- Konu Sahibi tugbali_043
-
canım benım göguslerde dokununca hassasıyet var bulnatılarım seyreklestı bunun dısında bısey yok ınsallah bebeıs ıyıdır
canım cok sevindim darısı bizim basımıza bende ayın 24 de gidecgm cok hecanlıyım :))) umarım hepmizin icin herseyin hayırlısı olur ayyy ne güzel zıpır zıpır yani minicik sey allahım sen buyuksun yaaaa canım duyduguma gore erkek dediklerinde degismiyomus erkekse erkek cıkıyomus kız denilince sonradan gormeyeblyolrmıs sonradan erkek diyolarmıs ama erkekde degisme olmuyomus doktor gormusse erkektir ama yinede bencede biraz bekle derim aynı heycan bendede var yoksa bende hemen cinsiyetini ogrenmek istiyorum benimde ilk hamileligim erkek yada kız hic farketmez hepsi evlat saglıklı olsun yeter sadece insan bebise bisiler almak istiyor anlıyorum biraz bekle ama ortak renk biselerde alablrsn mesala sarı turuncu tulumlar olablrerkegede yakısır kızada minnak yavrularmızz yaaaaaaaaaa
evet canım ya çok farklı bir duygu annelik duygusunu hissetmeye başladım şimdiden. onun hareketlerini görünce daha bir bilincine varıyor insan:)dediğin gibi ortak renklere bakcam şimdilik azar azar kendimi frenleyerek almayı düşünüyorum hayırlısı inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsun da... inşallah sen de görüp rahatlarsın canım bol bol izle ultrasonda...
Bende ekim gebesiiym yarın 11 haftalık olucagz inş.
ayneeen çikolata yemeye başladım sonunda ya..dün gittim doktora ense kalınlığı ölçüldü gayet iyi dedi doktor sağlığını sordum elleri ayakları hop hop hopluyodu eşim ilk defa gördü gözleri doldu cnm yaa içinde bişey var ve habire kıpırdıyo ay nası bişey ya deyip duruyo) cinsiyete bişey söylemem belki birdahaki aya dedi yani 1 ay daha ne oldugunu bilmeden sevicem kuzumu çoook heyecanlandım ya dün nedense..progestandan kurtuldum ya sonunda ohh başka ne istiyim ..hepinize güzel güzel hamilelik diliyorum...
hosgeldin canım
Gözün Aydın canım.. Darısı başımıza.. Bu arada sen neden progestan kullanıyordun.. Ben de 1 hafta daha kullanacağım.. Kese çevresinde kanama alanları var benim biraz.. Birde progestanı birden bırakmak tehlikeli diyorlar senin mi fikrin var mı
HAYIRLI OLSUN Canım darısı basıma ınsallah bende bu persembe gıdıyorum ense kalınlıgı ıcın ınsallah dua edın nolur :)
bu arada canbebekds kac haftalık gebesın canım
Gözün Aydın canım.. Darısı başımıza.. Bu arada sen neden progestan kullanıyordun.. Ben de 1 hafta daha kullanacağım.. Kese çevresinde kanama alanları var benim biraz.. Birde progestanı birden bırakmak tehlikeli diyorlar senin mi fikrin var mı
HAYIRLI OLSUN Canım darısı basıma ınsallah bende bu persembe gıdıyorum ense kalınlıgı ıcın ınsallah dua edın nolur :)
korkulcak bişey yok bende bu gittiğimde çok heyecanlandım ensekalınlığı bikaç dakika sürüyor ama bebişi görmenin mutluluğu günlercee :))Hayırlısıyla gidip gelin inş..
emoscum nasılsın nasıl gıdıyor :)
iyi sayılır canım valla halen migde bulantılaryla ugrasıyorum azaldı diyorum ama yok bitmiyorrkeyfim olmuyor pek bu yuzden ama agrılarım azaldı cok sukur :))) senin nasıl gidiyor canım bebisine kavusmana 2 gun kaldı insallah hayırlısyla bebisini gorcen umarım hersey yolundadır valla bende heycanla bekliyorum muane gunumu herseyin hayırlısı olsun canım opyrmm grszzz mutlu haberler bekliyorum allahın izniyle nazar
..öncelikle herkese slmm..ilk hamileliğim bu.12 hafta bugun bitiyo hayırlısıyla....ultrasonda el ve ayak hareketlerini görünce çok tuhaf bi heycan yaşadım..herkese nasipp olur inşallah tüm isteyenlere..
bugun tadım yok canım ya 2 gundur belım cok agrıyo bugunde kasıklarım hatta daha da asagısı agrıyo korkuyorum offffffffff bana bı akıl verın sızdede oluomu bu agrılar
..öncelikle herkese slmm..ilk hamileliğim bu.12 hafta bugun bitiyo hayırlısıyla....ultrasonda el ve ayak hareketlerini görünce çok tuhaf bi heycan yaşadım..herkese nasipp olur inşallah tüm isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?