- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.181
canım randevudan sonra hemen sonucu yaz bize merakta bırakma inşallah bebeğin sağlıklıdır hiçbir sıkıntı yoktur.ya benim bebiş çok uzun zamandır hep huysuzdu zaten meğer diş yüzündenmiş diş eti patlamış dokundukca elime geliyo benimde bebekken geç çıkmış dişlerim annemde çok şaşırdı ama 4 aylık bile diş çıkaranlar var anne hamileliğinde kalsiyum bakımından zengin beslenmiş ise erken çıkabilirmiş bir arkadaşa dr söylemiş maşalllah diyelim bebişlere... güzel fikirleriniz olursa paylaşın diş buğdayı yapmayı planlıyorum
Ah yavrum! Benimki de huy değiştirdi bu ara neden bilmiyorum. Herşeyi dişe yoruyoruz zaten :) doktordan geldim keseyi gördük haftaya cuma kalp atışlarını görücez inşallah. Emzirmemde hiç bi sakınca yokmuş. İnternetten de baktım ayrı yaşta iki bebeği emzirme olayına tandem nursing deniyormuş. Hamileyken ayrıca diğer bebeğe göre de süt hazırlanıyormuş ve diğeri doğunca inanılmaz bir mucize oluyor. Her iki bebeğin tükürüğünü beyin algılıyor ve bebeğin hangi süte ihtiyacı varsa memeden o süt geliyor. Allah'a inanmayanlara hayret ediyorum. Bu mucizeyi hangi teknoloji yapabilir ya?
hamiş takvimin hayırlı olsun özendim kız şimdi sana ayyy eski günler imiz heycanlarımız geldi aklıma bu arada eski kilona dönebilmişmiydin
Canım kese tek ama içinde hala 2 bebek olma ihtimali var. Haftaya cuma görücez kalp atışını o zaman belli olacak. Kiloma dönmüştüm zaten toplamda 12 kilo almıştım doğumdan sonra 3 kilom kalmıştı da bi şişkinlik var şu ara kilo mu ödem mi bilemedim karnım 5 aylık gibi.
İnsan bi tuhaf oluyor gerçekten herşeye sil baştan başladım takvim folik asit şimdi baladıklarım :) gerisi gelecek yavaştan bakalım.
ilk hamileliğinde yaşadığın tecrübeleri unutmadan 2.yi yaşayacaksın işte sana kolaylık olacak yaşadıkların sana yabancı gelmeyecek ikisini bir arada büyütüp sonra rahat edeceksin ikisi birbirine arkadaş olacak güzel taraflarından bak...o şişkinlik bazen bendede oluyor anlamıyorum bazen geçiyor
Evet tek tesellim o zaten tecrübe olayı:)
İnşallah bunda da fazla kilo almam. Bu sefer kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç ya nedense...
içinde büyük bir mutluluk varmı yani ilk hamişliğinde ki gibi olman mümkün değil ama için kıpır kıpır oluyor mu ne bileyim yeni bir can daha var içinde allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş.
Amin canım inşallah. Çok enteresan ama hissettiklerim aynı sadece çok merak yok eskisi gibi araştırma isteği yok sürekli ama tekrar telaş başlayacak herşey yeniden seçilecek bide bu sefer kız olursa tadından yenmez :) cinsiyetini merak ediyorum deli gibi
ayyy inş.allahım gönlünden geçeni nasip eder bende ikinci çocuğumun tatlı mı tatlı bir cimcime olmasını çok isterim ama önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş.
Canım bunlar hamilelik belirtisi olabilir ama bu belirtiler için daha erken. O hamile kalabileceğin günler kısmına gelince uygun zamanda ilişkiye girmişsin kalmış olabilirsin takvim yöntemiyle ilişkiye girip istenmeyen gebelik yaşayan çok yani çok güvenilir bir yöntem değil. Ovülasyon erken olabiliyor yada spermler geç ölüyor yumurta 3 4 gün sonra dölleniyor vs. Kokulu akıntı hoş birşey değil idrar yollarında iltihap, sistit, mantar, bakteri yada parazit varlığını gösterir ki tedavi edilmezse kısırlığa hatta bazı bakteriler kanserli hücre oluşumuna kadar gidebilir. O nedenle vakit kaybetmeden bir doktora gitmelisin. İstenen bir gebelikse inşallah hamilesindir ve lütfen sonucu bizimle paylaş
Amin canım öncelik sağlık tabi. Herşey yolunda gitsin inşallah ilk hamileliğimin ilk ayları çok sıkıntılıydı bu sefer huzur ve mutlulukla geçer inşallah.
nasılsın canım prenses hanım nasıl bakalım oldumu aşısını
oldu kuzum dun oldu 6 aylık aşısını 3 tanebiraz agladı ama kuzum poff onlar aglayınca içim gidiyo ebesine dedim bana yapın aşıları sütümden ona geçsin olmazmı oyle dedim :)) valla iyi fikir ama daha cıkmadı bu yöntem dedi neyse anneme bıraktım dün geldim işe neyseki ateslenmedi kuzum cok şükür gecen ayda hic kilo almamıstı uzulmustum bu ay 1 kilo almıs cok sukur boyuda iyi uzamıs sevindim :))))
maşallah kuzuya geçen ay hasta olmuştu ya o yüzden almamıştır ee şimdi kaç olmuş kızmızın boyu kilosu 6 aydan sonra çok almazmış bakalım bende merak ediyorum bizimki nasıl olacak
teyzesi bizim pıtırcık cok kilolu degil ama doktor gelisimi iyi gidiyo dedi 8 kilo olmus 69 cm de boyu olmus bakalım nasıl olcak bundan sonra kilosu senin tosun nasıl kilosu iyi degilmi kuzunun neyseki asıdan bu ara kurtulduk 9.ayın sonuna kadar baska asımız yok holey :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?