- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.581
Slm herkeseee... Napıyorsunuz bakalım? Benim herşey karman çorman oldu. Beğenmediğim için eşimin evine oturmamıştım ev sahibi şimdi burayı satıyor bizde kendi evimizi satılığa çıkarttık yani bi de taşınma derdi çıktı bize. Gerçi her türlü en az bi 5 -6 ay bekletiri taşınmayı da kafalar karışık işte.. Doğuma 40 gün falan var. Ben çok ağırlaştım. Kendimden sıkıldım. Sıkıntılıyım yani inşallah doğum sonrası depresyona falan girmem. Gerçi dört gözle doğurmayı bekliyorum da... Üff anlatırken bile bunaldım. Susayım da siz bari bunalmayın...
:) pozitif kadının hali başka tabi evet kuzum bu da erkek e yap ikinciyi seni kim tutuyo madem cazip geldi bu kadar hadi hodrimeydan :)hosgeldin kuzum gözümüz yollarda kaldı güzel hamiş bayan hiç sıkılma canım sana hersey yakısır eminim sen hala harikasındır :))) bu arada dogumada bise kalmamıs valla emin ol kuzum bende calısmayıp evde olmayı bazen cok istiyorum kızımın yanında olmak isterdim onun ıcın cok sanslısın bosver hic uzulme ıkısı bir arada büyüyecek minikkalbm ve sende ıkınız genc yasda ıkı cocuk annesi olcaksnz huhuuuuuuuu süper kuzum bu arada seninki erkekdi cinsiyeti deglmi minikkalbm seninjkinin cinsiyeti belli oldumu ?
huhuuu kimse yok muuu
huhuuu kimse yok muuu
bize tatil yok bu koca göbişlerle oturalım oturduğumuz yerde bu hatunlarda kırıta kırıta gezsinler kocişleri taksınlar kollarınaYok yavrucum kimse yaz geldi tatildeler mi ne? :)
Al benden de o kadar. Ya feci ishal oldum bu arada hiç keyfim yok yarın doktora gidicem. Sen ne alemdesin kuzu?bize tatil yok bu koca göbişlerle oturalım oturduğumuz yerde bu hatunlarda kırıta kırıta gezsinler kocişleri taksınlar kollarına
canım naptın gittin mi doktora bebiş nasılmış büyümüş mü?Al benden de o kadar. Ya feci ishal oldum bu arada hiç keyfim yok yarın doktora gidicem. Sen ne alemdesin kuzu?
Gittim canım kuzu 3 kiloya yaklaşmış ama ben toplamda 4 kilo almışım hamileliğimin başından beri ilkinde 11 le tamamlamıştım. Ama çok şükür bebek sağlıklı. Halihazırda 2 cm açılmam var kapanmamış rahim daha o nedenle erken doğum tehlikesi vardı artık kritik zamanı atlattık 36. Haftaya girdik çok şükür. Önümüzdeki haftadan sonra her an bekliyoruz bakalım. Herşey hazır bi isim bulup kendime taç bi de kapı süsü yaptırdım mı bitiyor işi. Yalnız ardanın kıyafetleri hep lekeli :) meyve lekesi olmuş ve çıkmıyor. O nedenle ilk zamanlarda giydirdiklerimin çoğunu sil baştan aldım. E onları da çocuk nerdeyse 4 5 aylığa kadar giydi anca doldurdu içini minyonum benim. :)canım naptın gittin mi doktora bebiş nasılmış büyümüş mü?
Gittim canım kuzu 3 kiloya yaklaşmış ama ben toplamda 4 kilo almışım hamileliğimin başından beri ilkinde 11 le tamamlamıştım. Ama çok şükür bebek sağlıklı. Halihazırda 2 cm açılmam var kapanmamış rahim daha o nedenle erken doğum tehlikesi vardı artık kritik zamanı atlattık 36. Haftaya girdik çok şükür. Önümüzdeki haftadan sonra her an bekliyoruz bakalım. Herşey hazır bi isim bulup kendime taç bi de kapı süsü yaptırdım mı bitiyor işi. Yalnız ardanın kıyafetleri hep lekeli :) meyve lekesi olmuş ve çıkmıyor. O nedenle ilk zamanlarda giydirdiklerimin çoğunu sil baştan aldım. E onları da çocuk nerdeyse 4 5 aylığa kadar giydi anca doldurdu içini minyonum benim. :)
hiç kilo almamışsın hatta vermişsin canım ya bebek sağlıklı ya seninde doğum sonrasında kilo problemin olmaz rahat edersin ya rahim kapanmıyomuş mu hemen korktum şimdi sezeryandada oluyormuymuş öyle erken doğumdan korkuyorum bende Allah korusun bebişlerimizi bende şu kritik dönemi atlatsaydım ama daha çok var kıyafet konusunda bende alacağım yine hem bu kış bebeği olacak daha farklı şeyler ihtiyaç olabilir belkiGittim canım kuzu 3 kiloya yaklaşmış ama ben toplamda 4 kilo almışım hamileliğimin başından beri ilkinde 11 le tamamlamıştım. Ama çok şükür bebek sağlıklı. Halihazırda 2 cm açılmam var kapanmamış rahim daha o nedenle erken doğum tehlikesi vardı artık kritik zamanı atlattık 36. Haftaya girdik çok şükür. Önümüzdeki haftadan sonra her an bekliyoruz bakalım. Herşey hazır bi isim bulup kendime taç bi de kapı süsü yaptırdım mı bitiyor işi. Yalnız ardanın kıyafetleri hep lekeli :) meyve lekesi olmuş ve çıkmıyor. O nedenle ilk zamanlarda giydirdiklerimin çoğunu sil baştan aldım. E onları da çocuk nerdeyse 4 5 aylığa kadar giydi anca doldurdu içini minyonum benim. :)
hiç kilo almamışsın hatta vermişsin canım ya bebek sağlıklı ya seninde doğum sonrasında kilo problemin olmaz rahat edersin ya rahim kapanmıyomuş mu hemen korktum şimdi sezeryandada oluyormuymuş öyle erken doğumdan korkuyorum bende Allah korusun bebişlerimizi bende şu kritik dönemi atlatsaydım ama daha çok var kıyafet konusunda bende alacağım yine hem bu kış bebeği olacak daha farklı şeyler ihtiyaç olabilir belki
Canım sezeryanda açılma olmadığı için kapanma da olmuyor ama sezeryanda ilk 2 yıl tekrar gebelik kesinlikle önerilmiyor diye biliyorum. Çünkü rahim kendini çok daha geç topluyormuş ve dikişler de anca iyileşiyormuş. Ama bunu doktorun daha iyi bilir tabi. 6. Aydan sonra yardımcı edinmen şart yanında kimse yok, bebeğini ister istemez kucaklayacaksın. İnan bana ilk gebelik gibi olmuyor. Vücut yorgun toparlanmamış hassas, e zaten çocuğun peşinde koşuyoruz falan. Annenler gelebilecekler mi? Böyle konuşup da moralini bozduysam da özür dilerim ama bloglarda yazdığı gibi olmuyor malesef. Onlara inanıp kendimi hazırlamadığım için şu an çok mutsuzum. Bi de gıda zehirlenmesi olduk ailecek. Dün tüm gün hastanede serum aldım. Direncim olmadığı için en ağır ben geçirdim. Çok sıkıldım hamilelikten artık bi an önce doğurmak istiyorum. İstediğimi giymek istiyorum hatta 40 ım çıkarçıkmaz bol süt sağıp çocukları anneme bırakıp sarhoş olana kadar içmek istiyorum. Bunalıma girdim şimdiden... Kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum![/QUOTE
geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsın gıda zahirlenmesi bende yaşamıştım ayy çok kötü bişey ya allah korumuş.canım beni neden üzesin ki dost acı söyler diye boşuna dememişler gerçekleri yazmışsın bende düşünüp duruyorum son zamanlarımı nasıl geçireceğim diye ama yardımcı alma durumum olmaz hem maddi açıdan hemde güvenebileceğim kimse yok çevremde annemde doğuma yakın bir tarihte gelebilecek artık Allah bana güç kuvvet versin inş.dayanma gücü versin de kolay atlatayım o dönemi kendini şimdiden bunalıma sokma bende bi dönem senin gibi çaresiz olduğumu düşünüyordum baktım olmuyor her insan kendinin doktorudur dedim kendimi rahatlatmaya pozitif bakmaya çalışıyorum tabi ne kadar başarıyorum şüpheli ama en azından hergün biraz daha bunalıma sürüklenmekten kurtulduğumu hissediyorum güzel düşünelim güzel şeyler olsun çocuklarımız için bir süre daha dişimizi sıkacağız sonrada istediğimizi giyeriz gezeriz bu günleri de gülerek hatırlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?