- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.281
Bulusmayin bulusmayin tabikii bensiz neisiniz var disarda)))) saka tabikide nabersiniz kızlar gizliden takip ediyorum buara okadar cok yazismissinizkineye girip cvp vericegimi bilemedim.sekerler bende vermiyorum demirdamlasini valla ne olan olsun disardan yabwnci seyleri vermiyorum buyukkizimda yoktuboyle bi uygulama gayette iyi zaten herseyiyiyor veanne sutude aliyor negerek var deneme tahtasina donduruyolar bebisleri..biz kofte tavuk pilav corbalar meyveler herseyi silip supuruyoruz kizlar masallah keyfimiz yerinde öpüyorum hepinizi.....
Hee tabi kilolar gitsin öyle... Ben göbeği sallaya sallaya gelirimgıcıqlaaar...
Bulusmayin bulusmayin tabikii bensiz neisiniz var disarda)))) saka tabikide nabersiniz kızlar gizliden takip ediyorum buara okadar cok yazismissinizkineye girip cvp vericegimi bilemedim.sekerler bende vermiyorum demirdamlasini valla ne olan olsun disardan yabwnci seyleri vermiyorum buyukkizimda yoktuboyle bi uygulama gayette iyi zaten herseyiyiyor veanne sutude aliyor negerek var deneme tahtasina donduruyolar bebisleri..biz kofte tavuk pilav corbalar meyveler herseyi silip supuruyoruz kizlar masallah keyfimiz yerinde öpüyorum hepinizi.....
Evet cnm 18.haziran benim melegim ♡ ben hicbiseyi blendirdan gecirmiyorum elimle yediriyorum minik parcalar halinde suanda da kisir yiyo)
Geçmiş olsun canimmins iyileşir kuzu
Doktorlar 7.ayda veriyorlar cnm yumurta sarisi tavuk balik kiyma..biz balikta yedik tadini alsin diye herseyiveriyorum artık tattirma degil karnini doyuruyorum bizle bir yiyor lapa mama degil boyle vermek enguzeli buyuyunce hic yadirgamasin
Bencede iyi yaparsin bastan veriyolar bebekken herseyi bulamac gibi sonra ee benimki peyniri yemez zeytin yemez bukadardan almazsa tadini yemez tabi suan hersey bizim elimizde daha secme gibi ozgurlukleri yok enazindan ilerde derizki ben herseyi yaptim taddirdim ama yemiyo.benim kizkardesimin bi oglu var yegenim hicbiseycik yemez sadece pilav corba makarna..meyve yok et balik tavuk hicbisey yok ve suanda dislerinin hepsi dokuldu hepten yiyemiyor bu cocuk busene anaokuluna basliyacak asil zorluk iste orda başlıyor hepsi yerken seninki oyle bakiyo e evde senin besledgn gibi olmuyo cocuk igne iplige donuyo sebebi kardesim hep beni gördükçe ahh abla ah keske senin gibi bukadarlikken verseydm ben sadece anne sutu aliyo nasilsa buyuyunce yernasilsa dedim ondan oldu deyip duruyo.cok üzülüyorum onun ohaline oyüzden dikkat etmek lazım. .
Günaydın kızlar. Benim sıpa iyice huy değiştirdi napıcam bilmiyorum. Gündüz vırt zırt uykusu yapıyo en az 3-4 kere uyuyo ama 15 er dakika taş çatlasın yarım saat. Gece de her yarım saatte uyanıyo emiyo uyuyo yatağına koyuyorum bi daha. Sabaha karşı pes edip yanıma yatırıyorum mememi ağzına veriyorum. Deliksiz uyuyo. Hamilelik zaten uyku yapıyo bi de gece uykusu deliksiz uyuyamıyorum. Çok sıkıntı çekiyorum. Gündüz hiç bir iş yapamıyorum yalnız kalmak istemiyo yere yorgan serdim eskiden orda oyalanıyordu şimdi o da yok. Bunalıma girdim yaa. Bi akıl verin bana.
Günaydın kızlar. Benim sıpa iyice huy değiştirdi napıcam bilmiyorum. Gündüz vırt zırt uykusu yapıyo en az 3-4 kere uyuyo ama 15 er dakika taş çatlasın yarım saat. Gece de her yarım saatte uyanıyo emiyo uyuyo yatağına koyuyorum bi daha. Sabaha karşı pes edip yanıma yatırıyorum mememi ağzına veriyorum. Deliksiz uyuyo. Hamilelik zaten uyku yapıyo bi de gece uykusu deliksiz uyuyamıyorum. Çok sıkıntı çekiyorum. Gündüz hiç bir iş yapamıyorum yalnız kalmak istemiyo yere yorgan serdim eskiden orda oyalanıyordu şimdi o da yok. Bunalıma girdim yaa. Bi akıl verin bana.
kuzum aynı benim kızı anlattın valla kayınvalidem beni bir yere bırakmıyo diyodu hafta sonu yanındaydın gordum valla aynen 5 dk yanlız kalmıyo odadan cıksak hemen aglıyo arkamıza zaten benimkini yere yorganı ser yatır tas catlasa 5 dk oda sırt ustu yuz ustu yattıgı bile yok benimki hasta simdi ondanmı bilmiyrm dedign gibi sabaha kadar kac kere kalktı sütte icmiyo benimki sallıyrz uyuyo sallayın beni diyo ben hastalıgına vermistim yoksa dislerimi cıkcakkı ardanın da disi cıkmadı dimi kuzu
Valla emoş 4 aylıktan beri herşeyi dişe bağlıyoruz ama diş miş yok ortada normalde 6. Aydan sonra gece 11 saat uyuması gerekiyormuş acıkmıyorlarmış gece. Zaten emmiyo da meme ağzında uyuyo. Zor oluyo tabi bayılıcam diye korkuyorum bazen.
Valla emoş 4 aylıktan beri herşeyi dişe bağlıyoruz ama diş miş yok ortada normalde 6. Aydan sonra gece 11 saat uyuması gerekiyormuş acıkmıyorlarmış gece. Zaten emmiyo da meme ağzında uyuyo. Zor oluyo tabi bayılıcam diye korkuyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?