ekim hamileleri... :)

valla ben daha hasta olmadım canım cok rahatım bu durumdan ohhh :))) ama karnımın sisligi var hala olursam ıner heralde

o şişlikten bendede var olunca birazı gidiyor ama çoğu yağ tabiki 1 kg fazlam olmasına rağmen göbek çevrem sarkık gibi geliyor bana daha tam olarak toplanmadı yaa dümdüz olmayı beklemem doğru değil ama napim eskiden hiç göbeğim yoktu bu duruma canım sıkılıyor ama hiç boğazdan da kısmıyorum deli gibi acıkıyorum hala daha sizdede oluyor mu ilk emzirme döneminde elim ayağım titrerdi acıktığımda hala çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi insan evde pijamalarla olunca dert etmiyor ama dışarı çıkarken aynanın karşısına geçince yüzleşiyor acı gerçekle

kızlar bişey sorcam ya bebekleriniz oyuncakla oynuyor mu ne tür oyuncaklar alıyorsunuz benim velet şimdiye kadar olan oyuncaklarından sıkıldı gibi hissediyorum yeni şeyler alayım istiyorum ama oyuncak mağazasına girincede hepsi ne kadar pahalı diyorum ya sizler napıyorsunuz

valla canım bizim kız simdi telefona ve bilgisayara acayip meraklı yaaa yasak diyorum kayınvaldeme gosterme diyorum ama bas etmek mümkün degil bizler aradıkca cocuk durmuyo bende onun ıcın simdi gg den arastırıyorm ısıklı sesli turkce ingilizce konusan telefonlar var ondan alcam bakalım kuzuma

sesli ışıklı hareketli şeyler hoşlarına gidiyor doğru diyosun canım bende öyle bişeylere bakayım gelişimleri için alacağız artık ama çok oyuncağa da boğmak istemiyorum

sağol canım aynen ya hasta olunca da dert olmayınca da valla...benim de özellikle adet olmaya başlayınca indi şişlikler onlar baya şişiriyormuş insanı

aaa hasta olmaya basladınmı sen tatlım (( off oda hic cekilmezzz gecmis olsun kuzum yaaa kendini yorma ayagını sıcak tut

evet tatlım bizimkiler yurumeden kosacaklar :))))

evet emoşcum doğumdan 4ay sonra oldum ben zor oluyor tabii ama bi yandan stresim gidiyor olamayınca da zor...

evet emoşcum doğumdan 4ay sonra oldum ben zor oluyor tabii ama bi yandan stresim gidiyor olamayınca da zor...

kesinlikle canım rahatız gibi gozuksede sislikler biraz da ondan kaynaklanıyo ve tabi stresde oluyo sütün koruyo diyorlar bakalım ne zman olcgız ama bu duruma hamilelik emzirmek derke iyi alıstık :))) hihiii

bizimkinin de dolu oyuncağı var ama nerde garip şey var ona saldırıyor mesela önüne birsürü oyuncak koyuyorum bi de sus şişesi koyuyorum oyuncakların hiçbirini görmüyor es geçip su şişesine saldırıyor ya da krem şişelerine ıslak mendillere:) eğitici bi telefon aldım ben de sayıları falan öğretiyor hayvanlar var üzerinde kitap gibi çevriliyor ama o telefonun eğiticiliğinden çok dişinin kemirmesiyle ilgileniyooo:) bu arada evet özellikle eğitici oyuncaklar çok pahalı ben de şimdilik sadece 1tane alabildim...

kesinlikle canım rahatız gibi gozuksede sislikler biraz da ondan kaynaklanıyo ve tabi stresde oluyo sütün koruyo diyorlar bakalım ne zman olcgız ama bu duruma hamilelik emzirmek derke iyi alıstık :))) hihiii

hahaha:)) gerçekten insan rahata alışıyor ya şimdi ben her ay karnım ağrıcak durumuyla karşı karşıyayım...artık 2.hamileliklerimizde bi daha yaşarız bu durumu tabii 2.için bizde hal kalırsa:)

hahaha:)) gerçekten insan rahata alışıyor ya şimdi ben her ay karnım ağrıcak durumuyla karşı karşıyayım...artık 2.hamileliklerimizde bi daha yaşarız bu durumu tabii 2.için bizde hal kalırsa:)

valla bebis dogalı 7 ay oldu tatlım herkez ilk 6 ayda gider karnın siskinligi diyorlardı 6 ay umıtle bekledim gidecek diye 7 aya da girdik bu siskinligmn beni bırakacgı yok gibi

valla bebis dogalı 7 ay oldu tatlım herkez ilk 6 ayda gider karnın siskinligi diyorlardı 6 ay umıtle bekledim gidecek diye 7 aya da girdik bu siskinligmn beni bırakacgı yok gibi

yok canım ya az da olsa kalcak o şişlik hepimizde bence. tabi yoğun bir egzersiz yaparsak belki gider ona da vakit var mı bilemiyorum...

Ay delirttiniz beni valla yaaa sinir oldum hepinizeeeee. Ben kırkım çıkmadan regl oldum çocuk diş çıkartmadan hamile kaldım tekrar. Mis gibi regl de olacaksınız bebişleri büyütüp kilo da vereceksiniz rahat da edeceksiniz. Gıcıklar! Bende seneye böyle olucam

Canım genelde herşey ateş pahası valla biz ses çıkartan yada ışıklı hatta mümkünse ikisi bir arada olanları tercih ediyoruz. Fisher price'ın müzikli kitapları var kumaş. Onu daha 40 lıyken eltim almıştı ondan vazgeçemiyor. Hem renkli hem de düğmesini keşfetti bastıkça sayı sayıyo şarkı söylüyo falan. Bi de üstünde anlamsız desenler olan kumaş topları var onlara da bakmaya doyamıyor tabi ısırmaya da :) çıngırak dişlik telefon kumanda bilgisayar özel zevkleri arasında. Valla şu satılan kumandalardan alıp içindeki tuş takımını çıkartıp eline veriyim diyorum. Aksi halde ben kumandayı silmekten arda bey dizinin en heyecanlı yerinde kanal değiştirmekten bitap düşücez:)

merhaba arkadaşlar..benım 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen...benım için yasın okurmusunuz..500 yasıne nıyet ettımde..okuyan okumayan herkesten allah razı olsun

Günaydın kızlar. .valla bende 40dan ciktim direk adet oldum of cok sinir oluyo ama siskinlikte iniyo bi nebzede olsa..valla kizlar benimde moralim cok bozuk yaa kilo vermek istiyorum gunler emzirme falan derken 2kilodaha almisim zaten vardi iyce moralim bozuk yaza giycek bisey bulamiycam emzirdgm icin icim kaziniyo ekmegi kesemiyorum azalttim ama direk kesemiyorum off napicaz ya diyetisyenemi gitsem.eskiden cok yururdum tabi veletle cikamiyorum ; (((

canım hiç öyle düşünme sen 2 çocuğu büyütmüş olduğunda biz anca 2.çocukla uğraşıyo olacağız herşeye en baştan başlayacağız sende o zaman bize hava atacaksın manken gibi 2 çocuk anasıyım deyip dolaşırsın bizde dobiş dobiş yuvarlanırız

kesinlikle katılıyorum...

kızlar ya ben ne zaman dışarı çıksam gezsem bizimkinin düzeni bozuluyor huzursuz oluyor uykusunun saatleri değişiyor durmuyor. dışarı çıkıp gezesim var ama sonucunu düşününce vazgeçiyorum en iyisi ev diyorum siz neler yapıyorsunuz dışarda da düzenini koruyabiliyor musunuz? en basitinden uyku dışında yeme içmesi bile aksıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…