- Konu Sahibi tugbali_043
-
merhaba canım allahım tamamına erdirsin bende 7+5 günlük hamileyim bende senn gibi çok tedirgindim muayene olayına 7. haftama giirdiiğim gün gittim ilk muayeneye ultrasonla baktı dr ve direk kalp atışlarını da duyduk çok şükür allahım sağ salim hepimizin sağlıklı hamilelik geçirtmesini nasipeylesin
Özel doktormu canım nede muayene oldun. Devlet hastanesiyse öyle ileri tarihe atıyorlar.geç vermiş tabi en fazla 3 hafta sonra çağırıyorlar ilk aylarda.
merhaba bende çok yeni hamileyim :) pazartesi doktora gidicem sizce keseyi görebilirmiyim, sat 04 ekim :)))))))
pazartesi 5+4 olacaksın hesabıma göre çok büyük ihtimal görürsün keseni.
merhaba bende çok yeni hamileyim :) pazartesi doktora gidicem sizce keseyi görebilirmiyim, sat 04 ekim :)))))))
kese ve kalp atışını duymadan hamileliği idrak edemiyorum bi aksilik olacak gibi oluyor sizdede oldumu bunlar????????
Seninde hayırlı olsun cnm aynı olan birini buldum sonunda :)))))) gerçi herkesin bünyesi farklı oluyomuş,bakalım neler öğrenicez pazartesi :18:
selam arkadaşlar salı günü ilk randevum var çok heyecanlıyım ilk hamileliğim ve tecrübesizim doğal olarak... kalp atışlarını duymak için can atıyorum. inşallah Rabbim duymamı nasib eder. doktor üstten ultrasonla bakar değil mi 8.haftaya girdim? alttan bakmasından çekiniyorum da...
doktordan şimdi geldik, ikizlerim olacak allah kısmet ederse. çok mutluyum allah'ım bir tane isterken iki tanesini nasip etti:) isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alacağım günleri de nasip etsin:) çok şükür
kızlar aranıza yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çoook mutluyum :)) allah isteyen herkese nasip etsin inşALLAH :))
Amin canım. Evet yarın hayırlı haberler duyarız inşallah. Mutlaka paylaşalım dr.umuzun söyleyeceklerini.
merhabalar gittinmi doktora,ben gittim keseyi görebildik,kalp atışı 2 hafta sonra dedi
sende durumlar nedir merak ettim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?