- Konu Sahibi tugbali_043
-
sütten nefret ederdim ictigimi bile bilmem ama fındıgım ıcın kavaltılarda hergun iciyorum :S zaten caydan tiskindim kesinlikle icmiyorum neee güzelll demekki bünyen cabuk kabullendi bu duruma bazı bünyeler zayıf oldugu icin bu süreci zor atlatıyomusss ....tabi vucut bu duruma kabullenmiye calıyor hersey minnak bebisler icin katlancaz napalımmm :))))
evet ya ben de çok zorlanıyorum...evde olsam uzanıp yatacağım ama o bulantı hissiyle bir de okulda ders anlatmak ölüm gibi geliyor. doğru düzgün birşey de yiyemeyince dizlerimin bağı çözülüveriyor... rabbim hepimize güç kuvvet versin...anneliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu bir kez daha öğrendim diyebilirim..
kizlar benim göbisim resmen cikti sizinkiler ciktilarmi sanki 4 aylik hamileyim
Kızlar karın agrınız ve bulantılarınız devam edıyomu yazarsanız cok sevınırım özellıkle benımle tarıhı yakın olanlar
Kızlar karın agrınız ve bulantılarınız devam edıyomu yazarsanız cok sevınırım özellıkle benımle tarıhı yakın olanlar
Ya zaman nasıl da çabuk geçiyo. Daha bir kaç hafta önce keseyi görecek miyim acaba diyordum şimdi ense kalınlığı ölçtürmeye gidicem. Ne kadar heyecanlı ve güzel geçiyor bu günler.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Bize de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Şimdi gittiğimde daha da şekillenmiş olucak sanırım. Çok mutluyum gerçekten :)
merhaba cnm,aramızda birkaç gün var ben yarın ense kalınlığı ölçümü için gidicem doktora birdaha görmüş olucamKarın ağrısı değilde arada bi kasılma gibi batma gibi bişeyler oluyo karnım zaten hemen çıktı benim aynen büyümeye devam ediyo Mide bulantılarım geçen haftadan beri azaldı ama komple geçmedi çokta rahatsız etmiyo artık birde 3 aydır ayva yiyordum bu haftalarda da çikolataya düştüm hayırolsun bakalım
sevgılı papatya ense kalınlıgı ıcın bana 20 sıne gel dedı.cok benzıyoruz benımde batmalarım oluyo bulantılar bıtmesede hafıfledı zaten karnım adetım gecer gecmez cıkmıstı ta en bastan :)tatlıdan tıksınmıstıstım canımö bı kac gundur cıkolata ıstıyo :) nutella aldırdım esıme
canım hayırlısı olsun umarım iyi haberler alırsın bebisin annesini hic uzmezbende bu ayın 24 de gidecgm cok merak ediyorum sonucları ve bebegimi gormek istiyorumm heycanlaa :)) birbirimize haber verelim hersey güzel gelisir umarım anneler ve bebisleri allah yardımcımız olsun
canım cok saol ınsallah cumlemızınkı:) bıde ben 5 ay önce ılk bebegımı kaybettım kalbı durdu karnımda kurtaj olmak zorunda kaldım naasıl korkuyorum bı bılsen bısey olcak dıye ınsallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ben gıdınce ınsallah yazacam sıze burda bulusuruz
allah yardım etsin canım umarım hersey yolunda gider bebisin sana sıkı sıkı sarılsın annesini hic bırakmasın :)) canım benimde ilk hamileligim benimkide biraz tuhaf basladı hamilelgm ben hamile kalmadan once ilac kullanıyodum hamile kaldıgımı ogrendim devlet hastanesine gittim muaneye hic ilgilenmedilerriskli durum alınması lazım dediler dunya basıma yıkıldı ben pes etmistim ama esim pes etmedi olurmu yaaa baska doktora gidelim dedi canım ankarada bu konuda uzman bi prof varmıs ona gittim beni inceli 5 haftalık dı ozman hic bir sorun yok dedi bole seyleri kafaya takmayın dedi hersey yolunda dedi bizim suan bakmamız gereken sadece bu bebegin kalp atısları olcakmı ona bakacgz yani bebek bize tutuncakmı vedamı edecek dedi 2 hafta sonra gel dedi bana inan canım haftalarca dua ettim allahım bu bebk-ek hayırlısıysa bana tutunsun beni bırakmasın dedim ama hayırlıssa dedim 7 haftalıkken gittim hersey cok güzel :))) bebisin kalp atısları atıyo doktor hersey yolunda dedi iste güzelce beslen ve dinlen dedi bana 24 aralık gel 2 li test yaplım muane edelim dedi yani anlıycagn tatlım benimde birazda olsa endisem bastan kaynaklanayo cok endiseliyim bir o kadarda heycanlıyım ama hamilelgm cok güzel geciyo hersey yolunda burdan sizlerin yazdıklarınızı okuyarak mutlu oluyorum canım inan allahım cok buyuk eger o bebek dunyaya gelecekse hic birsey karsı koyamaz yeterki yüce rabbim istesin allahım minik bebislerimizi bize bagıslasın onları korusun yeterki biz herseye katlanırız opyrm canım iyi haberler bekliyorum
amiinn cumlemıze yardım etsın canımm.aılecek ne dualar ettık hamıle kalayım dıye sonunda rabbım cok sukur kabule ettı.ben saglık personelıyım ankarada .ılac kullanımında ya hep ya hıc kuralı gecerlıdır su demek oluyo yanı kullandıgın o ılac ya bebege zarar verır bebek olur yada hıc bısey yapmaz saglıklı olur.bende bılmeden ılac kullandım hemde 2 farklı antıbıyotık ancak benımkıler gebelıkte kullanılan turdendı.hepımız ınanclıyız bu bebek yasayacaksa kımse durduramaz yasar burda bulusalım senle yazarım ben sana hep ıyıkı var bu kadınlar kulubude valla :)dualaroımdasın arkadasım
canım bu arada aklıma gelmisken soyleyim bu ara bitki caylarından da uzak dur biraz ozellikle adacayı kesinlikle icme doktorlar onermiyorlar bitki cayları ınsanda rahatlama yaptıgı ıcın rahim agzıda gevsiyomus ve dusuklere neden oluyomus tatlım aman dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?