- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.601
canım yaa seni çok iyi anlıyorum dün bende öyleydim herşey üstüme geliyor gibiydi durup durup ağlıyordum bugün iyiyim çok şükür kendimi daha güçlü daha zinde hissediyorum az kaldı sabret bebişine kavuşcaksın sonrada ben kavuşacağım kucağımıza alınca onları bütün zorlukları unutacağız inş.sağ salim hayırlısıyla vaktinde gelirler kuzucuklarÇok yorgunuuuuum!
oo senin cadı tatilin tadını nasıl keyifle çıkarıyor şuna bak yerim onu bu arada canım sesiliaa ile depresyona girmemek için direniyoruz ama bakalım ne kadar dayanabileceğiz Allahım şu günleri kolayca atlatmayı nasip etsin bebişlerimizi alalım kucağımıza herşey çok güzel olsun dogduklarında belki 2 kat daha zorlaşacak işimiz ama boşuna cennet anaların ayakları altında demiyorlar dimi :)Benim minisimin tatil keyfii
Canımın içiiiii... Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklamış. Amin Allah kimsenin başına vermesin sana da bi daha yaşatmasın. Kuzum benim yaaaa. Valla çok üzüldüm.kızlaaarr ne zamandır giremedim site de değişmiş zaten zor buldum yine burayı...
sesilia minikkalbim sizi en çok birbiriniz anlarsınız tabii ki ama ben de yazmak istedim bugünler de geçecek ve bir bakmışsınız peşpeşe büyümüş bebişler 2çocuğunuz var bu yönü gerçekten çok güzel birşey...bu kış biraz zorlanırsınız belki ama yaza feraha kavuşacaksınız inşallah güzel günlerş düşünüp motive olun kızlar.
bizde ne var ne yok dersek... çok kötü bir kaza atlattık oğlumun üzerine çay döküldü göğsü 2.derece yanık oldu maalesef ki gözümden bile sakınıyorum adımını takip ediyorum.işte olacak olduktan sonra önüne geçilmiyor belki de çok sakındığımdan oldu.olaydan sonra iyice üzerine düştüm kafayı sıyırcaktım daha yeni kendime geliyorum 1hafta oldu çay döküleli.şu an iyi çok şükür biraz çenesinde vardı yanık o geçti sayılır göğsündeki de kabuk bağlamıştı kabuğu düştü izinin geçmesi 1-2haftayı bulacak sanırım. çay döküldüğü gece ben sinir krizi geçirdim diyebilirim çok fena bişey Allahım kimsenin başına vermesin inşallah...netice olarak buna şükür diyebiliyorum...
canım çok geçmiş olsun allah korumuş kuzucuğu da Allah beterinden saklasın hepimizin yavrusunu korusun.desteğin için teşekkür ederiz canım inş.bu zor günlerde geçicek diye umit edip dayanmaya çalışıyoruz bazen mümkün olmuyor oğlum bana kriz geçirtiyor bazen huysuzluğu mızlaması hiç bitmiyor tükenmiyor bünyem kaldırmıyor artık diyorum bi bakıyorum bana şirinlik yapıyor hepsini unutuyorum ama biliyorum ki bu sıkıntılar birikiyor birikiyor birgün fena patlayacak ama en az hasarla atlatırız inş.bu günleri dekızlaaarr ne zamandır giremedim site de değişmiş zaten zor buldum yine burayı...
sesilia minikkalbim sizi en çok birbiriniz anlarsınız tabii ki ama ben de yazmak istedim bugünler de geçecek ve bir bakmışsınız peşpeşe büyümüş bebişler 2çocuğunuz var bu yönü gerçekten çok güzel birşey...bu kış biraz zorlanırsınız belki ama yaza feraha kavuşacaksınız inşallah güzel günlerş düşünüp motive olun kızlar.
bizde ne var ne yok dersek... çok kötü bir kaza atlattık oğlumun üzerine çay döküldü göğsü 2.derece yanık oldu maalesef ki gözümden bile sakınıyorum adımını takip ediyorum.işte olacak olduktan sonra önüne geçilmiyor belki de çok sakındığımdan oldu.olaydan sonra iyice üzerine düştüm kafayı sıyırcaktım daha yeni kendime geliyorum 1hafta oldu çay döküleli.şu an iyi çok şükür biraz çenesinde vardı yanık o geçti sayılır göğsündeki de kabuk bağlamıştı kabuğu düştü izinin geçmesi 1-2haftayı bulacak sanırım. çay döküldüğü gece ben sinir krizi geçirdim diyebilirim çok fena bişey Allahım kimsenin başına vermesin inşallah...netice olarak buna şükür diyebiliyorum...
geçmiş olsun ardaya da annesi ya üzüldüm şimdi bizde 1 aydır hastalıktan tam olarak kurtulamadık sürekli tekrarlıyor çocuk hasta olunca insanın morali bozuluyor bide iyice ağırlaştın seni çok iyi anlıyorum ardaya bakacak kimse var mı yanında bari inş.hemen atlatır iyileşir oğlun şu kalan günler hemen geçsede bi kavuşsak yavrucaklaraCanımın içiiiii... Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklamış. Amin Allah kimsenin başına vermesin sana da bi daha yaşatmasın. Kuzum benim yaaaa. Valla çok üzüldüm.
Desteğin için teşekkürler. Bana bi geliyolar bi gidiyolar. Normalde çok hareketli bi insan olduğum için sıkıntı çekiyorum. Resmen çakıldım eve. Şu an bile bacağımın arasında yastık yataktayım. Arda da grip oldu. Kayınvaldemden bulaştıçocuğumla ilgilenemiyorum o derece halsizim. Bi an önce doğurup kurtulmak istiyorum işte...
geçmiş olsun ardaya da annesi ya üzüldüm şimdi bizde 1 aydır hastalıktan tam olarak kurtulamadık sürekli tekrarlıyor çocuk hasta olunca insanın morali bozuluyor bide iyice ağırlaştın seni çok iyi anlıyorum ardaya bakacak kimse var mı yanında bari inş.hemen atlatır iyileşir oğlun şu kalan günler hemen geçsede bi kavuşsak yavrucaklara
millettin densiz densiz konuşması bizi geriyor sonra böyle agrasif oluyoruz eşim bile bıktı benden bi geçseydi hayırlısıyla şu günler eşimede hak veriyorum bizimle gerçekten ilgileniyor ama ben o sinirli anımda hiç bişeyi görmüyorum çok ilgisizsin diye bide adamı suçluyorum o napsın bütün gün çalışıyor akşam geliyor bizim nazımızı çekiyor ama gözüme gözükmüyor yaptığı hiç bişey sonra düşündüğümde üzülüyorum onuda yıpratıyorum diyorumMinikkalbimcim canımcım ne güzel de anlattın yaaa. Bi de "aaa korunmadınız mı?" Diye soranlar olmuyo mu yada "ama yazık bu çok küçük ortakçı mı geliyo annesi?" Gibi şeyler söyleyenlere deli oluyorum. Sanki derdi onlara düşmüş onlar bakacaklar.
Emoşcum mikrolifim aynen dediğiniz gibi herşey çok güzel olacak inşallah sabır versin Allah. Hamilelik dönemi geçip gerçek hayata bi geçseydik hayırlısıyla ak koyun kara koyun belli olacak inşallah şu dönem çok zor geçiyo bide bugün nezleyle uyandım. Üst üste geliyor işte
millettin densiz densiz konuşması bizi geriyor sonra böyle agrasif oluyoruz eşim bile bıktı benden bi geçseydi hayırlısıyla şu günler eşimede hak veriyorum bizimle gerçekten ilgileniyor ama ben o sinirli anımda hiç bişeyi görmüyorum çok ilgisizsin diye bide adamı suçluyorum o napsın bütün gün çalışıyor akşam geliyor bizim nazımızı çekiyor ama gözüme gözükmüyor yaptığı hiç bişey sonra düşündüğümde üzülüyorum onuda yıpratıyorum diyorum
Erkekler işte boşver o kadar dusunebiliyorlar bizi benim eşimde sağolsun bizimle ilgilenir ama yemek falan yapmaz yani onu bekleyene kadar açlıktan insan mahfolur annen yakın mi oturuyor sana biraz onda kalsan iyileşene kadar bari dinlenemedikce hiç toparlayamazsin canım yaCanım valla ben en çok ona kızıyorum saat 7 de gelirim dedi hala ortada yok hem gribim hem karnım burnumda hemde küçücük bebeyle kaldım evde hala yarım saat 45 dk diyo bana dükkanı kapatmış da bişi konuşuyomuş. Günler torbaya girdi çünkü başka zaman yok ya konuşacak. Düşüncesi işte. Gelecek de yemek yapacak güya bana. Onu beklesem aç kalırım yapacağı bi makarna zaten onu da yaptım yardımı eksik kalsın.
Annem bende kalıyo canım da evine pimapen takılıcak diye gitti. Şimdi gitsek ayak bağıyız yani çarşamba gelecek o zamana kadar mecbur bekliyoruz işte... Benimki de mecbur kalmadıkça yemek yapmaz ama güzel temizlik yapar :)Erkekler işte boşver o kadar dusunebiliyorlar bizi benim eşimde sağolsun bizimle ilgilenir ama yemek falan yapmaz yani onu bekleyene kadar açlıktan insan mahfolur annen yakın mi oturuyor sana biraz onda kalsan iyileşene kadar bari dinlenemedikce hiç toparlayamazsin canım ya
o zaman 3 gün idare edeceksin canım ya bi daha gittin mi doktora şu zamana olur hazırlıklı ol falan dedi mi doğum içinAnnem bende kalıyo canım da evine pimapen takılıcak diye gitti. Şimdi gitsek ayak bağıyız yani çarşamba gelecek o zamana kadar mecbur bekliyoruz işte... Benimki de mecbur kalmadıkça yemek yapmaz ama güzel temizlik yapar :)
Dr izne çıktı bu hafta yok bu hafta doğurma dedi :) her an bekliyoruz canım 37 nin içindeyim işteo zaman 3 gün idare edeceksin canım ya bi daha gittin mi doktora şu zamana olur hazırlıklı ol falan dedi mi doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?