- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.241
vayy süper olur canım mehter takımı yaa...sen bu işin içinde olduğundan iyi bir fikir düşünmüşsün.biraz büyüsünler akılları ersin de öyle çok güzel olur düğün...tabii dua mutlaka olmalı kuran okutcam ben de Allahın izniyle ama toplanıp mevlit şeklinde mi olsun kendi aramızda mı olsun bi düşüncez eşimle tabii bi de ikinci çocuk olayı var:)2.de erkek olursa bekler diğer bebişi oğlum.artık hayırlısı...
Hayırlısı canım tabi... Ben hala düşünüyorum 2. Çocuk bu kadar erken olmalı mı diye. Daha tam anlamıyla karar vermiş de değilim doğrusu. İsterse 30 tane yardımcı tut bebek yine sana bakıyo. Bi yandan eşim çok istekli. Öbür yandan Arda'nın ilgisi ister istemez azalacak. Bilemiyorum ya! Çıkmazdayım. Tam raharladım toparladık derken sil baştan, hem de beklemediğim bir anda... Üff! Hormonlarım yükseldi yine
yok canım benim ya Rabbim sana öyle bir güç verirki iyiki doğurmuşum dersin inşallah. şu an hamileliğin verdiği duygusallıkla değerlendirme yapıyosun ama yarın bebiş olunca onun sevgisi bu duyguları unutturcak.tamam aralarında az fark olması daha fazla sorumluluk bunlar yorucu olcak ama neticede hiç birşeyin planını yapamıyoruz ki bizim yapamamız gereken tevekkül...
Haklısın tabi Rabbim herşeyin güzelini verir. Eşime sinirliyim biraz o yüzden aklımdan binbir şey geçiyo. Erkekler bazen çok anlayışsız oluyor yaa!
onlar hiçbir zaman bizi anlayamaz yaşadıklarımızı tam olarak hissedemezler canım annelik eşlik çok farklı bişey çünkü. tabii onlar da yoruluyorlar bütüngün belki birsürü şey var kafalarında ama keşke birkaç günlüğüne de olsa bizim yerimize geçebilseler...o zaman az da olsa anlarlar
Bi kaç saate de razıyım.
günaydın annişler yağmurlu bir hafta sonuna merhaba :) oğluşumu ve kocişimi çokkkkkkk seviyorum içimden geldii söylemek
günaydın canımmm evet hava kapalı baya...aynennnn ben de çok seviyorummm onlarsız hayat düşünülmez hayatımın herşeyi yaşam enerjilerim benim. arada kızsam da canımın içi eşimmmm benim...
evet canım ya yeri geliyor kızıyoruz kırılıyoruz tartışıyoruz ama yinede onlarsız yapamayacağımızı biliyoruz yeniden dünyaya gelsek yine eşimi seçerdim diyebiliyoruz Allahım bizi onlardan ayırmasın inş.ağzımızın tadını evimizin huzurunu bozmasın
allah sevdiklermizden bizi hic ayırmasın kızlarrr hepinize mutluluklar eslernizle cocuklarınızla ve banada bende esimi bebisimi ailemi cok seviyorummmmm helede pıtırcık kızımı askımmmm <<<<<<<<<<<<< balım kızım
Günaydın bacılar. Ayyy frekanslarımız turmaz oldu. Ben hormonlar tavan deli zemberek etrafta dolanıyorum mide bulantıları yorgunluk aşırı duygusallık siz sevgi pıtırcığı olmuşsunuz :)) bazen kocamı pataklayasım geliyo siz içinize sığdıramıyosunuz. Şöyle bi bakıyorum evlendiğimizden beri en anlayışlı dönemini yaşıyo adamcağız ağzı var dili yok ama ben sinir oluyorum. İnatla çok seviyorum falan diyosunuz :)) 2 gündür yazasım gelmedi valla. Neyse bi kaç ay takılıcaz biz hormonlarımla sonra frekanslar tutar heralde
günaydın canım senin şuan ki halin çok normal biri kucağında biri karnında mide bulantıları yorgunluk sana eşin ne kadar iyi davransa da hormanların yüzünden kötü anlıyorsun bir kaç ay sonra sen tam sevgi yumağı olursun artık uçarsın havalarda bizi falan görmezsin ayakların yere basmaz seni bi an hayal ettim pembe bulutlar üstünde ağır çekim koşarken türk sineması gibi ay çok hoşsun vala :)
ayy delüüü güldürdün kız beni koptum hayale bak ya süpersin :))))Ayy yok yok siz olmuşsunuz valla :)) pembe bulut falan... Ben de kendimi genelde şöyle hayal ediyorum, üstümde şık beyaz bi deli gömleği kafamda huni ağlayan çocuklar ve bi elinin parmağıyla beni gösterip diğer eliyle karnını tuta tuta gülen bir koca :))
kızlar bebişlerinize kan ilacı veriyormusnz veriyorsanız ne zamandır kullanıyorsunuz biz 6 aylık asımızda dokrotumuz verdi kullanmaya basladık ondanmı oldu bilmiyorum ama kızım 3-4 defa cok kotu kustu birazda hafif oksurme geldi yine :// doktora gittik hafif gribal enfeksiyon var dedi birsey vermedi ilac filan bol bol sıvı tuketin dedi kan ilacınıda meyve suyuna katın ole verin tadı cok kotu ondan olabilir dedi basına boyle birsey gelen varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?