ekim hamileleri... :)

mRH HANIMLAR 6+1 HAMİLEYİM. YALNIZ ULTRASONDA DAHA 5 HAFTALIK BİLE DEGİL 0,94 CM KESE BEBEKTE YOK DAHA KALP ATIŞIDA. BENİM GİBİ ULTRASONDA GEBELİGİ DAHA GERİ OLAN VARMI

canım üzülme biraz daha bekle geç döllenme olmuştur belki. zamanla yoluna girer inşallah...

ben de ilk 6 haflıkken gitmiştim doktora sadece kese vardı merak etme kalp atışlarını 7. haftadan itibaren duyarsın..

iyi akşamlar kızlar... bende perşembe günü gideceğim doktora inşaallah kalp atışlarını duyabiliriz miniğimin....

Tahmini dogum tarihlerimiz aynı:) ben de cuma gidecem insallah duyabiliriz. Dün kesenin icinde minik minik biseler gorduk bebeğin ilk haliymis çok şükür çok sevindim. Kalp atışlarını heyecanla bekliyorum ben de

kızlar bebişlerden ne haber benim birkaç gündür kimi sol göğsüm kimi sağ göğsüm sızlıyor uçlarına sanki iğneler batıyor.sol göğsüm sağ göğsüme oranla biraz büyüdü sanki. hiç mide bulantım olmuyor. sadece sabahlar zorla kahvaltı ediyorum o kadar, karnım ağrıyor sahi sizde karın ağrısı olyormu.? ayy şu ayın 10u gelsede bebeğimi görsem. :126:

Kızlar benim de sat 4 ekim :) ben de sizdenim :) ben 7 haftalıkkken yani daha dün ilk kalp atışlarını duydum. Allahım kollarımıza almayı nasip etsin. süperdi o duyduğum güm gümler

arkadaşlar bende bugün bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum.... Çook farklı bir duygu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede bebeğimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.....

Ben de ekim hamilesi oluyorum sanırım.. Son bat tarihim 17 Ekimdi. Şuan 38 günlük hamileyim.. Çok güzel bir duygu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin..

arkadaşlar ben de2 gün önce ilk defa kalp atışını duydum bebeğimin.çok mutluyum hem de çok Allah herkese yaşatsın inş...

Merhabalar;

Burayı senelerdir takip ederim.Her bir sayfayı özellikle gezer yeni bir şeyler öğrenir,dertleri olanla dertlenir,neşeli olanla neşelenirdim.Şimdi aynı duyguları sizinde hissettiğinizi düşünerek bende 2.çocuğuma hamile olduğumu buradan ilan ediyorum.Tam tamına 6 haftalık hamileyim.

tebrik ederim canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasib etsin inşallah...

heheyy bende varım hepimizin bebişler hayırlı uğurlu olsun Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. kızlar ben bugün kalbini dinlemeye gitcem inş. duyarız. bişi sorcam alttanmı bakılıyo karındnmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…