- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.201
maşallah cimcimeye ideal boy ve kiloda kızlar çok tosun olmasın zaten yakışmaz şöyle narin bir kız olsun inş.bizim paşa biliyorsun başta kilo almıyo diyordum şimdide niye bu kadar kilo alıyor diyorum bana yaranamıyo oğlum 11 kg 72cm çıktık 6 aylık kontrolünde anne sütü aldığı için kilo çok değil dedi doktor korkulacak bir durum yokmuş sanırım birazda genetik ben ve kardeşilerimde hep bebekliğimizde tombulmuşuz hatta kardeşim 4buçuk kilo doğmuştu şuan manken gibi kendileri Allahım bebeklerimizi korusun inş.hayırlı evlat olsunlar
oyyyy masallah kuzuma benim annesi harektelerini kısıtlamadıgı sürece kilosu cok degil bence zaten diş cıkarma falan derken o kilolar gitcek zamanla kiloları döküyorlar saglıkları yerinde olsunda
1 tane dişimiz çıktı hareketleri de baya arttı pimpirikleniyordum ben dönmüyo falan diye şimdi dönüyor sürünüyor tam basabiliyor altını açarken zorluyor beni baya hemen dönüyor maşallah bebişlere hepsi çok tatlı oldular ya büyüdü kuzularımız
Selam kızlar. Üstümden tır geçmiş gibiyim. Dün paşamız tam anlamıyla erkek oldu. Muayene etsin gün versin diye gittik adam müsaitim yapalım dedi. Aileler arandı haber verildi pipimiz uyuştu falan biraz bekledik sünnet oluverdik. Eşimle neye uğradığımızı şaşırdık. Bi yandan çok hoş bişi bi yandan canı yanacak mı korkusu akşam anneler kardeşler geldi yemek yendi falan... Hala inanamıyorum oğlumun sünnet olduğuna. Neyse ki fazla ağrısı olmadı hatta ağrıkesici sayesinde bol uykulu bi gece geçirdi ben de güzel bi uyku çektim. Tek sıkıntı yere koyamıyorum çocuğu oda kucaktan sıkıldı. Bugün de geçerse tamamdır. Yarın doktor amcamıza gidiyoruz. Sizden ne haber?
ohhhh masallah ardamıza erkek olmus pasa :))) gözün aydın canım allah damatlık günlerinide göstersin valla kurtulmussun canım yaaa oda bir sitres sonucta olduda bitti masallah olmus :))) kurtulmus arda beyimiz simdi nasıl keyfi yerindedir umarım benim yerime op kuzu tebrik ediyorum
Sağol kuzum. Keyfi iyi maşallah. Senin kızı almamız için manimiz yok artık yakında istemeye geliriz ona göre :)
enemmm :))) simdi bir hos oldum kız cocugu olunca ole dimi gelip alcaksınız yokkkk olmaz bu seferde biz degisiklik yapalım biz ardayı istemeye gelelim :))))
:)şimdi isticem de hemen almıcam korkma napıyım 2 sidikliyle şimdi ben :))
ha haaaaa dogru diyosun bendekı sidikli yeter de
Sidikli midikli gelinim o benim
ohh kızlar muhabbetiniz bol olsun gelinler damatlar derken hazırlıklar başlasın emoş kolay değil öyle kız gelin etmek çeyizlere başla şimdiden iğne oyaları danteller falan şöyle dillere destan bir peri kızı olsun prensesimiz ardaya da maşallah ucundan acıcık ahhh bende bi cesaret etsemde oldu da bitti maşallah deyiversek benim paşamada keşkee
ay ay kimler gelmiş hoşgeldinnnnnn gözümüz yollarda kaldı be gülsüm sen yokken bak neler neler oldu.maşallah oğluşuna ya 5.diş mi biz daha 1 tane çıkardık bu arada çalışmaya hemen alışmışsın sevindim senin adına bi daha bizi bırakma yaa özlüyoruz seniNasılsınız canlar .baya yol katetmıssınız sesıllacıgım yıne hamısmıs hayırlı olsun .bende ıse basladım ıkı hafta oldu.yalnız pek calısıyo gıbı hıssetmıyorum cunku öglen 1 de cıkıyorum ısten 3 saat sut ıznım var.sutu sagıp bırakmaya gerek kalmadı oglusumu emzırıp gıdıyorum 8 de benden sonra kahvaltı yapıyo uyuyo gelınce yıne emzırıyorum.oglusum 5.dısı cıktı masallah hızla buyuyoruz.emeklıyo yavas yavas .baba mama aba gıbı hecelemelere basladı.9 kılo boyda 72 cm .sımdılık ıyıyız .ıse gıderkende cok zorlanacagımı sanıyodum ama öle olmadı .cabuk alıstım .sımdılık bu kadar sızde ıyısınızdır ınsallah yıne gorusmek uzere opt hepınızı
evet canım yandık desene aman benim çeyizim öylece duruyo hiç kullanmadım desem yeridir kızıma vercem hepsinihihihiiii ben çalısan anneyim canancıgım beni anlayısla karsılasın evet canım sende bir cesaret yaptır sünneti :))
Nasılsınız canlar .baya yol katetmıssınız sesıllacıgım yıne hamısmıs hayırlı olsun .bende ıse basladım ıkı hafta oldu.yalnız pek calısıyo gıbı hıssetmıyorum cunku öglen 1 de cıkıyorum ısten 3 saat sut ıznım var.sutu sagıp bırakmaya gerek kalmadı oglusumu emzırıp gıdıyorum 8 de benden sonra kahvaltı yapıyo uyuyo gelınce yıne emzırıyorum.oglusum 5.dısı cıktı masallah hızla buyuyoruz.emeklıyo yavas yavas .baba mama aba gıbı hecelemelere basladı.9 kılo boyda 72 cm .sımdılık ıyıyız .ıse gıderkende cok zorlanacagımı sanıyodum ama öle olmadı .cabuk alıstım .sımdılık bu kadar sızde ıyısınızdır ınsallah yıne gorusmek uzere opt hepınızı
Mınıkk albım bırakmam canım benım bende sızı cok cok özledım .bundan sonra daha sık grs ınsallah.evet canım benım oglan sıra sıra dızıyo masallah dıs etlerı hep kabardı .arka arkaya dızecek sanırım allahtan cok zorlanmıyo yoksa yanmıstım ben .
1 tane dişi çıkarana kadar çok huysuzdu bizmkide gece sürekli uyanıyordu şimdi daha iyiyiz maşallah diyelim bizmkide zorlanmaz inş.bundan sonra sıra sıra gelirler
oooooo kimler gelmis kimlerrrr gülsüm canım nasılsın yaaa seni özledik valla :)) ise baslayıpta zorlanmaman cok iyi olmus valla senin 3 saat süt iznin dimi ne güzel benim özel sektör 1,5 saat bende toplayıp cumartesi tam gün izin alıyorum kuzunu emzirmen cok iyi olmus sagma isi zor yani hos bana baslarda cok zor geliyodu ama alıstım ragatım :))) pasada büyümüs masalllah kuzuya anne diyen yok yani benim cadıda ebe dede baba bide ebübe diyo valla ebübeyi ben kendime yoruyorum acep benmiyim :d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?