- Konu Sahibi tugbali_043
-
4 gün önce kesemizi gördük. inşallah haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez.. duymadan rahatlayamıycam galiba.. bu arada ben hep uyku halindeyim yarım gün çalışıyorum eve gelip yatıyorum akşamda 9 da uyuyorum yaaa .. bide mide ağrıları başladı bende sizde bu haftada varmıydı bir belirti
Bendede mide yanmaları ve kabızlık var.ya sizdede varmı ?kabızlık için henüz erken gibi geldi bana.başında böyleyse hamileliğin sonlarını düşünemiyorum bile...
merhaba ben de 5 haftalık hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim ama daha kalp atışlarının duyulmasına zaman varmış ne kadar zaman sonra duyuluyo acaba bi bilgisi olan var mı?herkes farklı bir şey söylüyo
merhaba ben de 5 haftalık hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim ama daha kalp atışlarının duyulmasına zaman varmış ne kadar zaman sonra duyuluyo acaba bi bilgisi olan var mı?herkes farklı bir şey söylüyo
Doktorum bana aç karnına kuru kaysı ye sabahları 4-5 tane dedi o nedenle hiç kabızlık yaşamadım. Kabızlık sorunu ilk haftalardan itibaren başlıyor diye biliyorum. Çünkü vücut bebeğe göre hazırlıyor kendini ve bebek düşmesin diye rahim ve bağırsaklar kendini kasıyorlar. Bu şekilde okumuştum bir yerde. Ama kabızlık yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir. Ben sana kesinlikle kayısıyı öneririm. Gerçekten işe yarıyor. Çünkü yememiş olsam bende de kabızlık olacak hissediyorum. Ben hiç mide problemi yaşamıyorum. Mide bulantısı falan hiç birşey yok. Sadece yorgunluk hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?