ekim hamileleri... :)

Bulusmayin bulusmayin tabikii bensiz neisiniz var disarda )))) saka tabikide nabersiniz kızlar gizliden takip ediyorum buara okadar cok yazismissinizkineye girip cvp vericegimi bilemedim.sekerler bende vermiyorum demirdamlasini valla ne olan olsun disardan yabwnci seyleri vermiyorum buyukkizimda yoktuboyle bi uygulama gayette iyi zaten herseyiyiyor veanne sutude aliyor negerek var deneme tahtasina donduruyolar bebisleri..biz kofte tavuk pilav corbalar meyveler herseyi silip supuruyoruz kizlar masallah keyfimiz yerinde öpüyorum hepinizi.....

Maşallah size. Köfteyi nasıl yediriyorsun canım?

valla masallah kuzuyaaa nazar degmesin annesi bizim kızdan 1 ay buyuk dimi senin kız benimki 16 temmuz dogumlu valla ben corbalara yeni yeni baslıyorum korkarak :))))

bu arada benim kızı sabah hasteneye gotrdm teyzeleri hafif usutmus yine oksuruyo ( doktor antibiyotik simdi vermeylim cok kucuk gecmessse artık son care dedi buhar makinesi yapın ıhlamur verin 3-4 defa gunde dedi birde tavuk suyu corba bakalım umarım bunda hafif atlatırız

Evet cnm 18.haziran benim melegim ♡ ben hicbiseyi blendirdan gecirmiyorum elimle yediriyorum minik parcalar halinde suanda da kisir yiyo )

Evet cnm 18.haziran benim melegim ♡ ben hicbiseyi blendirdan gecirmiyorum elimle yediriyorum minik parcalar halinde suanda da kisir yiyo )

oysss masallah kuzuya :)) ne güzel alıstrmıssın bizde artık corbaları blendrdan gecirmiyoruz ince ince dograyıp oyle corbasını yapıyoruz yutmasınıda ogrensin parcaları diye en iyisi oyle gibi ama tavuk kofte erken degilmki canım

Doktorlar 7.ayda veriyorlar cnm yumurta sarisi tavuk balik kiyma..biz balikta yedik tadini alsin diye herseyiveriyorum artık tattirma degil karnini doyuruyorum bizle bir yiyor lapa mama degil boyle vermek enguzeli buyuyunce hic yadirgamasin

Doktorlar 7.ayda veriyorlar cnm yumurta sarisi tavuk balik kiyma..biz balikta yedik tadini alsin diye herseyiveriyorum artık tattirma degil karnini doyuruyorum bizle bir yiyor lapa mama degil boyle vermek enguzeli buyuyunce hic yadirgamasin

dogru diyosun gercekten bizim kızın yumartaya alerjisi cıkmıstı 7.aydan sonra deniycez dediler doktorlar hatta onlara kalırsa yogurduda 7 .ayda deniycez dediler valla ben onlaraı beklemedim 5 .ayda baktım denedim bi alerji yapmadı ne güzel yiyor kuzum yogurdu seviyor onlara kalsa deneme tahtası yapcaklar bebisimi yumurrayıda 7.aya girince kendim deniycem bakalım umarım aleeji yapmaz :/// kıymayı bende duydum canım artık yavas yavas corbalarına kattırıyım diyorum 6,5 aylık oluyorz cunku

canım dedgn gibi mesala benim kızım sabah peynir yemek cok hosuna gidiyo oyle yiyor tek birgun peynir ceviz pekmez karıstrdm verdim aaaa yemedi benim kız :)) hosuna gitmedi karısım bende dedigin gibi herseyi tek tek veriyorum ve verecegm

Bencede iyi yaparsin bastan veriyolar bebekken herseyi bulamac gibi sonra ee benimki peyniri yemez zeytin yemez bukadardan almazsa tadini yemez tabi suan hersey bizim elimizde daha secme gibi ozgurlukleri yok enazindan ilerde derizki ben herseyi yaptim taddirdim ama yemiyo.benim kizkardesimin bi oglu var yegenim hicbiseycik yemez sadece pilav corba makarna..meyve yok et balik tavuk hicbisey yok ve suanda dislerinin hepsi dokuldu hepten yiyemiyor bu cocuk busene anaokuluna basliyacak asil zorluk iste orda başlıyor hepsi yerken seninki oyle bakiyo e evde senin besledgn gibi olmuyo cocuk igne iplige donuyo sebebi kardesim hep beni gördükçe ahh abla ah keske senin gibi bukadarlikken verseydm ben sadece anne sutu aliyo nasilsa buyuyunce yernasilsa dedim ondan oldu deyip duruyo.cok üzülüyorum onun ohaline oyüzden dikkat etmek lazım. .

sen deneyimlisin canım sonucta ıkıncı bebisin senin senden tavsiyeleri alalım valla ben bilmediklerimi ogrenince cok seviniyorum hemen uyguluyorum dedgn gibi bende oyle devam edecgm bulamac yok :)))))))

Emoş geçmiş olsun canım. Kıştan nefret ettim valla gelseydi bi yaz hayırlısıyla.

Günaydın kızlar. Benim sıpa iyice huy değiştirdi napıcam bilmiyorum. Gündüz vırt zırt uykusu yapıyo en az 3-4 kere uyuyo ama 15 er dakika taş çatlasın yarım saat. Gece de her yarım saatte uyanıyo emiyo uyuyo yatağına koyuyorum bi daha. Sabaha karşı pes edip yanıma yatırıyorum mememi ağzına veriyorum. Deliksiz uyuyo. Hamilelik zaten uyku yapıyo bi de gece uykusu deliksiz uyuyamıyorum. Çok sıkıntı çekiyorum. Gündüz hiç bir iş yapamıyorum yalnız kalmak istemiyo yere yorgan serdim eskiden orda oyalanıyordu şimdi o da yok. Bunalıma girdim yaa. Bi akıl verin bana.

kuzum aynı benim kızı anlattın valla kayınvalidem beni bir yere bırakmıyo diyodu hafta sonu yanındaydın gordum valla aynen 5 dk yanlız kalmıyo odadan cıksak hemen aglıyo arkamıza zaten benimkini yere yorganı ser yatır tas catlasa 5 dk oda sırt ustu yuz ustu yattıgı bile yok benimki hasta simdi ondanmı bilmiyrm dedign gibi sabaha kadar kac kere kalktı sütte icmiyo benimki sallıyrz uyuyo sallayın beni diyo ben hastalıgına vermistim yoksa dislerimi cıkcakkı ardanın da disi cıkmadı dimi kuzu

ayyyy kuzum sana cok zor geliyordur simdi ben hamileyken helede ilk aylarımda hep uyuyordum uykum oluyordu sen simdi cok zorlanıyorsundur

Valla emoş 4 aylıktan beri herşeyi dişe bağlıyoruz ama diş miş yok ortada normalde 6. Aydan sonra gece 11 saat uyuması gerekiyormuş acıkmıyorlarmış gece. Zaten emmiyo da meme ağzında uyuyo. Zor oluyo tabi bayılıcam diye korkuyorum bazen.

ayyy canım benim yaaaaaa :/// zaten simdi hamilesin dahada hassasın ahhh keske ardacık biberonla emse arada sagarsın sütünü dolaba koyarsaın sadece geceleri bari sana yardımcı olsa esin gece sütünü biberona koyup verse ardacıga ama iste ardacık biberon almıyo diyosun o zaman cok kolay olur senin icin ben bu konuda gece rahatım valla sütüm dolabda her daim var gece yorgun oluysrsam hemn esimi kaldırıyorum arada o arada ben veriyoruz sütünü cunku ıkımızde ise gidiyoruz yapacak yok ayada arada sesini duyuyorsa kayınvalidem kalkıyo o veriyo sütünü yani memede bagımlı olmaması bu konuda iseme geliyo anne sütündende mahrum kalmıyo yaniii :))) normalde benim kız 9,30 10 dogru yatar en gec 10 30 pes ediyo yatıyo bende islerimi yapıyım sütümü sagıyım diyene kadar 12 30 1 olur birde yatarken veriyorum sütünü kalkmasın gece diye onun ıcın gece sadece 5 30 gibi kalkar sıkıntı yok yani ama bu 2 gundur dedgn gibi 4-5 kere sesine uyanıyorum sütte icmiyo oksurmesine rahatsız oluyo heralde salla beni diyo pıtırcık :))) valla gözüm kapalı elim besikde salla allah salla

canım bu arada hastaneden gelince bizde bilgi ver bakalım kalp atıslarını duyarsın bugun belki 7.8. haftarda duyuluyrya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…