ekim hamileleri... :)

valla canım senin adına cok sevindim sen isteyken kim bakıyo kuzuya desinler bakalım baba sonra nasılsa bize düskün olcaklar :)) dedgn gibi canım emzirmek belki daha kolay cıkmasına yardımcı olablr bizimkininde cok salyası var ama bakalım :)))

Gülsüüüm hoşgeldin canım. Maşallah hızlı yol alıyırsunuz bizde daha diş miş yok.
Emoş senin kusuruna bakılmaz ben gelinime en iyilerini alırım evelallah çeyiz meyiz istemem gül gibi kız alıyoruz ne çeyizi.
Minikkalbim kuzum hiç bekleme hemen yaptır ben de çok korkuyordum bak geçti bile tek sıkıntı sürekli kucaktayız yarına kucak da bitecek sanırım.
Hepinizi öpüyorum

saol canım benım sımdıılk annem bakıyo hafta sonu o gıdecek memlekete kayınvaldem bakıcak ınsallah .cıkar canım merak etme .yalnız dıs patlıycagında ates hafıf yukselıyo hafıf bı ıshal oladabılır olmayadabılır bıraz huysuzlanıyo ertesı gun yarılmıs oluyo bılgın olsun

saolasın canım hosbulduk tatlım :)sen bızden hızlısın baksana ıkıncı yoldaymıs hayırlı vedeeeeee ugurlu olsun ınsallah .ben 3 yıl dusunmuyorum spral taktırıcam yenı adet oldum zaten bı dahakı aya taktırıcam ıonsallah .calısınca ıkı bebek arka arkaya cok zor olur ama kaza falan oluırsa bılemem tabı

tamam anlastık :))))

tamam canım aklımda olsun dikkat ederim :*

Aman gülsümüm bende spiralle kaldım biliyosun çok dikkat edin bi süre eşinde korunsun sırf spirale güven olmuyo işte

Aman gülsümüm bende spiralle kaldım biliyosun çok dikkat edin bi süre eşinde korunsun sırf spirale güven olmuyo işte

canım ya sprial nasıl takılıyor zor mu yaa korkuyorum ben ondan o kadar doğumdan korkmadın ondan mı korkuyosun diceksin ama ne bileyim hep kulaktan dolma şeyler duyduk hiç araştırmadım güvenilir bir korunma yöntemi değil diye pek sıcak bakmadım ama tavsiye ederseniz düşünebilirim

Ben tavsiye edersem biraz abes olur diye düşünüyorum :) takımı sıkıntılı canım biraz can yakıyo çıkarılırken de aynı şekilde ve o gün kasık ağrısı oluyo adet sancısı gibi. Bi de adet çok düzensizleşiyo ve kanama artıyo adetli gün sayısı uzuyo. Ben önermem ama memnun kalanlar var.

zaten korkuyorum hiç bulaşmayayım o zaman ilaç iğne kullanmakta istemiyorum onlarda kilo yapıyor diyorlar ne bileyim işte olacağı varsa ne kadar tedbirini alsan da oluyor

canım hayırlı olsun biz de 1ay önce olduk çok rahat geçti hemen iyileşiyorlar sadece 1hafta yetiyor iyileşmelerine. klamplı yöntemle mi oldu Paşacık?

ya kızlar ne dicem bu kuzular arık iyice bizi tanıyorlardır dimi:? :) bazen saçma bir takıntı yapıyorum evet ama bütün gün benimle akşam babası geliyor satıyo beni:))) kalabalık misafir geliyor hiç sallamıyor oraya buraya bakıyor canımı sıkıyor :) annesi mi var kim var belli değil:)) ama bazen kollarını uzatıyor al beni diye o da kurtulmak için işte...

canım hayırlı olsun biz de 1ay önce olduk çok rahat geçti hemen iyileşiyorlar sadece 1hafta yetiyor iyileşmelerine. klamplı yöntemle mi oldu Paşacık?

Yok canım klasik yöntem olduk biz. Siz klampla oldunuz dimi? Babamız çok araştırdı biz yine bildiğimizden şaşmayalım dedi. Cerrahımız da çok iyi bu konuda o önerdi tamam dedik. Sıkıntı da olmadı çok şükür. Sünnet derimiz yapışıkmış yalnız pipimizin ucu kızarık deri soyulmuş gibi duruyo ama iyileştik genel anlamda. Bi fazla evham yaptık sanırım çocuğu kucaktan indirmedik falan kontrole gittik doktor güldü. Unutun siz orayı orada problem yok dedi. Yıkıycaz işte uyansında
Bizimki de çok çakal o konuda uyku bastırdı mı acıktı mı göz memede yoksa başkası varsa beni yine takip ediyor ama oyun hoşuna gidiyor. Yine de ben seslendim mi oyuna da dalsa kollarını uzatıyor. Bazen yüzümü sıkıp öpüyo gibi bişiler yapıyor çok hoşuma gidiyo o yaptığı harekette dakikada salya sümük içinde kalıyorum :))

Son düzenleme:

ayy evet aynen yüzümü öpüp ısırıyor ben de sırılsıklam oluyorum:))) çocuktan daha ne bekliyosam ben de anne diyip boynuma sarılcak hali yok:)))
canım biz klamplı yaptırdık pipinin altındaki bağ çok kalınmış bizim de acayip dardı pipi yamuk duruyodu bu yüzden çocuk rahatladı ya kuzum benim erkek oldular:) bence artık yere koy bişey olmuyor zaten huzursuz olsa canı yansa istemez yatmak canım. o kızarıklık da geçecek zamanla

Koydum yere gelir gelmez az önce de banyo yaptı rahatladı çocuk ya enerjisi içinde patlamış yavrumun :) neyse atlattık gözüyle bakıyorum çok şükür!

Koydum yere gelir gelmez az önce de banyo yaptı rahatladı çocuk ya enerjisi içinde patlamış yavrumun :) neyse atlattık gözüyle bakıyorum çok şükür!

hadi geçmiş olsun paşaya atlattık çok şükür canım ya artık rahatız inşallah... erken yaptırınca hemen iyileşiyorlar hem de kafamız rahat ediyor çocuk da ilerde strese girmiyor.

hadi geçmiş olsun paşaya atlattık çok şükür canım ya artık rahatız inşallah... erken yaptırınca hemen iyileşiyorlar hem de kafamız rahat ediyor çocuk da ilerde strese girmiyor.

Kesinlikle öyle... Ben 2 aylıkken eşime yalvardım yaptıralım diye yeni ikna oldu hareketlenmeden yaptıracaktık şimdi 2. De erkekse 2 aylıkken yaptırıcam diyo:) neyse buna şükür 10 yaşında yaptırıcam diyodu. Dini boyutu yok ki işin sadece deri yapışıkmış ilerde sıkıntı çıkaracaktı belki de... Neyse bitti gitti yaa hoff!

ya canım zaten hangi açıdan bakarsak bakalım erken sünnet en iyisi ben de 40 ı çıktıktan sonra istiyodum ama bi türlü olmadı başka şeyler girdi araya bi de ilk 3ay benim çok zor geçti çok ağlıyordu zor alıştı yavrum dünyaya gazdı kakaydı mücadelemiz çoktu ancak doğrulabildik.doğar doğmaz öneriyorlar ama o da Yahudilere benzememek açısından ertenebilir bence.senin 2.ci de erkek olursa sünneti yaptırırsın biraz büyüyünce ikisine birden sünnet düğünü olur. ben düğün düşünmüyorum sanırım gerçi emin de değilim ama...mevlit yaptırıp yemek versem yeter diyorum bazen... bazen de ne güzel düğünü olur ilerde fotoğraflarına bakar falan diyorum kararsızım...

Ben önümüzdeki hafta bi mevlüt okutucam canım dua iyidir nazar mazar çıksın gitsin bi yemekli falan büyükler gelir düğünü de büyüyünce yapıcaz o boynumuzun borcu Allah kısmet ederse inşallah. Ben evlenmeden önce organizasyon işi yapıyordum ahtım var o zamandan oğlum olursa sünnetine mehteran takımı çağırıcam diye :) yapıcam inşallah. Bi okula başlasın da...

vayy süper olur canım mehter takımı yaa...sen bu işin içinde olduğundan iyi bir fikir düşünmüşsün.biraz büyüsünler akılları ersin de öyle çok güzel olur düğün...tabii dua mutlaka olmalı kuran okutcam ben de Allahın izniyle ama toplanıp mevlit şeklinde mi olsun kendi aramızda mı olsun bi düşüncez eşimle tabii bi de ikinci çocuk olayı var:)2.de erkek olursa bekler diğer bebişi oğlum.artık hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…