- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.421
hanımmlarr nasılsınız?mikrolif bu arada senin işin çok zormuş canım ya ayakta sürekli yatması çok yoruyor gece benimkide bazen öyle uyuyor çok zorlanıyorum bu arada bebişlere yürüme arkadaşı falan aldınız mı yada örümcek erkek bebekler için zararlıymış ya ben almadım ama bütün gün oyalamak da zor oluyor
hanımmlarr nasılsınız?mikrolif bu arada senin işin çok zormuş canım ya ayakta sürekli yatması çok yoruyor gece benimkide bazen öyle uyuyor çok zorlanıyorum bu arada bebişlere yürüme arkadaşı falan aldınız mı yada örümcek erkek bebekler için zararlıymış ya ben almadım ama bütün gün oyalamak da zor oluyor
Cnm asparagas onlar ya. Şimdiye kadar zararlı değildi şimdi mi başladı zararı. Saatlerce koymadığın sürece sıkıntı yok. Arda sünnet olduğunda doktora gittik işte 2. Gününde. Kucağımdan indiremiyorum dedim adam güldü orda sıkıntı yok unut orayı koy yere koy yürütecine gezsin emeklesin dedi o zaman bile. Bizde hazır konu açılmışken sorduk. Zararı yok uydurma onlar dedi. Zaten koyduğum günde 1 saati bulmuyo toplamda ama çocuk enerji atıyo.
Cnm asparagas onlar ya. Şimdiye kadar zararlı değildi şimdi mi başladı zararı. Saatlerce koymadığın sürece sıkıntı yok. Arda sünnet olduğunda doktora gittik işte 2. Gününde. Kucağımdan indiremiyorum dedim adam güldü orda sıkıntı yok unut orayı koy yere koy yürütecine gezsin emeklesin dedi o zaman bile. Bizde hazır konu açılmışken sorduk. Zararı yok uydurma onlar dedi. Zaten koyduğum günde 1 saati bulmuyo toplamda ama çocuk enerji atıyo.
gece uyuması iyi canım bizim uykular iyice kaçtı gitti bu gece 10 kere belkide daha fazla kalkmışımdır ağlıyor gözü kapalı beni istiyor sürekli ayağımda uyuttum sanki gece çok rahat uyumuş gibi bide 6.30 da ayakta sıpa gündüz desen 2 kere uyur ondada ben koşa koşa iş yaparım bazende yatıp uyuyorum vala napim dayanamıyorum uyanık olduğu sürelerse sürekli yanında olmamı ve onunla ilgilenmemi istiyor aynı senin ki gibi basıyor çığlığı ama ne çığlık sanki bi yerini koparmışlarevet canım ya gündüzleri baya sıkıntı oluyor işimi yapamıyorum sonra akşamüstü jet hızıyla yapmaya çalışıyorum azcık yere koyup azcık mama sandalyesine koyup...neyseki geceleri beşiğinde uyur çıkmaz ordan çok şükür... ben de yürüteç almadım ya ev kazaları çok oluyor onunla diye sürekli takip etmek gerekiyor yürümeyi de geciktiriyormuş sadece alt bacak kaslarını çalıştırdığı için. bizde hoppala var ama onda da 5dk.fazla durmuyor çığlığı basıyor yanından ayrılınca al beni diye:) çok sıpa ya uğraştırıyor beni...artık yürüyene kadar böyleyiz napim.gerçi yürüyünce de başka sıkıntıları olcak ya olsun :)))
sesiliaa gerçi yazdığınla alakalı olmıcak da yine de yazim dedim.gece rüyamda kendimi hamile gördüm sanırım senden etkilendim nasıl ağladım napcam ben diye sonra da karnımda bebiş olduğunu hissedince bi duygulandım doğum tarihini falan hesaplıyodum çok acayip bir rüyaydı eylülde doğum yapcakmışım falan uyanınca sen aklıma geldin:)))
:) ay benim halim malum olmuştur. Yaşadım onları işte aynen. Eylülde de doğuruyorum cidden de bi test yapıver canım sen yine de bakarsın hamilesindir. Ben spiralle kaldıysam herkes kalabilir. :) korkutmak gibi olmasın da ...
kızlarr çıldırcam galba ya bu çocuk durmuyo yaa sürekli mızlıyo napim ya
Canım canları sağolsun benimki de aynı valla çıldırtıyo bazen. Allah yardımcınız olsun yapılacak hiç birşey yok!
kız gece uyumuyo gündüz durmuyo artık kemiklerim ağrıyo canı sağolsun diyorum geçici bir süre diyorum bugünleri özleyeceğim diyorum hep ama bazen bi bağrıyorum sonrada üzülüyorum kötü anneyim diye
Bende hamileyimmmmm :) Dün öğrendim. 2 haftalıkmış... Allah'ım istediğimizi verdi. Her isteyene verir inşallah.
sat 21 eylül ben de aranıza yeni katıldım daha ultrasona girmedim kalp atışlarını ne zaman duyarım arkadaşlar?
merhabalar arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim bu zamana kadar bekledim artık doya doya söyleyebilrim heraldeeeeeherkese selamlar...
huuuhuuuuuu :))) arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyordum bugun kısmet oldu uye olmaya :) benimde fındıgım 9 haftalık 3 gun luk oldu allahın izniye hepimizin bebisleri saglıkla gelir insallahhhhh
amın hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ınsallah ben dun gıttım kontrole ıyıymış cok şukur rabbıme :)
Ayyyy cok duygulandimm yaaa
Bakın ne buldum :)
ayhh inanmıyorum yaa gözlerim dolu dolu oldu...
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı ancak yeni yazıyorum bende ekim hamilesiyim
İnsan bi hoş oluyo dimi :)
Bakın ne buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?