ekim hamileleri... :)

canım mesajını biraz geç görmüş bulundum, bu arada doktora gittim bende. 5 haftalıkmışım ama dış ultrasonda göründü zaten gerek kalmadı alttan muayeneye :) 7. haftam için randevum var çok heycanlıyım kalp atışlarını duycam o gün Allahım nasıl bir duyguymuş Allahım isyen herkse göstersin inşallah nasıl heycanlandım prinç tanesi kadar şey insana neler hissettiriyormuş

Özel doktormu canım nede muayene oldun. Devlet hastanesiyse öyle ileri tarihe atıyorlar.geç vermiş tabi en fazla 3 hafta sonra çağırıyorlar ilk aylarda.

canım özel hastane ve sürekli gittiğim doktorum.neyse özlüycem bebişimi ama dayanıcaz artık:)

merhaba bende çok yeni hamileyim :) pazartesi doktora gidicem sizce keseyi görebilirmiyim, sat 04 ekim :)))))))

kese ve kalp atışını duymadan hamileliği idrak edemiyorum bi aksilik olacak gibi oluyor sizdede oldumu bunlar????????

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bu arada sat İkimizinde aynı benimde 4 ekim. Allah izin verirse bende pazartesi sabah 9 da randevu aldım gidicem dr,a. İnşallah sağlıklı haberlerini alırız. Aynı duyguları paylaşıyorum seninle bende de var o korkular. Hayırlısı Allah tan. Bebişlerimizde Rabbime emanet.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bu arada sat İkimizinde aynı benimde 4 ekim. Allah izin verirse bende pazartesi sabah 9 da randevu aldım gidicem dr,a. İnşallah sağlıklı haberlerini alırız. Aynı duyguları paylaşıyorum seninle bende de var o korkular. Hayırlısı Allah tan. Bebişlerimizde Rabbime emanet.

Seninde hayırlı olsun cnm aynı olan birini buldum sonunda :)))))) gerçi herkesin bünyesi farklı oluyomuş,bakalım neler öğrenicez pazartesi :18:

selam arkadaşlar salı günü ilk randevum var çok heyecanlıyım ilk hamileliğim ve tecrübesizim doğal olarak... kalp atışlarını duymak için can atıyorum. inşallah Rabbim duymamı nasib eder. doktor üstten ultrasonla bakar değil mi 8.haftaya girdim? alttan bakmasından çekiniyorum da...

Seninde hayırlı olsun cnm aynı olan birini buldum sonunda :)))))) gerçi herkesin bünyesi farklı oluyomuş,bakalım neler öğrenicez pazartesi :18:

Amin canım. Evet yarın hayırlı haberler duyarız inşallah. Mutlaka paylaşalım dr.umuzun söyleyeceklerini.

Son düzenleme:

Selam canım. Amin inşallah sağlıklı haberlerini alır ve o mucize sesi duyarsın. Alttan bakıcanı sanmıyorum üstten ultrasonla bakacaktır canım hiç tedirgin olma tadını çıkar bence. Güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlar bugün yaptıgım testte çift çizgiyi gördük..yarın ilk işim saglık ocagına gidip kan testi yaptırmak.hayırlı haberler alırım inşallah.tuhaf duygular içindeyim şu an sevinç,tedirginlik falan karışıgım baya..kendimi çok tecrübesiz hissediyorum

canım tebrikler valla çok sevindim.nekadar güzel bende istemiştim ama olmadı benimki..inşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına:)sende iyi olursun inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin tatlım:)

kızlar aranıza yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çoook mutluyum :)) allah isteyen herkese nasip etsin inşALLAH :))

merhaba ben de 5 haftalık hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim ama daha kalp atışlarının duyulmasına zaman varmış ne kadar zaman sonra duyuluyo acaba bi bilgisi olan var mı?herkes farklı bir şey söylüyo

selam arkadaşlar bugün bebişimin kalp atışlarını duydum Allah'a şükür herşey yolundaymış.7+5 günlükmüş çok mutluyum:)

merhabalar gittinmi doktora,ben gittim keseyi görebildik,kalp atışı 2 hafta sonra dedi
sende durumlar nedir merak ettim ???

Merhaba canım. Evet gittim keseyi gördük hatta içinde bebişide görebildik tabii minicikti :) banada 2 hafta sonra tekrar görelim dedi ama sonra sen çok tedirginsin biliyorum pazartesi günüde duyabiliriz istersen o zaman gel dedi. Büyük ihtimalle pazartesi tekrar gidicem canım. inşallah sağlıklı haberlerinin devamı gelir bebişlerimizin.
Bu arada ben burdanda takip ediyorum forumu sende gel canım.http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/564118-2013-temmuz-annleri-paylasim-alani.html

Selam:)

bende bugun 8 haftalik oldum, baya oluyor ben ögreneli, ama burayi gec farkettim uzun süredir giremedim siteye. bende burdan takip edicem ekim hamilelerini insallah. Allah kismet ederse bebislerimizi kucagimiza aliriz hepberaber insallah. Hepinize saglikli bir hamilelik süreci diliyorum =)

arkadaşlar bende hamileyim 5+5 günlük ve çok mutluyum.5 haftalkken kesemizi görük henüz kesemiz 4 mm'ydi 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor...bu hafta gidemm belki haftaya gidicm kalp atışları için.7+1 günlük olacak o zamna bebek ,geç kalmış olmam demi kızlar yoksa bu hafta gitsem mi acaba???

Kızlar size bişey daha sorucaktım bu hamilelik takvimi sizinkiler gibi ekranda çıkması için ne yapmam gerekiyor bi şeyler denedim ama olmadı,siz nasıl yaptınız?

4 gün önce kesemizi gördük. inşallah haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez.. duymadan rahatlayamıycam galiba.. bu arada ben hep uyku halindeyim yarım gün çalışıyorum eve gelip yatıyorum akşamda 9 da uyuyorum yaaa .. bide mide ağrıları başladı bende sizde bu haftada varmıydı bir belirti

Hamilelik takvimi için profiline bebeğinin dogacagi tarihi giriyorsun

Ben de cuma gidicem. İnsallah hepimiz için hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…