- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.301
canım bu arada hastaneden gelince bizde bilgi ver bakalım kalp atıslarını duyarsın bugun belki 7.8. haftarda duyuluyrya
oyy canım yaa gerçekten Rabbim ne kadar büyük bir insanın oluşması gelişmesi ne kadar mucizevi bir şey...Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım...6+6 haftalıkmışız kalp atışını duyduk. Yine o muhteşem duyguyu hissettim. İçimde bi kalp daha atıyor. Bi insan daha oluşturuyorum içimde. Birini daha kendi kanımla büyütüyorum. Mutluyum, korkuyorum, endişeliyim... Elhamdülillah...
Yaşadıkça, gördükçe, hissettikçe birşeyler düğümleniyor yine. Allah'ım ne kadar büyüksün. Sana nasıl oluyor da inanmıyorlar? İnanmamak mümkün mü? Anne sütünü bile taklit edemeyen insan oğlu, yoktan var edene, anne karnında o canı var edene nasıl olur da inanmaz?
oyy canım yaa gerçekten Rabbim ne kadar büyük bir insanın oluşması gelişmesi ne kadar mucizevi bir şey...Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım...
bu arada biz de şehirdışından döndük bizimki biraz üşüttü kustu baya ama şimdi iyi çok şükür hava değişimi olmuş
geçmiş olsun canım bebişler hemen iyileşsin inşallah biz neyse de onlar hastalığı nasıl kaldırıyorlar ya kuzucuklarkızlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim misafirlerim var zaman olmuyor giremiyorum bide paşam hasta oldu burunlar foşur foşur yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama vakit bulunca tek tek okuyacağım öptük hepinizi
oyy yaa bi de hamilesin bebiş var alışveriş mevlüt valla anne olduktan sonra hepimize ultra süper enerji yüklendi ama onun da dibine kadar bitiriyoruz.dikkat et canım iki tane kuzu sana bakıyor...Üff! Geçmiş olsun canım ya. Ne kadar dikkat etsen de hastalanıyo kuzucuklar. Kış perişan etti bizi. Bi soğuk bi sıcak napacağımızı şaşırıyoruz ya! Ben de mafoldum bugün yarın mevlüt var. Alışveriş canımıza okudu yerimden kalkamıyorum
minikkalbim_mikrolif kızlar gecmis olsun bebileriniz nasıl oldu
benim bebiş hala hasta öksürük fena(( ve isin kötüsü simdi bende çok kötü hasta oldum yine ölüyorum :///// allahım yaz gelsin sogukları hic sevmiyorummmmmm
Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.Bugün hamile olduğumu öğrendim
hayırlı olsun canım.sağlıkla bebeğini kucağına almak nasib olsun inşallah...
Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.Bugün hamile olduğumu öğrendim
Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama burası geçen yıl ekimde hamile kalanların topiği yani biz doğum yaptık hatta bebeklerimiz 7 8 aylık oldu. Aralık hamilesisin sanırım ben tekrar hamile kaldığım için aralık hamileleri topiği açtım istersen sen de oraya gel. Linki şu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683674&page=11&p=33868521&posted=1#post33868521
Senin için daha faydalı olur
slm kızlarr gelebildim sonunda ama siz yoksunuz
amanda aman bizim kaçak gelmis :)))))))
Gunaydiiin valla bende uzuun zamandir giremedim nabersiniz kizlar?? Benim kuzum ayin 2.sinden beri artik tamamen emekliyooo cok guzel bisey cok istemistim emeklemesini sonunda emekliyor :) birde tutunup kalkmayi cok seviyo valla kipir kipir..
Yalniz gecenhafta sagolsun gorumcem zilzurna gripmis k.valideme gelmis oda hepimizi topladi beraber olalim diye ama daha ogece kizlara bulasti tam 1haftam mahvoldu cokfena salya sumuk gidiyoz hepimiz dun acibademe goturdum uyuz doktor hem beni anlamamis burnuakiyo balgam hapsuruk hepsi vardedim ogitmis burnutikali demis 2damla verdi yolladi lanetolsun hadi antbytk vermiyosun hepten 2burundamlasiylami yollanir siniroldum cigerler temiz dedi bekliyorum artık kendlgnden gecmesini yavrum mahvoldu buyuk kizimda oyleydi ikisinin arasinda perisan oldum allahim biran once yaz gelsinn yetti artik hastaliklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?