ekim hamileleri... :)

canım evet cok güzel bir yonden bakmıssın allah hayırlısını versin simdi nasip etmis sana rabbim sana biraz zor olacaktır tabi ama insan ilk duyunca baya sasırıyo valla ikinci hamileliklerimiz burda paylasalım diyodun kuzum ilk senden geldi mujde hayırlı ugurlu olsun

sesilia gittin mi doktora canım bizi merakta bırakma bu arada emoş gibi bende bebişe yaklaşımını çok beğendim Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

kızlar ben de son 2-3gündür ileri derecede sistit geçirdim çok fena bişeymiş Rabbim kimseye göstermesin ağrıdan kıvrandım resmen. aynı adet ağrısı gibi başta anlamadım tam acaba bişey mi var dedim doktor da böbreklerde bi sorun var mı diye ultrasona yönlendirdi ben ultrasondayken bi yandan kıvranıorum bi yandan da bebek dicek diye aklım çıktı:))) işin şakası tabii Rabbim nasib ettikten sonra ötesi yok.ama şok olup o acıyla bayılabilirdim:)
sesilia canım ikinci bebek zor olsa da üstesinden gelirsin bu şekilde çocuk büyütenler var başta skıntı çekiyolar ama sonra rahatlıyorlar ikisi birden büyüyor bi bakmışsın genç yaşta iki evladın var...bu arada senin doğumun normal miydi?

canım cok gecmis olsun yaaaa bu nasıl bir hastalıkmıs sistit hic duymamıstım simdi nasılsın iyisindir insallah

canım cok gecmis olsun yaaaa bu nasıl bir hastalıkmıs sistit hic duymamıstım simdi nasılsın iyisindir insallah

sağol canım ya idrar yolları iltihabı da diyorlar sistite. ileri derecede geçiriyormuşum ağrı çok fena yayıldı heryere. sık idrara çıkma idrarda yanma mide bulantısı falan oluyor ben 4-5 gün sık idrara çıkma ve yanmayı yaşadım ama geçer herhalde dedim ta ki şiddetli bir adet sancısı çekene kadar...ihmal etmemek gerekiyormuş. kurtuldum çok şükür. iyiyim şu an canım.

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine bebişin sana ihtiyacı var ...ya kızlar ya bizim veletler büyüdüler ya zaman ne cabuk geçiyor

Anaaaaaammm neler duyuyorum ben 2gun bos birakmaya gelmiyosunuz ) saka bi yana sesilia nettin sen anaa soklardayim hala korunayim derken surpriz hee ama hayirli olsun hele ikiz olayi tam surpriz olucakmis ama olsun allah sana buzamanda nasip etmis demekki vardir bundada bi hayir ben korkuyordum hep emzirirkene hamile kalirsam diye ama kalsamda bende asla ama asla aldirmam dogru karar cnm tebrik ederim seni ins.sagsalim alirsin kucagina ayy bi tuhaf oldum yaa topigimizde bir hamilelik daha he eneeee hadibakalim arkadan kim gelcek dermisim ...

Gittim doktora b-hcg iyi yükseliyo şimdilik ama kese yok tabi daha yarın belki görebiliriz dedi. Ya tam kendime geldim derken sil baştan başladım yine valla bkmcim ben anlamam sizi de bekliyorum arkadan beni yalnız bırakmayın hani yine beraber yapacaktık?? Başka topiklere mi takılayım yani bu mudur? Bunu mu istiyorsunuz?? Giderim bak!

hayırlı ugurlu olsun canım benim minik kızımız diycektim valla kuzum :)) allah soyletti heralde kızmı gelecekki :)) hayırlısı neyse o olsun kuzum yaaaa enemmm daha neler baska topiklerle aldatma bizi ozleriz aglarız bak biz canansız naparız gitmeeee bizi bırakma bebişimizi burda buyetelim burda takıl kuzum yaa nasıl olsa artık biz tecrübeliyiz

canım ya hayırlı olsun sakın bırakma bizihatırlıyorsan şakasını yapıyorduk ikincileri de birlikte yapcaz diye ama bakalım ikinci bombayı kim patlacak

bu arada kızlar bizim gülsüm nerde yaaa yine kayıplarda işemi basladın kuzum yoksa ses ver bize

gülsüm işe başlasa sanki nete daha çok girer gibime geliyor ama bende meraklardayım nerde bu kız

Selam kizlar bende burlardayim bugun can sikintisi iste..ben 3.kapisini kapatmadim ama daha hazır değilim 32 33 yasinda düşünüyorum belki bakalim nasip kismet...

Sağol kuzum hayırlısı tabi. Ya biraz değişik ilerliyo yine benim kan sonuçları. Emzirirken ve spiralle hamile kaldığım için dış yada boş gebelik ihtimali vardı kanı takip ediyoruz çok hızlı yükseliyor. İlki de böyleydi ve ikiz dediler. Tırsıyorum vallahi. Eşimin ikiz kardeşi olduğu için risk yüksek. Ben 3 üyle birden nasıl başederim? Herkes ne güzel işte 4 yıl sonra rahatlarsın hepsi aradan çıkmış olur keyfine bakarsın diyor, tabi akli dengem hala yerinde olursa...

Son düzenleme:

canım ikiz bebek anne tarafından kalıtımsal diye biliyorum ben belki sizin tarafta vardır ikiz uzak da olsa etkileyebilir...hayırlısı inşallah canım ikiz bebek büyütmek çok zor olsa gerek birini bile zor büyütüyorum ben ama çok da güzellikleri vardır eminim. düşünsene bir anda 3çocuğun olcak:) hepsi bir büyüyecek ama tabii bu durumda destek alman şart annen kayınvaliden veya sana sürekli yardımı olabilecek kişiler var dimi?

kızlar bebişlerinize diş buğdayı yaptınız mı yada yapacak mısınız?güzel fikirleriniz var mı ben istiyorum evde birşeyler kendimce yapmayı ama neler yapabilirim

hazır anneleri bulmuşken sormak istedim
benim adetim 8 gün sürer 3 ocakta başladı 10 u gibi bitti 13 ünde ilişki oldu netten baktım hamile kalmak için uygun vaktim 12 ile 22 ocak arasıymış ve 2 gün önce kasıklarımda ağrı belimde ağrı başladı ve göğüslerimin şiştiğni fark ettim ama adetime 12 gün var ve benim hiç belim veya kasıklarım ağrımaz ve ayrıca kasıklarımdaki damarlar çok belirgin 32 34 bedenim hiç yemezdim sürekli bişeyler yiyorum dudaklarım botoxlu gibi şişti ve biraz önce aç olmama rağmen güzelim yemek beni iğrendirdi yağ tutuğu için halbuki ısıtsam çözülcek uzun sözün özü sizdede oldumu bunlar benle aynı durumda olan varmıdır ? vee 3 4 gün önce ateşim 34 bile oldu şimdi 36.4 fln bunlar nedir adetime daha 12 gün var akıntımda var ama kokulu gerçi benim hep kokulu olur

Canım bunlar hamilelik belirtisi olabilir ama bu belirtiler için daha erken. O hamile kalabileceğin günler kısmına gelince uygun zamanda ilişkiye girmişsin kalmış olabilirsin takvim yöntemiyle ilişkiye girip istenmeyen gebelik yaşayan çok yani çok güvenilir bir yöntem değil. Ovülasyon erken olabiliyor yada spermler geç ölüyor yumurta 3 4 gün sonra dölleniyor vs. Kokulu akıntı hoş birşey değil idrar yollarında iltihap, sistit, mantar, bakteri yada parazit varlığını gösterir ki tedavi edilmezse kısırlığa hatta bazı bakteriler kanserli hücre oluşumuna kadar gidebilir. O nedenle vakit kaybetmeden bir doktora gitmelisin. İstenen bir gebelikse inşallah hamilesindir ve lütfen sonucu bizimle paylaş

Günaydın kuzular. Mikrolif annem hep yanımda zaten kuzum da 1 ine zor yetişiyoruz artık duruma göre bakucaz. Geçenlerde bakıcı tutmuştuk ama pek memnun kalmadım şimdi bakıcaz işte. Daha keseyi görmedik ben b-hcg yükselmesini araştırırken evlerden uzak mol gebelik diye bişi gördüm. Kansere kadar gidiyormuş çok endişeliyim. Saat 11.20 de randevum keseyi görmem lazım mutlaka hcg 3000 gibi olmuştur.
Minikkalbim ya sizinkiler ne çabuk siş çıkarttı bizde daha diş fln yok. Bi anneme kuzenlere falsn sorayım bakalım ne yapmışlar. GüEl bir fikir bulursam yazarım

canım randevudan sonra hemen sonucu yaz bize merakta bırakma inşallah bebeğin sağlıklıdır hiçbir sıkıntı yoktur.ya benim bebiş çok uzun zamandır hep huysuzdu zaten meğer diş yüzündenmiş diş eti patlamış dokundukca elime geliyo benimde bebekken geç çıkmış dişlerim annemde çok şaşırdı ama 4 aylık bile diş çıkaranlar var anne hamileliğinde kalsiyum bakımından zengin beslenmiş ise erken çıkabilirmiş bir arkadaşa dr söylemiş maşalllah diyelim bebişlere... güzel fikirleriniz olursa paylaşın diş buğdayı yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…