- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.161
Ya tabi ki aldıramam ardanın doktoruyla görüştüm emzirmemde herhangi bi sıkıntı yok kadındoğumcu ne diyecek o önemli dedi yani ardaya biraz haksızlık olacak gibi. Şu an bişey düşünemiyorum zaten. Bi taraftanda gebeliğim ikizdi 7. Haftada birinin kalbi durdu ona çok üzüldük Allah bi tane daha verdi bi hayır vardır diye şükrediyorum. Sonuçta ikiz de olsaydı bu durumdan daha kolay olmayacaktı.
kızlar ben de son 2-3gündür ileri derecede sistit geçirdim çok fena bişeymiş Rabbim kimseye göstermesin ağrıdan kıvrandım resmen. aynı adet ağrısı gibi başta anlamadım tam acaba bişey mi var dedim doktor da böbreklerde bi sorun var mı diye ultrasona yönlendirdi ben ultrasondayken bi yandan kıvranıorum bi yandan da bebek dicek diye aklım çıktı:))) işin şakası tabii Rabbim nasib ettikten sonra ötesi yok.ama şok olup o acıyla bayılabilirdim:)
sesilia canım ikinci bebek zor olsa da üstesinden gelirsin bu şekilde çocuk büyütenler var başta skıntı çekiyolar ama sonra rahatlıyorlar ikisi birden büyüyor bi bakmışsın genç yaşta iki evladın var...bu arada senin doğumun normal miydi?
canım cok gecmis olsun yaaaa bu nasıl bir hastalıkmıs sistit hic duymamıstım simdi nasılsın iyisindir insallah
sağol canım ya idrar yolları iltihabı da diyorlar sistite. ileri derecede geçiriyormuşum ağrı çok fena yayıldı heryere. sık idrara çıkma idrarda yanma mide bulantısı falan oluyor ben 4-5 gün sık idrara çıkma ve yanmayı yaşadım ama geçer herhalde dedim ta ki şiddetli bir adet sancısı çekene kadar...ihmal etmemek gerekiyormuş. kurtuldum çok şükür. iyiyim şu an canım.
Gittim doktora b-hcg iyi yükseliyo şimdilik ama kese yok tabi daha yarın belki görebiliriz dedi. Ya tam kendime geldim derken sil baştan başladım yinevalla bkmcim ben anlamam sizi de bekliyorum arkadan beni yalnız bırakmayın hani yine beraber yapacaktık?? Başka topiklere mi takılayım yani bu mudur? Bunu mu istiyorsunuz?? Giderim bak!
canım ya hayırlı olsun sakın bırakma bizihatırlıyorsan şakasını yapıyorduk ikincileri de birlikte yapcaz diye ama bakalım ikinci bombayı kim patlacakGittim doktora b-hcg iyi yükseliyo şimdilik ama kese yok tabi daha yarın belki görebiliriz dedi. Ya tam kendime geldim derken sil baştan başladım yinevalla bkmcim ben anlamam sizi de bekliyorum arkadan beni yalnız bırakmayın hani yine beraber yapacaktık?? Başka topiklere mi takılayım yani bu mudur? Bunu mu istiyorsunuz?? Giderim bak!
bu arada kızlar bizim gülsüm nerde yaaa yine kayıplarda işemi basladın kuzum yoksa ses ver bize
hayırlı ugurlu olsun canım benim minik kızımız diycektim valla kuzum :)) allah soyletti heralde kızmı gelecekki :)) hayırlısı neyse o olsun kuzum yaaaa enemmm daha neler baska topiklerle aldatma bizi ozleriz aglarız bakbiz canansız naparız gitmeeee bizi bırakma bebişimizi burda buyetelim burda takıl kuzum yaa nasıl olsa artık biz tecrübeliyiz
Sağol kuzum hayırlısı tabi. Ya biraz değişik ilerliyo yine benim kan sonuçları. Emzirirken ve spiralle hamile kaldığım için dış yada boş gebelik ihtimali vardı kanı takip ediyoruz çok hızlı yükseliyor. İlki de böyleydi ve ikiz dediler. Tırsıyorum vallahi. Eşimin ikiz kardeşi olduğu için risk yüksek. Ben 3 üyle birden nasıl başederim? Herkes ne güzel işte 4 yıl sonra rahatlarsın hepsi aradan çıkmış olur keyfine bakarsın diyor, tabi akli dengem hala yerinde olursa...
hazır anneleri bulmuşken sormak istedim
benim adetim 8 gün sürer 3 ocakta başladı 10 u gibi bitti 13 ünde ilişki oldu netten baktım hamile kalmak için uygun vaktim 12 ile 22 ocak arasıymış ve 2 gün önce kasıklarımda ağrı belimde ağrı başladı ve göğüslerimin şiştiğni fark ettim ama adetime 12 gün var ve benim hiç belim veya kasıklarım ağrımaz ve ayrıca kasıklarımdaki damarlar çok belirgin 32 34 bedenim hiç yemezdim sürekli bişeyler yiyorum dudaklarım botoxlu gibi şişti ve biraz önce aç olmama rağmen güzelim yemek beni iğrendirdi yağ tutuğu için halbuki ısıtsam çözülcek uzun sözün özü sizdede oldumu bunlar benle aynı durumda olan varmıdır ? vee 3 4 gün önce ateşim 34 bile oldu şimdi 36.4 fln bunlar nedir adetime daha 12 gün var akıntımda var ama kokulu gerçi benim hep kokulu olur
Günaydın kuzular. Mikrolif annem hep yanımda zaten kuzum da 1 ine zor yetişiyoruz artık duruma göre bakucaz. Geçenlerde bakıcı tutmuştuk ama pek memnun kalmadım şimdi bakıcaz işte. Daha keseyi görmedik ben b-hcg yükselmesini araştırırken evlerden uzak mol gebelik diye bişi gördüm. Kansere kadar gidiyormuş çok endişeliyim. Saat 11.20 de randevum keseyi görmem lazım mutlaka hcg 3000 gibi olmuştur.
Minikkalbim ya sizinkiler ne çabuk siş çıkarttı bizde daha diş fln yok. Bi anneme kuzenlere falsn sorayım bakalım ne yapmışlar. GüEl bir fikir bulursam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?