ekim hamileleri... :)

merhabalar arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim bu zamana kadar bekledim artık doya doya söyleyebilrim heraldeeeee herkese selamlar...

nerelerdesiniz ekim hamileleri nasıl geçiyor hamişlik bakalım? benim haftaya randevum var çok heyecanlıyım bebişimi görcem bir kez daha... acaba bu sefer cinsiyetini söyler mi doktor? ne dersiniz.yani tahmini olarak...

slm kızlar..ben dün gıttım doktora eskişehirde umıt hastanesıne gıdıyorum,10 hafta 5 gunluk olmusuz ellerı ayakları heryerını gordum bu sefer ve ult.resmını verdı haftaya ense kalınlıgı ölçümü için gidecem bırdaha gorme fırsatım oldu çok mutluyum muthış bı duygu Rabbım butun ısteyenlere tattırsın inş.....

Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Biz de 11 haftalığız :)))

Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Biz de 11 haftalığız :)))

huuuhuuuuuu :))) arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyordum bugun kısmet oldu uye olmaya :) benimde fındıgım 9 haftalık 3 gun luk oldu allahın izniye hepimizin bebisleri saglıkla gelir insallahhhhh

merhaba kızlar hamilelik zevincimi paylaşmak istedim allahıma binlerce kez şükürer olsun ki 5 yılın ardından hamileyim diyebiliyorum... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....

merhaba arkadaşlar...ben de ekim hamişlerindenim:)) biz de 7. haftamızdayız...ama ben daha bebişimi göremedim..haftaya görücem allah nasip ederse...

kızlar sizinde migde bulantılarınız fazlamı benim cok kotu az az yemeye calısyorumm devamlı bulantı ve kusma hissi zor tutuyorum kendimi ( cok zorlanıyorum 3 aydan sonra gecer diyolar ama insallahhh sırf fındıgım icin zorla yiyiyorumm

en iyisini yapıyosun canım muhakkak yemek gerekiyor onlar için,yoksa göbüşleri nasıl büyütcez bende daha bulantı olmadı bakalımm inşallah böyle devam ederr,annesini hiç üzmez kuzucum :))

Son düzenleme:
en iyisini yapıyosun canım muhakkak yemek gerekiyor onlar için,yoksa göbüşleri nasıl büyütcez bende daha bulantı olmadı bakalımm inşallah böyle devam ederr,annesini hiç üzmez kuzucum :))

sütten nefret ederdim ictigimi bile bilmem ama fındıgım ıcın kavaltılarda hergun iciyorum :S zaten caydan tiskindim kesinlikle icmiyorum neee güzelll demekki bünyen cabuk kabullendi bu duruma bazı bünyeler zayıf oldugu icin bu süreci zor atlatıyomusss ....tabi vucut bu duruma kabullenmiye calıyor hersey minnak bebisler icin katlancaz napalımmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…