- Konu Sahibi tugbali_043
-
mRH HANIMLAR 6+1 HAMİLEYİM. YALNIZ ULTRASONDA DAHA 5 HAFTALIK BİLE DEGİL 0,94 CM KESE BEBEKTE YOK DAHA KALP ATIŞIDA. BENİM GİBİ ULTRASONDA GEBELİGİ DAHA GERİ OLAN VARMI
iyi akşamlar kızlar... bende perşembe günü gideceğim doktora inşaallah kalp atışlarını duyabiliriz miniğimin....
iyi akşamlar kızlar... bende perşembe günü gideceğim doktora inşaallah kalp atışlarını duyabiliriz miniğimin....
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bu arada sat İkimizinde aynı benimde 4 ekim. Allah izin verirse bende pazartesi sabah 9 da randevu aldım gidicem dr,a. İnşallah sağlıklı haberlerini alırız. Aynı duyguları paylaşıyorum seninle bende de var o korkular. Hayırlısı Allah tan. Bebişlerimizde Rabbime emanet.
Seninde hayırlı olsun cnm aynı olan birini buldum sonunda :)))))) gerçi herkesin bünyesi farklı oluyomuş,bakalım neler öğrenicez pazartesi :18:
arkadaşlar bende bugün bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum.... Çook farklı bir duygu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede bebeğimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.....
Merhabalar;
Burayı senelerdir takip ederim.Her bir sayfayı özellikle gezer yeni bir şeyler öğrenir,dertleri olanla dertlenir,neşeli olanla neşelenirdim.Şimdi aynı duyguları sizinde hissettiğinizi düşünerek bende 2.çocuğuma hamile olduğumu buradan ilan ediyorum.Tam tamına 6 haftalık hamileyim.
heheyy bende varımhepimizin bebişler hayırlı uğurlu olsun Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. kızlar ben bugün kalbini dinlemeye gitcem inş. duyarız. bişi sorcam alttanmı bakılıyo karındnmı[/QUOT
canım cok gec bır cevap sanırım sen dra gitmişsindir bile.. henüz duyamayabilirsin ben senin gibiyken duyamadım taa 9. haftaya kadar bekledim ve duydum :) ben biraz gec gittim sanırm :) neyse gec oldu tam oldu... küçük oldugundan alttan bakabılır benim altan baktıgı halde duyulmadı sakın seninde böle olursa tedirgin olma Allah'ın izniyle herşey ii olucak.. gerçi kalp atısını duymakla bitmiyorki bu seferde acaba iimi sağmı sağlıklımı die kuruntular yapıoruz... insanoğlu işte.. tek tavsiyem sabretmek.. bu arada belkide seninki acelecidir hemen duyurmustur annesine sesini inş. :)
heheyy bende varımhepimizin bebişler hayırlı uğurlu olsun Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. kızlar ben bugün kalbini dinlemeye gitcem inş. duyarız. bişi sorcam alttanmı bakılıyo karındnmı[/QUOT
canım cok gec bır cevap sanırım sen dra gitmişsindir bile.. henüz duyamayabilirsin ben senin gibiyken duyamadım taa 9. haftaya kadar bekledim ve duydum :) ben biraz gec gittim sanırm :) neyse gec oldu tam oldu... küçük oldugundan alttan bakabılır benim altan baktıgı halde duyulmadı sakın seninde böle olursa tedirgin olma Allah'ın izniyle herşey ii olucak.. gerçi kalp atısını duymakla bitmiyorki bu seferde acaba iimi sağmı sağlıklımı die kuruntular yapıoruz... insanoğlu işte.. tek tavsiyem sabretmek.. bu arada belkide seninki acelecidir hemen duyurmustur annesine sesini inş. :)
CANIM ÇOK SAĞOL :) YENİ GELDİM HEMEN HABER VERİYİM DEDİM DUYDUM ÇOK ŞÜKÜR KALBİNİ SEVİNÇTEN AĞLADIM.ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAMIZINASİP EDER İNŞ.
CANIM ÇOK SAĞOL :) YENİ GELDİM HEMEN HABER VERİYİM DEDİM DUYDUM ÇOK ŞÜKÜR KALBİNİ SEVİNÇTEN AĞLADIM.ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAMIZINASİP EDER İNŞ.
çok mutlu oldummmm... gözün aydın:) seninki aceleci çıktı :) alttanmı baktı üstten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?