- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.481
ayy evet canım ya bi zamanlar 40 ı çıksa da rahatlasak derken yaşına geliyor bebişlerimiz bizde yaşlanıyoruz bu arada Allahım herkesin bebeğini korusun inş.ömür boyunca mutlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin
Ya ne yaşlanması bi durun. Zaten kendimi b.k gibi hissediyorum. 29 yaşında 2 çocuk annesi olucam. Ben daha 2,5 yıl önce bekar bi kızdım. Şimdi kıçım başım aynı yöne bakıyo halbuki ikisinin ters yöne bakması lazım2. Doğumu da yapiim bebeyi memeden kesiyim ilk iş vajinal estetik+göğüslerimi toplatıcam+ burnumu yaptırıcam. Arda zaten kreşe başlar o zamana küçükte anca kendine gelir. Yeter be! Ben de insanım yani kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ama iyi süt veren cinsinden
Valla sizibilmem ama ben su 1haftadir resmen canli cenazeyim felaket gunler gecirdim once buyuk kizim okuldan gribi getirdionla ugrastim sonra tabiki kucuge gecti ama ne gecmek ilkgunden beri antbytk kullandgmz halde cigerlere indi tam 5gun atesi dusmedi 3te kalkip sabahlara kadar evin icinde omzumda dolandim kaldim o aglar ben aglar cuma baska doktora goturdm ve ilk igneleremizi ve havamizi yedik(((hala hava yapiyoruz birde asisi vardi kaldi tabi haftaya..cok uzgunum cok yoruldum ve yiprandim ins.birdaha yasamam ....
Valla sizibilmem ama ben su 1haftadir resmen canli cenazeyim felaket gunler gecirdim once buyuk kizim okuldan gribi getirdionla ugrastim sonra tabiki kucuge gecti ama ne gecmek ilkgunden beri antbytk kullandgmz halde cigerlere indi tam 5gun atesi dusmedi 3te kalkip sabahlara kadar evin icinde omzumda dolandim kaldim o aglar ben aglar cuma baska doktora goturdm ve ilk igneleremizi ve havamizi yedik(((hala hava yapiyoruz birde asisi vardi kaldi tabi haftaya..cok uzgunum cok yoruldum ve yiprandim ins.birdaha yasamam ....
slm canlar nasılsnz
bkm canım gecmis olsunumarım iyilesir hemen kuzu
sesila canımmm hamilelik nasıl gidiyo kac aylık oldu simdi bebişşş
Canm herşey yolunda bugün gittim doktora bu da erkekmiş 14 haftalık olduk bakalım :)
Canm herşey yolunda bugün gittim doktora bu da erkekmiş 14 haftalık olduk bakalım :)
slm kzlar bizde çok hastaydık şimdi biraz iyiyiz çok şükür ishal kusma derken hastanelik olduk virüs kapmışız komşunun çocuğundan Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin anne baba bi yanda perişan oluyor çocuklar bi yanda kıyamam ben onlara yaaanne olduğumu daha iyi anladım hiç bu kadar hasta olmamıştı bebeğim şimdi yavaş yavaş toparlanıyoruz
Selam kızlar. Perşembe günü Tarsusa geldim teyzemin yanına annem ve oğlumla. Eşim Romanyaya uçacaktı iş gezisi için havaalanından aradı sabah yatakta onunla konuşurken aşırı bi akıntı hissettim bi gün önceden de akıntı için fitil koymuştum o düştü heralde diye önemsemedim, oğlumu emzirdim kahvaltısını hazırladım anneme verdim. Sonra tuvalete gittim ki amaaan nasıl kanamam var. Teyzemin doktorunu aradık 1 saate anca gelirim devlete gidin acil sonra ben göreyim dedi. Gittik doğumhaneye aldılar beni yarım saatten fazla bekledin doktoru. Sonra 30 yaşlarında bi erkek geldi daha kendini tanıtmadan " aç bakıyım kanamana dedi" sen kimsin ki dedim doktor musun? Cevabı hemşire verdi. Adam tenezzül bile etmiyo. Neyse çaresiz pedimi gösterdim. "Tamam karşıya polikliniğe git oranın ultrasonu burdan iyi" dedi. Ben yine bi sürü merdiven indim çıktım. Poliklinikte doktor 9 da geliyormuş anacım saat daha 8! Hemen diğer doktorun muayenehanesine gittik güya acil diye gittiğim hastanede adam pedime bakıp beni koştursun diye tam 1 bçk saat beklemişiz zaten. Ben anlamıyorum ya başbakan bas bas bağırıyo 3 çocuk diye biz böyle yardım edicez şöyle kolaylaştırıcaz diye ama kanaması olan hamileyi ordan oraya üstelik bi tekerlekli sandalyeye bile oturtmadan koşturuyorlar. Allahtan bebeğime birşey olmamış plasentayla ilgili bi kanamaymış. İstirahat dedi. Kendi doktorumu aradım o da iğne verdi. Poliklinikten hemşire çağırdık iğnemi yaptı. Bu olay Ankarada olsa hastaneyi başlarına yıkardım onların. Hemşirelere de sinir oldum. Sırayla gelip noldu diyolar anlatıyorum yüzlerini ekşitip " haaa hayırlısııııı" deyip gidiyorlar. Tamam dedim ya bebeğime bişey oldu! Ay deli ederler insanı yaaa!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya böyle bi burunları havada falan. Karşısındaki insanın statüsünü bilmeden kendilerini kral ilan ediyorlar. Statü önemli mi diyeceksin, tabi ki hayır. İnsan olman yeterli. Ama beni tanımadan dış görünüşümle değerlendirdi bence. Sabah kalkmışım yüzümü bile yıkamadan üstümdeki penye elbiseyle evden çıkmışım. Durum yeterince acil görünüyo zaten yoksa o saç başla hangi deli evden fırlar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?