- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.381
kızlar ya ben ne zaman dışarı çıksam gezsem bizimkinin düzeni bozuluyor huzursuz oluyor uykusunun saatleri değişiyor durmuyor. dışarı çıkıp gezesim var ama sonucunu düşününce vazgeçiyorum en iyisi ev diyorum siz neler yapıyorsunuz dışarda da düzenini koruyabiliyor musunuz? en basitinden uyku dışında yeme içmesi bile aksıyor...
kızlar ya ben ne zaman dışarı çıksam gezsem bizimkinin düzeni bozuluyor huzursuz oluyor uykusunun saatleri değişiyor durmuyor. dışarı çıkıp gezesim var ama sonucunu düşününce vazgeçiyorum en iyisi ev diyorum siz neler yapıyorsunuz dışarda da düzenini koruyabiliyor musunuz? en basitinden uyku dışında yeme içmesi bile aksıyor...
Ben düzene çok takılmıyorum canım. Çıksam da bi yer bulup emziriyorum yada bişiler yediriyorum. Uyumazsa akşam erken sızıyo zaten işime geliyo:)
canım ben hafta sonları eşimle çıkıyorum genelde avm ye gidiyoruz arabaya bindiğimiz anda uyuyor avm gelince bebek arabasına koyunca uyanıyor ama dışarıyı çok sevdiği için ağlamıyor etrafa bakınıyor falan genelde emzirip çıkıyorum uzun zaman geçirirsek dışarda avmlerde emzirme odasında yine emziriyorum öyle yani hafta içi de komşularla gün yapıyoruz kuzenimle falan görüşüyorum tabi bunlar yakın mesafeler normalde evde olsam uykusu yemesi hep bi düzen içinde ama çocukta sıkılıyor çünkü dışarı çıktığımda mutlu oluyor bende rahatlıyorum yoksa bütün gün evde oturmak hasta ediyor insanı hele dışarıda güneşi görünce ruhum daralıyor
aynen canım bi pazarları çıkıyoruz biz de kışın gezilecek tek yer de avmler oluyor ondan da bi süre sonra sıkılıyor insan ama napalım işte bi değişiklik olsun maksat:)
aynen canım ya yaz gelsinde şöyle bir deniz kenarı yaparız tatile gitmeyi istiyoruz bu yaz bakalım nasip olursa inş.
evet biz de düşünüyoruz canım hem yaşında olacaklar rahat olur biraz daha denizde de bıcır bıcır yüzerler artık ayhh ne şirin olurlar valla:)
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Benim minigim siralamaya basladi 1haftadir ayakta nereyi bulsa tutunup kalkiyo oturtamiyorum valla buay 9.aylik asimiz var kanida olculcek kan damlasini hic kullanmadim siznapiyosunuz kullaniyomusunuZ opuyrm
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Benim minigim siralamaya basladi 1haftadir ayakta nereyi bulsa tutunup kalkiyo oturtamiyorum valla buay 9.aylik asimiz var kanida olculcek kan damlasini hic kullanmadim siznapiyosunuz kullaniyomusunuZ opuyrm
günaydın canım.bizim bebiş nezle çok iyi sayılmayızbugün doktora gitcez bakalım... demir damlasını ben de kullanmıyorum 9.ay kontrolünde bakarlar bi ona göre kullanırım diyorum.maşallah kızına iyice hayata atıldı desene:))) bizimki hala totoyu kaldırabilmek için uğraşıyor.evde yere bırakıyorum ortam sağlıyorum ama yok heryere dönerek gittiği için emeklemek aklına gelmiyor bile...bakalım artık yaşına doğru nasıl olcak.
canım geçmiş olsun ya bu hastalıklar peşimizi bırakmıyor nesi var paşanın
aynen canım ya çok mahsun bakıyor çok kötü oluyorum yavrum nezle olmuş burnu akıyor gözleri akıyor.içine de aktığı için kuru öksürüğü var atamadı üstünden hastalığı
Aman geçmiş olsun kizlar valla onlar hasta olmasinda ne olursa olsun. .havalar bi isindi bi sogudu karda yagmayinca hastaliklar pesimizi birakmadi bugun acayip soguk pazara falan gittik esimle bebisi ananeye birakip ogleden sonra da ark.bebek gormeye gittil ayyyy okadar kucuk geldiki ama mis mis ogunleri ozledim.Ben cocuklari cok seviyorum yaa bunu anladim ve kizimin nekadar buyudugunu farkettim zor ama degiyo onlar iyiki var yaaaa
Benim arkadaşım da doğum yaptı bugün biz de aynen gittik görmeye içim kıpır kıpr oldu yine her günün güzelliği başka. Şimdi de başka güzellikleri var. O zaman da bu günlerin hayalini kuruyorduk.
Aman eksik dua etme hasta da olmasınlar herşey de yerinde güzel olsun inşallah. 5. Ayımızda antibiyotik kullanmak zorunda kalınca nefret ettim hastalıktan da kıştan da. En korktuğum şey antibiyotikti buna rağmen çok erken tanıştık malesefbi daha gerek kalmaz inşallah hasta olmasın. Ondan da bana geçiyo hemen çocuğumla gerektiği gibi ilgilenemiyorum o zaman. Bi de hamileyim 3 kat dikkat etmem lazım offf offf
sesilia aman canım sen kat kat dikkat et bu arada senin yeni bebiş nasıl hiç anlatmıyosun anlatsana biraz hissediyomusun onu da.ya doktora falan gidince nasıl heyecanla döner yazışırdık yaa doktor şunu dedi bunu dedi yok şunu aldım bebeğime bunu aldım falan ayy özledim yaa Allahım iyiki vermiş evlatlarımızı bizlere.bu arada arda hala emiyor dimi arkadaşımın biri ikinciye hamile kalınca bebeği emmeyi bırakmış emzirebiliyormuşsun dedim senle konuşmuştuk ya hiç bir sakıncası yokmuş dedim çocuk kendi bırakmış ama
Ben de bilmiyorum cnm ne durumdayız ayın 5 inde gidicem daha bakalım ne diyecek. Arda emiyor canım hala çok şükür daha bırakmadı inşallah bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?