- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.361
valla ben daha hasta olmadım canım cok rahatım bu durumdan ohhh :))) ama karnımın sisligi var hala olursam ıner heralde
kızlar bişey sorcam ya bebekleriniz oyuncakla oynuyor mu ne tür oyuncaklar alıyorsunuz benim velet şimdiye kadar olan oyuncaklarından sıkıldı gibi hissediyorum yeni şeyler alayım istiyorum ama oyuncak mağazasına girincede hepsi ne kadar pahalı diyorum ya sizler napıyorsunuz
valla canım bizim kız simdi telefona ve bilgisayara acayip meraklı yaaa yasak diyorum kayınvaldeme gosterme diyorum ama bas etmek mümkün degil bizler aradıkca cocuk durmuyo bende onun ıcın simdi gg den arastırıyorm ısıklı sesli turkce ingilizce konusan telefonlar var ondan alcam bakalım kuzuma
elif geçmiş olsun canım uzun bir aradan sonra tekrar olmaya başlayınca bi değişik geliyor insana ne rahatmışız diyorum ama şuda bir gerçek olduğum zaman bütün şişliğim iniyor sanki zayıflıyorum emoş senin misafirin gelmedi mi hala
aaa hasta olmaya basladınmı sen tatlım(( off oda hic cekilmezzz gecmis olsun kuzum yaaa kendini yorma ayagını sıcak tut
evet tatlım bizimkiler yurumeden kosacaklar :))))
evet emoşcum doğumdan 4ay sonra oldum ben zor oluyor tabii ama bi yandan stresim gidiyor olamayınca da zor...
kızlar bişey sorcam ya bebekleriniz oyuncakla oynuyor mu ne tür oyuncaklar alıyorsunuz benim velet şimdiye kadar olan oyuncaklarından sıkıldı gibi hissediyorum yeni şeyler alayım istiyorum ama oyuncak mağazasına girincede hepsi ne kadar pahalı diyorum ya sizler napıyorsunuz
kesinlikle canım rahatız gibi gozuksede sislikler biraz da ondan kaynaklanıyo ve tabi stresde oluyo sütün koruyo diyorlar bakalım ne zman olcgız ama bu duruma hamilelik emzirmek derke iyi alıstık :))) hihiii
hahaha:)) gerçekten insan rahata alışıyor ya şimdi ben her ay karnım ağrıcak durumuyla karşı karşıyayım...artık 2.hamileliklerimizde bi daha yaşarız bu durumu tabii 2.için bizde hal kalırsa:)
valla bebis dogalı 7 ay oldu tatlım herkez ilk 6 ayda gider karnın siskinligi diyorlardı 6 ay umıtle bekledim gidecek diye 7 aya da girdik bu siskinligmn beni bırakacgı yok gibi
Ay delirttiniz beni valla yaaa sinir oldum hepinizeeeee. Ben kırkım çıkmadan regl oldum çocuk diş çıkartmadan hamile kaldım tekrar. Mis gibi regl de olacaksınız bebişleri büyütüp kilo da vereceksiniz rahat da edeceksiniz. Gıcıklar! Bende seneye böyle olucam
canım hiç öyle düşünme sen 2 çocuğu büyütmüş olduğunda biz anca 2.çocukla uğraşıyo olacağız herşeye en baştan başlayacağız sende o zaman bize hava atacaksın manken gibi 2 çocuk anasıyım deyip dolaşırsın bizde dobiş dobiş yuvarlanırız
bugün hava çok güzell içim kıpır kıpır gezip tozasım var çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?