ekim hamileleri... :)

evet canım ya çok farklı bir duygu annelik duygusunu hissetmeye başladım şimdiden. onun hareketlerini görünce daha bir bilincine varıyor insan:)dediğin gibi ortak renklere bakcam şimdilik azar azar kendimi frenleyerek almayı düşünüyorum hayırlısı inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsun da... inşallah sen de görüp rahatlarsın canım bol bol izle ultrasonda...

:)))) insalah canım heycanla bekliyorum bende

Gözün Aydın canım.. Darısı başımıza.. Bu arada sen neden progestan kullanıyordun.. Ben de 1 hafta daha kullanacağım.. Kese çevresinde kanama alanları var benim biraz.. Birde progestanı birden bırakmak tehlikeli diyorlar senin mi fikrin var mı

HAYIRLI OLSUN Canım darısı basıma ınsallah bende bu persembe gıdıyorum ense kalınlıgı ıcın ınsallah dua edın nolur :)
bu arada canbebekds kac haftalık gebesın canım

sagol cnm amin sizin başınıza inş..ben daha önce düşük yaşadığım için progestan verdi ama başından beri bu bebeğim sağlıklı gidiyor çok şükür yoo bırakmak tehlikeli falan değil zaten ilk trimesteri tamamladıgında doktor kendi kesiyor.çok şükür kestikte kafam yerine geldi uyku sersemlik başdönmesi hepsini yaptı ilaç şimdi bi vitamin alıyorum 13.haftadayız bizde....

HAYIRLI OLSUN Canım darısı basıma ınsallah bende bu persembe gıdıyorum ense kalınlıgı ıcın ınsallah dua edın nolur :)

korkulcak bişey yok bende bu gittiğimde çok heyecanlandım ensekalınlığı bikaç dakika sürüyor ama bebişi görmenin mutluluğu günlercee :)) Hayırlısıyla gidip gelin inş..

emoscum nasılsın nasıl gıdıyor :)

iyi sayılır canım valla halen migde bulantılaryla ugrasıyorum azaldı diyorum ama yok bitmiyorr keyfim olmuyor pek bu yuzden ama agrılarım azaldı cok sukur :))) senin nasıl gidiyor canım bebisine kavusmana 2 gun kaldı insallah hayırlısyla bebisini gorcen umarım hersey yolundadır valla bende heycanla bekliyorum muane gunumu herseyin hayırlısı olsun canım opyrmm grszzz mutlu haberler bekliyorum allahın izniyle nazar

Dualarımız seninle canım herseyin hayırlısı olsun bebisin saglıklı haberlerini duyman dilegimle

..öncelikle herkese slmm..ilk hamileliğim bu.12 hafta bugun bitiyo hayırlısıyla....ultrasonda el ve ayak hareketlerini görünce çok tuhaf bi heycan yaşadım..herkese nasipp olur inşallah tüm isteyenlere..

bugun tadım yok canım ya 2 gundur belım cok agrıyo bugunde kasıklarım hatta daha da asagısı agrıyo korkuyorum offffffffff bana bı akıl verın sızdede oluomu bu agrılar

..öncelikle herkese slmm..ilk hamileliğim bu.12 hafta bugun bitiyo hayırlısıyla....ultrasonda el ve ayak hareketlerini görünce çok tuhaf bi heycan yaşadım..herkese nasipp olur inşallah tüm isteyenlere..

hoşgeldın sevgılı kumru sana bısey sorcam gebelık belırtılerın agrıların devam edıyomu acaba senle yakın gunumuzde

bugun tadım yok canım ya 2 gundur belım cok agrıyo bugunde kasıklarım hatta daha da asagısı agrıyo korkuyorum offffffffff bana bı akıl verın sızdede oluomu bu agrılar

hmm anlıyorum canım uzulme korkmada bise olmaz allahın izniyle bende 2 hafta tam sol kalca agırısı cektim resmen sol tarafım tutmuyodu ama gecti bak iyiyim cok sukur seninde gecer canım aklına takma bole seyleri hamilekte bu agrılar normalmis arastırdım hersey güzel olacak insallah

Bebısımı gördum bugun cooook sukur rabbıme ense kalınlıgı ve gelısımı ıyıymıs ıkılı test ıcın kan verdım masallah dans ettı annesıne ve babasına kuzucummm rabbım kucagımıdada görmeyı nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatle guzel gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…