ekim hamileleri... :)

hosgeldin kuzum gözümüz yollarda kaldı güzel hamiş bayan hiç sıkılma canım sana hersey yakısır eminim sen hala harikasındır :))) bu arada dogumada bise kalmamıs valla emin ol kuzum bende calısmayıp evde olmayı bazen cok istiyorum kızımın yanında olmak isterdim onun ıcın cok sanslısın bosver hic uzulme ıkısı bir arada büyüyecek minikkalbm ve sende ıkınız genc yasda ıkı cocuk annesi olcaksnz huhuuuuuuuu süper kuzum bu arada seninki erkekdi cinsiyeti deglmi minikkalbm seninjkinin cinsiyeti belli oldumu ?

:) pozitif kadının hali başka tabi evet kuzum bu da erkek e yap ikinciyi seni kim tutuyo madem cazip geldi bu kadar hadi hodrimeydan :)

Kızlar başkent hastanesinde tanıdık var mı? Bi arkadaşa kadın doğum kliniğinde özel oda lazım bulamıyoruz sevap kazanırsınız valla

kızlar ben geldim ne güzel şenlenmiş burası boş bırakmayalım burayı bundan sonra.emoşcum benim de 2.paşam geliyor kız olur diye çok heveslenmiştim ama nasip böyleymiş sağlıklı olsunlarda biirbirlerine arkadaş olurlar artık benim de durumlar pek iç açıcı değil iki oğlumda çok hareketli biri içerden biri dışardan rahat bırakmıyorlar beni çok agresifim bu aralar sebebini anlayamıyorum hormonlar mı dersiniz bizimde 3 ay falan kaldı işte sabırsızlıkla bekliyoruz

geçmiş olsun canım valla bol sıvı tüketmeye çalış bende artık bir karar verdim hayatı sorgulamayacağım olumsuz düşünmeyeceğim karamsar oldukça daha da işin içinden çıkamayacağımı anladım bu nedenle pozitif bakmaya çalışacağım tabi bunu ne kadar başarabilirim bilmiyorum yoksa iyice depresyona gireceğim çocuklarım için önce kendi sağlığımı korumalıyım diye düşünüyorum ben kendimi koyuverirsem o masum yavrucaklar perişan olur.dertleşelim burdan sıkıntımızı atalım rahatlayalım

canım naptın gittin mi doktora bebiş nasılmış büyümüş mü?
Gittim canım kuzu 3 kiloya yaklaşmış ama ben toplamda 4 kilo almışım hamileliğimin başından beri ilkinde 11 le tamamlamıştım. Ama çok şükür bebek sağlıklı. Halihazırda 2 cm açılmam var kapanmamış rahim daha o nedenle erken doğum tehlikesi vardı artık kritik zamanı atlattık 36. Haftaya girdik çok şükür. Önümüzdeki haftadan sonra her an bekliyoruz bakalım. Herşey hazır bi isim bulup kendime taç bi de kapı süsü yaptırdım mı bitiyor işi. Yalnız ardanın kıyafetleri hep lekeli :) meyve lekesi olmuş ve çıkmıyor. O nedenle ilk zamanlarda giydirdiklerimin çoğunu sil baştan aldım. E onları da çocuk nerdeyse 4 5 aylığa kadar giydi anca doldurdu içini minyonum benim. :)

hiç kilo almamışsın hatta vermişsin canım ya bebek sağlıklı ya seninde doğum sonrasında kilo problemin olmaz rahat edersin ya rahim kapanmıyomuş mu hemen korktum şimdi sezeryandada oluyormuymuş öyle erken doğumdan korkuyorum bende Allah korusun bebişlerimizi bende şu kritik dönemi atlatsaydım ama daha çok var kıyafet konusunda bende alacağım yine hem bu kış bebeği olacak daha farklı şeyler ihtiyaç olabilir belki

Canım sezeryanda açılma olmadığı için kapanma da olmuyor ama sezeryanda ilk 2 yıl tekrar gebelik kesinlikle önerilmiyor diye biliyorum. Çünkü rahim kendini çok daha geç topluyormuş ve dikişler de anca iyileşiyormuş. Ama bunu doktorun daha iyi bilir tabi. 6. Aydan sonra yardımcı edinmen şart yanında kimse yok, bebeğini ister istemez kucaklayacaksın. İnan bana ilk gebelik gibi olmuyor. Vücut yorgun toparlanmamış hassas, e zaten çocuğun peşinde koşuyoruz falan. Annenler gelebilecekler mi? Böyle konuşup da moralini bozduysam da özür dilerim ama bloglarda yazdığı gibi olmuyor malesef. Onlara inanıp kendimi hazırlamadığım için şu an çok mutsuzum. Bi de gıda zehirlenmesi olduk ailecek. Dün tüm gün hastanede serum aldım. Direncim olmadığı için en ağır ben geçirdim. Çok sıkıldım hamilelikten artık bi an önce doğurmak istiyorum. İstediğimi giymek istiyorum hatta 40 ım çıkarçıkmaz bol süt sağıp çocukları anneme bırakıp sarhoş olana kadar içmek istiyorum. Bunalıma girdim şimdiden... Kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum!

Slm kizlarr..ooooyyyy depresyonami girdiniz siz kiyamam herseyi cok ince dusunmeyin pozitif dusunmeye calisin kizlar yaa yoksa hayat gecmez canim sende haklisin ustuste daha birinin hamilelik depresyon unu atlatamadan bidaha kaldiniz ama sonu cok guzel olucak iki cocuk cok muthis bisey kim nederse desin bu gunlerde gecicek ilk 1yil zor bidaha bebiste alisacak hersey guzel olucak ins..

Ben bayadir yogunluktan giremiyorum site bile degismis kizlar dugunler gezmeler ve tabiki tatilll sonunda yaptik cok superdi simdi yine dugune hazirlaniyoruz manisaya gidecez haftasonu nasipse..okul acilana kadar ne gezdimse iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…