ekim hamileleri... :)

Ya ne yaşlanması bi durun. Zaten kendimi b.k gibi hissediyorum. 29 yaşında 2 çocuk annesi olucam. Ben daha 2,5 yıl önce bekar bi kızdım. Şimdi kıçım başım aynı yöne bakıyo halbuki ikisinin ters yöne bakması lazım 2. Doğumu da yapiim bebeyi memeden kesiyim ilk iş vajinal estetik+göğüslerimi toplatıcam+ burnumu yaptırıcam. Arda zaten kreşe başlar o zamana küçükte anca kendine gelir. Yeter be! Ben de insanım yani kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ama iyi süt veren cinsinden

Allah seni napsın kız güldürdün beni :) ben bu çocukla yaşlandım arkadaşım gece sabaha kadar 40 dk lık periyotlarla kalkarız bu bazen 15 dk ya düşüyor o da yatağında mı uyuyor sanki ayakta sallanarak ben oturarak uyuyorum sabah 6 dan sonra hiç uyumaz gündüz gece yatana kadar toplam 1.5 saat uyur uyumadığı zamanlarda sussa oynasa ya ama yok durmadan bağırır ağlar ben naparım sabır çeker dururum sonra ben başlarım ağlamaya bütün gün böyle geçer kaç gündür diş etlerim ağrıyo farkettim ki gece uyurken dişlerimi sıkıyorum istemeden tükendiğimi hissediyorum yinede çok şükür sağlıklı diyorum geçer bunlarda diyorum benim bebeğim hiç böyle değildi ilk zaman hele o kadar sakindi ki herkes imrenirdi gece 2 yada 3 kere kalkardı 4 aylık olduktan sonra kudurdu dişleri mi huysuz ediyor anlamıyorum 4 diş var şuan diğerleri de kabarmış gelicek galiba herşeye rağmen iyiki doğurmuşum iyiki benim bebeğim onu canımdan çok seviyorum
bu arada sen 30 yaşına gelince genç anne aynı zamanda bakımlı genç bi kadın olacaksın bebişler büyümüş olcak biz o yaşta tekrar anne olmaya uğraşan dobişler olacağız artık bize hava atarsın burdan çocukları kreşe gönderdim kuaförden geldim akşama eşimle dışarıya çıkacağız falan hazırlanmam lazım hıh hıh dersin :))

millet napiyonuz ya ben de baya yaşlanmış hissediyorum kendimi ruhen özellikle bedenen de çöktüm gerçi boynumu sırtımı falan uzun zamandır hissetmiyorum boynumda kambur bile çıktı((ama normaldir canlar ya bebiş büyütmek kolay iş değil 1-2seneye toparlarız kendimizi napalım analık zor zanaat cennet anaların ayaklarının altında boşa denmemiş...onlar hayırlı evlatlar olsunlar da...inşallah...

Valla sizibilmem ama ben su 1haftadir resmen canli cenazeyim felaket gunler gecirdim once buyuk kizim okuldan gribi getirdionla ugrastim sonra tabiki kucuge gecti ama ne gecmek ilkgunden beri antbytk kullandgmz halde cigerlere indi tam 5gun atesi dusmedi 3te kalkip sabahlara kadar evin icinde omzumda dolandim kaldim o aglar ben aglar cuma baska doktora goturdm ve ilk igneleremizi ve havamizi yedik (((hala hava yapiyoruz birde asisi vardi kaldi tabi haftaya..cok uzgunum cok yoruldum ve yiprandim ins.birdaha yasamam ....

Canım çok geçmiş olsun inan okurken yaşadım çok üzüldüm. Antibiyotikten nefret ediyorum. Neyse az kaldı kışın çıkmasına. Şimdi nasıl prenses?

slm canlar nasılsnz

bkm canım gecmis olsun umarım iyilesir hemen kuzu

sesila canımmm hamilelik nasıl gidiyo kac aylık oldu simdi bebişşş

canım benimm ya çok geçmiş olsun... annelik böyle bişey kuzular hasta olunca dünya duruyor...

Cok sagolun kizlar atlatiyoruz yavas yavas yarin son igne ins.havaya devam.10gundur bugun ilkdefa disari ciktim bi nefes aldim kendime geldim valla simdi ilaclari yaptimda salliyorum kuzumu.erkek olmasina sevindim cnm enazindan ogluna bi arkadas ayni cins daha ii oluyormus oyle diyolar yasayip gorecez bakalim.opuyrm kizlar

Canım bununla geçsin Allah beterinden saklasın. Valla bencede Arda açısından iyi olacak. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kzlar bizde çok hastaydık şimdi biraz iyiyiz çok şükür ishal kusma derken hastanelik olduk virüs kapmışız komşunun çocuğundan Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin anne baba bi yanda perişan oluyor çocuklar bi yanda kıyamam ben onlara yaa anne olduğumu daha iyi anladım hiç bu kadar hasta olmamıştı bebeğim şimdi yavaş yavaş toparlanıyoruz

çok geçmiş olsun canım ya hastalık zor neyseki yaza az kaldı inşallah yavrularımızdan hastalık uzak durur

Selam kızlar. Perşembe günü Tarsusa geldim teyzemin yanına annem ve oğlumla. Eşim Romanyaya uçacaktı iş gezisi için havaalanından aradı sabah yatakta onunla konuşurken aşırı bi akıntı hissettim bi gün önceden de akıntı için fitil koymuştum o düştü heralde diye önemsemedim, oğlumu emzirdim kahvaltısını hazırladım anneme verdim. Sonra tuvalete gittim ki amaaan nasıl kanamam var. Teyzemin doktorunu aradık 1 saate anca gelirim devlete gidin acil sonra ben göreyim dedi. Gittik doğumhaneye aldılar beni yarım saatten fazla bekledin doktoru. Sonra 30 yaşlarında bi erkek geldi daha kendini tanıtmadan " aç bakıyım kanamana dedi" sen kimsin ki dedim doktor musun? Cevabı hemşire verdi. Adam tenezzül bile etmiyo. Neyse çaresiz pedimi gösterdim. "Tamam karşıya polikliniğe git oranın ultrasonu burdan iyi" dedi. Ben yine bi sürü merdiven indim çıktım. Poliklinikte doktor 9 da geliyormuş anacım saat daha 8! Hemen diğer doktorun muayenehanesine gittik güya acil diye gittiğim hastanede adam pedime bakıp beni koştursun diye tam 1 bçk saat beklemişiz zaten. Ben anlamıyorum ya başbakan bas bas bağırıyo 3 çocuk diye biz böyle yardım edicez şöyle kolaylaştırıcaz diye ama kanaması olan hamileyi ordan oraya üstelik bi tekerlekli sandalyeye bile oturtmadan koşturuyorlar. Allahtan bebeğime birşey olmamış plasentayla ilgili bi kanamaymış. İstirahat dedi. Kendi doktorumu aradım o da iğne verdi. Poliklinikten hemşire çağırdık iğnemi yaptı. Bu olay Ankarada olsa hastaneyi başlarına yıkardım onların. Hemşirelere de sinir oldum. Sırayla gelip noldu diyolar anlatıyorum yüzlerini ekşitip " haaa hayırlısııııı" deyip gidiyorlar. Tamam dedim ya bebeğime bişey oldu! Ay deli ederler insanı yaaa!

canım ya çok geçmiş olsun Rabbim yavrunu korusun inşallah...çok dengesiz sorumsuz insan var ya hamilemisin değilmisin umurlarında değil kendi başlarına gelse kıvranır dururlar işte insanlık nedir öğrenememişler ama ne yapcan işte kuzum ya herkes beceremiyor sağlık sektöründe çalışamıyor merhamet insan sevgisi olmayan insanları geçirirlerse oralara olacağı bu...

Ya böyle bi burunları havada falan. Karşısındaki insanın statüsünü bilmeden kendilerini kral ilan ediyorlar. Statü önemli mi diyeceksin, tabi ki hayır. İnsan olman yeterli. Ama beni tanımadan dış görünüşümle değerlendirdi bence. Sabah kalkmışım yüzümü bile yıkamadan üstümdeki penye elbiseyle evden çıkmışım. Durum yeterince acil görünüyo zaten yoksa o saç başla hangi deli evden fırlar:)

aynen canım gerçekten benim de başıma geliyor bazen bu tür şeyler. özellikle bizim sağlık ocağındaki hemşirelere çok kıl oluyorum sanki Nobel almış doktor havasındalar bizim bişeyden haberimiz yok cahil halkız onların gözünde ama eminim biz bebek beslenmesi konusunda daha bilgiliyiz sürekli araştırıyoruz bebeğimiz için hangisi iyiyse onu yapıyoruz onlar da kalıplaşmış bir iiki cümleleri var sürekli onları tekrarlıyorlar bi de biz bilgisizmişiz gibi yukardan bakıyorlar.6.ay aşında gitmiştik bana ukalalık yapıyo bi hemşire ben zaten aşının verdiği stresle bebeğime odaklanmışım bana sürekli şunu yapma bunu yap emzik verme ağzına yok onu oraya koyma buraya koy ben şok oldum sonra pat diye çıktı gitti.sanki ben nasıl davranacağımı bilmiyorum...çok sinir oldum hatta eşim de çıktıktan sonra manyakmı bu ya dedi...kendi egolarını bizde tatmin ediyolar.bizi tanımadan etmeden kendilerince bi havalarda çoğu...hiç mi iyileri yok elbette var ama işte denk gelcek...

Ben o işi Ankara da çok gzl idare ediyorum da bakma tarsusta fazla seçeneğin yok. Yine muhtaç kalır mıyım ki diye ses çıkartmadım. Yoksa ben onu cezasız bırakmazdım. Bu Ankara da olacaktı ki... Hele ki devlette! Rezillik neymiş hep beraber yaşar görürdük:)

Aynen katiliyorum canim bazilari cok suratsiz oluyo allah senide bebeginide korumus gelmis gecmis olsun simdi nasilsin iyimisiniz.
Bizde dun sagliko.daydik once kantahlili yapildi ordan asimiz vardi yavrum gozyaslari yanagindan suzulmus kiyamam ben ona ama yapilmasi lazimdi ben tutamiycam dedim babasinin kucagina biraktim disari ciktim dayanamadimda yavrumbeni..buarada kan damlasini hic kullanmadim oyuzden merak ediyordum kansonucunu 11.4 cikti kullanin dedi olur dedim geldim benkm ebe de suratsizlarin kralicesi gormeniz lazim bi laf alamiyosun agzindan hay bi gidemedi yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…