ekim hamileleri... :)

hanımmlarr nasılsınız?mikrolif bu arada senin işin çok zormuş canım ya ayakta sürekli yatması çok yoruyor gece benimkide bazen öyle uyuyor çok zorlanıyorum bu arada bebişlere yürüme arkadaşı falan aldınız mı yada örümcek erkek bebekler için zararlıymış ya ben almadım ama bütün gün oyalamak da zor oluyor

VALLA cnm benimkide ayni uyandiktan sonra 2saat duruyo sonra uyut diye mizliyo normal bence.dun aylaaar sonra ilkdefa sinemaya gittik buhafta bida gitcez bakalim emdigi icin uyuycagi zaman meme ariyo ondan zoroluyo birakip gitmek sonunda gittik iyigeldi valla buhafta sonu cokguzeldi.dogrudurust uyumadigi icin gece ruh gibi gitti )) biz ya kayip yuvarlaniyoruz yada uyurken top gibi dusuyoruz yalniz birakamiyorum besigine koydugum zamancok rahatim telsizde aldik ustkata yatiriyorum bin kere yukari cik in yapmiyorum iyi oluyo kanepede falan oldumu onune biseyler koyuyorum valla cokzor isimiz.ben yurutec baya oldu alali ama genelde kanepe kenarlarinda hep benimki cok binmiyo artik

Son düzenleme:

Cnm asparagas onlar ya. Şimdiye kadar zararlı değildi şimdi mi başladı zararı. Saatlerce koymadığın sürece sıkıntı yok. Arda sünnet olduğunda doktora gittik işte 2. Gününde. Kucağımdan indiremiyorum dedim adam güldü orda sıkıntı yok unut orayı koy yere koy yürütecine gezsin emeklesin dedi o zaman bile. Bizde hazır konu açılmışken sorduk. Zararı yok uydurma onlar dedi. Zaten koyduğum günde 1 saati bulmuyo toplamda ama çocuk enerji atıyo.

evet canım ya gündüzleri baya sıkıntı oluyor işimi yapamıyorum sonra akşamüstü jet hızıyla yapmaya çalışıyorum azcık yere koyup azcık mama sandalyesine koyup...neyseki geceleri beşiğinde uyur çıkmaz ordan çok şükür... ben de yürüteç almadım ya ev kazaları çok oluyor onunla diye sürekli takip etmek gerekiyor yürümeyi de geciktiriyormuş sadece alt bacak kaslarını çalıştırdığı için. bizde hoppala var ama onda da 5dk.fazla durmuyor çığlığı basıyor yanından ayrılınca al beni diye:) çok sıpa ya uğraştırıyor beni...artık yürüyene kadar böyleyiz napim.gerçi yürüyünce de başka sıkıntıları olcak ya olsun :)))

sesiliaa gerçi yazdığınla alakalı olmıcak da yine de yazim dedim.gece rüyamda kendimi hamile gördüm sanırım senden etkilendim nasıl ağladım napcam ben diye sonra da karnımda bebiş olduğunu hissedince bi duygulandım doğum tarihini falan hesaplıyodum çok acayip bir rüyaydı eylülde doğum yapcakmışım falan uyanınca sen aklıma geldin:)))

ne bileyim canım ya doktor günde 15 dk fazla bindirmek zararlı deyince almadık bizde hep onlarla büyüdük çok şükür sağlıklıyız ama ben almadım oğluma bu zamandan sonrada almam artık emekleme zamanı geldi bi süre daha idare edebilirsem sonra emekleyerek heryeri dağıtacak zaten örümceğe gerek duymam diye düşünüyorum ama anneye çok büyük rahatlık onu biliyorum bi kaç arkadaşımın var onlar koyuyor bebişi her işlerini rahatlıkla yapıyorlar bebeklerde etrafında geziniyor

gece uyuması iyi canım bizim uykular iyice kaçtı gitti bu gece 10 kere belkide daha fazla kalkmışımdır ağlıyor gözü kapalı beni istiyor sürekli ayağımda uyuttum sanki gece çok rahat uyumuş gibi bide 6.30 da ayakta sıpa gündüz desen 2 kere uyur ondada ben koşa koşa iş yaparım bazende yatıp uyuyorum vala napim dayanamıyorum uyanık olduğu sürelerse sürekli yanında olmamı ve onunla ilgilenmemi istiyor aynı senin ki gibi basıyor çığlığı ama ne çığlık sanki bi yerini koparmışlar

:) ay benim halim malum olmuştur. Yaşadım onları işte aynen. Eylülde de doğuruyorum cidden de bi test yapıver canım sen yine de bakarsın hamilesindir. Ben spiralle kaldıysam herkes kalabilir. :) korkutmak gibi olmasın da ...

:))) hiç aklıma gelmedi kız test yaptırmak...yok ama hamile değilim biliyorm adetim yeni bitti:) hakikaten sen de eylülde doğum yapcaksın doğru ya:) senin halin malum olmuş bana kesin...

Canım canları sağolsun benimki de aynı valla çıldırtıyo bazen. Allah yardımcınız olsun yapılacak hiç birşey yok!

kız gece uyumuyo gündüz durmuyo artık kemiklerim ağrıyo canı sağolsun diyorum geçici bir süre diyorum bugünleri özleyeceğim diyorum hep ama bazen bi bağrıyorum sonrada üzülüyorum kötü anneyim diye

Arda da öyle valla canım gece hele çıldırtıyo. İlla memede uyuyacak yatağa koyunca uyanıyo. Yanıma yatırıyorum emerek uyuyo sabaha kadar. Bu sefer de ben uyuyamıyorum. Bak mesela şimdi uyutmaya çalışıyorum uyumuyo bağırıyorum kaşlarımı çatıyorum gülüyo. Biraz fazla yükseltsem sesimi ağlıyo bu sefer susturabilene aşk olsun. Bi yandan da 2. gelecek. Nasıl olacak bilmiyorum. Allah yardım etsin gerçekten çok zorlanıyorum. Allah sağlık versin kuzucuklara biz bi şekilde koşturuyoruz arkalarından hamdolsun.

Bakın ne buldum :)

Bende hamileyimmmmm :) Dün öğrendim. 2 haftalıkmış... Allah'ım istediğimizi verdi. Her isteyene verir inşallah.

sat 21 eylül ben de aranıza yeni katıldım daha ultrasona girmedim kalp atışlarını ne zaman duyarım arkadaşlar?

merhabalar arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim bu zamana kadar bekledim artık doya doya söyleyebilrim heraldeeeee herkese selamlar...

amın hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ınsallah ben dun gıttım kontrole ıyıymış cok şukur rabbıme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…