- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.401
gidince güzel haberler getirirsin bize canım cinsiyeti ne olacak bakalım çin takviminden hesaplasana ne çıkacak.arda da emsin inş.msşallah diyelim de bırakmasın annesini
bizimkinin de hiçbişeyi yoktu bugün gözleri yaşarıyor hasta olacak galiba
aman dikkat et canım ya biz de dün doktora GİTTİK göz damlası verdi serum fizyolojik damlar dedi bi de bitkisel bi öksürük şurubu var ondan verdi antibiyotiklik bir durum yok dedi. bizim doktor antibiyotik düşmanı zaten çok gerekli olmadıkça vermiyormuş.evden ıhlamur elma suyu falan içir dedi bol sıvı alması gerekiyormuş. bi de dişten de olabilir dedi diş de nezle yapabiliyormuş vücut direnci düşünce işte
bugün biraz daha iyi bakalım inşallah atlatır kısa zamanda
aman dikkat et canım ya biz de dün doktora GİTTİK göz damlası verdi serum fizyolojik damlar dedi bi de bitkisel bi öksürük şurubu var ondan verdi antibiyotiklik bir durum yok dedi. bizim doktor antibiyotik düşmanı zaten çok gerekli olmadıkça vermiyormuş.evden ıhlamur elma suyu falan içir dedi bol sıvı alması gerekiyormuş. bi de dişten de olabilir dedi diş de nezle yapabiliyormuş vücut direnci düşünce işte
bugün biraz daha iyi bakalım inşallah atlatır kısa zamanda
bebişler yine hastanmıs heralde( gecmis olsun canlarım yaaa kuzularınz hemen iyilesir insallah onlara hic kıyamıyrmmm
canım ben etlik lokman hekimde yaptım elif terziKız ankaradaki bacılar nerde doğum yaptıydınız?
iyiyiz canım napalım evdeyiz yine bizim paşa öğle uykusunda...ben de nete girim dedim.siz napiyosunuz?Gecmis olsun kizlar gunaydiiiin bugun nasilsiniz bakalim
hepinize günaydınnn kızlar biz iyiz çok şükür oğluş her yeri karıştırmaya başladı dün cekmeceye elini sıkıştırdı acıyor kapatıyor derken en sonda ağladı
yaramazlığa başladı bu sıpalar ya bizimki de istediği olmayınca ağlayıp çığlık atar gibi ses çıkarıyor salya sümük bi görsen hele bi de uykusu varsa heryeri karıştırayım herşey benim olsun istiyor sonra da yine bağrış çağrış...uykusuzluğa dayanamıyor hiç...
canım ben etlik lokman hekimde yaptım elif terzi
ya ben anlamıyorum aynı ayda olan bebekler var çevremde onlar bazen saatlerce uyumuyo ama gözleri cin gibi uyutmasa anneleri öylece kalcaklar ben çok mu uykuya alıştırdım acaba hata mı yaptım diyorum bazen...uyandıktan 2saat sonra uykusu gelmeye başlıyor bizimki en fazla 3-4saat uyanık kalabiliyor eğer 4saat uyanık kalmışssa baya bi huysuz oluyor... bi yere gideceksem kısa mesafeli olması gerekiyor evden uyutup da çıksam onu giydirmesi hazırlaması çıkması zaten uzun sürüyor bizde mi tuhaflık var diyorum anında uykusu geliyor:))ayy aynen yaa uykusu geldiğinde imkanı yok ne yaparsan yap avutamazsın o kadar huzursuzlanıyor ki sanki uyut ben diye yalvarıyor
Ben de sincan lokman hekim de yaptım. Aslında inanılmaz da memnun kaldım ama aklam bi doktorda kalmıştı hrs ye geçti ve ben hrs ye bi türlü ısınamadım. Kadın şimdi sincan koru hast geçmiş. Çok kararsızım.
iyiz canım yapalım uykusuz her gece şarkısını söylüyorum artık gece uykularımız paramparça oldu bu durumu kabullenmeye uğraşıyorumSlm cnm valla mide ağrısıyla başladım güne. Ne yaptıysam geçiremedim. Senden naber?
ya ben anlamıyorum aynı ayda olan bebekler var çevremde onlar bazen saatlerce uyumuyo ama gözleri cin gibi uyutmasa anneleri öylece kalcaklar ben çok mu uykuya alıştırdım acaba hata mı yaptım diyorum bazen...uyandıktan 2saat sonra uykusu gelmeye başlıyor bizimki en fazla 3-4saat uyanık kalabiliyor eğer 4saat uyanık kalmışssa baya bi huysuz oluyor... bi yere gideceksem kısa mesafeli olması gerekiyor evden uyutup da çıksam onu giydirmesi hazırlaması çıkması zaten uzun sürüyor bizde mi tuhaflık var diyorum anında uykusu geliyor:))
ya ben anlamıyorum aynı ayda olan bebekler var çevremde onlar bazen saatlerce uyumuyo ama gözleri cin gibi uyutmasa anneleri öylece kalcaklar ben çok mu uykuya alıştırdım acaba hata mı yaptım diyorum bazen...uyandıktan 2saat sonra uykusu gelmeye başlıyor bizimki en fazla 3-4saat uyanık kalabiliyor eğer 4saat uyanık kalmışssa baya bi huysuz oluyor... bi yere gideceksem kısa mesafeli olması gerekiyor evden uyutup da çıksam onu giydirmesi hazırlaması çıkması zaten uzun sürüyor bizde mi tuhaflık var diyorum anında uykusu geliyor:))
canım ben de doktorumu çok seviyodum sırf o yüzden lokman hekimi tercih ettim. yoksa hastaneden çok memnun kaldım diyemem. ilgi alaka pek yoktu beni kendi halime bıraktılar açıkçası ve ben ilk bebeğim olduğundan acemiydim tabii emzirmede çok sıkıntı çektim çok yanıma gelip de denetlemediler bakmaları lazımdı...ama doktorum bir başka çok hanımefendi çok alakalı seviyeli bilgili tecrübeli bir doktor ikinciye hamile kalsam yine onu tercih edebilirim. inşallah başka hastaneye geçer:)
Canım ben hastaneden memnun kaldım. Hemşireler de ilgiliydi. Biz çok kalabalık gittik ama dediğim gibi eş dost akraba 30 kişi vardı. Gözleri korkmuş olabilir. Eşim çok sıkı tembihledi hepsini zaten sabah 9 gibi taburcu oldum. Koruda böyle rahat at koştırabilecek miyiz bakalım. Bi doktorumla görüşücem bu konuyu. Kadına çok güveniyorum ama bilmiyorum. Daha yeni doğum yaptım edki doktordan da bi şikayetim yok aslında ama hastane çok varoş geldi bana. O yüzden de istemiyorum lokman hekimi. Dur bakalım çatşamba koruya gidicem. Hastaneye içim ısınırsa orda devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?