- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.501
Slm annisler nasılsınz
canancım gecmis olsun bebisinide senide rabbim korumus bosver delileri sen heryerde var o dengesizlerden :)
kızlar size ne diycem benim kuzuda yine grip oldu hastayız biz(( umarım toparlanrz hemen bu arada sizin bebislerin kilo alımı nasl gidiyor canlar sormayın biz hic kilo alamamsz 1,5 aydr hastaneye gitmiyrdk sadece 400gr almsz doktor zayıf dedi ( cok morelim bozuldu
kilo aldıran yiyecekler neler biliyrmsnz kızlar
canım biz de 2 aydır hiç kilo almıyoruz aldığımızı verdik hep 2ay önce de 10kiloyduk bugün ölçtük yine 10kilo çok aşırı bir zayıflığı yoksa dert etme bu dönemde duraksıyorlar zaten boyu uzasa yeter zaten.[/QUOT
evet canım 2 aydır aynı kiloda onceden cok iyi alıyordu kuzum zayıf suan kızım 8,5 kilo bakalım bu ay asımız var napcz
Canım çok saol size de geçmiş olsun. Biz o kadar hareketliyiz ki 6. Aydan beri doğrudüzgün kilo almıyoruz. Hiç yerinde durmuyo bizimki. Kucakta bile kıpır kıpır. Sağlıklıysa kiloya çok bakmıyorlar. Mikrolifin dediği gibi boy da bi kriter. Biz de bugünlerde gidicez kontrole bakalım. Kilo vermiş bile olabilir. Dişler bizi mafetti hiç birşey yiyemiyoruz
çok şükür kuzum hastalıgı atlattık gibi toparlandık yaz gelsin artıkkkkkkkk :)))
kuzum aynen yaaa ne hareket boyle cocuk 1 sn durmuyo uyuturken bile eli ayagı durmuyo diyorum bu cocuk nasıl kilo alcak birde benim kız cok terliyo onun etkiside olablr gibi kuzu allaha sukur saglıgı yerinde binlerce kez sukerler olsun bu zmana kadar gttmz doktrlar gayet iyi kilosu diyodu son gttmz doktor canımı sıktı biraz bu cocuga yedirmiymsnz dedi aptal kadın yaaa hııııı ac bırakıyrz dedim(( eve geldim canım nasıl sıkıldı kayınvaldemde suclandı valla kızım yedşrşyorum ama bazen yiyo bzen yemiyo diyo yani canı isterse agzını acıyo canancgm tadını begendmdgini agzını kitliyo resmen birde benim kız tatlı hic birseyi sevmiyo ne olcak baklm bizim disde cıkmadı ondan olablrmi acabe 2 aydır 8,5 kilo ((
Cnm doktora çok da bakma sen. Ya sen aynı benim sıpayı anlattın ha! Tatlı sevmez garip bi çocuk. O gün çikolata yiyodum ağzımın içine baktı ben de küçük bi parça verdim. Çocuk çikolata sevmez mi ya! Yüzü buruştu resmen :) aynen ter konusu beni de mafediyo sürekli üst değişiyoruz tülbentle geziyoruz. Valla kuzum bu hareketle benimki kilo vermiş bile olabilir. Yarın bi götürücem bakalım ne diyecek doktor.
Slm kizlar valla okadar yogunumki buraya bile bakamadim yarin buyuk kizimin dogumgunu partisi var ve kucugum hasta..arkadaslardan duymuştum ama basima hic gelmemisti 6.hastalik diye bi hastaliga yakalnanmisiz viruslu bi hastalikmis havadan bulasiyomus 2hafta sonra cikiyomus cok moralim bozuk tam 5gundur atesli ve kucaktan inmiyo kollarimi belimi hissetmiyorum bugun son evresindeymisiz deride kizarikliklar cikti bunlar dokulecekmis dogumgununude iptal edemedim hersey ayarlandi yer ayirttirildi kizim bekliyo napayim cok perisanim allah bana kolaylik versin yarin ofoff; ((14:
slm annişler nasılsınız görüşmeyeli
Selam kuzum kimsecikler uğramıyo gördüğün gibi. Ben ve bebişler iyiyiz sen ne durumdasın?
Kuzum geçmiş olsun şimdi ne alemdesiniz parti nası geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?