitif 3 bçk da randevum var gidicem. Nasıl olacak hala bilmiyorum yaa

Ya sormayın kızlar dün spirali kontrole gitmiştim kaymış alalım bi de test yapalım dedi. Sonuç pozitif 3 bçk da randevum var gidicem. Nasıl olacak hala bilmiyorum yaa

anam soklardayım kızzz nasıl oldu icimizden bir sen spiral takdırdın guya sen onlem aldın sen hamile kaldın ne yapmayı dusunuyorsun soktasın dimi

Ya tabi ki aldıramam ardanın doktoruyla görüştüm emzirmemde herhangi bi sıkıntı yok kadındoğumcu ne diyecek o önemli dedi yani ardaya biraz haksızlık olacak gibi. Şu an bişey düşünemiyorum zaten. Bi taraftanda gebeliğim ikizdi 7. Haftada birinin kalbi durdu ona çok üzüldük Allah bi tane daha verdi bi hayır vardır diye şükrediyorum. Sonuçta ikiz de olsaydı bu durumdan daha kolay olmayacaktı.

canım ek gıda konusunda bende tedirgin oluyorum bir düzen oturtamadım bazı günler sadece emziriyorum aç mıdır diye düşünüyorum ama zaten çorba falan içirsemde arkasından hemen emzirsem bile emiyor ama kilo alımı falan iyi yani.ek gıda dönemi biraz zor geldi bana acaba yediği yeterli geldimi diye düşünüyorum bende hep

Kızlar spiralim kaymış ben yine hamileyim:18:
canımmm hayırlı olsunn bundada vardır bir hayır topiğin ilk hamişi sensinnn

aynen canım artık alışana kadar bir süre böyle gider sonra anlarız heralde doyduklarını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…