ekim hamileleri... :)

canımm çok tatlı maşallah kuzucuk ya yerim gülüşünü onun ben...
büyüdüler gerçekten ya zor ilk 1yılı atlattık Allahın izniyle...

Sagol canim benim evet ya aynen ilk 1yili oyle boyle atlattik..simdi dogum gunu telasesi basliyo napicaksiniz dogumgunu ufak. Aile icindemi dusunuyosunuz? Yoksa son gunlerde herkesin yaptigi gibi partili suslu kocaman yazilar falan buyuk bi dogumgunumu?? Birde kizi olanlar tutu yaptirmakmi yoksa normal bi elbisemi ben cok kararsizim acikcasi simdiden napcam diyorum....

kızlar bakın ne buldum bir zamanlar şakasını yapmaktan korkan arkadaşınız şuan hamiş.şoklarlardayım farkında olmadan bebişi buyutmüşüm bile

biz aile içinde kutlamayı düşünüyoruz canım ya anane babaanne hala dayı bu kadar...çünkü eşimin tarafı çok kalabalık birini çağırsak diğeri neden ben gelmedim der öyle bi hesapladık 50kişiyi geçiyor en iyisi en yakınları çağırmak dedik.bi de zaten çok kalabalık olunca herkes birbirinin derdine düşüyor anne baba da hizmet derdine düşüyor arada olan bebişe oluyor. doğum günü gibi geçmiyor diye düşünüyorum tabii parti evleri falan hariç. orda durum farklı olabilir tabii...
evde yapcaz az kişiyle ama yine de özel birşeyler olsun istiyorum temalı falan. sonuçta 1.yaş günü:) orasına hala karar veremedim araştırcam fikirlerimizi paylaşalım....

sağol canım darısı başına diyeyim artık hemen arkamızdan gelin ikincileri de birlikte yapacaktık öyle konuşmuştuk hadi yetişin bize :)

canım bilmiyorum ya ikinciyi ilerde belki düşünürüm diyorum hala ama hiç belli olmuyor nasib işi bunlar hayırlısı diyelim...

ankarada olsa ne yapacaktın ki?
her yerde aynı reziilik var ne yazıkki..
ben de ankara zekai tahirde muayene oluyordum, aynı saçmalıklar...
8 aylık hamile halimle tek başıma evrak koşturdum ordan oraya... çünkü içeri hamilelerden başka kimse giremiyor saçmalığa bak...

vay vay vay demek hamilesinn hayırlı olsun ya valla çok sevindim kardeş kardeş büyürler :))) gerçekten sürpriz bir hamilelik mi oldu? :)

sağol canım gerçekten süpriz oldu artık onlar kardeş kardeş büyür de ben ne hale gelirim bilmiyorum.hamile olacağımı tahmin etmediğim için öğrenmem de geç oldu zaten emzirmeden dolayı adet düzensizdi birde üstüne görmüşüm yani öğrendiğimde 2,5 aylık olmuştu

canım benim ya Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inş.ilk öğrendiğimde çok erken oldu diye düşünürken çevremizde o kadar çok çocuk hasreti çeken var ki onları düşününce halime şükrediyorum Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin kimseyi bebek kokusundan mahrum bırakmasın herkesin evi bebiş sesleriyle şenlensin inş.

eliff keyfimbilir siz vardınız sizde kaçtınız gelin burayaaa noluyyy

enemmmmmm kuzu soklardayım saka yapan sendin basta ha haaaaa :)))))))) anmaya gelmiyo demekkiii sesiladan sonra sen sırada kim var bakalım hayırlı ugurlu olsunnn balım hos biraz dinlenme zamanın tam gelmisken zor olcak ama bundada vardır bi hayır valla kızlar bende bu ara kendimden artık süphelenmeye baslamıstım akrnımda garip hareketlenmeler falan ha haaaa tamamen psikilojık korktum enemmmm hasta olamamıstım ben daha dgumdan bu yana onun da korkusu vardır ama bu ay hastada oldum sukur rahatım ama sizi az cok anlıyorum simdi bende o korkuya kapıdlım bi an nedense

bu arada dogum gunune gelince bende evde aile icinde kutlamayı dusunuyrm hos biz 4 kardesz hepsi kendi icinde bir aile bir araya gelince cok kalabalık oluyo bu arada ben kayınvldmlerde kalıyodum kıs boyu bebis icin bu hafta evime de tasındım rahatım ohhh sukur surda 1 ay kaldı nerdeyse bebisler 1 yasına gelcek zaman cok cabuk geciyo bebişleri büyyütük üstüne birde 2 hamisimiz var anam bu topik bos durmaz ben diyim bakalım kim gelcek arkadan fazla gülmiyim dimi minikkalbim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…