ekim hamileleri... :)

evet ya ben de çok zorlanıyorum...evde olsam uzanıp yatacağım ama o bulantı hissiyle bir de okulda ders anlatmak ölüm gibi geliyor. doğru düzgün birşey de yiyemeyince dizlerimin bağı çözülüveriyor... rabbim hepimize güç kuvvet versin...anneliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu bir kez daha öğrendim diyebilirim..

evet canım kesinlikle annelerimizin degerini simdi dahada iyi anlıyorumm....

Ya zaman nasıl da çabuk geçiyo. Daha bir kaç hafta önce keseyi görecek miyim acaba diyordum şimdi ense kalınlığı ölçtürmeye gidicem. Ne kadar heyecanlı ve güzel geçiyor bu günler. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Bize de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Şimdi gittiğimde daha da şekillenmiş olucak sanırım. Çok mutluyum gerçekten :)

Son düzenleme:
kızlar akıntısı olan var mı? midem çok bulanıyor bir de tad alamıyorum ediklerimden (
neyse Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinde çekicez artık :)

Kızlar karın agrınız ve bulantılarınız devam edıyomu yazarsanız cok sevınırım özellıkle benımle tarıhı yakın olanlar

Kızlar karın agrınız ve bulantılarınız devam edıyomu yazarsanız cok sevınırım özellıkle benımle tarıhı yakın olanlar

canım benim karın agrım yok ama sol kalcamda devamlı bir agrı var ozellikle oturmaktan cok oluyo bilemedm neden ??? bulantılarıma gelince eskisi kadar siddetli degil ama hala devam ediyor bulantılarım yemeklere isteksizlikde devam ediyor

merhaba cnm,aramızda birkaç gün var ben yarın ense kalınlığı ölçümü için gidicem doktora birdaha görmüş olucam karın ağrısı değilde arada bi kasılma gibi batma gibi bişeyler oluyo karnım zaten hemen çıktı benim aynen büyümeye devam ediyo mide bulantılarım geçen haftadan beri azaldı ama komple geçmedi çokta rahatsız etmiyo artık birde 3 aydır ayva yiyordum bu haftalarda da çikolataya düştüm hayırolsun bakalım

Allah'a şükür hiç mide bulantım olmadı ama akıntım baya fazla günde 2-3 defa çamaşır değiştiriyorum. Benim de göbüşüm çıktı ama bebekten mi göbekten mi anlayamadım açıkçası. Kilo falan da almadım hamileliğimin başından beri belki 1 kilo almışımdır belki vermişimdir :) Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür inşallah hep böyle devam eder.

canım ıkılı tarama testine girdinmi ense kalınlıgını bu testtemi olcuyolar acaba ne zman ogreneceksin aynı haftadayız seninle bende cok merak ediyorum benimde ayın 24 de randevum var ıkılı tarama testine girecegm hersey icin hayırlısı olsun allahım bebeklerimizi bize bagıslasın hersey yolunda gider umarımm

sevgılı papatya ense kalınlıgı ıcın bana 20 sıne gel dedı.cok benzıyoruz benımde batmalarım oluyo bulantılar bıtmesede hafıfledı zaten karnım adetım gecer gecmez cıkmıstı ta en bastan :)tatlıdan tıksınmıstıstım canımö bı kac gundur cıkolata ıstıyo :) nutella aldırdım esıme

canım hayırlısı olsun umarım iyi haberler alırsın bebisin annesini hic uzmez bende bu ayın 24 de gidecgm cok merak ediyorum sonucları ve bebegimi gormek istiyorumm heycanlaa :)) birbirimize haber verelim hersey güzel gelisir umarım anneler ve bebisleri allah yardımcımız olsun

canım cok saol ınsallah cumlemızınkı:) bıde ben 5 ay önce ılk bebegımı kaybettım kalbı durdu karnımda kurtaj olmak zorunda kaldım naasıl korkuyorum bı bılsen bısey olcak dıye ınsallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ben gıdınce ınsallah yazacam sıze burda bulusuruz

allah yardım etsin canım umarım hersey yolunda gider bebisin sana sıkı sıkı sarılsın annesini hic bırakmasın :)) canım benimde ilk hamileligim benimkide biraz tuhaf basladı hamilelgm ben hamile kalmadan once ilac kullanıyodum hamile kaldıgımı ogrendim devlet hastanesine gittim muaneye hic ilgilenmediler riskli durum alınması lazım dediler dunya basıma yıkıldı ben pes etmistim ama esim pes etmedi olurmu yaaa baska doktora gidelim dedi canım ankarada bu konuda uzman bi prof varmıs ona gittim beni inceli 5 haftalık dı ozman hic bir sorun yok dedi bole seyleri kafaya takmayın dedi hersey yolunda dedi bizim suan bakmamız gereken sadece bu bebegin kalp atısları olcakmı ona bakacgz yani bebek bize tutuncakmı vedamı edecek dedi 2 hafta sonra gel dedi bana inan canım haftalarca dua ettim allahım bu bebk-ek hayırlısıysa bana tutunsun beni bırakmasın dedim ama hayırlıssa dedim 7 haftalıkken gittim hersey cok güzel :))) bebisin kalp atısları atıyo doktor hersey yolunda dedi iste güzelce beslen ve dinlen dedi bana 24 aralık gel 2 li test yaplım muane edelim dedi yani anlıycagn tatlım benimde birazda olsa endisem bastan kaynaklanayo cok endiseliyim bir o kadarda heycanlıyım ama hamilelgm cok güzel geciyo hersey yolunda burdan sizlerin yazdıklarınızı okuyarak mutlu oluyorum canım inan allahım cok buyuk eger o bebek dunyaya gelecekse hic birsey karsı koyamaz yeterki yüce rabbim istesin allahım minik bebislerimizi bize bagıslasın onları korusun yeterki biz herseye katlanırız opyrm canım iyi haberler bekliyorum

amiinn cumlemıze yardım etsın canımm.aılecek ne dualar ettık hamıle kalayım dıye sonunda rabbım cok sukur kabule ettı.ben saglık personelıyım ankarada .ılac kullanımında ya hep ya hıc kuralı gecerlıdır su demek oluyo yanı kullandıgın o ılac ya bebege zarar verır bebek olur yada hıc bısey yapmaz saglıklı olur.bende bılmeden ılac kullandım hemde 2 farklı antıbıyotık ancak benımkıler gebelıkte kullanılan turdendı.hepımız ınanclıyız bu bebek yasayacaksa kımse durduramaz yasar burda bulusalım senle yazarım ben sana hep ıyıkı var bu kadınlar kulubude valla :)dualaroımdasın arkadasım

aynen canım kesinlikle katılıyorum zaten devlet hastanesindeki doktorlar risk almak istemez canım benim siddetli bas agrılarım vardı ve birsey de sıkmayınca psikoljik dediler ve ben bi donem dusuk dozda psikoljik ilac kullandım bunun farkındaydım ılacı bırakıyım sonra hamile kalıyım diye dusunuyodum 3 yıllık evliyiz hamilelgi hic dusunmedm ama iste bi zaman geliyoki dedikleri gibi insanın icine annelik sevgisi dusuyo demekki artık bebis istiyorum dedim :) ve bu ilacı bırakmayaı dusunurkende tesaduf gunum gecti kan testi yaptrdm hamileyim hemen hastaneye gittim ertesi gun bana doktorun soledigi suan cok erken bi risk var diyemem ama ilerde ne olur onun ıcınde bise diyemem ben riske giremem size bırakıyorum aldırın dedi iste o zman ben bu prof. gttim o zman doktrn bana dedigi suan icin daha cok erken bebek icin bi sıkıntı yok dedi zaten her hamilelk % 5 riskle baslar buda sendede var yani dedi ilacı ınceli beni muane etti hic bir sıkıntı yok dedi rahatladım :))) ama iste bayanlarda vardır ya bu korku ondan biraz telaslanıyorum bakalm ayın 24 de hersey olumludur umarım bende sana yazarım sonucları cok sukur kı canım allahım sana bir bebek daha nasip etmis kalbimizi ferah tutalım hersey yolunda gidecek biliyorum hamislerin duaları kabul olurmus kalbim ve dualarım seninle yavrularmız allaha emanet olsunn hersey yolunda olur ınsallahhhh :)))

canım bu arada aklıma gelmisken soyleyim bu ara bitki caylarından da uzak dur biraz ozellikle adacayı kesinlikle icme doktorlar onermiyorlar bitki cayları ınsanda rahatlama yaptıgı ıcın rahim agzıda gevsiyomus ve dusuklere neden oluyomus tatlım aman dikkat et

tamam canım:) kuran okumayı bılıyorsan oku ben ole yapıyorum ve gunde 100 defa ya mübdi diyorum her yerde okuyorum işe gıdıp gelırken bıle.10 yıldır sogara ıcıyorum hepsınden vazgectım cay kahve sıgara bıtkı cayları bol bol su ıcıyorum işe gıdıp gelıyorum kuranımı okuyorum aksamları yatmada önce duamı yapıyorum manevıyat cok önemlı.allahc.c "duanızda olmasa sızı napıyım dıyor "dua edın ıcabet edeyım dıyor bırbırımız ıcın cok dua edelım takdır yuce rabbımızın burda bulusmak uzere ıyı geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…