ekim hamileleri... :)

benimde yarın tam 6 haftalık olacak,pazartesi keseyi gördük şükür :) benim gündüz çok uykum geliyo ama akşam erken uyuyamıyorum,midem felaket durumda sürekli bulanıyo

Bendede mide yanmaları ve kabızlık var.ya sizdede varmı ?kabızlık için henüz erken gibi geldi bana.başında böyleyse hamileliğin sonlarını düşünemiyorum bile...

Bendede mide yanmaları ve kabızlık var.ya sizdede varmı ?kabızlık için henüz erken gibi geldi bana.başında böyleyse hamileliğin sonlarını düşünemiyorum bile...

Doktorum bana aç karnına kuru kaysı ye sabahları 4-5 tane dedi o nedenle hiç kabızlık yaşamadım. Kabızlık sorunu ilk haftalardan itibaren başlıyor diye biliyorum. Çünkü vücut bebeğe göre hazırlıyor kendini ve bebek düşmesin diye rahim ve bağırsaklar kendini kasıyorlar. Bu şekilde okumuştum bir yerde. Ama kabızlık yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir. Ben sana kesinlikle kayısıyı öneririm. Gerçekten işe yarıyor. Çünkü yememiş olsam bende de kabızlık olacak hissediyorum. Ben hiç mide problemi yaşamıyorum. Mide bulantısı falan hiç birşey yok. Sadece yorgunluk hissediyorum.

Son düzenleme:

canım benim 6+1 iken duyuldu 7haftada kesin duyuluyor rahat ol 10 gün sonra kesin duyarsın:) tebrikler bu arada

selam kızlar bugün kontrolde bebeğimin kalp atışlarını tekrar gördüm. çok mutluyum

canım benim 6+2de kalp atışlarını görebildik. ama her doktorun ultrasonu farklı oluyor. gittiğim başka doktor 6+6 da görememişti. bende bir daha o doktora gitmem. ilk doktoruma devam edicem.

bende cumartesi gidicem tahlil sonuçlarımı gtürüücem ve inşallahda kalp atışlarını duyarız.Ama kanım az çıktı.İnşallah sorun yaratmaz kalp atışlarının oluşmasında bebişime

yarın 8. haftamızda bitiyor :) büyüyoruz biz :) mide bulantım ve kusmalarım son 2 gün nispeten azaldı diyebilirim..umarım böyle devam eder :)

Çabucak geçsin zaman da su kritik haftaları bı atlatalım insallah saglikla. Ben yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım insallah güzel haberler alırız hepimiz

canım bende 3 gündür sabahları kayısı yiyorum 4-5 tane üstünede 1 bardak su içiyorum.bol sebze meyve erik hoşafı henüz faydasını göremedim.karnım şimdiden gaz yüzünden 3-4 aylık hamile gibi şişti.inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmam.ne güzel sadece yorgunluk hissediyormuşsun.bende daha şimdiden her türlü sorun var:)zor bir hamilelik olacak galiba.günde geçmiyor sanki sizede öyle geliyor mu biran önce büyüse doğsada şöyle elini ayağını sıka sıka sevsem diyorum:)

kızlar ultrason muayenesinde idrarınıza sıkışık olun. daha net görülüyor kalp atışı yada kese. aklınızda bulunsun.

kızlar nasıl gidiyor hamilelik kolay mı zor mu geçiyor.benim zaten her türlü sıkıntı vardı birde 2 gündür elim ayağım titremeye başladı.ne hassas bir bünyem varmış böyle sinirleniyorum kendime...

selam kızlar nasıl geçiyor hamilelik? ekim hamişleri haydi biraz hareketlenin topik boş kalmasın...
benim nadir mide bulantılarım var. kafamı başka bişeye verince geçiyor. arada dayanamayıp kustuğum da oluyor ama şimdiye kadar 2-3kez. ama acayip uyku yapıyor bana bebiş sizin nasıl? öğleden sonraya kadar uyuduğum oluyor. bir de uyanınca bel ağrılarım var onun dışında hamişlik güzel geçiyor. bir de hareketlerini hissettiğim günlere gelsek...

Bende hamıleyım !!!! 2 gun oldu ogrenelı ve cooooooooook mutluyum!!

AMA ben Kasim oluyom herhalde!!!!

Son düzenleme:
mRH HANIMLAR 6+1 HAMİLEYİM. YALNIZ ULTRASONDA DAHA 5 HAFTALIK BİLE DEGİL 0,94 CM KESE BEBEKTE YOK DAHA KALP ATIŞIDA. BENİM GİBİ ULTRASONDA GEBELİGİ DAHA GERİ OLAN VARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…