ekim hamileleri... :)

aynen canım yer gök dua üzerine kurulmus zaten canım elimden geldigi kadar dua okuyorum bende canım malesef kuran okumayı bilmiyorum ama dedigin gibi bende elimden geldgnce soyledigini okurum artık iyi geceler minik bebisin annesi

evet canım benimde cıktı ama 4 aydan sonra gobek cıkar diye biliyorum ama bizimki siskinlikmiki acep :)))))

benim siskinlik kesin degil resmen yuvarlak bir göbis var gazdan olsa diyorum sabah kalkinca duz olurdu aksam da siserdi benim sabah aksam göbek önümde kasiniyor da simdiden yani kendime yuh diyorum ilk hamileligimde böyle degildi

benim siskinlik kesin degil resmen yuvarlak bir göbis var gazdan olsa diyorum sabah kalkinca duz olurdu aksam da siserdi benim sabah aksam göbek önümde kasiniyor da simdiden yani kendime yuh diyorum ilk hamileligimde böyle degildi

:)))) olabilir demekki valla bende simdiden bol kıyafetler giymeye basladım cok komik bi gobek var napıyım

kızlar bugün doktor randevum vardı. onu ilk kez hareketli gördüm içim gitti çok duygulandım yaa müthiş bişey sürekli hareket ediyor zıplıyor gibi :) herşey normal dedi doktor içim rahatladı peki dedim cinsiyet tahmini var mı? o da 1ay sonra belli olcak ama tahmin edersem büyük ihtimal erkek gibi dedi. sizce 12.haftada yapılan tahminler ne kadar doğru olur? ben bir an önce bebişime alışveriş yapmak istiyorum o yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum. yoksa cinsiyetin bir önemi yok benim açımdan... ilk bebeğim çok hevesliyim ona bişeyler almak için...

bence acele hic etme daha erken bende senin gibi ilk o kadar alisveris yaptimki bebek gelmeden dolabi doldu tasti ve sonra ne mi oldu hediyede bir suru geldi görmemislik yapip 3 kere 4 kere elbise degistirdim kizimin bir iki ay sonra hepsini paketledim kaldirdim onun icin ilk 3 ay icin fazla kiyafet almayi dusunmuyorum sampuan kremlerinden tut herseyine kadar kremleri kullanmadim kaldi onun icin bebek arabasini cok iyi secin derim gunluk yasamtinizda bebek arabasiyla disari cikacaksaniz

:)))) olabilir demekki valla bende simdiden bol kıyafetler giymeye basladım cok komik bi gobek var napıyım

ayni ben i söyledin bende tekrar kendime alisveris yapmam lazim dolap benim dolabim degil sanki pantolanlar rahatsiz ediyor kazaklarim kucuk olmus sanki öyle hisediyorum

ayneeen çikolata yemeye başladım sonunda ya..dün gittim doktora ense kalınlığı ölçüldü gayet iyi dedi doktor sağlığını sordum elleri ayakları hop hop hopluyodu eşim ilk defa gördü gözleri doldu cnm yaa içinde bişey var ve habire kıpırdıyo ay nası bişey ya deyip duruyo ) cinsiyete bişey söylemem belki birdahaki aya dedi yani 1 ay daha ne oldugunu bilmeden sevicem kuzumu çoook heyecanlandım ya dün nedense..progestandan kurtuldum ya sonunda ohh başka ne istiyim ..hepinize güzel güzel hamilelik diliyorum...

canım cok sevindim darısı bizim basımıza bende ayın 24 de gidecgm cok hecanlıyım :))) umarım hepmizin icin herseyin hayırlısı olur ayyy ne güzel zıpır zıpır yani minicik sey allahım sen buyuksun yaaaa canım duyduguma gore erkek dediklerinde degismiyomus erkekse erkek cıkıyomus kız denilince sonradan gormeyeblyolrmıs sonradan erkek diyolarmıs ama erkekde degisme olmuyomus doktor gormusse erkektir ama yinede bencede biraz bekle derim aynı heycan bendede var yoksa bende hemen cinsiyetini ogrenmek istiyorum benimde ilk hamileligim erkek yada kız hic farketmez hepsi evlat saglıklı olsun yeter sadece insan bebise bisiler almak istiyor anlıyorum biraz bekle ama ortak renk biselerde alablrsn mesala sarı turuncu tulumlar olablr erkegede yakısır kızada minnak yavrularmızz yaaaaaaaaaa

aynen pantolonları unuttum bile en rahat suan tayt ve tunikle rahat ediyorum ))

ohhh cok sukur :) cok sevindim darısı bizim basımıza ayyy ne güzel bir duygu bende sabırsızlıkla bekliyorumm pıtırcık yavrular allahım butun evlatlarımızı sen koru yarabbim herseyin bası saglık sana emanet yavrularmız

cok talısınız tazecık anneler rabbım hepımızı bole mutlu haberle dohuma kadar burda bulustursun ınsallahhhh::)

emosyakup mrb arkadasım umarım ıyısındır.bısey sorucam sana gögsunde ne gıbı degısıklıkler oldu tarıf edebılırmısn benımkıler buyudu bı beden ucları karardı ve etrafında halkada hafıf karardı pekı o ne zman buyuyecek yada ıcınızde buyuyen varmı

iyiyim canım cok sukur sen nasılsın canım valla benim gogsum suan cok hassas pek dokunamıyom evet bendede buyume oldu ama ole cok degil ucları karardı aynen dedgn gibi ama fazla bi degisiklik yok daha :) zamanla oluyor heralde canım sende baska sikayetler varmı benim sol kalcamda hep bi agrı var arada da batıyo yururkende bazen beni zorluyo arada kramp gibi giriyo aranızda basına gelen varmı daha dogrusu okuduguma gore suan normal diyolar rahimde buyume oldugu icin kalcaya baskı yaparmıs ondamıdır acep

Canım benim ki biraz karıştı. İkiz vardı birini kaybettik. Kalbi duran bebek de hala karnımda olduğu için ikili tarama sıkıntılı çıkabilir dedi doktor. O nedenle sadece ense kalınlığına baktı. Herşey yolunda görünüyo.Birde hareketlenmiş artık hop hop hopluyodu. Allah'ım nazarlardan saklasın. 16 haftada dedi galiba 3lü tarama yaparız diye. Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağıma aldığım günü de göstersin hayırlısı olsun herşeyin. Hepimizin bebeklerini, evlatlarını bizlere bağışlasın rabbim.

hımmm anlıyorum canım herseyin hayırlısı uzulme canım bundada vardır bi hayır umarım diger bebeginin canı bu bebeginde guclenir bebegin sıkı sııkı sarılır sana canım kalbi duran bebek nasıl olcak ne zman alcaklrmıs. cok sukur bise cıkmamıs masallah allah bebegini sana bagıslasın canımm

Onu almayacaklar o öyle kalacak. Yavaş yavaş da küçülüyo zaten kaybolacakmış kendiliğinden. Bana bi sıkıntısı yok. Başta biraz üzüdük tabi ama hayırlısı böyleymiş. Çok erken durdu kalbi sağlıklı olsaydı durmazdı zaten. Doğup da hasta olmasındansa böylesi hayırlıymış. Diğerine Allah'ım uzun ömürler versin inşallah.

hmm anladım canım tabiki allahın takdiri boyleymıs canım hayırlısı olsun allahım digerine uzun omurler saglık versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…