ekim hamileleri... :)

Geçmiş olsun canım. Peditustan şaşma sen sabah akşam ver vermekten de korkma hem burnunu açıyo kuzuların hem de ağrı kesici ateş düşürücü olduğu için rahatlatıyo yavruları. Bizim de diş sıkıntımız var novalgin damla verdim 2 damla sakinledi biraz yavrum. Bizde 15 20 gündür emekliyoruz tutunup kalkıyoruz 1 dakika yalnız bırakamıyorum biyere tutunup kalkacak da düşecek diye. Saksıya tırmanıp toprak yemeye çalışıyo 3 kere ağzında yakaladım. Valla çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar yemesi bişey değil de karnında solucan çıkacak ondan korkuyorum:18:

maşallah arda beye bak sen süte doymuş da sıra toprak yemeye mi gelmiş ayy ne güzeldir emeklemesi ama zordur dimi bizimkide emeklese diye bekliyorum bakalım ne zaman koca totosunu kaldırabilecek

Ay sagolun kizlar icim hak demedi buaksamda acile goturdum ordada antbytk ve bi damla verdiler simdi iyi cok sukur.dizimde bugun gec kaldk normalde 9.30ta uyumus oluyo.opuyrm

Son düzenleme:
Ust dislerimiz de bugun patladi kizlar sonunda minigim bugun gülmeye basladi ohh şükür.

canım bişey sorucam ya benim meleğimin alt dişi çıktı testere gibi maşallah üst dişi henüz çıkmadı ama kaşınıyor sanırım ve sıkıyor dişi üst damağını kanatıyor ve sanki içine göçmüş gibi bi problem olur mu ki doktora götürmelimiyim

herkese geçmiş olsun kızlar bir an önce iyileşsin kuzucuklar...
ohh yaa ne güzel sizinkiler emekliyo tutunup kalkıyo bizimki totoyu kaldıramıyoki rahatına düşkün bi yere gitmek isterse ancak döne döne ulaşıyor sıpa:)keşfedemedi daha emeklemeyi:)

aynen canım benimki de döne döne bütün evi turluyor ama ayağa kaldırsamda adım atası yok totoyu koyacak yer arıyor ee kolay mı o totuyu kaldırmak karşısına telefon bilgisayar kumanda falan koyarsan almak için anca sürünüyor oyuncak koyarsam umru olmuyor sıpanın

Benimki altdisleri aralikta patlatti ustler hep sisti anca subatta patlatti valla herkesin boylemi olur bilmem ama ustler patlarken daha zor oluyomus yaa dun butungun kucaktaydi nesesi yok yemiyo emmedi bile ogleden sonra ta gece uykusundan once zorla emzirdim valla perisan oldum kizlar dun yaa ve berbat isiriyo ben disimi sikiyorum valla alsin yeterki diye sesetmedim emdi sonunda acayip kasiniyo yawrum benim yaa bi atlatsak sugunleri..
Gotur cnm doktorlar direk biliyo disi patliycak galiba demistim ozaman yok daha var zamani annesi demisti bildi bi gotur istersen.valla kizlar tutunup kalkmasi acayip zor yahu hep pesindeyim aa zayifliycam sonunda heralde )) gunlerdir yemek yiyemiyorum birde ustune hastaliklar dis bide hareketliligi oldurdu beni dun misafirlerle cay icemedim sehpalarin ayaklarina tutunmaya kalkiyo sipam yandik yandikkk :))

ayhh evet ya nerde garip bişey var ona saldırıyor oyuncak umrunda değil:) telefon bilgisayar kablo kumanda ne bulursa almak istiyo...

ayhh evet ya nerde garip bişey var ona saldırıyor oyuncak umrunda değil:) telefon bilgisayar kablo kumanda ne bulursa almak istiyo...

slm kızlar butun bebislermize gecmis olsun bizimkide cok sukur atlattı ama gıcık gibi oksuruk devam ediyo hala bakalım bizimkindede tık yok emeklemeyi bırak yere yuz ustu yatırınca basıyo yargarayı tam cadı valla cadı :)) ama ellerinden tut ayaga kaldır adım atmak isityo yine hastalık falan derken kuzum cok zayıfladı bu hastalık bizi mahvetti umarım cabuk toparlar

kızlar dedgnz gibi aksam odama gotrdm yataga yatrdm onune dolu oyuncak koydum yok hic birine baktıgı yok ben süt sagıyorum benim süt sagma makinamı tutacakmıs illa o cekistiyo ben cekistiryrm gorseniz halmizi :))) esim zor kurtardı elinde birde elline birsey alınca mumkun degil vermiyo sonu feryat :))) ha haaa simdeden boyleler yurumeye baslayınca netcez bakalım opyrm butun kuzucukları :***

ayyy çok güldüm yaaa verseydin eline pompayı sağsaydı senin kız tam cadı çekeceğin var bu cimcimeden

ayyy çok güldüm yaaa verseydin eline pompayı sağsaydı senin kız tam cadı çekeceğin var bu cimcimeden

valla yaaa aksam isten bi geliyom kayınvalidemin sacı bası dagılmıs bir durumda :)))) ha haaaaaaaa 5 dk yanlız durmuyo beni bırakmıyo diye odadan cıkınca basıyomus yargarayı :)))

ay bide kızlar boylemi oluyor yaaa bkm senin cadıda boylemi yeterki beni gorsun hemen saclarımdan tutuyo mumkun degil elinden kurtulmak neymis illa sacımı yolcak elinden cekince aglıyo ama cekerken bi mutlu anlatamam kahkalar havada ucusuyo valla annemlede diyo bu cadıdan cekecgm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…