- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.561
Eki Görüntüle 1180574
hayatımın anlamları
slm canlar nasılsınız pek giremiyorum ya fırsat olmuyor oğlumla uğraşıyorum gece uykularımız bölük pörçük saat başı uyanıyoruz hala gündüz zaten çoğu zaman 6 da bezen 7 de uyanıyor günde 2 kere uyuyor ama uyuması için zorlamasam uyumayacak ondada en ufak bir tıkırtıda gözlerini açıyor bazen acayip sinirleniyorum benim ki böyle diyorum yoksa sizinkilerde böyleler mi ? kanepelere tırmanıyor aşağı atlatmaya çalışıyor balkona çıkarsan demirlere tırmanıyor 1 saniye gözümü ayıramıyorum allah hepimize sabır versin biraz uzanıp dinleneyim dediğimde de bebiş başlıyor tekmelemeye bundan sonra rahat yok bize diyorum artık bir an önce büyüsünler artık şu veletler yaaahe bu arada mikrolif havalar çok sıcak oruç yok zaten bende sonra onları nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum
Maşallah size ne kadar güzelsiniz anası ayrı güzel kızları ayrı tu tu tu nazarim değmesinEki Görüntüle 1180574
hayatımın anlamları
Ramazan yorucu ya sıcaklar ve enerjisi bitmeyen bebislerle çok zor ama yine de güzel Rabbim gunlerimizi dolu dolu degerlendirebilmeyi nasip etsin inş.kızlaaarrr neredesiniz yineee
ramazan nasıl geçiyor sıcaklarla aranız nasıl? biz gündüz pek çıkmıyoruz evden hem sıcak hem de öğlen uykusuydu yemekti işti derken akşam oluyor.
bu arada tatile gidiyor musunuz ben çok bunaldım valla 2 sene olacak tatil görmeyelibebişler de büyüdü bir deniz kumsal güneş görseler fena olmaz hani planlarınız neler?
slm canlar nasılsınız pek giremiyorum ya fırsat olmuyor oğlumla uğraşıyorum gece uykularımız bölük pörçük saat başı uyanıyoruz hala gündüz zaten çoğu zaman 6 da bezen 7 de uyanıyor günde 2 kere uyuyor ama uyuması için zorlamasam uyumayacak ondada en ufak bir tıkırtıda gözlerini açıyor bazen acayip sinirleniyorum benim ki böyle diyorum yoksa sizinkilerde böyleler mi ? kanepelere tırmanıyor aşağı atlatmaya çalışıyor balkona çıkarsan demirlere tırmanıyor 1 saniye gözümü ayıramıyorum allah hepimize sabır versin biraz uzanıp dinleneyim dediğimde de bebiş başlıyor tekmelemeye bundan sonra rahat yok bize diyorum artık bir an önce büyüsünler artık şu veletler yaaahe bu arada mikrolif havalar çok sıcak oruç yok zaten bende sonra onları nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum
canım kaç dişiniz oldu bizim şuan 6 tane var benimki de geceleri uykusunda ağlıyor ve çığlık atarak uyanıyor acaba bizim de azılar mı zorluyor dicem ama azılara sıra geldi mi ki ?canım benim zaten hamilesin oruç nasıl tutcan sonra tutarsın.Allah kolaylık versin sana canım ya gerçekten zor hem içerdeki yavru hem dışardaki yavru kolay değil ama işte cennet anaların ayakları altında bu yüzden. bizimki de bu sıralar çok sık uyanıyor gece uyurken çığlık atıyor bağırıyor bazen ben de çok bunalıyorum... azı dişleri geliyor sanırım çok kaşınıyor dişleri huysuz hep. bir de nezle olduk geniz akıntımız var yatınca tıkanıyor başlıyor kusmaya dün akşam uyuttuktan sonra 2kez kustu sabah uyanınca da kustu yinediş çıkarken nezle yapıyormuş zaten bi çıksa da kurtulsa yavrum diyorum...
Biz akşam kaçta yatarsak yatalim sabahın 6bucugunda ayaktayizz malesef. Gündüz uykular da bazen bir kere bazen iki kere.
Daha tek basina yurumuyor elimden tutup yürüyor bu yüzden çok yoruluyorum ama yapacak bişey yok.. nasılsa yurudukten sonra da peşinde kosacam
sen de canını sıkma nerde tehlikeli şeyler var gidip onları buluyorlar bunların mekanizma öyle çalışıyor anacim
Oruç konusunda da önceki ramazanda 30 gün borcum vardı 24 unu tutmustum. Bu ramazanda da hem baştan hem sondan adet oldum 1 1 gün borcum olduyani toplamda 17 gün borcum oldu .. ne güzel azaltmistim yine çoğaldı
canım kaç dişiniz oldu bizim şuan 6 tane var benimki de geceleri uykusunda ağlıyor ve çığlık atarak uyanıyor acaba bizim de azılar mı zorluyor dicem ama azılara sıra geldi mi ki ?
canım altta 4 üstte 4 vardı şimdi köpek dişlerinin yanındakiler çıktı aşağıda iki tane toplamda 10 dişimiz oldu. ama o çıkanlar azı mı anlamadım en arkadaki değil köpek de değil ikisinin arasındaki diş.babam onlar küçük azılar diyor ama bilmiyorum kaç dişleri olması gerekiyor toplamda bi öğrenmek lazım
canım altta 4 üstte 4 vardı şimdi köpek dişlerinin yanındakiler çıktı aşağıda iki tane toplamda 10 dişimiz oldu. ama o çıkanlar azı mı anlamadım en arkadaki değil köpek de değil ikisinin arasındaki diş.babam onlar küçük azılar diyor ama bilmiyorum kaç dişleri olması gerekiyor toplamda bi öğrenmek lazım
canım herkes daldı işe güce sıcaklara bebişlere anlaşılan:) burası boş kaldı...heeeyy milleeett geri dönün ya...
ben buralardayım kızlar :)))))))))
kuzuss nerelerdesin napiyosun bebiş nasıl napiyo cimcime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?