ekim hamileleri... :)

Sanırım gebeliği sonlandı ki aramızda değil çok kişiydik avuç içi kadar kalmışız.

kızz pek zayıfmışsın anam kendimden utandım bende evlendiğimde 50 kiloydum ama şimdi kilomu vermiş halim 58 bu halime seviniyodum bende valla fıstık gibi gacısındır sen şimdi

yok kız nerde göbek aldı başını gidiyor çok zayıf da görünmüyorum ama kilolu da değilim boyum kısa ondan evlendiğimde 44kiloydum:)aslında bu halimi seviyorum 50 en fazla 55 kaldırıyorum ama işte şu göbüşe de bi çözüm olsa keşke o çok zayıf olsam da fırlıyor işte:)

göbekten bende muzdaribim sezeryanda normal doğuma göre daha çok kalıyormuş ama sezeryan olupda dümdüz olanları görünce şaşırıyorum demekki insanın vücüduyla mı alakalı acaba?

Mrh kizlar.ben de bu hafta sali gunu hcg baktirdim 230du.persembe 784,5 olmus ve cok minik de olsa kese gorduk.su an icin saglikli mi bilmesem de hamileyim cok sukur.Rabbim nasip ederse ekim sonu dogacak bir bebek olacak(.ilki sezeryan olunca)insallah ben de sizinle tecrubelerimi ve sizinkileri paylasmak isterim

Canım arkadaslarım .nasılsını ben pek ugrayamıyorum malum calısınca .eve gel temızlık yemek cocuk canım cıkıyo valla hepınızı cok cok özledım .kuzuk gecenlerde agır bı grıp oldu bır haftada zor duzeldı .esımde sagolsun cok has adamdır ancak hıc yardımı yok evde bana .ne yapıyo edıyo tatlı dılıyle benı kandırıp butun ev ısını bana yaptırıyo. Cocuk yapısıyo pacama hastalanınca ıyıce bana dustu.hıc durmadan sev benı dıyo.kucagıma alıyorum agzında emzık benı kokluyo:)baba dede mama bazende anne dıyo .agzı dolu laf kendı kendıne bıseyler anlatıp duruyo .emelklıyo.gunler böylece gecıp gıdıyo .sesılacıgım bıze nostaljı yaptırmıs sagolsunn.hepınızı cok cok öpuyorum bu arada gr kılo vermedım .emzırıyorum dıye yedım de yedım 70 kıloyum topıgın en agır ablası yanı:)

hoşgeldin canım işin çoktur ama arada uğra buralara özlüyoruz seni maşallah paşaya emekliyormuş benim paşa da totoyu kaldıramıyor henüz :))çocuklar hasta olunca huy değiştiriyorlar çok fazla ilgi istiyorlar sağlıklı olsunlarda dayanırız nazlarına

SAOL CANIM :)GERCEKTENDE HER HASTALIKTA BI HUY ÖGRENIYO.BIDE EN COK NAZI BANA YAPIYO .BABASININ YANINDA BILE BENI ISTIYO ASLINDA HOSUMA GITMIYODA DEGIL YANI .DIGER INSANLARDAN SENI FARKLI TUTUYO.ISE BASLIYCAGIMDA KORKMUSTUM BENI UNUTURMU DIYE AMA TAM TERSINE BANA DAHA COK DUSTU ANNELIGIN EN GUZEL TARAFIDA BU ZATEN .BUTUN YORGUNLUKların GÖGSUNE YATIP SENI KOKLADIGINDA GECIVERIYO .BUGUN GÖRUMCEME GITTIM ENES KUCAGIMDAYDI .ONUNDA ENSTEN IKI AY KUCUK BI OGLU VAR .ENESI KISKANDI AGLADI ENESI KUCAGIMDAN INDIRIDIM ONU ALDIM .BANA NASIL SARILIYO :)ESIME DEDIM NE KADAR ANAÇ BIR RUHUM VAR GÖRUYOSUN DEMI :)COCUKLAR DAYANAMIYO BANA :)

oyy maşallah demek ki o çocukda senin enerjınden etkilenmış mi sevmiş seni eee yakında enes de onu kaldırır senin kucağından kuzucukların hepsi çok tatlılar çok masumlar maşallah hepsine

göbekten bende muzdaribim sezeryanda normal doğuma göre daha çok kalıyormuş ama sezeryan olupda dümdüz olanları görünce şaşırıyorum demekki insanın vücüduyla mı alakalı acaba?

evet sezeryanla olup da dümdüz karınlı olanları ben de görüyorum...ben de sezeryanlıyım bazen hevesleniyorum demekki olabilirmiş diye ama yok anam kaldı yapıştı bu göbüş:)
bu arada paşam sürünüyo komando gibi ama canı isterse:) ilgisini bişey çekecek ancak ona gidiyo yoksa totoyu hala kaldırmak istemiyo ya ne üşengeç çocuk:)))

benim oğlum o kadar huysuz ki durmadan mızlıyor artık çok değişti çok ... sizinkilerde öyle mi sadece uyurken yemek yerken susuyor ağzı boş kalsın yine başlıyor çok yoruluyorum

benim oğlum o kadar huysuz ki durmadan mızlıyor artık çok değişti çok ... sizinkilerde öyle mi sadece uyurken yemek yerken susuyor ağzı boş kalsın yine başlıyor çok yoruluyorum

aynen kuzum ya ben de çok yoruluyorum hep kucak istiyor 1dk.bile yalnız kalmak istemiyor kucakta taşımaktan heryerim ağrıyor yere koyuyorum yanında durarak maksimum 10dk.duruyor o da eline oynayacak çok enteresan bişey verirsem... ona kendi çabalaması için yardımcı olmaya çalışıyorum sürünmeyi öğrendi ama ilgisini bişey çekecek de ona gidecek ama yakın olması lazım yoksa bana bakıp ağlıyor al beni diye...

herkese merhaba arkadaşlar gününüz hayırlı güzel geçsin inşallah...haftalar hızla geçiyor gibi geliyor bana...tarihe şöyle bir baktım da yaklaşık 3ay sonra 1yaşında olcak sıpalar... gerçekten hayat ne kadar hızla geçip gidiyor 1seneyi de devircez artık minik bebişlerimiz yürücekler kendilerinin de bişeyler yaptığını görcekler...Rabbim bize onlar kocamannn adam olduklarını da göstersin inşallah...

ayy evet canım ya bi zamanlar 40 ı çıksa da rahatlasak derken yaşına geliyor bebişlerimiz bizde yaşlanıyoruz bu arada Allahım herkesin bebeğini korusun inş.ömür boyunca mutlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…