- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.521
Eki Görüntüle 1124602
Benim kuzumm
canımm çok tatlı maşallah kuzucuk ya yerim gülüşünü onun ben...
büyüdüler gerçekten ya zor ilk 1yılı atlattık Allahın izniyle...
aminn canım.dün bende yazdıklarınızı okuyunca size bi şaka yapayım dedim ama sonradan vazgeçtim hem sizi boş yere heycanlandırmış olurum hemde belki başıma gelir diye korktum topiğin 2.süpriz hamilesi geldi diyecektim ama şaka maka derken bi süpriz falan olur dedim :))
kızlar bakın ne buldum bir zamanlar şakasını yapmaktan korkan arkadaşınız şuan hamiş.şoklarlardayım farkında olmadan bebişi buyutmüşüm bile
Sagol canim benim evet ya aynen ilk 1yili oyle boyle atlattik..simdi dogum gunu telasesi basliyo napicaksiniz dogumgunu ufak. Aile icindemi dusunuyosunuz? Yoksa son gunlerde herkesin yaptigi gibi partili suslu kocaman yazilar falan buyuk bi dogumgunumu?? Birde kizi olanlar tutu yaptirmakmi yoksa normal bi elbisemi ben cok kararsizim acikcasi simdiden napcam diyorum....
canım 2.ye mi hamilesin yanlış mı anladım?:))
evet canım doğru anlamışsın
canım çok sevindim ya hayırlı olsun...Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasib etsin inşallah...
sağol canım darısı başına diyeyim artık hemen arkamızdan gelin ikincileri de birlikte yapacaktık öyle konuşmuştuk hadi yetişin bize :)
kızlar bakın ne buldum bir zamanlar şakasını yapmaktan korkan arkadaşınız şuan hamiş.şoklarlardayım farkında olmadan bebişi buyutmüşüm bile
Ben o işi Ankara da çok gzl idare ediyorum da bakma tarsusta fazla seçeneğin yok. Yine muhtaç kalır mıyım ki diye ses çıkartmadım. Yoksa ben onu cezasız bırakmazdım. Bu Ankara da olacaktı ki... Hele ki devlette! Rezillik neymiş hep beraber yaşar görürdük:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vay vay vaydemek hamilesinn hayırlı olsun ya valla çok sevindim kardeş kardeş büyürler :))) gerçekten sürpriz bir hamilelik mi oldu? :)
canım bilmiyorum yaikinciyi ilerde belki düşünürüm diyorum hala ama hiç belli olmuyor nasib işi bunlar hayırlısı diyelim...
bu topiğin hepsi hamile kalacakkkk hah hah hahh kötü kadın gülüşü atayım :)
eliff keyfimbilir siz vardınız sizde kaçtınız gelin burayaaa noluyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?