- Konu Sahibi tugbali_043
-
tamam canım:) kuran okumayı bılıyorsan oku ben ole yapıyorum ve gunde 100 defa ya mübdi diyorum her yerde okuyorum işe gıdıp gelırken bıle.10 yıldır sogara ıcıyorum hepsınden vazgectım cay kahve sıgara bıtkı cayları bol bol su ıcıyorum işe gıdıp gelıyorum kuranımı okuyorum aksamları yatmada önce duamı yapıyorum manevıyatdır cok önemlı.allahc.c "duanızda olmasa sızı napıyım dıyor "dua edın ıcabet edeyım dıyor bırbırımız ıcın cok dua edelım takdır yuce rabbımızın burda bulusmak uzere ıyı geceler :)
evet canım benimde cıktı ama 4 aydan sonra gobek cıkar diye biliyorum ama bizimki siskinlikmiki acep :)))))
benim siskinlik kesin degil resmen yuvarlak bir göbis var gazdan olsa diyorum sabah kalkinca duz olurdu aksam da siserdi benim sabah aksam göbek önümde kasiniyor da simdiden yani kendime yuh diyorum ilk hamileligimde böyle degildi
kızlar bugün doktor randevum vardı. onu ilk kez hareketli gördüm içim gitti çok duygulandım yaa müthiş bişey sürekli hareket ediyor zıplıyor gibi :) herşey normal dedi doktor içim rahatladı peki dedim cinsiyet tahmini var mı? o da 1ay sonra belli olcak ama tahmin edersem büyük ihtimal erkek gibi dedi. sizce 12.haftada yapılan tahminler ne kadar doğru olur? ben bir an önce bebişime alışveriş yapmak istiyorum o yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum. yoksa cinsiyetin bir önemi yok benim açımdan... ilk bebeğim çok hevesliyim ona bişeyler almak için...
:)))) olabilir demekki valla bende simdiden bol kıyafetler giymeye basladım cok komik bi gobek var napıyım
sevgılı papatya ense kalınlıgı ıcın bana 20 sıne gel dedı.cok benzıyoruz benımde batmalarım oluyo bulantılar bıtmesede hafıfledı zaten karnım adetım gecer gecmez cıkmıstı ta en bastan :)tatlıdan tıksınmıstıstım canımö bı kac gundur cıkolata ıstıyo :) nutella aldırdım esıme
kızlar bugün doktor randevum vardı. onu ilk kez hareketli gördüm içim gitti çok duygulandım yaa müthiş bişey sürekli hareket ediyor zıplıyor gibi :) herşey normal dedi doktor içim rahatladı peki dedim cinsiyet tahmini var mı? o da 1ay sonra belli olcak ama tahmin edersem büyük ihtimal erkek gibi dedi. sizce 12.haftada yapılan tahminler ne kadar doğru olur? ben bir an önce bebişime alışveriş yapmak istiyorum o yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum. yoksa cinsiyetin bir önemi yok benim açımdan... ilk bebeğim çok hevesliyim ona bişeyler almak için...
bence acele hic etme daha erken bende senin gibi ilk o kadar alisveris yaptimki bebek gelmeden dolabi doldu tasti ve sonra ne mi oldu hediyede bir suru geldi görmemislik yapip 3 kere 4 kere elbise degistirdim kizimin bir iki ay sonra hepsini paketledim kaldirdim onun icin ilk 3 ay icin fazla kiyafet almayi dusunmuyorum sampuan kremlerinden tut herseyine kadar kremleri kullanmadim kaldi onun icin bebek arabasini cok iyi secin derim gunluk yasamtinizda bebek arabasiyla disari cikacaksaniz
ayni ben i söyledin bende tekrar kendime alisveris yapmam lazim dolap benim dolabim degil sanki pantolanlar rahatsiz ediyor kazaklarim kucuk olmus sanki öyle hisediyorum
ayneeen çikolata yemeye başladım sonunda ya..dün gittim doktora ense kalınlığı ölçüldü gayet iyi dedi doktor sağlığını sordum elleri ayakları hop hop hopluyodu eşim ilk defa gördü gözleri doldu cnm yaa içinde bişey var ve habire kıpırdıyo ay nası bişey ya deyip duruyo) cinsiyete bişey söylemem belki birdahaki aya dedi yani 1 ay daha ne oldugunu bilmeden sevicem kuzumu çoook heyecanlandım ya dün nedense..progestandan kurtuldum ya sonunda ohh başka ne istiyim ..hepinize güzel güzel hamilelik diliyorum...
ohhh cok sukur :) cok sevindim darısı bizim basımıza ayyy ne güzel bir duygu bende sabırsızlıkla bekliyorumm pıtırcık yavrular :d:d allahım butun evlatlarımızı sen koru yarabbim herseyin bası saglık sana emanet yavrularmız
ohhh cok sukur :) cok sevindim darısı bizim basımıza ayyy ne güzel bir duygu bende sabırsızlıkla bekliyorumm pıtırcık yavrular :d:d allahım butun evlatlarımızı sen koru yarabbim herseyin bası saglık sana emanet yavrularmız
cok talısınız tazecık anneler rabbım hepımızı bole mutlu haberle dohuma kadar burda bulustursun ınsallahhhh::)
aynen canım doguma kadar umarım hepimiz burda yasadıklrmızı paylasırız sıra sende ve bende mutlu haberler vermeye insallah :)))))
emosyakup mrb arkadasım umarım ıyısındır.bısey sorucam sana gögsunde ne gıbı degısıklıkler oldu tarıf edebılırmısn benımkıler buyudu bı beden ucları karardı ve etrafında halkada hafıf karardı pekı o ne zman buyuyecek yada ıcınızde buyuyen varmı
canım ıkılı tarama testine girdinmi ense kalınlıgını bu testtemi olcuyolar acaba ne zman ogreneceksin aynı haftadayız seninle bende cok merak ediyorum benimde ayın 24 de randevum var ıkılı tarama testine girecegm hersey icin hayırlısı olsun allahım bebeklerimizi bize bagıslasın hersey yolunda gider umarımm
Canım benim ki biraz karıştı. İkiz vardı birini kaybettik. Kalbi duran bebek de hala karnımda olduğu için ikili tarama sıkıntılı çıkabilir dedi doktor. O nedenle sadece ense kalınlığına baktı. Herşey yolunda görünüyo.Birde hareketlenmiş artık hop hop hopluyodu.Allah'ım nazarlardan saklasın. 16 haftada dedi galiba 3lü tarama yaparız diye. Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağıma aldığım günü de göstersin hayırlısı olsun herşeyin. Hepimizin bebeklerini, evlatlarını bizlere bağışlasın rabbim.
hımmm anlıyorum canım herseyin hayırlısı uzulme canım bundada vardır bi hayır umarım diger bebeginin canı bu bebeginde guclenir bebegin sıkı sııkı sarılır sana canım kalbi duran bebek nasıl olcak ne zman alcaklrmıs. cok sukur bise cıkmamıs masallahallah bebegini sana bagıslasın canımm
Onu almayacaklar o öyle kalacak. Yavaş yavaş da küçülüyo zaten kaybolacakmış kendiliğinden. Bana bi sıkıntısı yok. Başta biraz üzüdük tabi ama hayırlısı böyleymiş. Çok erken durdu kalbi sağlıklı olsaydı durmazdı zaten. Doğup da hasta olmasındansa böylesi hayırlıymış. Diğerine Allah'ım uzun ömürler versin inşallah.
hmm anladım canım tabiki allahın takdiri boyleymıs canım hayırlısı olsun allahım digerine uzun omurler saglık versin insallah
amin canım saolasın cümlemizinkine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?