ekim hamileleri... :)

Ayy cok tesekkur ederim canim benim daha once koymamisim resmimi demek evet cok guzeldi cok sukur atlattim kalabaydi ve herseyi kendim yaptim susunden yiyeceklere kizimin tutusune kadar bebisim buyudu biz baya kosuyoruz artik onunda videosunu cektim yuklemek isterim bugun bilgisayardan girdim ilkdefa oylelikle yukledim telden zor oluyo.opuyrm canim

bkm canım çok tatlısınız ya maşallah kızları büyüttün ne güzel Rabbim hayırlı evlatlar olmasını nasib etsin.berenin 1.yaşı kutlu olsun:)))

Evet canim cok sagol zaman cabuk geciyo bi bakmissiniz siInkilerde boyle kocaman oluvermis hepimizin 1.yasi kutlu olsun

kızlaaarrr neredesiniz yineee
ramazan nasıl geçiyor sıcaklarla aranız nasıl? biz gündüz pek çıkmıyoruz evden hem sıcak hem de öğlen uykusuydu yemekti işti derken akşam oluyor.
bu arada tatile gidiyor musunuz ben çok bunaldım valla 2 sene olacak tatil görmeyeli bebişler de büyüdü bir deniz kumsal güneş görseler fena olmaz hani planlarınız neler?

slm canlar nasılsınız pek giremiyorum ya fırsat olmuyor oğlumla uğraşıyorum gece uykularımız bölük pörçük saat başı uyanıyoruz hala gündüz zaten çoğu zaman 6 da bezen 7 de uyanıyor günde 2 kere uyuyor ama uyuması için zorlamasam uyumayacak ondada en ufak bir tıkırtıda gözlerini açıyor bazen acayip sinirleniyorum benim ki böyle diyorum yoksa sizinkilerde böyleler mi ? kanepelere tırmanıyor aşağı atlatmaya çalışıyor balkona çıkarsan demirlere tırmanıyor 1 saniye gözümü ayıramıyorum allah hepimize sabır versin biraz uzanıp dinleneyim dediğimde de bebiş başlıyor tekmelemeye bundan sonra rahat yok bize diyorum artık bir an önce büyüsünler artık şu veletler yaaa he bu arada mikrolif havalar çok sıcak oruç yok zaten bende sonra onları nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum

canım benim zaten hamilesin oruç nasıl tutcan sonra tutarsın.Allah kolaylık versin sana canım ya gerçekten zor hem içerdeki yavru hem dışardaki yavru kolay değil ama işte cennet anaların ayakları altında bu yüzden. bizimki de bu sıralar çok sık uyanıyor gece uyurken çığlık atıyor bağırıyor bazen ben de çok bunalıyorum... azı dişleri geliyor sanırım çok kaşınıyor dişleri huysuz hep. bir de nezle olduk geniz akıntımız var yatınca tıkanıyor başlıyor kusmaya dün akşam uyuttuktan sonra 2kez kustu sabah uyanınca da kustu yine diş çıkarken nezle yapıyormuş zaten bi çıksa da kurtulsa yavrum diyorum...

Maşallah size ne kadar güzelsiniz anası ayrı güzel kızları ayrı tu tu tu nazarim değmesin

Ramazan yorucu ya sıcaklar ve enerjisi bitmeyen bebislerle çok zor ama yine de güzel Rabbim gunlerimizi dolu dolu degerlendirebilmeyi nasip etsin inş.
Son bir haftaya girdik artık :)

Tatil konusunda da biz bi deniz Kum güneş 3lusunu yapmayı düşünüyoruz :)

Biz akşam kaçta yatarsak yatalim sabahın 6bucugunda ayaktayizz malesef. Gündüz uykular da bazen bir kere bazen iki kere.

Daha tek basina yurumuyor elimden tutup yürüyor bu yüzden çok yoruluyorum ama yapacak bişey yok.. nasılsa yurudukten sonra da peşinde kosacam

sen de canını sıkma nerde tehlikeli şeyler var gidip onları buluyorlar bunların mekanizma öyle çalışıyor anacim

Oruç konusunda da önceki ramazanda 30 gün borcum vardı 24 unu tutmustum. Bu ramazanda da hem baştan hem sondan adet oldum 1 1 gün borcum oldu yani toplamda 17 gün borcum oldu .. ne güzel azaltmistim yine çoğaldı

Cok sagol canim...
Valla tatil cok guzel geciyor okul acikken sabahin korunde kalkan kuzum cok sukur 9.10da kalkar oldu oruc tutamiyorum gun cok uzun cok emiyo su icmezsem sut olmuyo allah affetsin emzirmeyi birakinca tutucaz artik..bizde bugun esimle tatil planini artik yapalim dedikte otelde nasil olacak bilm.yuruyoruz hep pesindeyim bayram sonu adet denk geliyo bitiminde gidelim diyoruz yer bulabilirsek valla oteller 3000lira ve uzeri fiyat veriyo bide yer sikintisi var tabi bilm.ama gidecez mutlaka biryerlere2senenin yorgunlugu var kolaymi

canım kaç dişiniz oldu bizim şuan 6 tane var benimki de geceleri uykusunda ağlıyor ve çığlık atarak uyanıyor acaba bizim de azılar mı zorluyor dicem ama azılara sıra geldi mi ki ?

maşallah canım sen baya tutmuşsun ama yine birikmiş benim geçen senekiler duruyor üstüne birde bu sene eklendi bu kış da tutamam heralde emzireceğim için.senin bebiş de çok erken kalkıyormuş ben dayanamıyorum ya o kadar erken kalkmaya gün içinde hep gözüm yatakta oluyor artık paşa uyuduğunda evde de işim olmazsa hemen yatıyorum.elinden tutup yürütüyorlar ya çok yorucu ya bizimki de bi ara öyleydi şimdi çok şükür kendi yürüyor ama bazen illa ki benimle gezmek istiyor bütün çekmeceleri boşaltıp başka odalara taşıyor bide sürekli ev toplama çabasındayım bazen artık toplamıyorum bu seferde ruhum daralıyor oyuncaklar zaten yetip artıyor sanki çok oynuyormuş gibi hepsini yayıyor ortalığa Allah sağlık versin de bugünlerde geçecek inş.bu seferde okul dertleri başlayacak hayat böyle işte

oo canım sizin baya çıkmış bizimki de başta çok hızlı çıktı sonra uzun bir süredir yeni diş gelmiyor bu arada kuzum hasta oldu boğaz enfeksiyonu olmuş öksürüyor sesi kısıldı çok şükür antibiyotiklik durumu yok dedi dr ama çok uzun sürmez inş.burnunu açık tut geçer dedi o kadar hareketli ki maşallah sürekli kıyafet değiştiriyoruz terden dolayı hiç oturmuyor ona baktıkça ben yoruluyorum sizin kuzularda ne var ne yok???
emoşş,sesilia,bkm,gülsüm çok yalnız kaldı burası biraz hareket katalım yaa

canım herkes daldı işe güce sıcaklara bebişlere anlaşılan:) burası boş kaldı...heeeyy milleeett geri dönün ya...

Slm herkeseee... Napıyorsunuz bakalım? Benim herşey karman çorman oldu. Beğenmediğim için eşimin evine oturmamıştım ev sahibi şimdi burayı satıyor bizde kendi evimizi satılığa çıkarttık yani bi de taşınma derdi çıktı bize. Gerçi her türlü en az bi 5 -6 ay bekletiri taşınmayı da kafalar karışık işte.. Doğuma 40 gün falan var. Ben çok ağırlaştım. Kendimden sıkıldım. Sıkıntılıyım yani inşallah doğum sonrası depresyona falan girmem. Gerçi dört gözle doğurmayı bekliyorum da... Üff anlatırken bile bunaldım. Susayım da siz bari bunalmayın...

kuzuss nerelerdesin napiyosun bebiş nasıl napiyo cimcime?

iyiyiz canım çok sükür bizler cimcimede napsın kuduruyo valla tam bir cadı teyzesi bizde yaşımıza girdik ama daha benimki yürümüyo ellerimizden tutup bizi yürütüyo arada isterse yürüyo istedigi yapılmazsa acayip sinirli herseyi biliyo anlıyo artık anlıycgn yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…