- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.541
enemmmmmm kuzu soklardayım saka yapan sendin basta ha haaaaa :)))))))) anmaya gelmiyo demekkiii sesiladan sonra sen sırada kim var bakalım hayırlı ugurlu olsunnn balım hos biraz dinlenme zamanın tam gelmisken zor olcak ama bundada vardır bi hayır valla kızlar bende bu ara kendimden artık süphelenmeye baslamıstım akrnımda garip hareketlenmeler falan ha haaaa tamamen psikilojık korktum enemmmm hasta olamamıstım ben daha dgumdan bu yana onun da korkusu vardır ama bu ay hastada oldum sukur rahatım ama sizi az cok anlıyorum simdi bende o korkuya kapıdlım bi an nedense
bu arada dogum gunune gelince bende evde aile icinde kutlamayı dusunuyrm hos biz 4 kardesz hepsi kendi icinde bir aile bir araya gelince cok kalabalık oluyo bu arada ben kayınvldmlerde kalıyodum kıs boyu bebis icin bu hafta evime de tasındım rahatım ohhh sukur surda 1 ay kaldı nerdeyse bebisler 1 yasına gelcek zaman cok cabuk geciyo bebişleri büyyütük üstüne birde 2 hamisimiz var anambu topik bos durmaz ben diyim bakalım kim gelcek arkadan fazla gülmiyim dimi minikkalbim :)))
Anaaaa kizlar noluyoo birer birer dokulmeye basladik gene :))) hayir sakasini yapan bida hamile kaliyo mazallah ben bu konuda hiiic yorum yapmiyim.3.cocuktan vazgectim arkadaslar 2cocuk yeterli diyorum hayirli olsun canimm neguzel bi ogreniyosun 2.5aylik butun korkulari atlatmissin benim dusuk korkularim falan vardiya ondan diyorum neguzel..
Kizlar ben evde kendim biseyler hazirlamaya calisiyorum dogumgununu haftaya evde yapmayi planliyorum arkadaslar ve aile beraber bakalim ins.altindan kalkabilirim.benim melegim yurumeye basladi bakalim ilerletirmi ozamana bilmem :) evde dubleks olunca pesinde dolanmaktan oluyorum butungun buraya girmeyede firsatim kalmiyo aklima geldigi gibi bakiyorum canlar opuyrm hepinizi.....
hu huu ben geldimm benim sıpa çok fena bu aralar hayattan soğudum resmen yine ağlıyor müsait zamanda uzun uzun yazışalım canlarr
noldu canım ya neden ağlıyor hasta mı yoksa?
Yaaaaaa! Wuhoooooww hehehehe! Anaaaaam çok sevindim minikkalbiiiiiiiimmmmmm. Ya kendimi dağlılar gibi hissediyodum :) hayırlı uğurlu olsun. KArnımda havaifişekler patlıyo:) kaç aylık oldun bacım?
Bu arada doğum günümüzü biz bu pazar yapıyoruZ. Annemin evi teraslı büyük bi parti yapıcam inşallah. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Karnım yine burnumda 6. Aya girdim şu gün itibariyle tam 3 ayım kaldı bacılar. Biraz zor oluyo ama hazırlanmaya çalışıyorum. Ankaradaki bacıları partimize bekliyoruz teyzeleri. Gün bugündür harika bi tanışma partisi olur bebeler belki arkadaş olur. Emooooş gelinimi getir kı!
sağol canım bende sendenim artık bu arada emzirme işini naptın devam ediyor musun?ikincilerde gelince bu yaramazlarla nasıl başa çıkıcaz onu düşünüyorum senin göbiş baya çıkmıştır ee artık 6 ay olmuş benim bile belli oluyor ikincilerde daha çabuk çıkıyor diyorlardı doğruymuş kilo aldın mı canım ya tam kilo vermiştim tekrar şişcez yaa
Emziriyorum ben hala canım ama eskisi gibi emmiyor zaten artık uyurken sadece ve bazı geceler emiyor normal zamanda pek aramıyor. Kiloya gelince toplamda 5 kilo aldım ama 3 4 5. Aylarda hep kilo verdim. Ya şiş miş kilo milo umrumda değil hava çok sıcak yaaaaaaaa. Kaç aylık oldun dedim cvp vermedin canım. Orayı kaçırmışım ben...
ya bana sütten kes diyo herkes benimkide emmeye çok düşkün baya azalttım gündüz pek emzirmemeye çalışıyorum ama emerek uyumaya alışık olduğu için illa istiyor hatta bazen mememee diye yalvarıyor hiç kıyamıyorum hamileliktenmidir nedir göğsüm acımaya başladı tekrardan yara olacak diye korkuyorum bende kilo verdim ama artık almaya başlıyorum sanırım aynaya baktığımda bir genişlemiş görüyorum kendimi şuan 18 haftalık olmam lazım ama 1 aydır gitmedim dr a çok ihmal ettim ilk bebişde 2 haftada bir gidiyordum ve o 2 hafta geçmek bilmezdi şimdi oğlumla uğraşmaktan haftaların nasıl geçtiğini bile anlamadım hatta bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hareket edince içimde o zaman anlıyorum
Canım kimseye aldırma emmek istiyorsa emzir bebeğini tandem mom yani ard arda emzirme diyorlar ve ne sana ne oğluşuna nede karnındakine emzirmenin hiç zararı yok. 6,5 aydır emziriyorum arda maşallah sağlıklı ben gayet iyiyim karnımdakinin gelişimi de çok şükür iyi. Hatta bu mucize o kadar muhteşem ki doğumdan sonra hangi bebek emiyorsa beyin onu algılayıp onun sütünü gönderiyormuş. Yaşayıp görücez bakalım Allahın izniyle. Yalnız tek sıkıntı 1 aydır falan göğüslerim çok hassas emzirmek işkence gibi. O kadat huylanıyorum ki. Yaraya kurban olayım ben. Çocuk emdikçe kendimi bi acayip hissediyorum. Çoğu anne bu yüzden bırakıyormuş emzirmeyi. Dayanamıyormuş. Ama bu bi dönem ve geçmesine çok az kaldı. Arda inek sütü hiç almıyor onu düşünüyorum asıl. Bakalım zaman bize neler gösterecek. Tavsiyem kimseyi dinleme anne olmak iç güdü demekmiş onu anladım. Yüreğin ne diyorsa öyle davran. Ve bebeğin ne istiyorsa...
canım ya ben baya hasta oldum boğaz enfeksiyonu acillik oldum yani çocukda benden mikrop mu kaptı nolduysa onun burun akıyor huysuz Allahtan ateş yok ona şükür bide benim oğlum çok yaramazmış herkes öyle diyor 10 saniye oturmuyor sürekli hareket halinde istediğini bağırarak yaptırıyor uyku yok yemek yedirmek zulum sürekli peşinden koşturtuyor bir an olsun paçamı bırakmıyor çevremde benim oğlumun yaşıtı olan 2 çocuk var maşallah kuzu gibiler hala anneleri dert yanıyor buna şükür diyorum sağlıklı olsunlarda ama bazen de çıldırıyorum ee sizinkiler ne alemde bu arada doğum günümüzü yaptık çok güzel geçti ama yine huysuzluğu üstündeydi herşey bitti gece yarısı sakinleşti sonuçta çocuk yani illaki bi şekilde belli edecek kendini
hamileleliğin başından beri 5 kilo verdim ve çok çabuk hasta oluyorum bünyem aşırı zayıfladı kendime çeki düzen vermem lazım ama oğlumun peşinden koşmaktan dinlenmeye bile fırsatım olmuyor işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun benimkide süt içmiyor nasıl alıştırcam bilmiyorum biberon da almıyor öğürüyor nasıl alıştırırım önerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?