- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.341
teşekkür ederiz kızlar hepimizin sevgliler günü kutlu olsun bugün özel bişeyler düşünen varmı eşinize süpriz falan yapacakmısınız önceden haftalar öncesinden süpriz hazırlardım düşünürdüm ne yapsamda şaşırtsam falan diye şimdi cocukla sevgililer gününü bile unuttum dün eşim hatırlattı o derece hayattan kopuk yaşıyoruz yani bahanemde şu : amann biz sevgilimiyiz canım biz evliyiz artık :)) eminim hepimiz bu cümleyi kurmuşuzdur
Noldu benim paşama üşüttü mü mikrop mu aldı?
2 hafta önce öksürük falan vardı atlattık 1 hafta sonra yine burun tıkalı serum fizyolojikle acıyorum devamlı ama uykusunda sinir oluyor diş huzursuzluğu da var sanırım salyaları akıyor bi arkadaşım da gripti hiç yaklaştırmadım çocuğa ama aynı odada demekki hemen etkilendi gözleri yaşarıyor hapşuruyor falan doktora gitcem bi dünya ilaç veriyorlar çok içirmek istemiyorum ama başka türlüde iyileşmiyorlar yaz gelse diyeceğim ama evin içi yaz gibi tişörtle duruyoruz bu çocuğu nasıl üşütüyorum hasta ediyorum anlamıyorum
Canım diş çıkıcağı zaman da grip gibi nezle gibi olabiliyormuş çocuklar. Benimkinin de burnu akıyor bugün ateş yok çok şükür. Canım peditus varsa evde yarın sabah bi de akşam yarımşar ölçek ver diş de olsa gribal de olsa rahatlatır. Ben korkmadan veriyorum peditusu yan etkisi yok denecek kadar az hem burnu açılıyo çocuğun hem de çok rahatlatıyo. Evler sıcak da bi kar bile yağmadığı için hava berbat. Mikrop bakteri virüs... Ne ararsan var. Kar yağsın bence yazdan önce.:2:
canım petitusu geçen hastalandığında kullanmıştık şimdi tekrar kullansam zararlı olursa diye vermedim 1 hafta sonra tekrar vermek doğru olur mu acaba onu içmeyi de hiç sevmiyor hemen kusuyor şurup konusunda çok zorluyor beni bütün bebekler mi böyle havalarda baksana yazdan kalma gibi kar yağsaydıda hayırlısıyla mikroplar kırılsaydı
kızlar bizimkinin alt iki dişi çıkmıştı aralıkta ben üstleri bekliyodum gelir diye iyice kabaramıştı hatta doktor da üstten geliyor dedi. dün bi baktım alttaki iki dişin yanındaki diş çıkmış şok oldum böyle olan var mı:) üstler bomboş altları diziyo bebişim:)
günaydın hanımlar nasılsınız
günaydın canımm iyiyim valla napim paşayı uyutuyorum:) klasik ayak pozisyonunda bir yanda bilgisayar bir yanda tv kurulduk koltuğa... siz napiyonuz?
ohhhh keyifler gıcır :=)))) aman saka bi yana keyfimiz hep yerinde olsun canlarım yaaa :***
herkeslerin disleri cıkmıs bizim kuzuda gelisme yok dogumdada bizim cadı en son gelmisti :)) hihiiii
evet canım çok şükür karnımın ağrısı dışında iyiyiz çok şükür onun da geçmesini bekliyorum sabırla...
dişleri de çıkar canım merak etme 13-14aylıkken bile çıkan oluyor. her çocuk gerçekten çok farklı ya bizimki de totoyu kaldıramıyor ancak yerde yuvarlanıp gidiyoruz:) emeklemek nedir keşfedemedi:)
karnın hala agrıyormu canım gecmis olsun ben iyilestn zannedyrdmevet canım zamanın var nasılsa ne zman zamanın gelirse o zman cıkacak kuzumun dısleri heralde
aynen canım bizimkide emeklemeyi bilmyor hatta yere yatır bagırıyo cadı alın beni diye yerlerde ugrasmak istemiyo zannımca :)) elimden tutun ayaga kaldırın diyo vbi guluyo gorsen cadı yaaa
canım o ağrı geçti de şimdi de regl ağrısı tuttuoff hala çekiyorum bu ağrıyı ya çok fena hem de...
aynen kuzum bizim de öyle ayakta durmaya bayılıyor gülüyor ama yatırınca oturtunca sinirleniyor. adım atmayı da yeni yeni öğreniyor biraz nazlı bizimkiler galiba bakalım belki de birden coşarlar:)
elif geçmiş olsun canım uzun bir aradan sonra tekrar olmaya başlayınca bi değişik geliyor insana ne rahatmışız diyorum ama şuda bir gerçek olduğum zaman bütün şişliğim iniyor sanki zayıflıyorum emoş senin misafirin gelmedi mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?