- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.441
kuzummmm suan acayip duygulandım kız sen ne dusuncelisin yaaaaaaa :)))))) okuyunca o gunlere dondumm allahım bugunlerede sukur de kızlar ben hamilelik gunlerimi ozledim resmennn
Çok özlediysen gel yamacıma
kızlar ben yeni üyeyim burdaki samimi sohbeti görünce üye oldum hemen bende 7 haftalık hamişim büğün bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok mucize bişey ALLAH hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin :)))
Çok özlediysen gel yamacıma
eeeee hmmmm mmmm seyyyyyyyyyyyy :))))))))))) heheeeeeeeeeeee simdilik alımıyım kuzum allah daha cok isteyenlere versin bizim evlatlarımıza da saglık versinnnnnnn kuzum :*
aminn canım.dün bende yazdıklarınızı okuyunca size bi şaka yapayım dedim ama sonradan vazgeçtim hem sizi boş yere heycanlandırmış olurum hemde belki başıma gelir diye korktum topiğin 2.süpriz hamilesi geldi diyecektim ama şaka maka derken bi süpriz falan olur dedim :))
hayırlı olsun canım sende bizim gibi inşallah bebişin doğduktan sonrada o günlerini hatırlar duygulanırsın
Kimse yazmadığına göre totolar aynı duruyo demektir :)
ayy çok güldüm ya koca totolular haa ben üstüme alınmayayım o zaman oğlumun huysuzluğu sayesinde eski kiloma geri döndüm bunun için oğluma teşekkür ediyorum ama eskisi kadar zayıf durmuyorum vücudun sıkılaşmaya ihtiyacı var sanırım yada benim tartı bozuk :))
Ya doğumda bütün kemikler ayrılıyormuş canım istesen de aynı incelikte olamıyormuşsun tabi doğum öncesinden 1 beden daha fazla zayıflamadığın sürece. Tartı doğrudur fıstık gibi de olmuşsundur. E anne olunca bi olgunluk oluyo vücutta Allah vergisi bitanem.
önceden baya takıyordum da şimdi bu halime de alıştım sanırım normal hissediyorum kendimi ee senin kilolar ne alemde 2.çocukda yolda :)
canım 49la hamile kalmıştım 62 ile doğum yaptım şimdi 50yim ama göbüş gitmiyor valla yapıştı kaldıGünaydın cnm naber koca totolular verdiniz mi kilo bakim?
Buarada bize bu topigi acan tugbali nickli arkadas topigi acmis ama sahibi yok biz hala burdayiz ne enteresan dimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?